aj ja si myslim ze im to oplatia tu porazkuPhilly-The Scud píše:Tak Philly dnes oplatí Rangers poslední porážku
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Tak Rangers na ľade Phily, opäť vyhráli.
Veľkú zásluhu na výhre, má najmä Valiquette ,ktorý opäť vychytal čisté konto, tak ako v tom minulom zápase.Supr ale zahrál celý tým ,ktorý pozorne bránil útočníkov Philadelphie a v podstate, ich do moc veľkých šancí nepustili.A to čo prešlo, zlikvidoval spoľahlivý Valiquette.Nebol to moc pekný zápas, spíš to bol veľký boj, ale dôležitá je výhra a tú sme získali, po góloch Dawesa a Gomeza z presiloviek.
tak ani teraz to nevyslo FLYERS
zase prehrali nad Rangeres snad to vynde nabuduce
mozno prehrali preto k voli tomu nestastnemu golu ktory dostali do satne v prvej tretine tazko povedat a pri tom gole mali stiastie Rangers bol to taky skor nahodny gol aspon podla mna ale zas Rangers podrzal svojimi vynikajucimi vykonmi brankar Valiquette ktory celil 31 strelam a nepustil za svoj chrbat ani jednu a tak vychytal shut down toto bol uz jeho 2 shut down v tejto sezone a obidva vychytal proti FLYERS mohol si ten shut down
nechaj pre iny tim a nie zrovna pre FLYERS
ale pochvalit treba aj brankara domaceho timu Birona ktory celil tiez 31 strelam ako jeho naprotivok Valiquette avsak Biron z tych striel pochytal len 29 ale taktiez podal vynikaju vykon ako Valiquette az na to ze dostal 2 goly
ale to nevadi aj tak si zasluzi potles za jeho vykon
dnes to bol vyrovnany hokej len v pocte striel inac mali na vrch jednoznace FLYERS :frajer2:
Aspoň bol ten zápas zaujímavejší.Rangers vyhrávali a tak sa snažili takýmito bitkami, kúskovať hru a rozptylovať pozornosť hokejistov Phily na šarvátky, miesto hry.A darilo sa nám to.
Aj vďaka tomu, sme si pripísali, dôležitú výhru.Veľmi sa mi v tom páčil, najmä Avery.
Keď to pred našou bránou horelo, tak spoľahlivo vyprovokoval svojou pusou ,niektorého z hokejistov Phily k šarvátke.V tom je Avery macher.
Phily ja ti tvôj názor neberiem.Je to tvôj pohľad a tak ho aj beriem.Jednoznačne lepší ste neboli ani omylom, skoro na každú vašu šancu, sme my odpovedali rovnako.Na každý nájazd rovnako.O tom, že to bol minimálne vyrovnaný zápas ,svedčí aj pomer striel na bránu- 31:33 v náš prospech.
Skvelo zachytali obaja golmani, ktorý boli hlavnými hrdinami zápasu.Ale v podstate to máš jedno, či už platí môj pohľad na zápas, či tvôj.Počítajú sa góly, tie sme strelily len my.
Bola to už naša 7 výhra na vašom ľade, za sebou.
Vy ste sa vybíjali v šarvátkach, ako som už spomenul, skvelú robotu v tomto, robil najmä Avery, ktorý zámerne sa takto snažil provokovať najmä Richardsa..Páčila sa mi najmä tá hromadná bitka, v 2 tretine.Rangers tie šarvátky vyvolávali zámerne, vedomý si svôjho náskoku.Čím viac sa hra kúskovala a prerušovala tými šarvátkami, tým to bolo pre nás lepšie.Čas do konca zápasu sa krátil a z trestnej lavice, sa góly nedávajú.
Je to tak Miloši,Rangers se znovu vytáhli a zvládli zápas takticky výborně,ne že by Phillu nějak přehrávali,ale dokázali využít přesilovky,pozorně hrát dozadu a kouskovat hru.Včera jsme to s gogem probírali na ICQ a psal jsem,že to vidím špatně,ten optimismus z předešlých výkonů Letců nebyl moc na místě,Rangers prohráli doma s Kačkama i Králi a tak bylo jasné,že se na Phillu budou chtít vytáhnout,navíc to na ně,podobně jako Ďáblové umí a věří si,což se nakonec znovu potvrdilo.milos76 píše:Phily ja ti tvôj názor neberiem.Je to tvôj pohľad a tak ho aj beriem.Jednoznačne lepší ste neboli ani omylom, skoro na každú vašu šancu, sme my odpovedali rovnako.Na každý nájazd rovnako.O tom, že to bol minimálne vyrovnaný zápas ,svedčí aj pomer striel na bránu- 31:33 v náš prospech.Skvelo zachytali obaja golmani, ktorý boli hlavnými hrdinami zápasu.Ale v podstate to máš jedno, či už platí môj pohľad na zápas, či tvôj.Počítajú sa góly, tie sme strelily len my.
Bola to už naša 7 výhra na vašom ľade, za sebou.
Vy ste sa vybíjali v šarvátkach, ako som už spomenul, skvelú robotu v tomto, robil najmä Avery, ktorý zámerne sa takto snažil provokovať najmä Richardsa..Páčila sa mi najmä tá hromadná bitka, v 2 tretine.Rangers tie šarvátky vyvolávali zámerne, vedomý si svôjho náskoku.Čím viac sa hra kúskovala a prerušovala tými šarvátkami, tým to bolo pre nás lepšie.Čas do konca zápasu sa krátil a z trestnej lavice, sa góly nedávajú.
No,říkej si tomu jak chceš,pro mě to takticky zkrátka zvládli.Když nedovolili Phillce skórovat a ještě vytěžili z minima maximum,tak se není o čem bavit,oni dokázali Birona 2xpřekonat.Nikdo neříká,že Letci nehráli dobře a nemakali naplno,ale co z toho?Holt když nedáš gól - tak nemůžeš vyhrát!Příště už to snad opravdu bude naopak,protože ty prohry s divizními soupeři mi už pěkně pijí krev!Philly-The Scud píše:No pánové, asi jste koukali na jiný zápas ne-li já........ !!!! Jestli Rangers odehráli nějaký zápas skvěle takticky a parádně dozadu, tak to bylo minulé utkání (0:4), včera měla Philly spoustu šancí a jen vlastní nemohoucnost, skvělý a jistý Val + smůla (tyčka v 1. tř.) zabranily tomu, že jsme neskórovali....... !!!! S hrou, nasazením a zkrátka vším, co k pořádnému hokeji patří jsem byl spokojen, vzhledem k tomu, že to byl odpolední zápas to mělo neskutečné grády a co se týče výsledku, tak příště to bude obráceně, toto nyní vůbec neřeším........ !!!!
A zase nic!!!Tučňáčci odehráli velmi dobrý zápas a Malkin je bohužel v parádní formě!!!Tak se série výher s Pens letos zastavila na č.4 a teď bohužel první prohraleci píše:zatím prohráváte 1:2, a to jste vedli, do toho Flyers, tipoval jsme na vás v KTLce, protáhněte tu šňůru vítězných zápasů s Pens
:o 5 prehra Philky v rade za sebou..
spominam si, ze Philka bola pred par dnami tusim aj o 6 bodov pred nami, mala nejaky ten zapas k dobru, no a to, ze my sme hrali v posl. case taky tak dost mizerne sa naskok stensil na rozdiel 2 bodov...jasne ze mas to tesi
navyse nasl. 2 zapasy s Habs, prvy na ich pôde, ehm, letci sa zahravaju s ohnom..
cepi píše::o 5 prehra Philky v rade za sebou..spominam si, ze Philka bola pred par dnami tusim aj o 6 bodov pred nami, mala nejaky ten zapas k dobru, no a to, ze my sme hrali v posl. case taky tak dost mizerne sa naskok stensil na rozdiel 2 bodov...jasne ze mas to tesi
navyse nasl. 2 zapasy s Habs, prvy na ich pôde, ehm, letci sa zahravaju s ohnom..
No intuice ti moc nevyšla, ale bol to dosť vyrovnaný zápas, ktorý rozhodol 1 gól.Proste bez gólu, sa vyhrať nedá.Bola to už 6 prehra, za sebou. :oMartinFC píše:V zápase proti Montrealu si troufám říct, že vyhrajete. Snad mě intuice nezklamePo předchozí prohře to budete chtít napravit, což se Vám asi povede.
No zatiaľ to na veľkú slávu, moc nevyzerá.Podľa posledných správ, Foppa vraj má záujem prestúpiť do Minnesoty, chcel by si zahrať, s Gáboríkom a Demitrom.PHILLY FOREVER píše:Ve Philadelphii si plánují velkou slávu. Na Svatého Valentýna, 14. února, by chtěli v dresu Flyers poprvé představit fanouškům Petera Forsberga. Švédský útočník se chystá na velký návrat do NHL po vleklých zdravotních potížích. Podle listu Courier Post už generální manažer klubu Paul Holmgren jednal s hráčovým agentem Donem Baizleym a už se prý jen dolaďují finanční náležitosti kontraktu. - deniksport.cz
Úlaláááá........![]()
!!!!
Tak vaša seria prehier pokračuje i po dnešnom zápase a pripísali ste si dalšiu prehru za sebou ,už 7!!!
:o Tentoraz ste prehrali jednoznačnejšie s Habs,ako v tom minulom zápase-3:5.No musím priznať,že dnes som vám veril,že tú seriu prehier zastavíte.
Ale nejako sa vám lepí smola,na hokejky.
fuu, tak to je uz hustyyy..nedalo mi to a mrkol som sa na dlhodbejsiu seriu zapasov, ktora sa riesila pre touto desivou 7 a vdaka ktorej ste este hore..bude to PO drama, tak, ako v nasom pripade..a medzi sebou riesime este 1 duel, u nas :frajer2: tak podme na tu seriu:
20Z -) 14V - 4P - 2PP
najblizsie 3 matche:
Ottawa - Philka
Philka - San Jose
Philka - Florida - na panteroch by ste sa mali chytit
20Z -) 14V - 4P - 2PP
najblizsie 3 matche:
Ottawa - Philka
Philka - San Jose
Philka - Florida - na panteroch by ste sa mali chytit
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Esem
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Esem