zostava proti Scabs
Looch - Krethy - Nate
March - Siggy - JJ
Panda - Pevs - Dogman
Pie - Soupy - Thorty
Z - Dougie
Ference - Seid
Bartkowski - JB
Tuukka
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Ja som mal trocha obavu ci Jagr nebude 'namyslena hviezda' ale podla toho co som cital a videl jeho vyjadrenia od kedy je u nas, je v pohode a myslim ze sa mu u nas paci a zacina sa mu aj darit.kajo píše:Ja viem, ze je to z nudze cnost, len ma to pobavilo. Ze Campbell, ten Campbell centruje Jagra (alebo podla Cathy Jaggyho) na sklonku jeho kariery.
Pre neho urcite ale ja si myslim ze pri Jagrovi by bol Bergy a Marchand ovela vacsia ofenzivna zbran ako so Seguinom... v doterajsich 3 zapasoch takmer vzdy ak ma puk Jagr na seba stahuje 2 braniacich hracov co vytvara priestor pre ostatnych. Seguin je nema taku silu udrzat puk a vytvorit priestor na lade co bude hlavne v play off velmi fyzicky vycerpavajuce. No cisto teoreticky by si mohol Jagr rozumiet aj s nasim "zolikom" Yetim -Carl Soderberg ktory by nas mal posilnit v blizkej dobe ak IIHF nebude natahovat cas. V kompletnej zostave a plnom zdravi budeme schopni postavit 3 solidne utoky s potencialom skorovat ktore budu pre superovu defenzivu tazkym orieskom.dejf píše:A nebude to nevýhoda pro Seguina? Tomu se doteď dařilo a jestli uzdravený Bergeron půjde k Jágrovi, tak ho takhle odsunou až na třetí kolej.
Nemyslim ze by suhlasil s 2-cestnou zmluvou... posledne som cital spravy ze uz GM dohodol s Linkopingom jeho uvolnenie a aj Soderberg ma dohodnuty kontrakt s GM- najprv bola sprava ze len na zvysok tejto sezony, ale potom to ten novinar opravil ze vraj sa dohodli na 3-rocnej zmluve.... myslim ze vsetko bude vyjasnene v blizkej dobe. Jediny zadrhel moze byt IIHF resp. Svedska hokejova federacia (vraj chcu aby hral na MS), ktori tiez musia podpisat transfer.Cathy píše:Takze so Soderbergom sa uz vybavuje transfer, hey?
To je fajna sprava...dufam ze bude prinosom
A nevies? dvojcestnu mu ponukli?

Vsetko je otvorene... ved aj na Pens mame stratu 6b ale 2 zapasy k dobru a este jeden vzajomny zapas... v PO si supera moc neda vyberat ale asi najidealnesi by boli Islanders... ale klucove je aby sme do PO boli kompletni aj s Bergym v zostavecepi píše:Caps v noci potesili, strata 1 bodu a zapas k dobru, pri pohlade na zapasovy rozpis, by to klapnut mohlo
vyfasovat Rags do 1.kola by som ale zrovna nechcel
toto som si prepozicalGetzo5 píše:
Nuž... čo dodať...
![]()