Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Vcerajsia prehra mrzi o to viac, ze sme dokazali po otrasnej prvej tretine ukazat ofenzivnu silu v tej druhej. Zbytocna nam bola aj strelecka prevaha, oba goly pri ktorych bol Gallagher (ten prvy ledva tecoval, a druhy ktory si Z tecoval sam do branky) boli z kategorie: na porazenie.

Ale aj s takym priebehom sa da ratat, klzisko je uzke, NHL je najrychlejsia hra, cize take veci sa stavaju. Mrzia ma skor najazdy, pri ktorych to strielali chalani rovno do Peta Budaja a vymysleli jedno hnede tocene. Mi to pripadalo ako keby to psychicky vzdali. Tuukkova reakcia opravnena, tiez by som sa na to mohol vybodnut, keby moji strelci predviedli take velke nic. Napriek tomu zapas oproti predoslemu medzi Pens a Habs (kedy som sa po druhej tretine pobral prec od TV, lebo to bola neskutocna nuda), bol vyborny.

Medzi prestavkami sa bavili v studiu o Iginlovi, aj ze vynecha zapas proti Avs, tak som sa celkom tesil. Nakoniec rozhodol faktor rozmaznanec a Iginla putoval do byvalej basty ceskoslovenskych pristahovalcov. Este ked sa im uzdravi Malkin tak to bude ofenzivna sila ako sa patri. Chiarelli je na tahu, verim v dobre posily. :cinka:
Co sa tyka trade deadline... tak hlavne dufam ze Pens uz nemaju cap space lebo nam asi zoberu kazdeho hraca, mozno aj za balik pukov ci uterakov...

Chiarelli sa dnes musi citit brutalne "podvedeny/ oklamany" ale verim ze zdravy rozum zvitazi a konecne naplno rozbehne plan B, aj ked sa obavam ze nas teraz budu ostatny GMs tak trocha 'vydierat' lebo sme zatlaceni do kuta a vela "sellers" pred deadline nie je. Sam tomu neverim ale mozno by Feaster ako ospravedlnenie za vcerajsiu blamaz mohol spravit nejaky deal za ceckovych pomalych korculiarov aj s nami :D

Hlavne dufam ze nebudeme cakat az na deadline lebo tam to moze skoncit vselijako v casovom strese.
priznam sa, viac som sa pocas zapasu sustredil na Iggyho, kvôli comu som vynechal cast zapasu a bolo mi to chu*a platne!
vitazstvo na dosah, 1 bod, Iggy na dosah 0 bodov, toto bola neskutocna noc
k realizacii sn, nechapal som, ako Buddy ok, ale to tam rovno mohli Habs postavit stojaceho snehuliaka.....tak v zapase Siggy predvedie idelanu golovu klucku a v sn zufale strelecke pokusy, 1-2 ok, ale zo 6 najazdov boli 5 identicke, cele zle
no a ta rannajsia sprava, tomu dodala tu spravnu stavu
co uz, zabudnut, Iggy je pri svojom priatelovi, 19.4 ich mame doma, zaujimava podivana to bude
plan B je samozrejme nutny, Chia bol urcite pripraveny aj na tuto alternativu, Clowe by mohol byt celkom solidnou alternativou, ale taky St.Louis :hmm: http://www.thefourthperiod.com/news/tbl130328.html" onclick="window.open(this.href);return false; pochybujem :-(
ale uz to nejako neriesim, kto pride ten pride a ide sa do PO
Bruins GM Peter Chiarelli will be available to the media at 2:00 pm at TD Garden
cepi píše:Bruins GM Peter Chiarelli will be available to the media at 2:00 pm at TD Garden
Som velmi zvedavy ci si udrzi diplomaticky ton alebo skutocne povie co si mysli o vcerajsom "divadle".
Chiarelli to povedal jasne... "okolo obeda sme dostali spravu od Feaster-a ze mame deal... neskoro vecer mi bolo povedane ze hrac sa rozhodol inak"... "okolo 5pm som sa im snazil dovolat ale ked sa mi neozyvali spat uz som tusil ze sa nieco deje"..." okolo 11.45pm mi Feaster volal ze hracove rozhodnutie bolo ist do Pittsburgu"
Uplne na konci tlacovky GM povedal ze doteraz sa orientoval na hracov s konciacimi zmluvami ale ze jeho strategia sa moze zmenit... zeby St-Louis?
Kower píše:Uplne na konci tlacovky GM povedal ze doteraz sa orientoval na hracov s konciacimi zmluvami ale ze jeho strategia sa moze zmenit... zeby St-Louis?
Danny Briere :fucker2:
MSL? heh toho by som privital vsetkym 10timi, prilis realne to nevidim
Briere? je prilis porcelanovity, na PO mozno stvoreny, ale pochybujem, ze pôjdeme Briere cestou

* The Bruins must now look at secondary moves to acquire a forward and a defenseman
cize Hemsky ma sancu :clap:
Kower píše:Uplne na konci tlacovky GM povedal ze doteraz sa orientoval na hracov s konciacimi zmluvami ale ze jeho strategia sa moze zmenit... zeby St-Louis?
Tak to fakt nie :hahano:
James Murphy | ESPNBoston.com: That means the Bruins are willing to do whatever it take to right this ship. They could conceivably target UFAs like Sharks forward Ryane Clowe or Edmonton defenseman and Boston native Ryan Whitney.

There are plenty of players who are under contract next season and beyond who could be acquired. Tampa Bay Lightning veteran Martin St. Louis is rumored to be available, though nothing has been confirmed.

:hmm:

Clowe - Whitney preco nie
Clowe sa u zralokov sice trapi, ta jeho strelecka bilancia je neskutocna - 27Z - 0G :sok: (11A) ale svojou fyzickou postavickou, hrou, by k nam zapadol a snad aj strelecky pookrial
Whitney, mohol by svojimi skusenostami vystuzit dost rozladenu obranu a bostonske prostredie mu z mladosti nie je cudzie
Martin, nebolo by o com, ale nehrozi, ak by tuto ikonu pustili Bolts, dovi dopo a pochybujem, ze samotny Martin by sa chcel stahovat, valci tam uz 12 sezon, momentalne nevymenitelny, mozno tak na stare kolena, so sancou na :cup: ako Bourque, ci Iggy (po novom prerozdeleni konf., to bude mat Tampa tazke, pretazke, takze casom si to uvedomi aj samotny Martin)
Nebudem sa vyjadrovat v vcerajsej prehre s AHL defenzivou v drese Flyers lebo nic pekne by to nebolo... a doslova sa dnes budem premahat pozriet zapas s Sabres.

Trade deadline sa blizi a ktovie ake myslienky ma Chiarelli ale necudoval by som sa ked radsej ostane pasivny lebo ziskat Clowe za 1st round draft pick a Khlokraceva alebo ineho mladika je podla mna zbytocne... kruta realita je ze ako som pisal stale nase vykony boli/ su slabe a nevyrovnane... jedine stastie bolo ze sme nazbierali body aj po slabych vykonoch (proti este slabsim superom) a play off nam neunikne... no ked sa pozriem na vykony Lucica, Hortona, Peverley, Caron, Pandolfo, Ference a v poslednej dobe aj Marchand a to ze Rask napriek spickovym statistikam neukazuje ziadne zakroky hodne highlightov (ano po Thomasovi a jeho zazracnych zakrokoch som velmi narocny), plus zranenie McQuida tak ziskanim nejakeho hraca do 3. utoku sa nase sance na (ne)uspech v play off vyrazne nezmenia.

Trade ktory by nam pomohol by bolo vymenit panakov v dresoch Lucica, Hortona a Peverleyho za tych skutocnych co za nas hrali v minulej a predminulej sezone.
Nepoznaval jsem vas...
Este sa vyjadrim k Julienovi... vazim si jeho schopnosti a velku trpezlivost ale nechapem co chce dosiahnut s tym ze utoky zmenil "az" na 1 trening a necely 1 zapas... osobne si myslim ze vyrazne horsie by sme nedopadli keby dostal sancu MacDermid pripadne niekto dalsi z Providence a postupne posadit na tribunu vyssie spominanych hracov... myslim ze nic ine ich z tohto utlmu nedostane.
AndyF píše:Nepoznaval jsem vas...
Ono najhorsie je ze opticky to bol tesny zapas (dokonca s nasou vyraznou prevahou v strelach na branu) ale ten bezduchy vykon ma doslova zdviha zo sedacky zapas po zapase.... uz som aj postrehol hlasy fanusikov ze hraci hraju akoby chceli odpisat trenera comu osobne neverim ale clovek nikdy nevie co sa deje za zavretymi dverami.
Kower píše:Trade ktory by nam pomohol by bolo vymenit panakov v dresoch Lucica, Hortona a Peverleyho za tych skutocnych co za nas hrali v minulej a predminulej sezone.
Kiezby "skutocni" Lucic a Horton co vcera nastupili do 3.tretiny ostali s timom az do konca sezony. Hlavne prvy gol ukazal aky je Lucic 'nezastavitelny' ked hra s nasadenim a korculuje... v statistike sa neobjavil ale ten gol bol hlavne jeho zasluhov. Krejci opat ukazal ze je jeden z najlepsich ofenzivnych centrov NHL a ma neuveritelny prehlad... kebyze ma na kridle poriadneho snipera tak by bodoval ako na beziacom pase.

Khudobin vcera (na moje zelanie) ukazal co su super zakroky... nebyt jeho super vykonu, najma v 1.tretine tak by sme o vyhre len snivali.... Rask sa musi snazit, zdrava konkurencia nam moze len pomoct... k utoku sa v utorok pripoji Daugavis (waiver z Ottawa) takze aj tam sa konkurencia zvysi, najma pre Carona a Pandolfa.
Ako sa hovori do tretice vsetko najlepsie... po neuspechu v ziskani Morrowa a Iginlu prichadza na rad Jagr. Ten nema no trade clause a navyse Mark Recchi je jednym z poradcov v Dallase takze toto nam MUSI vyjst!
Lucic- Krejci - Jagr bude zdrvujuca kombinacia!
:modlenie:
ta to parada :clap: :clap: :clap:
s Jagrom som absolutne nepocital, spominal sa medzi recou, ale to bolo asi tak vsetko
nas tim to bezdebaty nabudi, na tu utrapenu hru sa nedalo pozerat, o presilovkach nevraviac, super super super :good: :good: :good:
takato ikona s B na hrudi :tada:

David Krejci on Jagr: "Great to see him doing well at his age. I had posters of him on wall growing up. He was definitely my hockey idol"
mozno aj takto

Looch - Krej - JJ
Siggy - Bergy - March
Dogman - Pevs - Nate
Pie - Soupy - Thorty
(Caron/Panda)

uvidime, ako sa bude liecit Kelly, ako to dopadne so Sodebergom a ci nahodou Nate nezbali svestky, chcelo by to este 1 D

btw prispevky k Jagrovi som presunul do samostneho topicu tak ako tomu bolo v pripade Iggyho :arrow: http://www.hokejforum.com/jaromir-jagr- ... t8236.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Obrázek

Aha kto to tam stojí s ujom Jágrom, kluk jeden ušatej. :dudo:
Lucic je rodený tučniak :lol2:
Skvělá práce vedení Bruins, s příchodem Jágra je tým Bostonu jistým účastníkem fin SC, pokud tedy toto přístavní město nenavštíví pan Mor či pan Cholera!
K deadline mam len 1 zelanie.... aby Bergeron nevynechal viac ako par zapasov a hlavne aby to nebol otras mozgu lebo jeho vypadok nam nenahradi ziadna posila.
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES