Dostal laktom/ramenom do hlavy takze je to neprijemne... snad GM poda dobre spravy dnes na tlacovkecepi píše:toto nemyslis vazne....hadam nejde o nic vazne.....Kower píše:K deadline mam len 1 zelanie.... aby Bergeron nevynechal viac ako par zapasov a hlavne aby to nebol otras mozgu lebo jeho vypadok nam nenahradi ziadna posila.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BOSTON BRUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Je to jeho 4 otras pocas NHL kariery... posledny mal pred cca 2 rokmi... neviem co cakat ale mam velke obavy... za 40 min ma GM tlacovku tak snad povie viac a hlavne aby to bolo pozitivnecepi píše:keby som si mal vybrat medzi prichodom JJ + Reddena a Bergyho ok stavu beriem bez zavahania Bergyho.....pre nas nenahraditelny a nechcem si radsej nic viac predstavovat.........
Tak "moderate concussion" potvrdena... vzhladom na historiu moj tip aj pri najlepsom vyvoji bez akychkolvek priznakov minimalne tyzden... ale Kelly uz korculuje od pondelka a je blizko navratu... plus nas "zolik" Carl Soderberg je 1 zapas od vypadnutie v semifinale Svedskej ligy... uz tento vikend moze byt volny.
Podla
odbornikov z idnes.cz by mal nastupit do tretieho utoku, lenze
vzhladom na to, ze je Bergy zranen...tak rozmyslam, prepdokladam ze by isile namiesto neho do utoku s tym, ze do centra by sa presunul Seguin a k nim na kridlo by siel Jagr.
Ved uvidime..som zvedava na Reddena, snad aj on bude hrat.....som zvedava ci sa oprasi stara dvojica Redden Chara
vzhladom na to, ze je Bergy zranen...tak rozmyslam, prepdokladam ze by isile namiesto neho do utoku s tym, ze do centra by sa presunul Seguin a k nim na kridlo by siel Jagr.
Ved uvidime..som zvedava na Reddena, snad aj on bude hrat.....som zvedava ci sa oprasi stara dvojica Redden Chara
Kedze je Julien velmi konzervativny a defenzivny trener tak sanca na utok Marchand-Seguin-Jagr je minimalna... skor to vidim na
Lucic-Krejci-Horton
Marchand-Peverley-Seguin
Pandolfo-Daugavins-Jagr
Paille-Campbell-Thorton
S tym ze ak to Hortonovi nepojde tak sa vymeni s Jagrom... moje utoky by boli bud Marchand-Seguin-Jagr; Paille-Peverley-Daugavins; Pandolfo-Campbell-Thorton alebo defenzivnejsia verzia Marchand-Peverley-Seguin; Paille-Daugavins-Jagr; Pandolfo-Campbell-Thorton... no nechame sa vecer prekvapit... inak Jagr dnes da aspon 1 gol
Lucic-Krejci-Horton
Marchand-Peverley-Seguin
Pandolfo-Daugavins-Jagr
Paille-Campbell-Thorton
S tym ze ak to Hortonovi nepojde tak sa vymeni s Jagrom... moje utoky by boli bud Marchand-Seguin-Jagr; Paille-Peverley-Daugavins; Pandolfo-Campbell-Thorton alebo defenzivnejsia verzia Marchand-Peverley-Seguin; Paille-Daugavins-Jagr; Pandolfo-Campbell-Thorton... no nechame sa vecer prekvapit... inak Jagr dnes da aspon 1 gol
Redden cestuje do Bostonu az dnes a na 99% vecer este nebude k dispozicii. Inak mne sa osobne velmi pacil Bartkowski v zapasoch po jeho (ne)vymene do Calgary... asi ziskal viac sebavedomia a aj chce ukazat ze patri do Bruins pre dalsiu sezonu.Cathy píše:som zvedava na Reddena, snad aj on bude hrat.....som zvedava ci sa oprasi stara dvojica Redden Chara
Tak zda sa ze som krivdil Julienovi... na treningu:
Lucic-Krejci-Horton
Marchy-Seguin-Jagr
Pandolfo-Peverley-Daugavins
Paille-Campbell-Thorton
extra: Kelly-Caron
Dnes po 1.krat Kelly korculuje s timom... jeho navrat do zapasov sa blizi
Powerplay1: Chara, Seguin, Jagr, Horton, Marchand
Poweplay2: Hamilton, Krejci, Jagr, Lucic, Peverley
Jagr sa asi o ice time nemusi obavat
Lucic-Krejci-Horton
Marchy-Seguin-Jagr
Pandolfo-Peverley-Daugavins
Paille-Campbell-Thorton
extra: Kelly-Caron
Dnes po 1.krat Kelly korculuje s timom... jeho navrat do zapasov sa blizi
Powerplay1: Chara, Seguin, Jagr, Horton, Marchand
Poweplay2: Hamilton, Krejci, Jagr, Lucic, Peverley
Jagr sa asi o ice time nemusi obavat
Nemůžu si pomoct, ale Jágr nyní nosí nejhezčí dres své kariéry (mám pro tu černozlatou kombinaci s béčkem fakt slabost, sice už podobné černožluté kombo kdysi dávno nosil, ale tehdy to hyzdil ten pták).

Boston s Jágrem for Stanley Cup! Pokud tedy znovu nespustí sukovice a Bruins nenarazí ve finále na Kings, v tom případě sorry Jardo, ale podobně jako Kovalčuk sis také zvolil špatně...

Boston s Jágrem for Stanley Cup! Pokud tedy znovu nespustí sukovice a Bruins nenarazí ve finále na Kings, v tom případě sorry Jardo, ale podobně jako Kovalčuk sis také zvolil špatně...
Defenziva nam sice vcera nesla podla predstav ale konecne Rask ukazal par super zakrokov. Jagr napriek unave a nezohranosti patril k najlepsim hracom na lade a odohral aj najviac minut z utoku. Osobne sa mi pacil aj Daugavins a opat aj Bartkowski ukazal ze na NHL urcite ma... myslim ze Redden zatial ostane na tribune. V sobotu nas caka Montreal tak dufam ze konecne vyhrame aby sme vyhrali diviziu alebo potom treba ustupit az na 6 poziciu a pockat si na to najlepsie z najhorsej divizie... nastastie sa meni system lebo zatial to vyzera ze niekto nepostupi do PO s viac bodmi ako 3.nasadeny tim.
Černozlatousidney77 píše:mám pro tu černozlatou kombinaci s béčkem fakt slabost, sice už podobné černožluté kombo kdysi dávno nosil, ale tehdy to hyzdil ten pták
? Já teda nejsem baba a mám škálu barev o cca deseti ne sta odstínech, ale tohle je černo žlutá Nejde o skutečnou barvu, ale za co se ta barva považuje. U Kings jsem třetí barvu po černé a bílé bral vždy jako šedou, později jsem se dozvěděl, že to má být stříbrná.Parda píše: Černozlatou? Já teda nejsem baba a mám škálu barev o cca deseti ne sta odstínech, ale tohle je černo žlutá
![]()
Btw. pokud wikipedia nelže, jde v případě Bruins skutečně o zlatou
http://en.wikipedia.org/wiki/Boston_Bruins" onclick="window.open(this.href);return false;
Jestli tohle je zlatásidney77 píše:Nejde o skutečnou barvu, ale za co se ta barva považuje. U Kings jsem třetí barvu po černé a bílé bral vždy jako šedou, později jsem se dozvěděl, že to má být stříbrná.Parda píše: Černozlatou? Já teda nejsem baba a mám škálu barev o cca deseti ne sta odstínech, ale tohle je černo žlutá
![]()
Btw. pokud wikipedia nelže, jde v případě Bruins skutečně o zlatou![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/Boston_Bruins" onclick="window.open(this.href);return false;
dnesny duel u Habs vela napovie o vitazovi nasej divizie, je tam strata 1 bodu, no stale mame match k dobru
absencia Bergyho bude tazko nahraditelna, v PO si to sotva dokazem predstavit, co sa da robit, stalo sa, nastastie mame dost siroky kader a objavili sa aj pozitivne spravy
Kells cestoval s timom do Montrealu, je mozne, ze sa objavi aj v zostave, v 3 lajne, po boku Pevsa a DogMana; PO stiha, jeho vhadzovania + oslabovkova cinnost bodne
MacQ sa po 1x objavil na lade, zacal pracovat s kondicnym trenerom, do zapasov to este nie je, ale do PO bude fit, super
premiera Reddena proti Habs otvorena, veteranik bol z prichodu k Bruins nadseny, stretol stare zname tvare ex_senatorskych spoluhracov Zeeho + Kellsa
obrana bude v PO OK: JB, Z, Seid, Dougie, MacQ, Ference, Redden, Bartkowski
absencia Bergyho bude tazko nahraditelna, v PO si to sotva dokazem predstavit, co sa da robit, stalo sa, nastastie mame dost siroky kader a objavili sa aj pozitivne spravy
Kells cestoval s timom do Montrealu, je mozne, ze sa objavi aj v zostave, v 3 lajne, po boku Pevsa a DogMana; PO stiha, jeho vhadzovania + oslabovkova cinnost bodne
MacQ sa po 1x objavil na lade, zacal pracovat s kondicnym trenerom, do zapasov to este nie je, ale do PO bude fit, super
premiera Reddena proti Habs otvorena, veteranik bol z prichodu k Bruins nadseny, stretol stare zname tvare ex_senatorskych spoluhracov Zeeho + Kellsa
obrana bude v PO OK: JB, Z, Seid, Dougie, MacQ, Ference, Redden, Bartkowski
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF