Uvádí se, že Rev přišel ke své přezdívce díky takovému skoro až Jediovskému oblečku, který nosil a samozřejmě v tom měl roli také jeho tehdejší výstřední účes (jak jinak). K takřka totožné přezdívce jsem přišel i já stejným způsobem nezávisle na něm. Když se mu pak stalo to, co se mu stalo(

), rozhodl jsem si založit na jeho počest nick (nejen tady). Ještě bych dodal kromě bicích jeho vynikající background vocals, hru na klávesy a skládání písní. Ale k věci..
Montador si loni ode mě vyslechl (možná, že i fakt jo, řval jsem na celej barák jak pominutej.. já takovej kliďas

) hodně - řekněme - nekonstruktivní kritiky

Tuhle sezonu ale vytvořil naprosto vynikající dvojici s Leopoldem. Ani nevím, kde se to v něm vzalo.
Co se týče Ennise.. První věc, kterou bych chtěl zmínit je, že jsem už viděl jeho různé srovnávání s Eberlem, Stamkosem a já nevím, s kým ještě

Když poprvé vletěl do NHL, říkal jsem si.. no, spíš jsem se modlil, ať z něj v budoucnu bude aspoň 3rd liner. A přišlo přesně to, čeho jsem se obával. Ze začátku jako jeden z mála skvělé výkony, přesun do první řady a bác.. Tyler je náš spasitel, Tyler musí dát góla, toho jsem se bál nejvíc. Takže nejenom, že začneme sázet na Myerse, který má za sebou teprve jednu sezonu v NHL, ale ještě k tomu připočteme Ennise, který ani tu jednu sezonu nemá odehranou a postavíme na nich mužstvo, zatímco z hráčů, na kterých bychom měli stavět (Connolly, Stafford) uděláme hráče, kteří "můžou", ale když nezahrajou a aspoň to dobře odbráněj, tak nevadí

Víc k tomu asi nemám co říct.. Jinak už se těším na Blue Jackets, přijde mi to jako věčnost, co jsme naposledy hráli.