Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BUFFALO SABRES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

:) Uvádí se, že Rev přišel ke své přezdívce díky takovému skoro až Jediovskému oblečku, který nosil a samozřejmě v tom měl roli také jeho tehdejší výstřední účes (jak jinak). K takřka totožné přezdívce jsem přišel i já stejným způsobem nezávisle na něm. Když se mu pak stalo to, co se mu stalo( :cry: ), rozhodl jsem si založit na jeho počest nick (nejen tady). Ještě bych dodal kromě bicích jeho vynikající background vocals, hru na klávesy a skládání písní. Ale k věci..

Montador si loni ode mě vyslechl (možná, že i fakt jo, řval jsem na celej barák jak pominutej.. já takovej kliďas :hroza: ) hodně - řekněme - nekonstruktivní kritiky :) Tuhle sezonu ale vytvořil naprosto vynikající dvojici s Leopoldem. Ani nevím, kde se to v něm vzalo.

Co se týče Ennise.. První věc, kterou bych chtěl zmínit je, že jsem už viděl jeho různé srovnávání s Eberlem, Stamkosem a já nevím, s kým ještě :hroza: Když poprvé vletěl do NHL, říkal jsem si.. no, spíš jsem se modlil, ať z něj v budoucnu bude aspoň 3rd liner. A přišlo přesně to, čeho jsem se obával. Ze začátku jako jeden z mála skvělé výkony, přesun do první řady a bác.. Tyler je náš spasitel, Tyler musí dát góla, toho jsem se bál nejvíc. Takže nejenom, že začneme sázet na Myerse, který má za sebou teprve jednu sezonu v NHL, ale ještě k tomu připočteme Ennise, který ani tu jednu sezonu nemá odehranou a postavíme na nich mužstvo, zatímco z hráčů, na kterých bychom měli stavět (Connolly, Stafford) uděláme hráče, kteří "můžou", ale když nezahrajou a aspoň to dobře odbráněj, tak nevadí :hroza: Víc k tomu asi nemám co říct.. Jinak už se těším na Blue Jackets, přijde mi to jako věčnost, co jsme naposledy hráli.
Porazili jsme Columbus asi po 6 letech( :-O ). Stafford konečně gól+asistence. Ennis 1G+2A. Miller utnul spekulace a po velice dlouhé době taky vychytal SO. Vanek taktéž skvěle, i když zásluhu na jeho gólu má spíš Ennis. Vcelku solidně jsme využívali PP a mně tak tak (jako vždy) vydržel under, co víc si přát? :) B-E-A-UTIFUL :thumbsup:
btw. Gerbův hit vyhlášen Carubba Collision of the game :cool:
Toho :censored: Kaletu fakticky nenávidím, ale včera tak naložil Dorsettovi, až som mu normálne fandil. :wave:
Getzo5 píše:Toho :censored: Kaletu fakticky nenávidím, ale včera tak naložil Dorsettovi, až som mu normálne fandil. :wave:
Občas Kaletu nechápu (třeba to, co prováděl proti Vám), ale když chce mít takovou pověst..
Každopádně stejně je to jeden z nejoblíbenějších hráčů u našich fanoušků. No a naložil mu pěkně, to jo :)

Jinak Sabres mají v prozatimní nominaci Canada U-20 4 hráče :!: a minimálně Kassian se tam nakonec určitě dostane :yes: .
Nemůžu se dočkat, už aby bylo 26.12. :wave:
Ach jo, ten náš útok je někdy fakt hroznej :hroza: Naštěstí to vypadá, že Miller se začíná vracet do loňské formy, když dokázal vychytat druhej SO v řadě. Sabres se taky snad i rovzpomněli po letech vyhrávat na nájezdy, takže nám z toho vychází výhra 1-0 na nájezdy. Třetí místo v divizi je super, 6 bodů na playoff už je horší. Za 3 dny v Bostonu, keep up winning :)
The Sabres are looking to move veteran D Craig Rivet. He has been a healthy scratch six times this season and is the club’s captain. Making $3.5 million, Rivet is going to be a tough sell.
Hehe, v noci se mi zdálo, že jsme ho vytrejdovali k Panterům za Weisse :wave: Než ale ukázali jeho dres s číslem, tak jsem se probudil, takže ani nevím, kolikátku měl :-(
The Rev píše:
The Sabres are looking to move veteran D Craig Rivet. He has been a healthy scratch six times this season and is the club’s captain. Making $3.5 million, Rivet is going to be a tough sell.
Hehe, v noci se mi zdálo, že jsme ho vytrejdovali k Panterům za Weisse :wave: Než ale ukázali jeho dres s číslem, tak jsem se probudil, takže ani nevím, kolikátku měl :-(
:lol: Na co by vam byl dalsi centr prosimte :hroza: Ale dobry sen :D
leo píše:
The Rev píše:
:lol: Na co by vam byl dalsi centr prosimte :hroza: Ale dobry sen :D
Chybí nám kvalitní centr do 2.řady. Nad Connollym už jsem zlomil hůl, na toho se prostě nedá spoléhat :-(
Mancari povolán za zraněného Stafforda.. Jo, proč ne, stejně tam nikdo jinej na zaplácnutí nebyl :lol2:
Výkon dobrej, Bruins mě hodně zklamali. A opět, vyrovnávací gól :hroza: :lol2: Nemám slov.. Weber zatím (opět) nemá šanci, tohle mu Ruff neodpustí :yes:
The Rev píše:vyrovnávací gól :hroza: :lol2:
G Horton - A Weber :wave:
vas vykon bol OK, vela ste nam toho nedovolili, my sme poriadne zapli ako to uz u nas byva zvykom za 5 min 12, no a v pp bolo povinnostou skorovat, to sa aj podarilo, takze bodova spokonost, vy by ste bod pred zapasom zrejme brali, paci sa :)
San Jose Sharks, soupeř, s kterým nutně potřebujeme vyhrát. Tentokrát bych si představoval poněkud klidnější vývoj (nejen) utkání, než tomu bylo naposledy, kdy jsme s nimi doma vyhráli.
Zasloužená výhra a 2 body, není co řešit.
Bohužel jsme dodrželi tradici a prohráli s Pens vysoko 2-5. Nicméně tak jednoznačné utkání to nebylo, ba naopak. Pens skvěle začali a dali nám 2 relativně rychlé, slepené góly. Nicméně jsme se dostali na dostřel v PP 5on3. Nezasloužená? Uznal bych slovo diskutabilní :yes: Druhou třetinou jsme se vyloženě probránili v oslabeních. Ve 3.třetině pak dali Pens další šťastný gól na 3-1. Okamžitě však odpověděl Pominville. Ovšem drama se nekonalo, Pens dali další 2 góly a zvítězili. Škoda, takhle se do playoff nedostanem. Škoda 2 gólů bruslí Pens :hroza: Ovšem štěstí stálo i při nás při gólu Pominvilla (nebo spíš nedostatečně rychlá reakce obránce?). Weber :wave: aneb dělej, co umíš. Občas.. ne, to není to správné slovo. Hokej je kontaktní sport, Crybabyho se ovšem nikdo nikdy nesmí doktnout. Jinak jsou naštvanější než kdyby dostali góla (od hráčů snad i po fans). 4 dny pauza a pak doma Bruins, už se těším. Před výletem za sluníčkem na Floridu by to chtělo 2 body.
Let's go Buffalo :wave:
Rev: 2.tretinu jste se probranili v oslabenich? No ano, 2 presilovky PIT, 1 pro BUF, celkove 5-4 pro BUF, o non-calls radeji ani nemluvim :D

Na Crosbyho si dovolovat opravdu nikdo nesmi, kdyby se nam zranil, tak si to ani neumim predstavit. Musime si ho strezit jako oko v hlave. Tak to proste z logickych duvodu je, to se nezlob :yes: A vy jste hrali vcera hodne drsne, nejen na Sida. Na jedne strane respekt, na druhe strane jste me poradne stvali! Buffalo jsem nikdy nepovazoval za fyzicky hrajici team, ale dali jste nam fakt poradne zabrat. Meli jste stesti, ze za nas nehrali Godard a Engelland(asi ani Bylsma neodhadl co nas ceka :ja_neviem: ), ti by vas tam vcera jinak srovnali se zemi, kdyby jste si tohle dovolovali, tak jak torontskeho Rosehilla, kteremu Godard rozbil hubu do krve a to Rosehill udelal mnohem mensi provokaci...

K zapasu: Meli jsme tam dost stesti, popadali nam stastne goly temer z kazde prkotiny. Na Millera proste dlouhodobe umime. Zato Fleury zachytal paradne, herne jste totiz meli navrch. Ani se nedivim, ze ted mate celkem dobre vysledky, vase hra byla dobra. Udrzte si to a playoffs je v pohode realne.
Atlantik píše:Rev: 2.tretinu jste se probranili v oslabenich? No ano, 2 presilovky PIT, 1 pro BUF, celkove 5-4 pro BUF, o non-calls radeji ani nemluvim :D

Na Crosbyho si dovolovat opravdu nikdo nesmi, kdyby se nam zranil, tak si to ani neumim predstavit. Musime si ho strezit jako oko v hlave. Tak to proste z logickych duvodu je, to se nezlob :yes: A vy jste hrali vcera hodne drsne, nejen na Sida. Na jedne strane respekt, na druhe strane jste me poradne stvali! Buffalo jsem nikdy nepovazoval za fyzicky hrajici team, ale dali jste nam fakt poradne zabrat. Meli jste stesti, ze za nas nehrali Godard a Engelland(asi ani Bylsma neodhadl co nas ceka :ja_neviem: ), ti by vas tam vcera jinak srovnali se zemi, kdyby jste si tohle dovolovali, tak jak torontskeho Rosehilla, kteremu Godard rozbil hubu do krve a to Rosehill udelal mnohem mensi provokaci...

K zapasu: Meli jsme tam dost stesti, popadali nam stastne goly temer z kazde prkotiny. Na Millera proste dlouhodobe umime. Zato Fleury zachytal paradne, herne jste totiz meli navrch. Ani se nedivim, ze ted mate celkem dobre vysledky, vase hra byla dobra. Udrzte si to a playoffs je v pohode realne.
Aspoň vidíš, čo naozaj znamená hrať proti tvrdo hrajúcemu tímu, že... :giggle: (narážka na diskusiu s TF)
Nejsme moc "drsný" tým (i když na ty naše obry Gerba, Roye a Ennise to není tak špatné) a to mě štve, proto jsem měl radost, že to včera (zničehonic :eek2: ) vytáhli, asi tvrdší hru nakázal Ruff :thumbsup: No, playoff, já to nějak moc dobře nevidím (i když samozřejmě zbývá strašně moc zápasů). Žádnou sérii výher neděláme a ztrácíme naprosto hloupýmá individuálníma chybama zápasy (Boston, Tampa). Ale je pravda, že teď už hrajeme o dost lépe než před měsícem. Stejně to ale stačí tak na 9.místo.., zatím. Pro můj úsudek budou klíčové utkání na Floridě, tam to musí být 4 body, tam se nám daří. No a nějakej ten bodík před tím s Bruins by taky rozhodně nebyl špatnej. Bodujeme, ale ne tak často, abychom dohnali ztrátu na 8.místo, prozatím.
Výtečný návrat do sestavy od Stafforda :wave: Skvělé 2 body, dobrý výkon Millera a dobrý výpad na Cháru po konci utkání. Hurá na Floridu :)
The Rev píše:Výtečný návrat do sestavy od Stafforda :wave: Skvělé 2 body, dobrý výkon Millera a dobrý výpad na Cháru po konci utkání. Hurá na Floridu :)
Bol to dost hlupy zapas, hlavne 1. tretina bola chaoticka... skoda nevyuzitych sanci ale za predvedeny vykon sme si body nezasluzili... Rask opat ukazal ze je "dobry" brankar ale na ziskavanie bodov a vyhier v NHL musi byt brankar skvely a hlavne mat super-zakrok ked to jeho tim najviac potrebuje. Miller to opat ukazal a Rask nie.... co sa tyka zaveru Miller si myslel ze Zdeno sa ho zlakne? Potom sa tam na neho 2-3 vesali ale pekne rozdal zopar uderov az sa do potycky zapojili dalsi hraci... pacilo sa mi ze Savvy napriek dlhodobemu vypadku sa nebal riskovat a stiahol hraca do mierneho :box: suboja

Uz teraz sa tesim na novorocne "zelania" ktore si hraci odovzdaju v dalsom vzajomnom zapase 1.1.2011 :box:
Tak ani nevím, který výkon z těch dvou byl horší :hmm: Že já vždycky odhaduju zápasy Sabres :bac: No nic, doma s Ducks 2 body, chceme-li playoff. A vypadá to vypadá, že na domácí utkání s Ducks nebude stream :-( Ale májí-li v plánu hrát tak jako dneska, tak :wave: Dneska dobře akorát tak Ryan The Almighty. Jakmile nic nevymyslí při PP Vanek a Montadorovy, Leopoldovy rány lítaj do rohů, tak je pro nás úspěch, když tu PP ubráníme :D
Ještě vlastně; Royovo místo při PP určitě není na modré, tam je jalovej :yes:
Skutečně skvělý výkon proti Ducks, ale nepřeceňovat, přeci jen oni si už nahrabali z východu pár bodů, takže k nám už nejeli s takovým odhodláním a hlavně zase chytal nějakej :uvodzovky: no-name :uvodzovky: brankář. Roy zas na PP na modré :hroza: Proti Panthers by to mohlo býti obdobné, nechají-li Vokyho odpočinout, ale.. já už radši nic neprorokuji :D
Třetinu hrůzy nahradila 2. třetina zmrtvýchstání a super výkon Leopolda :frajer2: Bohužel těch turnoverů bylo v klíčové fázi zápasů už moc a Florida nás vytrestala. Je opravdu neskutečné s jakým odhodláním jsme nastoupili do zápasu. Copak hráči neviděli, kolik utkání v poslední době Florida venku vyhrála a hlavně jakým způsobem?! Hrůza, hrůza. Pep talk od Ruffa ale zřejmě zapůsobil a dokázali jsme utkání srovnat, to všechna čest, ale k tomu dojít vůbec nemuselo a ani nemělo. Rozhodující gól Panthers pět minut před koncem přičítám přemíře snahy vyhrát utkání v základní hrací době, ale stejně, copak ty hráči nevědí, že ve 4on4 je takových situací, z jakých jsme dostali gól, hodně? Teď zas 4 dny pauza (to je ale divné rozlosování) a jede se do Alberty k Flames a Oilers. Podle mě to budou dva extra těžké zápasy, i přes postavení obou celků na západě. Vždyť máme skoro stejně bodů :hroza: :lol2: Pak budeme i kvůli MS-U20 hrát z dalších 4 zápasů 3 venku. Možná to je nakonec dobře, uvidíme. Pořád ztrácíme 8 bodů na playoff, jako před týdnem, jako před 2 týdny, jako před měsícem.. :-(
Buffalo Sabres General Manager Darcy Regier has announced that forward Derek Roy will undergo surgery in the next few days to repair a torn quad tendon. He will be out 4-6 months. :hroza: :ee:
The Rev píše:Buffalo Sabres General Manager Darcy Regier has announced that forward Derek Roy will undergo surgery in the next few days to repair a torn quad tendon. He will be out 4-6 months. :hroza: :ee:
Á sakra, tak to je fakt mrzuté. Horšie než Oshie a Parise. :?
Naprosto očekávaná prohra, nic víc, nic míň. Nazdárci ze západu porazili ještě větší nazdárky z východu. Period. Dneska bych ocenil v bráně Enrotha :) A kdyby to bylo na mně, rád bych už konečně viděl v NHL T.J. Brennana :roll:
Tak nakonec si vezeme z Alberty 2 body a asi zaslouženě, s Oilers to celkem šlo, ale opět zapříčiněno slabým výkonem Oilers. Weber si po prvním gólu v NHL připsal poté i první EN v NHL :D po střele přes celé hřiště (opravdu jemu říkat nějaké taktické pokyny je asi zbytečné :) ).
1297 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING