Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

pochybujem, ze sa nocny zapas odohra.....
sila
The game was postponed :!:

Uff a opat mame odlozeny zapas, zvlastna smola tento rok, je mi to strasne luto za akych okolnosti musime prekladat dalsi zapas.

- iste je, ze nas caka tyzden s 5 zapasmi :(

edit:
- zatial sa caka, samozrejme, kym sa stanovi dalsi termin
- uvahy: 24. 26 april
- pripadne sa poziada o vynimku den po skonceni zakladnej casti nhl (predpokladam ze by vedenie problem nerobilo)
- aleboo dojde k tomu, ze jednoducho kazdemu z timov by sa pricital jeden bod, resp. mozno by sa Boston vzdal aj cez kontumaciu (toto su vsak moje uvahy, neveim ci su vobec pripustne, zrejme by tomusel shcvalit kazdy dalsi klub minimalne v konferencii)
Cathy píše:The game was postponed :!:

- uvahy: 24. 26 april
- pripadne sa poziada o vynimku den po skonceni zakladnej casti nhl (predpokladam ze by vedenie problem nerobilo)
Pravidla nedovoluju hrat 3 zapasy po sebe cize najrealnejsie su 2 moznosti:
1) ak by vysledok zapasu nemohol ovplyvnit poradie tak sa uplne zrusi (NBA takto uplne zrusila dnesny zapas Celtics, zial tabulka nasej konferencie je tesna a asi ten zapas bude mat mozno az 'zasadne' nasledky na poradie)
2) odohral by sa v nedelu 28.aprila.

Co sa tyka hokeja, tak dnes trenovali v rovnakom zlozeni ako vcera, Bergyho ucast v zapase je podla Juliena "vysoko pravdepodobna" a Marchand tiez trenoval s plnym kontaktom cize jeho navrat je tiez na najlepsej ceste (asi piatok). Zajtra rano by mal korculovat aj Soderberg takze dnes bol Caron poslany do Providence.

P.S.: 8 rocny chlapec ktory zomrel pri utoku bol tiez fanusikom Bruins, zucastnil sa aj zapasu minuly tyzden proti Islanders :(
Kower píše: - uvahy
2) odohral by sa v nedelu 28.aprila.
Bruins game vs. Senators rescheduled for 7 p.m. Sunday, April 28,
:oslava: akurat som to teraz hodila do chatu :D kustik neskor no :D
http://bleacherreport.com/articles/1606 ... hl/page/11" onclick="window.open(this.href);return false;
:king:
yop do hry sa vracaju nasi klucovi borci March + Bergy :wub:
tomu (predpokladam, ze vsetkym hracom) pribudla na prilbe smutna tematika :|

Obrázek

zapas bude o to specifickejsi a hraci daju do tohto zapasu o nieco viac....
lajny su celkom zaujimavo poprehadzovane, zaujal Looch vo 4, ci Reddenova premiera v 3 obrannej, po 2 dnovej odpocinkovej pauze sa do hry vracia Dougie

Soupy - Kretchy - JJ
March - Bergy - Siggy
Pie - Kells - Nate
Looch - Pevs - Shawn

Z - JB
Seid - Dougie
Ference - Redden

Rask

HS: Johnson, Bart, McQ; Panda, Yeti - ten uz vo velkom zarezava
Rozlozenie formacii mimoriadne zaujimave. Horton aj Milén Lučič si preradenie za svoje vykony zasluzili. Len mi vrta hlavou kedy nastupi Soderberg, som sa tesil, ze si dnes na plazme mrknem jeho premieru :cry:
powerforward píše:Len mi vrta hlavou kedy nastupi Soderberg, som sa tesil, ze si dnes na plazme mrknem jeho premieru :cry:
v piatok proti Pens

Obrázek
Obrázek

Obrázek slusne stats :hmm:

NHL je vsak o niecom inom, tak som dost zvedavy; po PJovi to vyzera na dalsieho sikovneho svedika a smerom k PO rozhodne posila
Dík za propmtnu odpoved cepi. Piatocny zapas proti Pens bude davat Novasport :jupi: Keby sa neodlozil zapas proti Sens doma, tak by chlapcov davali tri krat v jednom tyzdni. Minule som celkom horekoval na tym, ze ak davaju vychodnu konferenciu tak stale vidim Rangers :sok: Bude zaujimave sledovat Soderberga ako sa dokaze adaptovat na NHL. Na centra velmi pekna strelecka vizitka.

Dojmy z rozhodcov o ktorych sme sa bavili davnejsie nemame len my, ale aj hraci. V poslednom cisle Pro Hockey v klasickom stlpceku Tomasa Plekanca pisal sam Plekanec, ze rozhodcovia piskaju extremne divne, mnohe veci prehliadaju ako keby nestihali sledovat dianie na lade. Snad neposkodia Play-off. :slap:
jeeej to si ma poteisl ze v piatok ideme na Nove, vyborne :yahoo:

a pozeram ze Soddy :lol2: ma numero 34 :)
Dnesny zapas sa nesie v silnej, smutnej a o to sudrznejsej atmosfere.
Zacalo sa to minutkou ticha doplnenou emotivnou projekciou na kocke za spevu niekoho, ale naozaje neviem koho.
Nasledne bola hymna, ktoru len zacal Rene ale ostatne odspievalo cele publikum, mrazi ma z tea mosfery. Na youtube urcite budu videa.

WE ARE BOSTON, WE ARE STRONG :!: :!: :!:

chybalo uz len vitazstvo Miller bol neprekonatelny

Skoda vyrovnavajuceho golu, Ference po paradnom zakroku v brankovisku vyhodil puk a to nas stalo vitazstvo.. Nevadi, snad sa proti Pens nakopnu.

Hymna v podani celeho stadiona bola paradna, i ked ja moc tu americku hrdost nezeriem.

V zapase mi extremne vadilo ako sa nasi hraci vysporiadavaju s rypakmi ako je Kaleta. Aby si takto vysliapol na Krejciho a opakovane na Jagra, a zostalo to len v mene slovneho dohovoru od Zdena, to nie je hodne nalepky Big Bad Bruins. To ma John Scott az taky respekt, ze si provokateri ako Ott a Kaleta mozu robit co chcu? :neviem:

Jagr straca v utocnom pasme privela pukov, nastastie ma dost icetimu a fajn spoluhracov v utoku a tak celkovo posobi nebezpecne. Taktiez si superi na neho davaju velky pozor. Ale chapem, ma svoj vek. :wink:

V piatok to bude proti nebezpecnejsiemu superovi, som zvedavy kto dostane prilezitost v branke, Khudobin chyta velmi slusne.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zdravím všechny spoluhráče a fanoušky.
Chci Vám popřát hodně štěstí v 6. zápase! Budu ho sledovat doma v Bostonu v indiánském dresu!!!!

Doufám, že v létě navštívím Plzeň a potkám Vás všechny jako vítěze.

Tuukka Rask

Let’s go Plzeň!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rask, Rask, Tukka Rask!!! :good:
Je to prostě frajer. :yes: :good:
Zatial je dnesny zapas otazny... ranne korculovanie oboch timov boli zrusene... Ak sa bude hrat tak mozme cakat Lucica na tribune a premieru Soderberga na lavom kridle v utoku s Kellym a Jagrom
Dalsi prelozeny zapas... na zajtra 12.30 EST... pokial to situacia dovoli
niekto ma do konca 4 matche, my 7 :cool: dufam, ze ich dokopeme bez zraneni....
dnes si dlhoocakavanu premieru odbije Yeti ja si jeho live premieru odbijem az proti Cats lajny prihodim neskôr

NIKLAS SVEDBERG NEJLEPŠÍM GÓLMANEM AHL

Třiadvacetiletý Niklas Svedberg získal Baz Bastien Trophy pro nejlepšího gólmana AHL. Především díky 36 výhrám. Skvělá měl i další čísla - úspěšnost zákroků udržel na 92,5% a průměrně inkasoval 2,15 branky na zápas. :good:

Obrázek

do buducna finsko-svedske kombo :jj: a to mame v zalohe este Malcolma :scare:
malcolma vymenite do MTL
cepi píše:niekto ma do konca 4 matche, my 7 :cool:
na play-off unaveni...
jen 6 zapasů
Obrázek
prehrali ste s beckem pit s posilami :lol:
guillaume píše:prehrali ste s beckem pit s posilami :lol:
Jo, ten zapas nevrha na Bruins dobre svetlo v tomhle smyslu.. Kdyz tu cernou serii s nama nezlomili ani ted, tak nevim.. Hrali jsme to jen tak poklidne a s trochou stesti to stacilo.

Na druhou stranu Bruins narozdil od Habs hrajou alespon s kazdym dustojny zapasy a ze v playoffs muzou otocit smer je klidne mozny.. I kdyz s takovyma Isles/Rangers bych sazel asi na NY a psychika do potencialni serie Pens-Bruins je jasne na nasi strane, cili tohle jsou problemy ktere se rysuji na PO.

Hlavni problemy Bruins jsou pak mizerna efektivita (sance i tlak si vytvorit umej) a pak strasna nedisciplinovanost. A to jim treba dnes jeste sudi odpustili 2 jasny highsticky..

Btw Iginla dal na buceni tu spravnou odpoved (gol) a zvyseny zajem ze strany atakujicich Bruins si sam poresil rvackou s Hortonem, ktery v ni nakonec utrpel zraneni ruky..
guillaume píše:prehrali ste s beckem pit s posilami :lol:
1:5, 3:7, 4:6, 1:5 :sarcasm:

s Pens to nevyslo, sanca na bodovy reperat a dotiahnutie na Habs pride dnes proti Cats, su tam 2 zapasy k dobru, tak by sme to uz mohli divizne dokopat
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO