When Chuck Norris has a question...
...he asks Cam Janssen.
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
po uzasnem vykonu jsme v utoku zadupali a v obrane rozprasili jeden z nejlepsich ofenzivnich tymu, ktery ma 4 nebezpecne utoky, kandidaty na vezinu v brankovisti a neprostupnou obranu. Po uzasnych individualnich akcich se opravnene (pri tom vsem casu co stravil na lede) prosadil nas 7. nejlepsi strelec, ktery ma vice golu nez Girux, Clarkson, Nash a mnozi dalsi. Vitezstvi zpecetil po tezce vybojovanem souboji opora do dalsich sezon Jarousek.AndyF píše:Vidis, vole, ho*no tomu rozumis!megaton píše:Ha ha. CamJan jako odpoved na nase strelecke sucho. Mam se smat a nebo brecet?
Without Volchenkov, Andy Greene (27:40) and Peter Harrold (27:46) played heavy minutes. Marek Zidlicky played 21:02, Eric Gelinas played 20:57 and Adam Larsson played 17:48.
I didn't even realize. Adam Larsson has more talent in his cock than Harrold has in his entire body. Son of a fucking bitch, I fucking hate Pete DeBoer with a passion. What the fuck did Peter Harrold do to get this kind of treatment? You fucking asscock motherfucker. The things I heard tonight were "Harrold with a giveaway" "Harrold can't control the puck" "Harrold falls down" I also heard "Larsson with a great play" "Larsson with a block" "Adam Larsson has been playing great"
Fuck you Pete DeBoer, you stupid motherfucking son of a bitch. I'm so pissed about this.
Now I read this: “I thought all our D were outstanding. Particularly Greene, Harrold and Zidlicky were fantastic,” DeBoer said. “They were just rocks back there for us.”
ARE WE WATCHING THE SAME FUCKING GAMES??? WHAT EXACTLY ARE YOU WATCHING YOU COMPLETE FUCKHEAD??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Čo k tomu dodať... ja už sa radšej ani nevyjadrujem, len súhlasne prikyvujem. Nadávok už padlo dosť, je treba prejsť k činom.He called Gio a top penalty killer before the game today. LOL. At this point I may want to do a Mike Danton and order a hit on him.
no hral, to je silne slovo. byl v sestave. to samy by se dalor rict o Brunnerovi, ale i kdybychom dnes hrali dalsi zapas tak gol nedame, takze promrdana PP? vem cert. spolecne s trenerem (ano uz i ja chci jeho konec)AndyF píše:Mel jsem na vas kriz a Habs s Busem kriz spolu s nasim W (coz jeste nevim, jak dopadne, ale je to na dobry ceste.)
Zpusob, jakym ste promrdali PP 2 min pred koncem spolu s tou Brunnerovou tresnickou se hned tak nevidi. Diky
Hral Jansens?