Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

AndyF píše:
kajo píše:
dejf píše:Správna otázka není, koho berem na draftě, ale kdo bude za nás vybírat na draftě.
Já doufám, že milovník bílých prášků už to nebude.
No ak by to bol nahodou top10 pick, myslim, ze aj staremu Edovi by dosla trpezlivost a v takom pripade by to bol Hexy :slintac: Holmgrena by samozrejme v ramci loajality presunuli do vedlajsej kancelarie :-D
Ani mi nemluv, cetl jsem ze v organizaci Flyers pracuje 44 jejich byvalych hracu..
Ještě tak 2-3 roky nazpět jsem slyšel na celou organizace Flyers samou chválu. Když Lombardi popisoval, jak by měli Kings v budoucnu vypadat, vždy dával za vzor právě Philly nebo Detroit. Co tím chci říct, Flyers se točí zjevně nějakou dobu v kruhu a neví, jak z toho ven, ale to neznamená, že by všechno mělo být úplně špatně a hodno totálních změn. Pokud vím, Flyers vždy dbali především na charakter, a pokud hráči s charakterem a znalostí kultury (a vlastně i součást té kultury) po ukončení kariéry pokračují v další dráze v klubu, je to jedině dobře.
Preco je odstaveny Mesz? ved bol najvytazenejsi hrac a teraz dalsi zapas vobec nebude hrat
Najvytazenejsi =/= zakonite najlepsi. Aj ked hladat v tej obrane najlepsieho je sizyfovska praca :D
Gusta bol navyse v tom jednom zapase co odohral, vcelku dobry.
Berte to s rezervou, ale tak co..
Rich Smith @ALLsportsINTEL 2h BREAKING NHL UPDATE - Source -Flyers and Oilers discussing blockbuster deal that would send Nail Yakupov and Hemsky to Flyers.
Rich Smith @ALLsportsINTEL 2h Oilers reportedly would want Simmonds, Coburn and either Couturier or Laughton for Nail Yakupov and Hemsky.
Rich Smith ‏@ALLsportsINTEL 1h
Flyers and Oilers trade talks continuing into the evening, source reporting the Flyers are reluctant to add Simmonds but talks continue
Taky uz jsem to cetl a kdyz se na to clovek kouka zleva, zprava, je to zajimava nabidka.. Sam nevim, jestli bych to chtel, ale je to relativne fair.
Coburnovi zamavam, Simmondse mam rad, ale prezil bych a Couts, tam nevim...
Mam neprijemnej pocit, ze zadnou ofenzivni masinu uz z nej neudelame, jakkoliv by talent byl. Ten progres je proste moc malej. Cimz nerikam, ze by byl nejakej bust.. Ale nakonec 3rd C zas tak extremne dulezitej nejni.

Na druhou stranu, jednoho Zherdeva uz jsme tady zkouseli a Hemsky jak ho znam by zamiril rovnou na LTIR...
Yakupov? :hmm: Přijde mi taková hračička, a to se k nám moc nehodí... :neviem:

A za hráče, co ani nehraje a jen sedí na tribuně + Hemskýho, kterej je náchylnej na zranění za Simmera+Coburna+Coutse/Laughtona? To ne. :ee:
laughtona urcite nie, to uz by som fetaka nenavidel jak dejf. Simmer takisto nie aj ked nejaku dobu uz suckuje. Ale coburna urcite a a couts.....ten chlapec takisto nejak stagnuje a obavam sa ze z neho bude max tak dalsi talbot
Laughtona v zadnym pripade..
Yakupov ale asi sedi trochu z jinyho duvodu, nez vylozene vykonostniho, ne?
Finch182 píše:obavam sa ze z neho bude max tak dalsi talbot
No Ja bych premyslel, jestli ma cenu i kdyby mel z neho byt dalsi Staal, jak se slibovalo.
Kdyby mel byt Talbot, tak je to zklamani.
ja som edmontom videl za poslednych 10 rokov asi 5x ..... ja vobec netusim co v ich satni smrdi...
Z Coutse TOP star nebude, to bylo jasný během loňský sezóny. Ale může se stát jeden z nejlepších 3. centrů v lize, a právě tento post je pak jeden z nejvíc důležitejch pak v play-off, kde je to koneckonců nejdůležitější.
alebo z neho bude grinder do stvrtej lajny....to vidim realnejsie.....
WTF? :rofl: Na to už je teď moc dobrej. :slap:

BTW.
Steve Mason gets the start. #Flyers
:good:
je vseobecne zname ze ty nosis ruzove bryle a ja zase neznesiem dlhodobejsi suck. Za posledny rok a pol ziadny progress u neho, totalna stagnacia a bude z neho tak 20 bodovy hrac s tym jeho 40% buly v plnej sezone PRINAJLEPSOM. Mozno bude rad aj za to.....

Uz teraz mam pocit ze jeho trejd by prisiel neskoro....ale zase este rok dozadu som mal na neho iny nazor....
Takže podle tebe jeho výkony jsou hodné 4. lajně a nemá na 3. lajnu? :rofl: :cool:
momentalne ma ale pre mna je to hrac, ktory namiesto toho aby rastol tak ide len dolu. A nehadz zas dementne a mudrlantske smajliky a utri si sopel radsej
Se dívíš? Napíšu, že je to hráč pro 3. lajnu a ty hned jdeš něco brblat o růžovejch brejlí, tak co čekáš? :roll:
No my mame hodne napraskanej kadr o to vic je udivujici jak bidne a jak malo golu davame.Co je potreba je kreativni a nejlepe i vsestrany obrance typu Yandle.Coutse bych klidne pustil jeho misto muzem casem zabrat Laughton a bude hrat i lip+nejakyho hrace k tomu treba Coburn nebo Mesz.
Muj nazor na Couturiera.. stagnuje rok a pul ale 4th liner to neni. Je to ciste prumerny 3rd liner, maximalne receno. Ma potencial se jeste zlepsit, ale pochybuji ze nejak vyrazne. Muze to byt v budoucnu velmi slusnej 3. centr schopnej nekdy zaskocit v TOP6, ale asi nic vic. Co se tyce toho rumoru, hodnota muze byt fair, ale s tim ze lepsi okamzitej profit a vetsi jistotu by ziskali Oilers. Yakupov se tezko odhaduje, dnes hrat bude a mel by byt namotivovan.. Na druhou stranu, muze to byt teoreticky i dalsi Daigle/Filatov/Zherdev takze byt vama bych do toho nesel.
Ja se zase Couturiera musim zastat.Ano ted to neni nejlepsi a minulou sezonu (zkracenou) taky nic extra.Ale vemte si ze je to kluk co mu je 20 , jeste se muze klidne tri az ctyri roky zlepsovat.

Obcas mi trosku vadi ze Fandove naseho tymu strasne rychle soudi.
Obrázek
Nejblizsi zapas: Penguins.. Eventuelni prohra tam muze spustit lavinu opravdovyho holmgrenismu.. :petrik:
:samovrazda:
No, pánové, upřímně vám tuhle situaci nezávidím... I když - nechci se rouhat, aby to za chvíli nepadlo i na nás... :) . Dost mě váš start do sezóny překvapuje, na papíře máte hodně silnou soupisku, ale papír je holt jen papír - i tak si ale myslím, že do play-off nakonec celkem v klidu půjdete.
habs píše:Dost mě váš start do sezóny překvapuje, na papíře máte hodně silnou soupisku, ale papír je holt jen papír - i tak si ale myslím, že do play-off nakonec celkem v klidu půjdete.
Toto som si hovoril aj 3/4 minulej sezony a zlepšenie neprišlo... Dnes to bola riadne smolná prehra, ked sa darí tak sa darí :giggle:
12477 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS