nechapem ,,hysteriu,, okolo larssona, tuto sezonu to po blbom zaciatku a zas nezmyselnom sedeni od deboera bolo poslednych 20 zapasov uplne v pohode..chlapec mal na zaciatku sezony len 21..ten bude dobry,tam je casua casu..(ano deboer je kus vola na niektorych hracov,ako ze ho posadi po prvej chybe, ci pochvali vsetkych okolo menovite, len jeho co hral najlepsie ani nespomenie a pod)..nezabudajme ze larsson tu bude dlho a ja to tak vidim ze deboer max len do konca sezony..ono ma na tom podiel aj lou,nielen deboer,kedze mame pretlak obrancov, utocnikov, vsetkeho.
josefson podla mna na nhl ma, uz v druhej sezone som si hovoril ze to je v pohode 3 center..zbrzdili ho zranenia a po*ral si to sam mizernou minulou sezonou, ked mal prerazit(pocas vyluky to bol top hrac v albany) a nepredviedol nic -prisiel loktionov a odvtedy je vymalovane. plus uraduje deboer a neveri mu.(ten chlap vie odpisat hraca, kemp mal vydareny, mal hrat od zaciatku sezony a nie sediet).
tedenby..nic neocakavane, fandim mu, mam ho rad, ale chlapec je horsi hokejista ako bol pred troma rokmi..ci to je smolou,kvalitou, deboerom,nedostatkom sanci je uz jedno..jedine co ma mrzi, ze nedostal poriadnu sancu.. v lete podpisal 1 cestny kontrakt,bolo to bud alebo..vysledok? prisiel olesz, neskor brunner a bolo po sanci.. ano zapasy co hral tak zacinal v 2-3 utoku..asi tak 5 striedani a v 3 tretine uz ani nenastupoval..(preto ma rozculuje aj gulitti, ktory tvrdi ze sance dostaval- ak nevidi niekto rozdiel medzi tým co mal teddy a tým co ma teraz boucher, tak

).ak sme mali zranenia tak sa povolaval kadekto,od janssena,cez bouchera az po sisla, ci harrold v utoku, len aby teddy nehral(tomu sa hovori sanca- teraz sa to deje josefsonovi). proste keby dostane sancu a doveru 20 zapasov v kuse, cely cas, presilovku tak ako boucher a stale by bol nulovy a minusovy, tak si poviem s pokojom na dusi, chlapec nemas na to..takto je to chlapec nemas na to, ale stale tam bude, ze to mohlo byt inak.
urbom ma nemrzi, chlapec netrenoval, chlastaval v lete, chodil nepripraveny do kempu..takych su v ahl tri prdele a kazdy tim ma aspon troch takych na urovni ahl/nhl na zaskok(teraz uz aj washington:) ) urbomy, taorminy, correntteovia, salmely, fraserovia odchadzaju rok co rok.. nic na tom nie je..
bergforsa sme vyuzili najlepsie co to slo.mal nahradit giontu.nahradil ho. ked mu dochadzal dych,bol vymeneny za ilju..ukazalo sa ze dych na nhl mu dosiel a nemal na to.lemaire ho kritizovaval furt a to aj po zapasoch kde mal 2+1.nebranil,nesiel naplno a pod..
k zapasu s chicagom: 2 tretiny bojujeme ako levy, aby sme to za 5 minut prehrali?(po tretom gole som to uz nepozeral). chyba nam vela(vlastne utocnik co da gol:) ) veci ale dnes to bol dobry defenzivny treti utok co ubrani top lajnu supera.. nasa 4 linka na to nema, tretia vyskladana zo zbytkov co ostali tiez nie(aj ked obe hrali dobre) a henriqueova lajna zhorela dnes ako fakla( -4 vsetci utocnici).. hmm vymenit josefsona za nejakeho strazneho psa typu nespokojny fiddler v dallase), alebo radsej draft. lebo ten ked odide zadarmo, tak to by ma mrzelo ako u jedineho zo spomenutych. najlepsie by bolo nechat ho hrat.