Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

jo zlutej hnus, a nie zlata .. :slap:
esteze tu mame odbornikov na farby :good:

ObrázekObrázek

zostava proti Scabs

Looch - Krethy - Nate
March - Siggy - JJ
Panda - Pevs - Dogman
Pie - Soupy - Thorty

Z - Dougie
Ference - Seid
Bartkowski - JB

Tuukka
1.tretina nic moc, opät ten balkanec :D totalne zbytocne, nezmyselne vylucenie minutu pred koncom tretiny nas stalo gol

II. + III.tr. uz vyzerali o poznanie lepsie, sancu na dobry vysledok nam daval Rask a v jeho pripade PO obavy nemam, Timmy bol doslova carodej, takze takto to aj beriem :) v zalohe mame stale Jobbyho, G duo uplne OK

absenciu Bergyho v 2 lajne neskutocne citit, trio March - Bergy - Siggy vedeli o sebe naslepo (Kells by mohol byt alternativou), JJ tam prilis nezapadol, no akonahle sa objavila formacia Pie - Soupy - JJ parada, toto by mohlo idealne fungovat; JJ pri mantineloch, radost pozerat

ten nas posledny presilovkovy pokus radsej nekomentujem :giggle:

na Scabs stracame 3 body, este nic nie je stracenego, pred nami slusna zapasova porcia, o divizny triumf bojujeme dalej

Obrázek

:neutral: Nuž... čo dodať... :giggle: :lol:
S Habs to bol celkom zaujimavy zapas v ktorom padli 3 nahodne/ stastne goly takze nerobil by som z toho unahlene zavery.

Seguin a Hamilton su defenzivne rizika co nie je nic nove, ale ak bude Hamilton prehravat osobne suboje ako v tomto zapase (napr. s Ryderom) tak jeho ucinkovanie v play off bude velmi kratke. Marchand-Seguin bez strely na branu- dalsi komentar je zbytocny. Bartkowski svojou chybou pri 1. gole (nevyhodeny puk z pasma a potom vlastny gol) otvoril dvere do zapasu pre Reddena.

Trener vcera opat pozmenil utoky:
Lucic-Krejci-Horton
Marchand-Campbell-Jagr
Paille/Pandolfo-Kelly-Seguin
Daugavins-Peverley-Thorton

Dnes s Carolina musime zahrat s nasadenim a KORCULOVAT od uvodneho buly lebo sustavne sa rozbiehat az v 2.tretine nie je recept na vyhry.
Kedy naposledy asi hral Jagr s luxusnym centrom ako Campbell? :lol2:
V noci to bola povinna jazda, ono v podstate hrali Canes my sme davali goly :D

ale v prvom rade sa nam nesmie stavat to co v tretej tretine, kde si nechame strelit dva rychle goly, ono mohlo byt aj 5:3 nebyt toho, ze tam im neuznali ten gol.
Ja som to vypla tesne po tom neuznanom gole..... ale plati co som napisala o riadok vyssie.
Marchand - Campy a Jaggy myslim ze apradna lajna, vcera hrali vyborne, dufam ze sa este viiac zohraju.
Paradne aj aj Seidenberg, styri plusky tri asistencie parada.
Len ma stve Seguin, jemu odisla forma....nevadi, mame inych moemntalne.
Dufam, ze z tohto zapasu si odnesieme:
- pozitivnu vlnu
- celkom dobra defenzivna praca, pomahali brankarovi, hoci Rask dost casto vyraza puky, ale vcera viac menej pokryvali
- nesmieme mat vypadky hry, hluche miesta
- zlepsit pracu v presilovkach, co je vecny problem :panika:
- za cvhilku hrame s Canes opat, dufam ze zopakujeme vykon.

Teraz nas caka tazky B2B s muzstavmi, ktore bojuju o PO
Isles a Devils. Bude to tazke, nedavno sme hrali s Devils a bolo to o jednom pota strelenom gole. Jednoznacne tieto zapasy ukazu ako sme na tom s kondickou, kedze je to posledny B2B v zakladnej casti. Potom mame uz len obden zapasy, hrame prevazne doma, takze z toho treba patricne vytazit. Dufam, ze zacali brat tabletky na golovu impotenciu :lol2:
kajo píše:Kedy naposledy asi hral Jagr s luxusnym centrom ako Campbell? :lol2:
Ich utok dal 2 goly a vobec im to neslo zle. Marchand s Jagrom sa dobre doplnaju a ked medzi nich pride uzdraveny Bergeron tak to bude uderna trojica.
Ja viem, ze je to z nudze cnost, len ma to pobavilo. Ze Campbell, ten Campbell centruje Jagra (alebo podla Cathy Jaggyho :slap: ) na sklonku jeho kariery.
Tazko sa hodnoti zapas so superom bez solidneho brankara a obrany... pozitivne je ze sme dali 6 golov a presadili sa aj hraci ktori mali dlhe strelecke suchoty- Peverley, Caron.

Marchand-Jagr sa paradne zohravaju a bude to uderna dvojica... ak budu vsetci zdravi tak v PO by sme mohli hrat v zostave:

Lucic-Krejci-Horton
Marchand-Bergeron-Jagr
Peverley/Soderberg/Kelly- Seguin
Paille-Campbell/Peverley/Thorton/Kelly
Extra: Caron/Pandolfo
kajo píše:Ja viem, ze je to z nudze cnost, len ma to pobavilo. Ze Campbell, ten Campbell centruje Jagra (alebo podla Cathy Jaggyho :slap: ) na sklonku jeho kariery.
Ja som mal trocha obavu ci Jagr nebude 'namyslena hviezda' ale podla toho co som cital a videl jeho vyjadrenia od kedy je u nas, je v pohode a myslim ze sa mu u nas paci a zacina sa mu aj darit.

Julien je velmi (niekedy az prehnane) trpezlivy pri zmenach v zlozeni utokov ale posledny tah to poprehadzovat a vyrovnat ofenzivne a defenzivne typy hracov do kazdeho utoku mu vysiel... ale zajtra s Devils to bude trocha ina skuska ako biedny Canes.
A nebude to nevýhoda pro Seguina? Tomu se doteď dařilo a jestli uzdravený Bergeron půjde k Jágrovi, tak ho takhle odsunou až na třetí kolej.
dejf píše:A nebude to nevýhoda pro Seguina? Tomu se doteď dařilo a jestli uzdravený Bergeron půjde k Jágrovi, tak ho takhle odsunou až na třetí kolej.
Pre neho urcite ale ja si myslim ze pri Jagrovi by bol Bergy a Marchand ovela vacsia ofenzivna zbran ako so Seguinom... v doterajsich 3 zapasoch takmer vzdy ak ma puk Jagr na seba stahuje 2 braniacich hracov co vytvara priestor pre ostatnych. Seguin je nema taku silu udrzat puk a vytvorit priestor na lade co bude hlavne v play off velmi fyzicky vycerpavajuce. No cisto teoreticky by si mohol Jagr rozumiet aj s nasim "zolikom" Yetim -Carl Soderberg ktory by nas mal posilnit v blizkej dobe ak IIHF nebude natahovat cas. V kompletnej zostave a plnom zdravi budeme schopni postavit 3 solidne utoky s potencialom skorovat ktore budu pre superovu defenzivu tazkym orieskom.
Takze so Soderbergom sa uz vybavuje transfer, hey?

To je fajna sprava...dufam ze bude prinosom :)

A nevies? dvojcestnu mu ponukli?
Cathy píše:Takze so Soderbergom sa uz vybavuje transfer, hey?

To je fajna sprava...dufam ze bude prinosom :)

A nevies? dvojcestnu mu ponukli?
Nemyslim ze by suhlasil s 2-cestnou zmluvou... posledne som cital spravy ze uz GM dohodol s Linkopingom jeho uvolnenie a aj Soderberg ma dohodnuty kontrakt s GM- najprv bola sprava ze len na zvysok tejto sezony, ale potom to ten novinar opravil ze vraj sa dohodli na 3-rocnej zmluve.... myslim ze vsetko bude vyjasnene v blizkej dobe. Jediny zadrhel moze byt IIHF resp. Svedska hokejova federacia (vraj chcu aby hral na MS), ktori tiez musia podpisat transfer.
Jaggy :lol:
Siggy v 3 lajne, u väcsiny timov tazko predstavitelne :-P

ale tim nerobia mena, 1.lajna je jasna, ti su medzi sebou prepojeni ako pupocna snura, podobne, ako je to medzi Bergym a Marchom

v tejto faze si este môzeme dovolit menit zlozenie utokov, hladat to optimalne, v PO by to chcelo ist uz s nalinajkovanymi lajnami, aj ked samozrejme, ak to fungovat nebude, rotacia je na mieste

to ze, Campbell povyskocil zo 4, do 2.lajny nejakym mega prekvapkom nie je, mozno sa to bude niekomu zle pocuvat, ale nasa 4.lajna patri medzi to najlepsie spomedzi vsetkych timov v ramci 4 formacii

tym, ze sme prisli o FW - Bergyho + Kellyho, flek sa automaticky usiel Campbellovi, ktory sa svojej ulohy zhostil na vybornu a uz v zapase proti Habs som bol z 2 lajny prijemne zaskoceny; zameral som sa samozrejme na JJ, klobuk dolu, odstavit ho pri mantinely od puku, to da zabrat, radost pozerat a toho Iggyho nakoniec ani nemusime nejako extra lutovat :)

s Bergym som opatrny, neviem, ake su najnovsie spravy ohladom jeho otrasu, preto take idealne spojenie March - Bergy - JJ zatial neriesim a beriem aj momentalne zlozenie

Siggy snad frustrovany nebude, predsa len, je to 3 lajna, ale musi sa prispôsobit kolektivu, ak to bude slapat nie je co riesit, na kridle ma sikovneho korculiara Pieho, Kells by im to mohol rozdavat, mohla by fungovat aj tato lajna, no je jasne, ze po prichode Carla sa to vsetko opät preskupi

cim skôr pride, tym lepsie, PO sa blizi, tam na zohravanie casu nebude

Done deal- Soderberg to Bruins happening & expect him in next 7 days

Obrázek

Carl Soderberg, Bruins have deal :arrow: http://espn.go.com/boston/nhl/story/_/i ... ource=t.co" onclick="window.open(this.href);return false;

s idealnym Bergym scenarom v zostave, by to mohlo vysledovat nasledovne

Lucic - Krejci - Horton
Marchand - Bergeron - Seguin (jagr)
Soderberg - Campbell (Kelly)- Jagr (Seguin)
Paille - Kelly (Campbell) - Peverley
Thornton

neboli

Lucic - Krejci - Jagr
Marchand - Bergeron - Seguin
Soderberg - Kelly - Horton
Paille - Campbell - Peverley
Thornton

inak lol Pevs vo 4 lajne :waa: mame to tam pekne naslapane
uvidime uvidime

btw, kower, dufam, ze ti uz Rask nerobi vrasky na cele, posledne 2 zapasy ukazali, ze netreba stresovat, s jeho doterajsimi vykonmi ( u mna) velka spokojnost, ale bez debat konecne uctovanie sa bude riesit az v PO, resp. po jeho skonceni....
Pekne, uz sa nanho tesim, dufam ze nebude nikde nijaky problem :)

Mame to nasliapane, hlavne sa nam skvalitativni uz aj tak kvalitny 3 a 4 utok.
Siggy musi este trosicku dozriet, a myslim ze Jagrova pritomnost posilni vsetkych. Jednak v kabine i na lade. Odtavit Mr. Jaggy masinu pri mantineli je jak zburat Charu na lade, cize mozme povedat ze mame aj utocneho Charu v podobe Jagra....mozno uz bars filozofujem.

Dufam, ze najblizsi b2b zvladneme, idealne 4 body, v lepsom pripade 3, krajnom 2 a v najhorsom 0 bodov :D

ale nie no, budem stastna ak z oboch si nejaky ten bodik urveme, lebo obom timom ide o plejaf.
Cepi: Rask v poslednych zapasoch chyta ako som dlho cakal- drzi muzstvo ked treba super zakrokmi. Ved mu ide o zmluvu takze motivacia mu nechyba.

Posledna (pozitivna) sprava o Bergym je ze sa vcera objavil v TD Garden tesne pred zapasom. Ako fanusik Bruins a tym padom "expert" na otrasy mozgu to vidim slubne ked mu nerobi tazkosti hluk a ruch okolia.
Caps v noci potesili, strata 1 bodu a zapas k dobru, pri pohlade na zapasovy rozpis, by to klapnut mohlo :jj:

Obrázek

Obrázek

:hmm: vyfasovat Rags do 1.kola by som ale zrovna nechcel :nono:
cepi píše:Caps v noci potesili, strata 1 bodu a zapas k dobru, pri pohlade na zapasovy rozpis, by to klapnut mohlo :jj:
:hmm: vyfasovat Rags do 1.kola by som ale zrovna nechcel :nono:
Vsetko je otvorene... ved aj na Pens mame stratu 6b ale 2 zapasy k dobru a este jeden vzajomny zapas... v PO si supera moc neda vyberat ale asi najidealnesi by boli Islanders... ale klucove je aby sme do PO boli kompletni aj s Bergym v zostave
Soderberg by mal do konca tyzdna priletiet do Bostonu. Zmluva na 3 roky. 600 tisic tento rok (vratane signing bonus), 1 milion 2013/14 a 1 milion 2014/15

Dalsia dobra sprava je ze Bergy uz trenuje mimo ladu a je zatial bez komplikacii.
UPDATE: Dnes sa Bergeron vratil na lad- korculoval sam v Bostone... ak to pojde takto dobre mozno coskoro bude trenovat s timom a snad sa do 1-2 tyzdnov zapoji aj do zapasov- nemame sa s nim kam ponahlat
Kower píše:UPDATE: Dnes sa Bergeron vratil na lad- korculoval sam v Bostone... ak to pojde takto dobre mozno coskoro bude trenovat s timom a snad sa do 1-2 tyzdnov zapoji aj do zapasov- nemame sa s nim kam ponahlat
:jupi:

zostava na dnesny zapas
Obrázek v kleci Jobby
Pozrite si nas prvy gol :waa: ta Jagrova praca medzi kruhmi....to ich tam uplietol jak vianocku a Campbell tam dal uz len hrozienka, mandle a potrel vajcom :D

Neskutocne :poklona:

Wau tak tato prva tretina je mimoriadne vzrusujuca
- dvojnasobna presilovka Devils a carovanie Khudobina
- Boychukovo nepremenene trestne striealnei

ale za to dali sme da goly v oslabeni :hufi:

a Anton dalej caruje...
Getzo5 píše:Obrázek

:neutral: Nuž... čo dodať... :giggle: :lol:
toto som si prepozical :D inkasovat 2 falaty v oslabeni (aj ked my jeden :angel: : pricom sa este nas drevorubac JB dostane ako blesk do sn :lol:
a to som si myslel, ze mame bez konkurencne najotrasnejsie presilovky, na strane druhej, potvrdilo sa, ze v oslabovkach sme niekde inde

Soupy odohral opät vybornu particku „Je to o gólech, o bodech, dobrý pocit,“ shrnul své dojmy z povedeného večera Campbell. „Snažím se tvrdě makat každý den, bez ohledu na to, jestli se ocitnu na střelecké listině. Během roku mám pár šancí a jsem rád, že konečně prošly do sítě.“

"Známe Campbellovy schopnosti,“ dodal kouč. „Soupy byl vždycky dobrý kolem brány, ať už šlo o tečování nebo hledání volných puků. Je to jedna z jeho silných stránek. Dneska byl chytrý, chodil do brány.“

„Je nepochybně hezké, že jsme na prvním místě a je to určitě také kapka motivace. Dosáhli jsme se svého cíle. Neznamená to, že jsme odehráli skvělý zápas, ale cíl jsme splnili.“

asi tak, za jasneho vedenia a kontrolovania hry, sme uplne zbytocne pustili Devils do hry, mozno by sme si aj zasluzili inkasovat vyrovnavajucu trefu, aby si hraci uvedomili, ze hokej sa hra 60 minut....lolovia

Pie podobne ako Soupy, skvely, dostava viac priestoru a je to poznat, rychlik, bojuje o kazdy puk a ta rozhodujuca Siggyho golovka, bola jehou

jedinou skrvnou je podla vsetkeho Marchov otras, snad nepôjde o vaznejsi stupen, nech je March aky je, ale toto si matrioska mohla odpustit :nechutne:
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS