Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

posledne 3 zapasy som absentoval, vykony zrejme nic moc, ale to ma netrapi, to najpodstatnejsie su v tejto chvili body a trhnut diviziu na svoju stranu
ziskane body na lade dotahujucich Sens potesili, tam sme vytazili z minima maximum a listom sme vratili pozicane, otocit z 0:2 na 3:2sn, beriem
obrana pri vyoutovani JBho + McQa dosti zdecimovana, Bartkowski - Johnson toho snad vela nepokazia
potesilo 2nasobne zakopnutie Habs a dnes to bude iny match; absencia v dnesnom zapase nehrozi ani nahodou

kazdym dnom lesujem spravy ohladom Iggyho, mat ho v time, to by som rozdychaval nejaky ten den
PIT si môzeme odskrtnut, okruh adeptov sa zuzil na trio - CHI, LAK a my
plamene beru 1 draft pick + nejake mlade zaujimavy prospekty, nasa zakladna nie je na zahodenie, v 1 time zakazdym niekto vyskoci, urcite nie sme bez sanci a kludne by sme mohli pribalit aj nejaky hotovy tovar
to najpodstatnejsie je to, ze zaujem mame eminentny, Morrowa nam "uchmatli" Pens http://espn.go.com/blog/boston/bruins/" onclick="window.open(this.href);return false; co ma teda vôbec nemrzi a snad vsetko vsadime na Iggy kartu
Iggy si nas "vybral", ja by som ho bral aj za cenu, ak by to malo byt len do konca sezony, patri medzi mojich najoblubenejsich hracov profiligy a vidiet ho v drese Bruins :scare: ak by k nam zavital, verim tomu, ze by sme sa dohodli na jeho dlhodobejsom pôsobeni u nas, prostriedky na ucte mame :)
Chia makaj makaaaj :povzbudzovanie: :pray:
cepíček, mat Iginlu v teame, by som krochkal blahom.. moj najoblubenejsi pravak v lige, svojho casu nim bol Shanahan, obaja tie typy, ktore mam rad.. strielali goly a mlatili sa o dusu..

Zvedavy som na Camaru, vyzera to na solidneho zloducha, stale mam v hlave ten zakrok na Luzu, a ked par dni po tom s nami hral jeho krstny hokej a v satni nam rozpraval co doma zazivali pri pohlade na ten zakrok.. :-O :shock:

Dnes Novasport 0:05 vs Canadiens. Krasa, nebavia ma streamy, ale pekny obraz na mega TV :frajer2:
Chia sa vyjadril, ze Malcolm Subban je nedotknutelny a nemieni ho trejdovat
tesne po starte sezony spomenul, ze jednou z jeho prioritou je podpisat Raska este v priebehu rocnika, to momentalne jeho prioritou nie je, kedze sa blizi TDL a dovoilm si tvrdit, ze jeho momentalnou prioritou je zisk Iggyho
Chiarelli and the Bruins are reportedly in talks with the Calgary Flames about veteran forward Jarome Iginla. :povzbudzovanie:

btw, Bruins claim Dogman - z waiver listiny sme siahli po ex_senatorovi Kaspars Daugavins (24, LW), ktory sa do povedomia dostal svojim shootout pokusom a to prave proti nam :) http://youtu.be/Z5u5W0EOE8k" onclick="window.open(this.href);return false;

vyzera to tak, ze JB by mohol byt dnes k dispozicii :good:

Looch - Krej - Nate
Pie - Bergy - Siggy
March - Pevs - Caron
Panda - Campbell - Thorty

Zee- JB
Seid - Dougie
Johnson - Ference

v kleci Rask, na strane druhej Price :paperbag:

:kajo:
cepi píše: PIT si môzeme odskrtnut, okruh adeptov sa zuzil na trio - CHI, LAK a my
No nevim, podle vice zdroju a i podle vcerejsich vyjadreni Shera v montrealskem radiu jsme furt plne ve hre. Prostor i prospekty mame a udelat kadr silnejsim v sezone kde podle vyjadreni vsech jdeme all-in vzdycky prichazi v uvahu. Jestli je tam zajem z objektivnich duvodu, nebo jen ciste z duvodu trzniho navyseni ceny Iggyho pro pripad ze by mel jit k vam..to uz necham na vas. Dobre vime, ze pokud letos chceme uspet, bude asi nutno jit pres Bruins. A tomu podrizujeme hodne :!:
ciste teoreticky, ak by Iggy skoncil u vas, to si môzete rovno prevziat :cup: aj ked samozrejme, mena na papieri pohar nevyhravaju
po zisku Morrowa si ale nemyslim, ze Iggy poputuje k vam

#bruins accumulating numbers because they are about to lose numbers via trade" looking more like they are going to acquire Iginla
cepi píše:ciste teoreticky, ak by Iggy skoncil u vas, to si môzete rovno prevziat :cup: aj ked samozrejme, mena na papieri pohar nevyhravaju
po zisku Morrowa si ale nemyslim, ze Iggy poputuje k vam

#bruins accumulating numbers because they are about to lose numbers via trade" looking more like they are going to acquire Iginla
Myslim ze Pens len takticky natahuju cas a cenu za Iginlu... ziskat ho sice (teoreticky) mozu ale neverim ze by Shero vsadil vsetko na uspech v tejto sezone a potom horko-tazko pozliepal tim pod platovy strop s dostatocnou kvalitou aj v 3. a 4. utoku.

Ako to uz pisalo viacero ludi, ak Flames budu zit v oblakoch a ziadat doslova "vypalne" za Iginlu tak im nakoniec moze ostat.... Chiarelli ma vraj plan B ci uz to bude Jagr, Clowe, Martin St. Louis alebo niekto iny.... a tiez POTREBUJEME solidneho rozohravaca-obrancu... co tak Visnovsky
Bruins sú ževraj blízko k zisku Ryana Whitneyho :nono2:
Kower píše:a tiez POTREBUJEME solidneho rozohravaca-obrancu... co tak Visnovsky
co tak Whitney :cool:
Whitney, D potrebujeme, solidne bodujuci, no ci by to bolo to prave orechove :neviem:
asi tak, plan A - Iggy, plan B - Clowe, Jagr....
Striet - Visna kedykolvek, Streit asi nehrozi, "kocovnik" Visna by veru bodol, ale neviem neviem, ja momentalne vidim a riesim jedine Iggyho :D

:arrow: http://www.hockeyjournal.com/news/bruin ... ome_Iginla" onclick="window.open(this.href);return false; :hmm:
cepi píše: ja momentalne vidim a riesim len Iggyho :D
Iggy by bodol ale ja vidim vacsiu potrebu ziskat solidneho obrancu... bez JB a McQ je to velmi tazke... chudak Hamilton v oslabeni vedla Charu vyzeral totalne strateny.... nemozme ratat s uspechom v PO ak bude mlady Hamilton v top 4 odohratych minut spomedzi obrancov
GM povolal Torey Kruga z Providence takze JB dnes na isto nebude hrat... som zvedavy ci Krug hned dostane prilezitost... je najproduktivnejsi obranca v Providence a top 4 vramci celeho timu.

MOJA spekulacia: jeho povolanie moze znamenat ze niekto dalsi z obrany ma nejaky problem alebo niektory z obrancov (Ference/ Boychuck) bol/ bude coskoro vymeneny...
JB + McQ budu do PO fit, takze by sa to malo opät znormalizovat
od Dougieho zazraky necakam, ved ma smiesnych 19, jeho niektore vypadky do istej miery tolerujem, otukava sa, v tak mladom veku od neho neocakvam to, co od zvysku D´s (casom to bude ale iny zadacik), ale to je to, ze v PO zapasoch budu akekolvek hlupe vypadky neospravedlnitelne a tam potrebujeme nieco skusene a kreativne - Visna, Whitney?
pred TDL bude tych D spekulacii pribudat, takze na pokoju :D
Kower píše:alebo niektory z obrancov (Ference/ Boychuck) bol/ bude coskoro vymeneny...
JB ani nahodou, o Ferencovi nic noveho
ak by slo o PO zapas, JB dnes nastupi, ale kedze to nesuri a potrebujeme mat v PO to najlepsie a najzdravsie, ok
Paci sa mi ake mena tu lietaju v spojitosti s Bruins.

Ryana Whitneyho by som si vedel zivo predstavit. Pocas posobenia u Pens zbieral pekne vela bodov, je dobre stavany. Oilers je bohuzial smutny klub a dobri hraci ak sa tam dostanu, nemaju s kym hrat, aj preto ten bodovy ustup v jeho statistikach.

Ku Iginlovi by som zobral aj Visnu, aj ked po sezone asi odide do Slovana. Specialne som si vsimol meno Clowe, taka Lucicova alternativa zo zapadnej konferencie, tiez kopec kilogramov, nie je to zly hrac a rukavice mu sem tam spadnu :good:
Alex Klokrachev bol stiahnuty zo zostavy Providence tesne pred zapasom... Bartkowski je tiez healthy scratch... asi nieco mame rozpracovane...
ja sa obavam hlavne toho, ze za Iggyho bude Calgary pytat nieco tazko splnitelne :|
ale o tom potom, ide sa na Habs :kajo:
Iginla scratched tonight! Mozno to pride coskoro!
Kower píše:Iginla scratched tonight! Mozno to pride coskoro!
:-O :-O Iggy je fit, nie je co riesit..... u nas HS Bartkowski, Khokhlachev, prilozit este nejaky pick a :serus:
no ty vogo, ked to s Iggym nevyslo minuly rok, sice slo len o take otukavanie, ale zaujem z nasej strany tam uz bol, tak to musi klapnut teraz :!:
nasej hre by to neskutocne pomohlo, aj proti Habs je to zatial trapenka, ti liliputani su vsade :D
ak si mam vybrat, radsej puknut s Habs a ziskat Iggyho, ako naopak :-P

Bob McKenzie @TSNBobMcKenzie 7m
So it comes as no surprise that BOS and CGY are deep in talks - that's been a given
Tak v 2.tretine sme zapli TURBO asi prvykrat v sezone a hned je to parada hlavne ked Habs maju zapas v nohach :-)
Tak v 2.tretine sme zapli TURBO asi prvykrat v sezone a hned je to parada hlavne ked Habs maju zapas v nohach :-)
Keby Tuukka mal aspon 1 super zakrok ako Budaj... ako minule povedal Julien: Tuukka ma dobre zapasy a vyborne...dnes to malo daleko od vyborneho. A ten Ference? Oci bolia z jeho chyb...
Budaja sme rozchytali, no pos*ali sme si to sami, nestranni divaci sa nenudili
realizacia nasich sn, cele zle
mali sme ich uvarenych, upecenych, uz len ich vybrat z pekaca, kde sa po 2.tretine smazili a :cookies: namiesto toho sme sa uskvarili vo vlastnej stave
sefkuchar Iggy do sluzby :a_von:
Obrázek

:lol2:

Jinak zapas paradni, meli jste to rozehrane paradne a zdalo se to byt pod kontrolou. Nicmene, jak jsem zminoval uz pred 3.tretinou - letos mate celkem problemy hrat a hospodarit s vedenim a stalo se.. Neni to poprve :wink2:
Iggyho prestupovy topic :arrow: http://www.hokejforum.com/jarome-iginla ... t8231.html" onclick="window.open(this.href);return false; (tu hodene posty som prehodil do spominaneho topicu)
Ja jen dodam, ze ten Raskuv gif by se teď dal aplikovat na celou fanbase Bruins. Jak jsem vam rikal, nikdy nepodcenujte Shera.. No nic, skoro bych i chtel doufat, aby jste i vy privedli nejakou slusnou rybu at je to vic zajimave. Jagr momentalne vypada jako nejzhavejsi zbozi na trhu... Z invektivu na nasi adresu si nedelam nic, jednak vas plne chapu, protoze bych asi postupoval stejne a navic tahle situace Pittsburgh vs. World se mi extremne libi. Cili, makejte panove, ted nemuzete zustat "pat".
K zapasu: Uvod bol uplne otrasny, hra bez pohybu, myslienky a nasadenia asi do 10-15 minuty... potom sme zapli na vyssie obratky a 2. tretinu hrali tak ako si predstavujem nas plny potencial na 60 MINUT! 3. tretina opat spackana a jedinou "utechou" moze byt ze sa nam odvratilo stastie (a rozhodcovia) chrbtom. Jednemu golu predchadzalo too many men v podani Habs a potom fatalne chyboval Ference (ten hra akoby bojkotoval Jacobsa za tvrdy postoj pocas lock-outu alebo je fakt z formy)... potom 2-krat nestastne odrazene puky...

No REALNY problem na ktory poukazujem od zaciatku sezony je ze ked potrebujeme najviac "zazracny zakrok" od Raska tak neprichadza, obrana robi chyby na ktore nie som zvyknuty a ked mame ciste sance supera pochovat tak spravime hviezdu zo superovho brankara.

Tym nevinim za vcerajsok Raska ale len "dobre" vykony brankara v play off nebudu stacit... snad nemusim pripominat ako vyhorel s Flyers par rokov dozadu- bol solidny ale nic super neukazal tak ako vo vela zapasoch v tejto sezone.
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS