Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Kower píše:K deadline mam len 1 zelanie.... aby Bergeron nevynechal viac ako par zapasov a hlavne aby to nebol otras mozgu lebo jeho vypadok nam nenahradi ziadna posila.
toto nemyslis vazne....hadam nejde o nic vazne.....

Chia v pracovni :)

Obrázek
cepi píše:
Kower píše:K deadline mam len 1 zelanie.... aby Bergeron nevynechal viac ako par zapasov a hlavne aby to nebol otras mozgu lebo jeho vypadok nam nenahradi ziadna posila.
toto nemyslis vazne....hadam nejde o nic vazne.....
Dostal laktom/ramenom do hlavy takze je to neprijemne... snad GM poda dobre spravy dnes na tlacovke
Redden snad prinesie skusenost a stabilitu v obrane... mozno Ference prida o level vyssi vykon pod tlakom
Tak zial posledna sprava je ze Patrice Bergeron utrpel vcera otras mozgu... :(
Kower píše:Tak zial posledna sprava je ze Patrice Bergeron utrpel vcera otras mozgu... :(
si delas prdel, tak toto je v :censored:

Greeningov neviditelny laket :censored:

ak by som si mal vybrat medzi prichodom JJ + Reddena a Bergyho ok stavu, beriem bez zavahania Bergyho.....pre nas nenahraditelny a nechcem si radsej nic viac predstavovat.........
cepi píše:keby som si mal vybrat medzi prichodom JJ + Reddena a Bergyho ok stavu beriem bez zavahania Bergyho.....pre nas nenahraditelny a nechcem si radsej nic viac predstavovat.........
Je to jeho 4 otras pocas NHL kariery... posledny mal pred cca 2 rokmi... neviem co cakat ale mam velke obavy... za 40 min ma GM tlacovku tak snad povie viac a hlavne aby to bolo pozitivne
:modlenie: tu spravu ocakavam viac, ako spravu ohladom JJ
Tak "moderate concussion" potvrdena... vzhladom na historiu moj tip aj pri najlepsom vyvoji bez akychkolvek priznakov minimalne tyzden... ale Kelly uz korculuje od pondelka a je blizko navratu... plus nas "zolik" Carl Soderberg je 1 zapas od vypadnutie v semifinale Svedskej ligy... uz tento vikend moze byt volny.
Obrázek

Priprava Jagrovho dresu, bude mat cislo 68 :!:
Myslim, ze neni v NHL tym, kde by mu #68 nedali (alespon doufam :) )
Podla :antry: odbornikov z idnes.cz by mal nastupit do tretieho utoku, lenze
vzhladom na to, ze je Bergy zranen...tak rozmyslam, prepdokladam ze by isile namiesto neho do utoku s tym, ze do centra by sa presunul Seguin a k nim na kridlo by siel Jagr.

Ved uvidime..som zvedava na Reddena, snad aj on bude hrat.....som zvedava ci sa oprasi stara dvojica Redden Chara :D
Kedze je Julien velmi konzervativny a defenzivny trener tak sanca na utok Marchand-Seguin-Jagr je minimalna... skor to vidim na

Lucic-Krejci-Horton
Marchand-Peverley-Seguin
Pandolfo-Daugavins-Jagr
Paille-Campbell-Thorton

S tym ze ak to Hortonovi nepojde tak sa vymeni s Jagrom... moje utoky by boli bud Marchand-Seguin-Jagr; Paille-Peverley-Daugavins; Pandolfo-Campbell-Thorton alebo defenzivnejsia verzia Marchand-Peverley-Seguin; Paille-Daugavins-Jagr; Pandolfo-Campbell-Thorton... no nechame sa vecer prekvapit... inak Jagr dnes da aspon 1 gol ;-)
Cathy píše:som zvedava na Reddena, snad aj on bude hrat.....som zvedava ci sa oprasi stara dvojica Redden Chara :D
Redden cestuje do Bostonu az dnes a na 99% vecer este nebude k dispozicii. Inak mne sa osobne velmi pacil Bartkowski v zapasoch po jeho (ne)vymene do Calgary... asi ziskal viac sebavedomia a aj chce ukazat ze patri do Bruins pre dalsiu sezonu.
Tak zda sa ze som krivdil Julienovi... na treningu:
Lucic-Krejci-Horton
Marchy-Seguin-Jagr
Pandolfo-Peverley-Daugavins
Paille-Campbell-Thorton

extra: Kelly-Caron
Dnes po 1.krat Kelly korculuje s timom... jeho navrat do zapasov sa blizi

Powerplay1: Chara, Seguin, Jagr, Horton, Marchand
Poweplay2: Hamilton, Krejci, Jagr, Lucic, Peverley

Jagr sa asi o ice time nemusi obavat :)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Dogman

Obrázek
Obrázek

dnes zial asi budem absentovat :-/
Nemůžu si pomoct, ale Jágr nyní nosí nejhezčí dres své kariéry (mám pro tu černozlatou kombinaci s béčkem fakt slabost, sice už podobné černožluté kombo kdysi dávno nosil, ale tehdy to hyzdil ten pták).

Obrázek

Boston s Jágrem for Stanley Cup! Pokud tedy znovu nespustí sukovice a Bruins nenarazí ve finále na Kings, v tom případě sorry Jardo, ale podobně jako Kovalčuk sis také zvolil špatně...
Defenziva nam sice vcera nesla podla predstav ale konecne Rask ukazal par super zakrokov. Jagr napriek unave a nezohranosti patril k najlepsim hracom na lade a odohral aj najviac minut z utoku. Osobne sa mi pacil aj Daugavins a opat aj Bartkowski ukazal ze na NHL urcite ma... myslim ze Redden zatial ostane na tribune. V sobotu nas caka Montreal tak dufam ze konecne vyhrame aby sme vyhrali diviziu alebo potom treba ustupit az na 6 poziciu a pockat si na to najlepsie z najhorsej divizie... nastastie sa meni system lebo zatial to vyzera ze niekto nepostupi do PO s viac bodmi ako 3.nasadeny tim.
sidney77 píše:mám pro tu černozlatou kombinaci s béčkem fakt slabost, sice už podobné černožluté kombo kdysi dávno nosil, ale tehdy to hyzdil ten pták
Černozlatou :rofl: ? Já teda nejsem baba a mám škálu barev o cca deseti ne sta odstínech, ale tohle je černo žlutá :jn: Nicméně mě je z toho spíš na blití vidět takového hráče v tom pyžamu, ale co nadělám. V sobotu se mu už tak dařit nebude :yes:
Parda píše: Černozlatou :rofl: ? Já teda nejsem baba a mám škálu barev o cca deseti ne sta odstínech, ale tohle je černo žlutá :jn:
Nejde o skutečnou barvu, ale za co se ta barva považuje. U Kings jsem třetí barvu po černé a bílé bral vždy jako šedou, později jsem se dozvěděl, že to má být stříbrná.

Btw. pokud wikipedia nelže, jde v případě Bruins skutečně o zlatou :fucker2:
http://en.wikipedia.org/wiki/Boston_Bruins" onclick="window.open(this.href);return false;
sidney77 píše:
Parda píše: Černozlatou :rofl: ? Já teda nejsem baba a mám škálu barev o cca deseti ne sta odstínech, ale tohle je černo žlutá :jn:
Nejde o skutečnou barvu, ale za co se ta barva považuje. U Kings jsem třetí barvu po černé a bílé bral vždy jako šedou, později jsem se dozvěděl, že to má být stříbrná.

Btw. pokud wikipedia nelže, jde v případě Bruins skutečně o zlatou :fucker2:
http://en.wikipedia.org/wiki/Boston_Bruins" onclick="window.open(this.href);return false;
Jestli tohle je zlatá :-O , tak už ve světě nevěřím ničemu :giggle: Ale budiž :roll:
Farby Bruins su: "Black & Gold" a pre "znalcov" farieb doplnam ze ved aj zlato sa deli na zlte a biele takze neviem kde je problem?
Soderberg prave vypadol z play off takze pokial bude mat zaujem v pribehu buduceho tyzdna by nas mohol posilnit.
Parda píše:v tom pyžamu
Obrázek :jn:
dnesny duel u Habs vela napovie o vitazovi nasej divizie, je tam strata 1 bodu, no stale mame match k dobru

absencia Bergyho bude tazko nahraditelna, v PO si to sotva dokazem predstavit, co sa da robit, stalo sa, nastastie mame dost siroky kader a objavili sa aj pozitivne spravy

Kells cestoval s timom do Montrealu, je mozne, ze sa objavi aj v zostave, v 3 lajne, po boku Pevsa a DogMana; PO stiha, jeho vhadzovania + oslabovkova cinnost bodne

MacQ sa po 1x objavil na lade, zacal pracovat s kondicnym trenerom, do zapasov to este nie je, ale do PO bude fit, super

premiera Reddena proti Habs otvorena, veteranik bol z prichodu k Bruins nadseny, stretol stare zname tvare ex_senatorskych spoluhracov Zeeho + Kellsa

obrana bude v PO OK: JB, Z, Seid, Dougie, MacQ, Ference, Redden, Bartkowski
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2024 FLORIDA PANTHERS