Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

megaton píše:Ha ha. CamJan jako odpoved na nase strelecke sucho. Mam se smat a nebo brecet?
Vidis, vole, ho*no tomu rozumis!
:lol2:

When Chuck Norris has a question...

...he asks Cam Janssen. :dudo:
AndyF píše:
megaton píše:Ha ha. CamJan jako odpoved na nase strelecke sucho. Mam se smat a nebo brecet?
Vidis, vole, ho*no tomu rozumis!
po uzasnem vykonu jsme v utoku zadupali a v obrane rozprasili jeden z nejlepsich ofenzivnich tymu, ktery ma 4 nebezpecne utoky, kandidaty na vezinu v brankovisti a neprostupnou obranu. Po uzasnych individualnich akcich se opravnene (pri tom vsem casu co stravil na lede) prosadil nas 7. nejlepsi strelec, ktery ma vice golu nez Girux, Clarkson, Nash a mnozi dalsi. Vitezstvi zpecetil po tezce vybojovanem souboji opora do dalsich sezon Jarousek.

If your offense is better with Cam Janssen in it...you have some major freaking issues. :psst:
A to vubec nemluvim vo tom, ze nas zarizli sudi a neodpiskali klicovy faul Jagra, protoze nase PP unit se neda zastavit. :penalty:
Ten útok to je na zaplakanie fakt :x ešte aj ten gól čo sme (ne)dali čistá náhoda :verysad:
Najvyššia výhra v sezóne je super, snáď naňu nadviažeme, ale chcem spomenúť inú vec a to:
S. Jones IT necelých 25 minút z toho 6 min v PP čo je rovnaký čas ako Webber! a náš talent A. Larsson IT 17 minút z toho v PP 0000000 :clap: tlieskam deboer tlieskam, taký Harold v PP jak inak 3 minúty neni o čom :good: Jones má na konte už 7 bodov a dosť času trávi na ľade spolu so Sheom, čo je preňho určite veľká škola, ale stavím sa, že keby sme mali Jonesa my a NSH by mal Larssona tak by štatistiky boli presne opačné, čo už však Larsson nato ešte nemá alebo inak "lepšie" povedané ešte má čas, jeho chvíle prídu :scare: :hroza:
Tak ono samotný Jones, co se týče individuálních schopností, musel mít velkou radost na draftu, že si ho vybralo právě Nashville. Tam už "vyrostlo" hodně kvalitních beků (Suter, Timonen, Hamhuis, Židlický.....), mladí tam prostor dostávají, akorát je pro něj horší, že si tam nezahraje tak útočně jako v Portlandu, no...
nasiel som prelozeny rozhovor do Aj s brunnerom:

You had the third least ice time in the 5:0 win against Nashville with 11 minutes
Yes. (thinks) What can I say? I have no confidence on the ice. I'm totally lost. The last time I played that bad was five years ago in Kloten as a 22 year old.
How did it come this far?
I had a great preparation. The first four games were great as well, I had the puck a lot and could create a lot of chances. Unfortunately, we lost those games anyway. And than it started. I received less and less ice time. The motto was "system! system! system!"

How's communication with your coach Peter DeBoer?
Very good. No problems there.
Have you been given a reason for the decrease of ice time?
No. But I see it myself: I'm totally lost sometimes. It's difficult for me not having a game rhythm. I'm at my best when I'm in the game, moving my legs and skating.

How do want the improve the situation?
I just have to work hard off the ice. An hour more in the gym. I'm already doing that to not lose my conditioning. I have to stay calm.

Staying calm isn't always easy
Sure. Of course it's frustrating. I have high expectations for myself

What's the feedback you get from the organization?
Interestingly, it's positive. I've been told I play well defensively, backchecking well. But I'm capable to do more than that. The good thing is: It's only been 16 out of 82 games. Who knows? Maybe I play bad for another 10 or even 20 games this season but I'll find my way back.

Are you afraid of losing your place for Sotchi?
You have to see it this way: On big ice, I'm a different player. I have no worries that I have diffuclties to adapt

Shouldn't you have stayed in Detroit
No, I made that decision. My brother told me and he is right: It's good, things don't always only get better. I've been in these situations before: at 14, 15, 17 years. I've hit several bumps on my way to the NHL. I don't think the current situation is a major low. I had to go through so much to get to the NHL. Now it's about willingness, persistency and to make the best of the current situation and about finding a way back.
Without Volchenkov, Andy Greene (27:40) and Peter Harrold (27:46) played heavy minutes. Marek Zidlicky played 21:02, Eric Gelinas played 20:57 and Adam Larsson played 17:48.

I didn't even realize. Adam Larsson has more talent in his cock than Harrold has in his entire body. Son of a fucking bitch, I fucking hate Pete DeBoer with a passion. What the fuck did Peter Harrold do to get this kind of treatment? You fucking asscock motherfucker. The things I heard tonight were "Harrold with a giveaway" "Harrold can't control the puck" "Harrold falls down" I also heard "Larsson with a great play" "Larsson with a block" "Adam Larsson has been playing great"

Fuck you Pete DeBoer, you stupid motherfucking son of a bitch. I'm so pissed about this.

Now I read this: “I thought all our D were outstanding. Particularly Greene, Harrold and Zidlicky were fantastic,” DeBoer said. “They were just rocks back there for us.”

ARE WE WATCHING THE SAME FUCKING GAMES??? WHAT EXACTLY ARE YOU WATCHING YOU COMPLETE FUCKHEAD??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
He called Gio a top penalty killer before the game today. LOL. At this point I may want to do a Mike Danton and order a hit on him.
Čo k tomu dodať... ja už sa radšej ani nevyjadrujem, len súhlasne prikyvujem. Nadávok už padlo dosť, je treba prejsť k činom. :guns:
Jak som napísal minule, síce Adam je jeden z mojich najobľúbenejších hráčov z jersey, ale som za jeho odchod/výmenu. Pod tým šaškom z neho top obranca nikdy nebude (áno ešte má čas :D) a výmena by mu prospela určite lebo zabiť taký talent to sa len tak hocikomu nepodarí, ale ako vidno PDB je v tomto majster. Menil by som ho za budúceho potenciálneho centra 1. lajny, ktorý nám schádza už x sezón. Ako príklad uvediem B. Schenn z PHI im by sa taký Larsson hodil náramne alebo za M. Scheiflieho z peggu tam, ale majú obranu riadne nasekanú. Uvidíme len treba s tým niečo robiť lebo mať nakoniec nebudeme ani Larssona ani výmenu.
uprimne receno nechapu paniku kolem Larssona. Vyhralo se a to je hlavni. Mozna je na case smirit se s tim, ze z nej novej Lidstrom nebude, ale bude z jen "jen" solidni top 4 obrance. Asi jsem si vsichi predstavovali dalsiho OEL, ale ne kazdej prospekt se vyvine v ocekavanou star viz Teddy a mnohe nase dalsi busty. Pokud by z nej byl dejme tomu solidni bek k Merrilovi, budu spokojen. Pokud by byl vymenen za nekoho, dejme tomu Eberleho, budu jeste spokojenejsi.
Presne o tom hovorím, vymeniť čím skôr pokiaľ má ešte nejakú "hodnotu". A s tým, že z neho bude iba solídny top 4 bek ja nesúhlasím. Keby sme nemali PDB tak teraz je niekde inde podľa mňa. Proste on absolútne nedostáva šance to je celé a keď urobí nejakú chybu tak si to pekne zlízne v ďalšom zápase, kde mu peter "nabalí veľkú" porciu IT
nebudete mi verit, ale od druhy tretiny jsem vedel, ze to tak dopadne. ze rozhodne jeden tecovanej gol. Zitra pitsburgh navic b2b, ve kterych opravdu horime, takze je pred nama, nebo bude brzo i Philla. :slap:
Mel jsem na vas kriz a Habs s Busem kriz spolu s nasim W (coz jeste nevim, jak dopadne, ale je to na dobry ceste.)
Zpusob, jakym ste promrdali PP 2 min pred koncem spolu s tou Brunnerovou tresnickou se hned tak nevidi. Diky :evil:

Hral Jansens?
AndyF píše:Mel jsem na vas kriz a Habs s Busem kriz spolu s nasim W (coz jeste nevim, jak dopadne, ale je to na dobry ceste.)
Zpusob, jakym ste promrdali PP 2 min pred koncem spolu s tou Brunnerovou tresnickou se hned tak nevidi. Diky :evil:

Hral Jansens?
no hral, to je silne slovo. byl v sestave. to samy by se dalor rict o Brunnerovi, ale i kdybychom dnes hrali dalsi zapas tak gol nedame, takze promrdana PP? vem cert. spolecne s trenerem (ano uz i ja chci jeho konec)

Ono celkove ten TOI je divne rozdelovanej, cim presne si zaslouzi Brunner cca 15 minut, nebo Bernier skoro 19? nakopal bych je vsechny do prdele. priste se nedivam, jeste jsem nevidel jediny vitezstvi.

Game over Kings win 2-0. Devils have been shut out in four of Schneider's nine starts this season and 5 times overall. :bitka3:
prehra s la..opat ziadny gol :bitka3: dokedy este? zapas mohol skoncit sice hocijako. bolo to o 1 gole, sance boli na oboch stranach(la podla mna o kusok nebezpecnejsi), brankari boli skveli(chudak schneider), a my neschopni.. v poslednej tretine ked sme ich mali pritlacit a rozhodnut sa stal opak, la boli silnejsi, pretlacili nas poslednych 12 minut a urvali si vyhru.cele to je na nahodu..my nemame co byt vyrovnany, alebo mat sancu vyhrat, proste od superov musime byt lepsi ak sa chceme dostat do PO a dobehnut stratu..a nie stylom, raz to tam padne, nabuduce nie.. s tym moze ist deboer do prdele..deboer :buch: co tam ten este robi? toto je maximum co s timom dokaze? je to strasne malo..dokazal sa zlepsit..z mizerny na podpriemerny..gratulujem. lajny, treningy, zostava, nasadzovanie hracov, vsade robi totalne zle rozhodnutia. ten musi travit vo phily vsetok volny cas a meditovat tam..tie jeho rozhodnutia a napady su az neskutocne. vysledky aj hra hovoria jasnou recou..
co robi janssen v zostave? fajn na rangers,flyers, toronto ok. co tam robi v domacom zapase proti la? 6!! striedani a my hrame btb zapasy..neuveritelne. neuveritelnejsie by bolo ze 16 minut do konca za stavu 0:0 pozeram a cam hra na browna(naco spominat napr zapas s tor kde hned 1 striedanie cama v zapase bolo na kessela-asi si spomenul ako ho fantasticky ubranil 2 roky dozadu 3 min pred koncom za stavu 3:2 :neviem: ) ale to je bezna prax. 6 rokov v nhl a ten chlap nevie riadit lavicku.. pred 2 tyzdnami citam ako sme zacali trenovat hru v utocnej tretine, v strednom pasme, prechod do utoku.(ano vidno male zlepsenie)ale co robil akoze posledny rok, ked nasa hra nefungovala? jaj, uz viem.. day off..conditional skating.. meditovanie, vymyslanie sprostych tahov, vozenie sa po mladych a zvratit stav sa snazil prehadzovanim utokov(ak dame centrov na kridlo a kridlo na centra a na dolezite buly,ak budeme nasadzovat soft hracov ryder brunner spolu na superov top utok a nasu 4tu lajnu na ich druhy utok a gio je top pk player,tak nas to spasi a fixne to vsetky nase problemy).. vsade vo vyjadreniach citam ze deboer je smart guy..mozno az moc.. momentalne je smart akurat tak na poziciu vyssieho sudneho uradnika.. uplne je strateny nevie to riesit, nevie nam pomoct. mal by ist.

inak pk dobra. ale v zapase nam chybal volcenkov az moc. brunnera nekomentujem radsej, ale ked uz tak potrebuje drica v lajne co nanho bude robit, branit,vyhravat suboje pri mantinely a robit mu priestor, ryder a elias to niesu..a ten jeho faul v zavere :bitka3: uz 30 sekund pred nim si koledoval, ked za superovou brankou šmrtkal hokejkou po superovi.
strasne som nasraty.. a ked pozeram na najblizsie zapasy tak o tyzden sme tam kde po 10 zapasoch sezony..
Obrázek
vcerajsi zapas mi spravil naladu :) tazko urcit ako dobre sme hrali ( v porovnani s tymi prisernymi vykonmi mi staci aj priemerny, aby sa zdal ako paradny,dost to mam skreslene). pittsburg bol ako po nocnej. nevadi, hrali sme vyborne v obrane( posledne zapasy je to standard), marty nas fantasticky podrzal, greene ma top sezonu(snad ho deboer nezavari) a velmi sa mi pacil zubrus. sebavedomo si kryl puk a v pohode ho zvladal zaviezť cez stredne pasmo do utocnej tretiny. vyrobil tri nase goly. potesil aj larsson.. pacilo sa mi zlozenie utokov a pk(aj s giontom). ta pp je momentalne prisernesia ako kedykolvek predtym. padli nam tam goly(fleury asi kazdy jeden mohol a mal mat, na druhu stranu dost toho pochytal). vyhra pred tripom je pozitivom, skoda toho zapasu s la..
(janssen si zahral aj na crosbyho utok, aj na malkinov,klasika).
No obávam sa toho, že po sérií zlých výkonov aj výsledkov sa stále vyskytne takýto jeden-dva dobré zápasy a celú sezónu to bude takto. Nakoniec nám ujde playoff, z draftu aj tak nič a najhoršie na tom bude to, že PDB zostane lebo si povieme tak nevyšla nám sezóna nevadí ideme ďalej. :bee: Aj mňa Larssonov gól potešil, ale pri pohľade na jeho IT som zostal zarazený :slap:
http://extrahokej.cz/clanek/47903-P%C5% ... dve%C5%99e" onclick="window.open(this.href);return false;

s týmto článkom ja absolútne súhlasím! tých chýb v poslednej dobe je už jednoducho strašne veľa na jednej strane zach, kovy, clarkie na strane druhej lou a jeho báječné zmluvy alá volchenkov, zajac, clowe :hroza: je čas...
ten clanok na extrahokej je unikat..vacsiu fantasmagoriu som snad este necital :lol: ze ja som to vydrzal docitat :slap: zaverecny odstavec tomu nasadil korunu..clanok zabijak
dunim píše:ten clanok na extrahokej je unikat..
v čom ako?
nejdriv jsem se podival, kdo to psal. Aha vseznalek Chrencik. ma to cenu cist? nema, ale precetl jsem to. chci 5 minut zivota zpet. v tom clanku je skoro vsechno spatne.

Poté, co eliminovali v roce 2008 draftovaného Mattiase Tedenbyho a o rok později vybraného Jacoba Josefsona, jakoby se nyní rozhodli „popravit“ dalšího z jejich krajanů.

ma to cenu komentovat? to jsem jako supertalent tedenbyho uhasili zamerne? co treba ze na NHL proste nestaci? Josefson se vyviji, ze z nej nebude vic nez 3rd line C, ale to by mohlo stacit. O Larssonovi uz jsem psal.

druhý pokus však ještě Ďáblům zbývá a dá se označit za naprosto nezbytné, aby byl využit na vyplacení Travise Zajace.

WTF? bez komentáře...

k níž se váže mj. na Steffana Matteaua promrhaný draftový výběr

taky chci tu kristalovou kouli,
Čaká nás extrémne ťažký trip. Dúfam, že vyťažíme aspoň 3 body
Gelinas zatiaľ hraje jako z veľkej knihy a jednoznačne chytil šancu za pačesy! A to ešte keď Merrill má byť lepší od neho tak to potom bude paráda :clap: a aj preto tu mám ďalší dôvod prečo by som sa ja s Larssonom ako so "spoľahlivým" obrancom neuspokojil. Má na viac, ale u nás to asi nebude, treba ho vymeniť pokiaľ má akú takú hodnotu lebo keď spadne na úroveň Harollda tak nám zaňho ani vedro pukov nedajú :-D Larsson <--> Yakupov :?: :sarcasm:
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2024 PRAHA