Ak by problém tkvel len v tom, a obaja vieme, že tomu tak nie je, tak by sa nikto nesťažoval. Dobrí hráči sa dajú nájsť aj tam, aj v neskorších kolách. Tam dokonca častejšie než na konci prvého kola. Tu ide skôr o to, ako s draftovaným talentom nakladáme. A že sme mali aj smolu? Každý si je svojho šťastia strojcom. Tedenbyho nemali ani draftovať keď ho nikdy nemienili nechať hrať jeho hru a od počiatku sa ho snažili upraviť k obrazu svojmu. Josefson bol zranený, ale spôsob akým pozastavili Larssonov vývoj, ako znechutili posledné dva roky sľubne sa ukazujúcemu Fayneovi, akým teraz zbytočne dusia v NHL Bouchera (a takto by som mohol pokračovať do nemoty) je jednoducho čosi neodpustiteľné. Už mám toho fakt plnú kečku.megaton píše:na druhou stranu nekde jsem cetl, ze za poslednich 17 let jsem jen 2x brali vyse nez z 20. mista a tak se uprime receno neni ani cemu divit.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NEW JERSEY DEVILS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Otázka je na kom to stavět dál? Pěkná řádka hráčů už v NHL dlouho nebude, nebo pokud ano, tak ne ve formě, která by vám něco přinášela- Brodeur, Jágr, Salvador, Židlický, Eliáš už v dlouhodobějším horizontu moc nepřinesou a u hráčů jako Zubrus, Ryder, Clowe a Volčenkov se dá v tom samém časovém sledu čekat spíš pokles formy (u Volčenkova už koneckondů nastal). Do farmy nevidím, ale v současném týmu se dá stavět na hráčích jako je Schneider, Gelinas, Henrique, Zajac a spousta dalších. Myslím, že to není tak ztracené, jak se na první pohled může zdát. Teď právě potřebujete dobré tahy GM před TDL, pokud se teda PO odpíská, což hodně záleží na sebereflexi vedení, kde si ale kladného výsledku jistý nejsem. Devils fandím a byla by moc škoda, aby tenhle tým načínal nějakou sérii let bez PO.
nas tim ma dobre jadro. brankari-ok.cela obrana-ok- a kludne by som podpisal zidlickeho aj o rok, a do utoku su centri zajac,elias,henrique, zrejme jeden z dvojice loktionov josefson, na kridla su podpisani zubrus,clowe na dlhsie, na buduci rok aj brunner,ryder. zo stvrtej linky ostane zrejme 100% gio a myslim ze aj carter, bernier podla mna skusi stastie inde(nahradit ho vieme bez problemu z vlastnych zdrojov). s tym co mame sa vela zmenit neda, akurat tak si na buducu sezonu mozme zamenit jagra za nejakeho ufa top hraca ak sa chceme bavit o vylepseni kadru.
jednoducho treba zostavu vycistit (pocty) a doplnit to vhodnymi typmi hracov( ja by som sa uspokojil tuto sezonu s cistokrvnym 3th lajnerom, nieco ako bol pandolfo, nech nam tam neliece boucher ci bernier) a vymenou 1,2 obrancov(salvador,harrold). teraz to mame take preplacane vsetkym moznym, dat tomu timu tvar a poriadok. talentu mame malo, musime hrat systemovo(s tym s deboerom suhlasim).len jeho system nefunguje uz druhy rok. tento tim sa ani v buducej sezone velmi nema ako pomenit, zmeny budu kozmeticke. takze pre mna je jedine mozne riesenie a cesta k zlepseniu vymena trenera. nie sme zazraky, okolo sc sme ani nesli, ale tento tim a tato zostava na PO ma..aj minuly rok sme tam mali byt.. nebyt deboera..
jednoducho treba zostavu vycistit (pocty) a doplnit to vhodnymi typmi hracov( ja by som sa uspokojil tuto sezonu s cistokrvnym 3th lajnerom, nieco ako bol pandolfo, nech nam tam neliece boucher ci bernier) a vymenou 1,2 obrancov(salvador,harrold). teraz to mame take preplacane vsetkym moznym, dat tomu timu tvar a poriadok. talentu mame malo, musime hrat systemovo(s tym s deboerom suhlasim).len jeho system nefunguje uz druhy rok. tento tim sa ani v buducej sezone velmi nema ako pomenit, zmeny budu kozmeticke. takze pre mna je jedine mozne riesenie a cesta k zlepseniu vymena trenera. nie sme zazraky, okolo sc sme ani nesli, ale tento tim a tato zostava na PO ma..aj minuly rok sme tam mali byt.. nebyt deboera..
no tedenby byl velky potencial bustu od zacatku, ze se nevzal carlson, ktery se uplne nabizel (a byl vsemi ocekavan), je vec druha. Conte a spol me dlouhodobe nepresvedcuji o svych kvalitach a troufl bych si rici, ze nase draftove uspechy jsou spise dilem nahody.Getzo5 píše:Ak by problém tkvel len v tom, a obaja vieme, že tomu tak nie je, tak by sa nikto nesťažoval. Dobrí hráči sa dajú nájsť aj tam, aj v neskorších kolách. Tam dokonca častejšie než na konci prvého kola. Tu ide skôr o to, ako s draftovaným talentom nakladáme. A že sme mali aj smolu? Každý si je svojho šťastia strojcom. Tedenbyho nemali ani draftovať keď ho nikdy nemienili nechať hrať jeho hru a od počiatku sa ho snažili upraviť k obrazu svojmu. Josefson bol zranený, ale spôsob akým pozastavili Larssonov vývoj, ako znechutili posledné dva roky sľubne sa ukazujúcemu Fayneovi, akým teraz zbytočne dusia v NHL Bouchera (a takto by som mohol pokračovať do nemoty) je jednoducho čosi neodpustiteľné. Už mám toho fakt plnú kečku.megaton píše:na druhou stranu nekde jsem cetl, ze za poslednich 17 let jsem jen 2x brali vyse nez z 20. mista a tak se uprime receno neni ani cemu divit.
od čias gomeza sme tu nemali poriadneho prvého centra a týto čo si vypísal nimi určite nie sú, zajac z vymenovaných určite najlepší, ale tak do 2. lajny max. čo sa buly týka sú eliáš a henrique katastrofálny, patty dokonca úplne dno nhl ak som dobre videl štatistiky a adam od neho tiež nie je ďaleko..........takže toľko k našim centromdunim píše: a do utoku su centri zajac,elias,henrique,
NHL Deputy Commissioner Bill Daly confirmed via e-mail that the deadline was today and it passed without the Devils informing the league it intended to give up the pick.
That means they either intend to use it or trade it.
I spoke with Devils GM Lou Lamoriello at approximately 6 p.m. today and he declined to discuss whether the team would give up its 2012 first-round pick. He said the deadline was not at 5 p.m. today.

"Hello, Gary? Id like to forfeit the pick this year."
"Too late."
"Oh well."
4. januára 2014:
@TGfireandice: Lamoriello said Gelinas has been "pressing" tha past few games and needs to go back to Albany and find his game.
Tom Gulitti @TGfireandice
DeBoer admitted Gelinas does some things offensively that they can't replace, but defensive side of his game had slipped.

6. januára 2014:
#NJDevils have placed Patrik Elias on injured reserve retroactive to Dec. 31 and recalled Eric Gelinas from @AlbanyDevils
@TGfireandice 41s
Lamoriello said it (stint in Albany) could be "short term" for Gelinas.
Gelinas is a quick learner apparently.
Ja už na nich nemám slov.
@TGfireandice: Lamoriello said Gelinas has been "pressing" tha past few games and needs to go back to Albany and find his game.
Tom Gulitti @TGfireandice
DeBoer admitted Gelinas does some things offensively that they can't replace, but defensive side of his game had slipped.

6. januára 2014:
#NJDevils have placed Patrik Elias on injured reserve retroactive to Dec. 31 and recalled Eric Gelinas from @AlbanyDevils
@TGfireandice 41s
Lamoriello said it (stint in Albany) could be "short term" for Gelinas.
Gelinas is a quick learner apparently.
Nebolo by na tom nič zlé, keďže do istej miery je to pravda ale aj za ten "bad luck" je zodpovedný keď na ľad posiela kombinácie s Janssenom či Giontu na centri a k nim primixuje Židlického s Gelinasom, prípadne Salvadora s Volčenkovom. To nech sa nečuduje, že chudák Bernier má toľko mínusiek.On Steve Bernier being a team-worst minus-15: “For me, it’s one of the most overrated stats that we keep as a league. Some of it’s situational. It’s bad luck. You step on the ice at the wrong time. I don’t think there’s any doubt that he would tell you he’s contributed to that number and has to do a better job, but that’s not something that alarms. I know what I’m going to get out of that guy most nights.”
Prečo ten citát ale posielam? Nehovoril tento idiot, že +/- svojho času bol dôvod prečo Tedenby musel do AHL (a potom tam mal v zápase 2+1p)? Bohužiaľ áno.
Takže si pekne otáča kabát tak ako potrebuje. Nabudúce bude tvrdiť, že Harrold má vlastne stále smolu a že Giontova percentuálna úspešnosť na buly je vlastne nepodstatné číslo, lebo na vyhraní buly sa podieľajú všetci traja útočníci.
Skoro sa čudujem prečo ho TG na tlačovkách nerozseká na cucky.
este ma dostala jeho reakcia na jagrovo :
“You’ve got to play differently, of course,” Jagr said. “Teams are adjusting. You can see it. But it’s up to us to adjust. They bring the forwards lower so we cannot cycle 3-on-3. We’re doing 3-on-5. We’ve got to be smart enough to talk about it. To play against the best checking lines, you have to be smart and wait for your chances. Don’t be just this is the way this is going to be.When everything goes well, everything is good. But when things go bad, you have to adjust. It’s like a chess match. If you’re going to be the same all the time and you don’t adjust, they watch video.”
gulitti:I asked Devils coach Pete DeBoer if the adjustments other teams have made have limited that line’s effectiveness recently, he replied, “I don’t know about that.” You look around the league and I can pull a paper from almost every city in the NHL and there’s good players going through tough times,” DeBoer said. “It happens. You just can’t overreact to it, that’s my thing, unless the symptoms become long-term.”
ten si ide svoje hlava nehlava
no ale na to, jak hrate snad najmenej pozeratelny hokej v lige, tak vysledkovo to nie az take spatne a stale je to play off nadosah. Vela ludi tu ale predpoveda, ze ten pad na seba nenecha dlho cakat a pojdete dolu. Ja si zase hovorim aby to nebolo este naopak. Je tam plno hracov co hra daleko pod ocakavania a kebyze sa preberu....Pre mna ste papierovo lepsie muzstvo nez pred rokom.
Ryder, Brunner, Zajac, Henrique, Clowe......az privela hracov co dost suckuju a maju na viac.
Ale ja samozrejme verim ze sa do PO nedostanete, nechcem vas tam vidiet
Ryder, Brunner, Zajac, Henrique, Clowe......az privela hracov co dost suckuju a maju na viac.
Ale ja samozrejme verim ze sa do PO nedostanete, nechcem vas tam vidiet
Musím. Jarda a Židlický 
Fakt neuvěřitelní hráči a i v jejich věku jsem pokaždé trnul, když měli puk na hokejce v našem pásmu.
O jejich přednostech asi už psát nemusím. Jen doufám, že budou takhle hrát i v Soči. 
A samozřejmě i Brodeur, kterej stále předvádí neuvěřitelný zákroky, viz. ke konci...
Fakt neuvěřitelní hráči a i v jejich věku jsem pokaždé trnul, když měli puk na hokejce v našem pásmu.
A samozřejmě i Brodeur, kterej stále předvádí neuvěřitelný zákroky, viz. ke konci...

Albany potrebuje fillerov, tak načo by sme ho nechali vám v Hershey?Pali_Caps píše:NJ Devils claim A.Urbom off Waivers from WSH Capitals.
Larsson na farmu
no tak toto sme tu ešte nemali, to je bordel v tom klube
neviem či o tom rozhodol LL alebo PDB, ale tak to si zaslúži nejakú cenu! Vraj aby sa rozohral
ale prd veľký, proste ide na farmu lebo máme všetkých obrancov zdravých on bol dlhšiu dobu mimo a pri tom ako mu deboer dôveruje tak výsledok je ten, že aby nesedel na tribúne bude hrať na farme
trochu logiky to dáva hej, ale volch, salvador, harrold? čo je toto za obrancov?!! týto už tu dávno byť nemali a Larsson mal hrať prvé husle miesto toho TOP PICK devs si ide zaťukať na farmu
pred rokom som čítal, že "né každý bažant zažáří na po prvé" o adamovi a aj som si povedal, že hej može byť, ale realita je taká, že ten pod deboerom nezažiari nikdy
no tak toto sme tu ešte nemali, to je bordel v tom klube
No mozna by jste ho meli vytrejdovat, dokud je cas a dokud ma hodnotu.. Co ja vim, napr. za Kadriho, ktery dela problemy v Torontu. Neda se divat na to, co ti dva vasi dementi s Larssonem vyvadeji
Tohle je jedna rana na psychiku za druhou.. (u nas mozna s tim odeslanim na farmu podobne dopadne Despres, ale to neni prominentni 4th overall a taky tam nevalci o misto s Harroldem, Volchenkovem a Salvadorem a taky se o jeho trejdu spekuluje)
Dal bych vam Rinalda s L.Schennem trebaRono píše:Ze včerejší diskuze v našem topicu...Dnes..Rono píše:Nebo tajně se dostat k A. Larssonovi, aby požádal o trejd a získat jeho, když ho DeBoer tak (ne)využívá..Atlantik píše:No mozna by jste ho meli vytrejdovat, dokud je cas a dokud ma hodnotu..![]()
To co se poslední dobou u nás děje za bordel to za poslední roky nepamatuju. Pošleme na farmu Gelinase který byl náš nejlepší bek, sbíral body, dával goly treneři si ho vzali bokem řekli mu že musí hrát víc fyzicky tak začal to řezat a my ho za to pošlem na farmu ze slovu že musí zlepšit defenzivní činost ?? WTF ? když měl jít mladý na farmu tak určitě ne Gelinas ale Merrill. Navíc o jeho přínosu v PP se nemusíme bavit. Jeho místo zaujal Boucher který na modré nikdy PP nehrál a taky to tak vypadalo ( tím neshazuju Bouchera ale PDB) Tyhle tahy musí být dost na psychiku tak mladéhe hráče který dělá co se po něm chce hraje dobře a je poslán dolů. Larsson to je kapitola sama o sobě. Ten kluk v životě pod PDB nenaplní potenciál a pokud bude hrát tak bude hrát stylem at neudělá chybu tudíž absolutně nevyužijem jeho potenciál. Když se podívám kolik prostoru dostávají mladí beci ( a nejen beci ) v jiných týmech tak se mi chce brečet. PDB je v tomhle totální idiot. Fans nadávali na Lemaira ale Lemaire když viděl že daný hráč hraje dobrý zápas tak mu ty minuty dal klidně iv OT (viz Teddy )
Tedenby - Já se ho zastanu. Nikdy nedostal šanci 10-15 zápasů s větším IT i PP. Takový Palmieri který hrál totalní tužku vedle Kovyho a Zajace si dodnes nechápu jak vysloužil stálé místo v 1 lajně. Kdyby pravidelně měl odpovídající IT a neprosazoval se tak řeknu ok ale stylem že je 5 zápasů HS a pak ho PDB postaví do 3-4 lajny je fakt
Celkově to u nás poměrně smrdí. Od roku 2005 jsme nedraftovali směrem do předu kromě Bouchera nic co by stálo pořádně za zmínku což je dost velký problém!! Tohle jde na triko Contemu a to že jsme za poslední roky nebrali do 20teho místa v 1 kole absolutně neberu jako výmluvu. Naše drafty jsou propadák ( co se týče forwardů)
PDB - zastával jsem se ho hodněkrát ale dál to dělat nehodlám. Dovedl nás do finále SC to je fajn ale momentálně nám nezbývá nic jineho než okamžitá výměna coache a pokusit se vytradovat nějakého snipera. Není nač čekat, suckovat pro draft nemužeme jelikož 1 kolo nemáme a myslím že ten tým by se pod dobrým vedením a novým scoring forwardem do toho PO mohl dostat a kousat. PDB neumí absolutně reagovat na vývoj utkání, tým nějak nabudit nebo přijít s něčím novým. Závěrem jen dodám že jsem se včera díval na jeho rozhovor tak ten idiot řekl že Dallas je nebezpečný že mají ve předu hráče jako Benn a RIBEIRO ! Nevím jestli se vůbec na soupeře nějak připravuje protože toto vypustit to je poměrně úlet. SPíš mi přijde že at hrajem s kýmkoliv tak prostě hrajem pořád to same... nahodit puk do rohu tam 2 minut rotujeme pak to pošlem na beka který těch 6 hráčů co má před sebou stejně neprostřelí. Já věřím že pokud přijde vhodný coach a hlavně sniper kterého nutně potřebujem tak to nemusí být tak zlé jak to je
Tedenby - Já se ho zastanu. Nikdy nedostal šanci 10-15 zápasů s větším IT i PP. Takový Palmieri který hrál totalní tužku vedle Kovyho a Zajace si dodnes nechápu jak vysloužil stálé místo v 1 lajně. Kdyby pravidelně měl odpovídající IT a neprosazoval se tak řeknu ok ale stylem že je 5 zápasů HS a pak ho PDB postaví do 3-4 lajny je fakt
Celkově to u nás poměrně smrdí. Od roku 2005 jsme nedraftovali směrem do předu kromě Bouchera nic co by stálo pořádně za zmínku což je dost velký problém!! Tohle jde na triko Contemu a to že jsme za poslední roky nebrali do 20teho místa v 1 kole absolutně neberu jako výmluvu. Naše drafty jsou propadák ( co se týče forwardů)
PDB - zastával jsem se ho hodněkrát ale dál to dělat nehodlám. Dovedl nás do finále SC to je fajn ale momentálně nám nezbývá nic jineho než okamžitá výměna coache a pokusit se vytradovat nějakého snipera. Není nač čekat, suckovat pro draft nemužeme jelikož 1 kolo nemáme a myslím že ten tým by se pod dobrým vedením a novým scoring forwardem do toho PO mohl dostat a kousat. PDB neumí absolutně reagovat na vývoj utkání, tým nějak nabudit nebo přijít s něčím novým. Závěrem jen dodám že jsem se včera díval na jeho rozhovor tak ten idiot řekl že Dallas je nebezpečný že mají ve předu hráče jako Benn a RIBEIRO ! Nevím jestli se vůbec na soupeře nějak připravuje protože toto vypustit to je poměrně úlet. SPíš mi přijde že at hrajem s kýmkoliv tak prostě hrajem pořád to same... nahodit puk do rohu tam 2 minut rotujeme pak to pošlem na beka který těch 6 hráčů co má před sebou stejně neprostřelí. Já věřím že pokud přijde vhodný coach a hlavně sniper kterého nutně potřebujem tak to nemusí být tak zlé jak to je
Krásne opísané
Larsson je stále môj najobľúbenejší obranca a veľmi som sa tešil, keď sme ho brali, že po slávnych časoch Nied. či Rafalskeho tu konečne bude top obranca, ale je tu PDB takže tu z neho top obranca nebude! Prečo víme, ale nepovíme
Menil by som ho menil vážne, bolo by mi ho ľúto lebo minule tu megaton, či dunim napísal celkom pravdu, že PDB tu nebude dlhšie ako Adam, ale to už môže byť kľudne neskoro. Jak vravíš sniper, síce aj top center nám chýba lebo Zajac je no. 2 a s Henriquom neviem čo sa porobilo (odišiel aj kovy aj zach
), ale aj tak hraje pod svoje možnosti. Takže sniper môj "asi" nereálny sen je E. Kane
alebo taký Skinner, ale viem to je nereálne to sú diamanty pre dané kluby takže tak. Osobne by som išiel po Yakupovi. Je to Rusák a je to risk, ale kurňa nebol draftovou jednotkou zo srandy!! (dúfajme, že to nebude prípad ala P. Stefan, ale to pochybujem) Jak písal Getzo Nicuschkin nám ležal na zemi, "zaváhali" sme a vidíte výsledok. Takže teraz by som zariskoval a menil Larsson to Yakupov, ak by chlapci z Edmontonu brali
WowMartin #27 píše: PDB neumí absolutně reagovat na vývoj utkání, tým nějak nabudit nebo přijít s něčím novým. Závěrem jen dodám že jsem se včera díval na jeho rozhovor tak ten idiot řekl že Dallas je nebezpečný že mají ve předu hráče jako Benn a RIBEIRO ! Nevím jestli se vůbec na soupeře nějak připravuje protože toto vypustit to je poměrně úlet.
deboer je odpad.toho ani komentovat nebudem..co vyjadrenie to perla a moj zvyseny tlak..
loua kritizujem vzdy len za nejake konkretne tahy, vzdy to napravil zas nejakymi svojimi genialnymi.. ale toto sa uz neda kritizovat jednotlivo(ako rolston). lebo toto je bordel a deje sa kravina za kravinou.. hlavne tieto nase posledne ,,skvele,, tahy plynu z neriesenia nasej situacie s obrancami.. nemozme mat 6 obrancov na 1cestnej zmluve a 3 na dvojcestnej, ktorí su lepsi ako tí v prvom tíme.to je extrem.jeden sa potoci ako 7, ale nie 3ja.. uz minuly rok to mal riesit, na zaciatku sezony to mal riesit, pocas sezony to ma riesit..nic.. stale mal cas, stale nie je vhodna prilezitost..takze to je poriesene tak ze sa zameta s nasou buducnostou, lebo dvojcestne zmluvy a nie je miesto.. zabili sme teddyho, josefsonovi chyba uz len krocik k teddyho osudu a larsson je tiez na tej ceste..fantazia..toto nie je v prospech timu. ani kvality,ani buducnosti, teda v prospech nicoho. ako som napisal minule, momentalna situacia pripomina tampu ,,cirkus,,bay pred yzermanom. z jednej z najlepsie vedenych organizacii ku jednej velkej skladke.. snad lou nestratil gule! nikdy nemal problem pozametat bordel, ani male smietky,po sebe ci po inych.. dnes si kopí na dvore vlastne smetisko.. osobne som z celej tejto situacie extremne nestastný
loua kritizujem vzdy len za nejake konkretne tahy, vzdy to napravil zas nejakymi svojimi genialnymi.. ale toto sa uz neda kritizovat jednotlivo(ako rolston). lebo toto je bordel a deje sa kravina za kravinou.. hlavne tieto nase posledne ,,skvele,, tahy plynu z neriesenia nasej situacie s obrancami.. nemozme mat 6 obrancov na 1cestnej zmluve a 3 na dvojcestnej, ktorí su lepsi ako tí v prvom tíme.to je extrem.jeden sa potoci ako 7, ale nie 3ja.. uz minuly rok to mal riesit, na zaciatku sezony to mal riesit, pocas sezony to ma riesit..nic.. stale mal cas, stale nie je vhodna prilezitost..takze to je poriesene tak ze sa zameta s nasou buducnostou, lebo dvojcestne zmluvy a nie je miesto.. zabili sme teddyho, josefsonovi chyba uz len krocik k teddyho osudu a larsson je tiez na tej ceste..fantazia..toto nie je v prospech timu. ani kvality,ani buducnosti, teda v prospech nicoho. ako som napisal minule, momentalna situacia pripomina tampu ,,cirkus,,bay pred yzermanom. z jednej z najlepsie vedenych organizacii ku jednej velkej skladke.. snad lou nestratil gule! nikdy nemal problem pozametat bordel, ani male smietky,po sebe ci po inych.. dnes si kopí na dvore vlastne smetisko.. osobne som z celej tejto situacie extremne nestastný
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF