Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Inak zaujimave ze teraz mate horsie vysledky, nez ked ste mali pred nedavnom 2/3 kadru out.....
Finch182 píše:Inak zaujimave ze teraz mate horsie vysledky, nez ked ste mali pred nedavnom 2/3 kadru out.....
Tezsi rozpis, i kdyz i pri ty velky marodce uz se to sypalo.. Nejhorsi je ztrata Maattaho a Hornqvist + Comeau samozrejme furt chybeji, ale nechci se na to vymlouvat, tohle neni jen o zranenich. S Isles a Rangers budeme momentalne prohravat doma, venku, kompletni, zraneni atd, proste nas maj v hrsti. Jsou to vyborny teamy, ale je v tom i neco vic. I kdyz narozdil od Philly se to aspon da nejak smysluplne zduvodnit, proste lepsi team vyhral. Kdyz prohrajeme i v utery, tak to bude opet pokracovani blaznivy telenovely, tam ten excuse neni.

Kazdopadne, chudak Perron. Prijde z Edmontonu do Pittsburghu, da 5 golu v 6 zapasech a Pittsburgh najednou hraje hur nez Edmonton :scare:
Chjo, první střela Philadelphie ve 14. minutě, 1. gol zápasu..:(
Strely 17-3, 0-1 :lol2: Popravde mi je to jedno.. Hovado Rinaldo zrani Letanga (3-ti suspendace, bude to husty) a odpoved veskera zadna. Flyers jsou strasni, ale to je ted irelevantni. My stejne najdeme cestu jak to prohrat.
Jedni horsi nez druzi.. Ale vysledek zustal dle ocekavani. 4 minuty v oslabeni v prodlouzeni a nakonec takovej gol, oukej :lol2: Takhle slabi Flyers proti nam dlouho nebyli, jejich presilovka stejne marna nez ta nase, ale za tu hru ma kazdy to co si zaslouzil.. Flyers "vyhru" a my dalsi prohru. Tenhle team momentalne predvadi solidni cirkus, to je snad jeste horsi nez za Bylsmu :lol2: A to Tocchet se loni smal z nasi presilovky, hahaha, paradne to posunul... A to jsme celili nejhorsimu oslabeni v lize, ktere je pomalu historicky spatny. Joke.

Johnston good job za poslani Adamse a Silla na posledni minutu, samozrejme prikovani ve vlastnim pasmu a Sill vyloucen. Pak pro jistotu hned po ubraneni too many men, solidni prace rezisera stridacky, jen co je pravda :rofl:

Jinak me to ani nesere, dnes to byla oboustranne spise parodie na hokej. Tenhle team si momentalne zaslouzi kazdou jednu facku. Mozna nam to muze do budoucna i pomoct, celit problemum uz v zč a pripadne jit do PO jako outsider.. Ale to jsou jen teorie, realita zustava komicka.
To byla asi moje definitivne posledni sazka v zivote. To nemam za potrebi..
Vazne? Co konkretne se na ten zapas dalo sazet?? My jsme posledni dobou otresni (jak jiste vis) a navic je to zapas s Flyers, takze "zname svy lidi".. Na druhe strane jeste mizernejsi team (jak jiste vis).. Plichta tomu sedi a v OT jsme ty oslabovky vydrzeli 3 minuty a 50 vterin nez to rozhodla ta haluz :lol2: Jak rikam, oba teamy maj za dnesek to co jim "patri"..

Celkem zajimavy jinak je jak Rinaldo vypravi jak nadsenej je z toho zakroku na Letanga.. Jsem zvedavej jak se ted bude hajit pri hearingu. Ale i tohle mi je jedno, at si s nim delaj co chtej.. Letang samozrejme bude mozna strasne chybet (tak jako zoufale chybel v prubehu zapasu), ale suspendace Rinalda nam ho stejne nevrati.
fuha tradicne huste to tam bolo :petrik:
Voracek sa nezda:D Downie:D skoda, ze na seba nenatrafite v PO :-(
Tohle "zname svy lidi" nemuze trvat donekonecna..
Ale je mi to uz jedno.. Tuhle sezonu stejne vypoustim..
Vubec si nedovedu predstavit, ze bych si na tenhle zapas normalne neudelal cas..
AndyF píše:Tohle "zname svy lidi" nemuze trvat donekonecna..
Ale je mi to uz jedno.. Tuhle sezonu stejne vypoustim..
Vubec si nedovedu predstavit, ze bych si na tenhle zapas normalne neudelal cas..
Je zajimavy, ze mam milion chuti zaujmout vuci tehle sezone stejnou pozici. Minimalne dokud neuvidim, ze jsme schopni porazit Rangers/Isles. O Flyers tu ani nejde, to se tam hraje pralesni liga.. Kouc dnes napr. benchnul Goce na ukor Arcobella, Silla nebo Adamse. Silla a Adamse tam pak poslal na posledni minutu zapasu, coz dopadlo dost mizerne. Pak kdyz mate za sebou 3:10 na presilovce v OT a vas prvni PP unit je unavenej a chce na zbytek vystridat, tak si kouc veme timeout aby ulevil Scuderimu a Adamsovi a vubec ho netrapi ze Giroux a Voracek tak jdou na led (resp. zustanou tam), coz by jinak nesli..

K tomu ta neuveritelne trapna presilovka a fakt, ze se opet nechame vykolejit tim odpadem na lede se kterym jste dnes zacali vy.. misto toho aby jsme to trestali v presilovkach.. No proste si rikam ze mi to nestoji za to, abych se nad tim rozciloval..
Priznam se, ze vubec netusim, jak jsou na tom vasi zraneni, ale sezona je tesne za pulkou, vam klidne staci, kdyz se vam vrati 14 dni pred PO. Pak klidne muzete porazit Rangers i Islanders. Furt je na co se tesit.
Ja samozrejme doufam, ze se vam to nepovede.
AndyF píše:Priznam se, ze vubec netusim, jak jsou na tom vasi zraneni, ale sezona je tesne za pulkou, vam klidne staci, kdyz se vam vrati 14 dni pred PO. Pak klidne muzete porazit Rangers i Islanders. Furt je na co se tesit.
Ja samozrejme doufam, ze se vam to nepovede.
Maatta a Dupuis jsou done, pricemz predevsim Maatta je velky problem. Jinak se vrati uz jen Hornqvist a Comeau (se zranenim hraje jeste Despres, dnes taky chybel), coz urcite pomuze ale nevim nakolik. Nemyslim, ze by to menilo neco extra na tom, ze proti Islanders a Rangers jsme vicemene v prdeli tak nebo tak.. Je dost frustrujici videt jak suckujeme proti divizi a cekat ze se to pri tomhle diviznim formatu v playoffs neprojevi.

Proto uz jen vicemene bezmyslenkovite cekam na PO, kde z toho nemam dobrej pocit a jen tak nejak doufam v zazrak. Logicky argumenty pro nas uspech momentalne vicemene neexistuji. Zustavaj jen tupy prani typu "byvalo to dobry v zč a pak spatny v PO, ted to mozna bude opacne", ale ani tohle neni cim podlozit.. Takze jen tak nejak cekam co prijde.
No pockej, netvrd mi, ze celej vas uspech visi na dvacetiletym klukovi.
Atlantik píše:K tomu ta neuveritelne trapna presilovka a fakt, ze se opet nechame vykolejit tim odpadem na lede se kterym jste dnes zacali vy
No bol to z nasej strasny najtvrdsi zapas v sezone a v ziadnom inom sa ani zdaleka nedialo nieco podobne. Na druhu stranu ta obojstranna nenavist je jasna a nemozes vycitat tuto "taktiku" emocialne vykolajit supera, ked to na vas roky funguje. Skorej by sa mali u vas zamysliet nad tym, ze sa cez to nedokazete preniest a prisposobit, kazdy zapas sa na to nachytate.

A Schenn s Downiem uz asi nie su kamarati ak este pred rokom boli :D
AndyF píše:No pockej, netvrd mi, ze celej vas uspech visi na dvacetiletym klukovi.
Vzdyt to ani netvrdim, ale problem to je, to je prece jasny :neviem: Prospekty jako Harrington nebo Pouliot nejsou ready. Takze mame na vyber:
1) bud to hrat Desprese v TOP4 (pricemz neni ani jisty jak to zvladne, protoze je nevyrovnanej) a mit zombie 3rd pair Scuderi-Bortuzzo
2) Dat do TOP4 nekoho z Scuderi/Bortuzzo a nechat Desprese ve 3.paru s nadeji ze to nejak zachrani.

Scuderi a Bortuzzo oba muzou hrat 6-tyho beka, ale nemuzou byt spolu jako par a zaroven nemuzou byt v TOP4.

Takze ano, v ty obrane je evidentni dira a v PO se to pravdepodobne projevi. A pak tu je x dalsich problemu, zacinaje asi tou mizernou psychikou teamu, jak jsme mohli videt i dnes. Nebude nahoda ze pokazde na Flyers vybehneme, i dnes byly strely 13-0 a vypadalo to na totalni dominanci dokud se nestane neco co ten team vykoleji a pak uz se nejsou schopni k ty hre vratit. Takhle ty zapasy vypadaj vzdycky.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Ad Finch:
Dnes jste to iniciovali vy, ale byly zapasy kde jsme s tim nemeli problem ani my, to nerikam ze ne. Vy jste v pozici ze uz vam to je letos jedno a tak jste do toho zapasu dali vsechno co slo a vybili jste si negativni energii ze sezony. A my misto toho aby jsme to ignorovali a trestali v presilovkach, tak jsme do toho opet spadli a v presilovkach samozrejme klasicky propadli. A jak jsem rikal jeste po 1.prestavce ze najdeme cestu jak to prohrat, tak v OT jsme ji nasli tim jak jsme vam dali uplne zadarmo 2 presilovky 4 na 3.. A vy jste to skoro stejne nedali :giggle: , no kdyz uz to vypadalo ze to nedate, pak prijde takovy trapny gol. Jak rikam, hned jak mame emotivni zapas (cti divizni zapas resp. jakykoliv playoff zapas, nejen zapas s Flyers) tak je to o tom jak se nam podari nachazet cesticku jak to prohrat.
Darren Dreger ‏@DarrenDreger 39s40 seconds ago
Told Letang had concussion symptoms last night which subsided overnight. Stiff neck today. Saw doctors this morning.
Takze Letang out a dnes proti Chicagu i bez Malkina. Je to opet lazaret, budu prekvapen pokud vubec dame gol. Trosku mam obavy aby jsme dokonce nespadli mimo PO, ale Florida ktere jsem mimochodem hodne fandil nastesti posledni dobou naprohravala par zapasu. Takze po dnesku muzeme byt opet bliz wildcard fleku. A jak rikam, kazda dalsi facka pro tenhle team momentalne ma svuj smysl. Je napr. dost neuveritelny ze Sill ktery zpusobil 2 vylouceni v OT proti Flyers je v klidu a Farnham se pakoval zpet na farmu.. Fuck them.
Sill první gol..:) Je vidět, že si to vyloženě užíval, ta oslava a tak..) No, stejně jako já tomu asi nemohl uvěřit..)
Solidni vykon, vzhledem na ten lazaret a na to ze to byl B2B. I ten bod je prekvapenim. Perron a Pouliot velmi dobre, Perron ma neskutecnou techniku, ale dnes mu vzdy chybel kousek. Najezdy jsou neskutecna hovadina, takze je mi to celkem jedno, ale dnes jsme si za tu snahu zaslouzili vyhrat. Dobry hokej kazdopadne, je videt ze kdyz prijde souper hrat normalne a nemame ho v hlavach, tak to najednou jde. Nicmene prohra je prohra a uz z toho asi budou hosi dost na prasky :neviem:
Doslova kousíček, když netrefil tu prázdnou bránu, nemohl jsem věřit vlastním očím. No, škoda, ty nájezdy nejsou, co bývaly.
Malkin aj Crosby nakoniec vynechajú ASG :hmm: a ešte 2 zápasy dozadu bol na stránke NHL článok ako sa Sid už nato teší, že už tých ASG vynechal ale 5 ...
Crosby hral prej posledni 2 zapasy se zranenim, mel nejakou rezonanci a udajne vynecha i zapas s Winnipegem. Malkin ma prej vynechat Winnipeg a asi i neco vic, obnovil si nejake zraneni nohy ve 2.tretine proti Flyers a zbytek zapasu hral jen malo. Letang tezko rict, ale ma concussion, asi ne silnej ale ma.. Je jasny, ze je to i o vyuziti prestavky a dolecovani si zraneni, ale ty nejblizsi zapasy po ni budou asi totalni masakr. Celou sezonu nam to totalne likviduje, dokud jsme byli zdravi vsechno slo (asi prvnich 15 zapasu sezony) a pak se to rozpadlo, cela chemie, vsechno. Ted je to jen lepeni a experimentovani, tohle se proste deje jen nam :scare:
Atlantik píše:... tohle se proste deje jen nam :scare:
http://www.mangameslost.com/nhl-man-gam ... y-20-2015/" onclick="window.open(this.href);return false;

nas to stalo PO :jn:
Nas nejlepsi zapas za hodne dlouhou dobu, po dlouhe dobe jsem se u toho bavil, fakt to melo uroven.. Porazit red-hot Jets (i dnes hrali dobre) bez Crosbyho a Malkina?? My proste proti Zapadu hrajeme z nejakeho duvodu vyborne.

Letang po navratu 5 asistenci, Hornqvist a Perron opet vyborni (hlavne Perron je neuveritelny) a Despres se po zraneni a po prestavce zda se zlepsil. Je to v nas, kdyz je ten team schopnej hrat takhle proti kvalitnimu teamu bez Crosbyho a Malkina, tak to zpochybnovat nelze. Problem je dlouhodobe v hlavach, ktery se projevuje proti teamum z divize.

Uvidime co zitra Washington. Posledni dobou se Caps trapi a snad je jeste v hlavach nemame. Zatim :neviem:
A hned po zapasu vymena Goce za Lapierrea :hmm: Zajimave. Kdyz byl Goc scratchnutej misto Silla a Adamse tak bylo jasny, ze neco neni v poradku, ale nemyslim ze by to byl spatnej 4th liner. Kazdopadne jsem od nej cekal vic. Lapierre je dalsi Francouz.. Dupuis, Letang, Lapierre, Despres, Perron, Fleury :lol2:

Usetrime par dolaru, obema konci smlouva po sezone a pridavame grit. Ten trejd vypada byt asi cca fair pro obe strany.
Atlantik píše:Ten trejd vypada byt asi cca fair pro obe strany.
:thumbsup: Rozhodně. Vám to přidá grit, nám dobrého PKera s dobrou úspěšností na buly. Myslím, že oba týmy získaly to, co potřebujou.
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO