No ako už poznamenala mt-svk, tak sa tiež domnievam, že na Columbuse si zgustneme. Samozrejme, ak budeme premieňať šance, pozorne brániť, tak nám nič neutečie. Vytvárať si šance, v tom nemáme problém, poslednú dobu sa ani o obranu nebojím, no to zakončenie nám celkom chýba. Dnes si tento zápas pozrem a tipujem to tiež asi tak ako proti Torontu. Naši by sa mohli rozstrielať, no aj Columbus, čo sa týka útoku by mohol odpovedať. Ich obrana neviem ako na tom stojí, no zdá sa mi, že to nie je bohviečo. Útok je už o niečom inom. Nechajme sa prekvapiť. Ináč Wanic, budeš pozerať so mnou? 23.12. by sme mohli spolu pozrieť aj káčerov. Čo ty na to?
No já pokud se sakra něco velkýho nestane bych měl koukat určitě na oba dva zápasy..... doma zatim máme výbornou bilanci (tušim 11 - 5 - 0 kua teď si to nepamatuju a počítat se mi to nechce... ale tak nějak).... a Columbus je soupeř k poražení, ale jak už se mnohokrát ukázalo v NHL neni žádnej zápas jistej a tim víc to platí o Phoenixu.... neradno je podceňovat.....
Jsem zvědavej jak se projeví ztráta Fiddlera (zranění naštěstí jen day to day), ale on tý černý práce dělá strašně moc... navíc hraje první obranou lajnu při oslabeních... nevim kdo ho nahradí....
Mueller půjde stoprocentně zpátky do sestavy... mno útoky by mohli vypadat nějak takhle:
Pyatt - Lang - Doan
Upshall - Mueller - Korpikovski
Průcha - Hanzal - Vrbata
Bissonnette - Lombardi - Winnik
- pochybuju, že Mueller půjde do checking line.... Lombardi je přecijen na bránění lepší, ale jsem zvědavej, kdo bude hrát to oslabení... Bohužel tam nejspíš půjde Doan (jinak až 3. obraná formace) k Winnikovi, což znamená, že se asi celkově sníží ice - time první lajny pokud budem hrát těch oslabení hodně, což je naše specialita... takže uvidíme jak nám to půjde....
btw. z farmy jsme podepsali pod NHL smlouvu Anderse Ericssona (dneska počítam, že hrát nebude).... já ho pamatuju ještě z Detroitu a docela se mi líbil, ale to že začal letošní rok na farmě už o něčem svědčí... že formu už asi nemá jako kdysi.... no snad nebudou zkušenosti to jediný co do kabiny přinese.....
Schlemko putoval zpátky do AHL, je to škoda, hrál dobře... ale bude to nejlepší pro jeho vývoj.... na farmě dostane víc ice timu a to on potřebuje.....