Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ARIZONA COYOTES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

No ako už poznamenala mt-svk, tak sa tiež domnievam, že na Columbuse si zgustneme. Samozrejme, ak budeme premieňať šance, pozorne brániť, tak nám nič neutečie. Vytvárať si šance, v tom nemáme problém, poslednú dobu sa ani o obranu nebojím, no to zakončenie nám celkom chýba. Dnes si tento zápas pozrem a tipujem to tiež asi tak ako proti Torontu. Naši by sa mohli rozstrielať, no aj Columbus, čo sa týka útoku by mohol odpovedať. Ich obrana neviem ako na tom stojí, no zdá sa mi, že to nie je bohviečo. Útok je už o niečom inom. Nechajme sa prekvapiť. Ináč Wanic, budeš pozerať so mnou? 23.12. by sme mohli spolu pozrieť aj káčerov. Čo ty na to?
No já pokud se sakra něco velkýho nestane bych měl koukat určitě na oba dva zápasy..... doma zatim máme výbornou bilanci (tušim 11 - 5 - 0 kua teď si to nepamatuju a počítat se mi to nechce... ale tak nějak).... a Columbus je soupeř k poražení, ale jak už se mnohokrát ukázalo v NHL neni žádnej zápas jistej a tim víc to platí o Phoenixu.... neradno je podceňovat.....

Jsem zvědavej jak se projeví ztráta Fiddlera (zranění naštěstí jen day to day), ale on tý černý práce dělá strašně moc... navíc hraje první obranou lajnu při oslabeních... nevim kdo ho nahradí....

Mueller půjde stoprocentně zpátky do sestavy... mno útoky by mohli vypadat nějak takhle:
Pyatt - Lang - Doan
Upshall - Mueller - Korpikovski
Průcha - Hanzal - Vrbata
Bissonnette - Lombardi - Winnik

- pochybuju, že Mueller půjde do checking line.... Lombardi je přecijen na bránění lepší, ale jsem zvědavej, kdo bude hrát to oslabení... Bohužel tam nejspíš půjde Doan (jinak až 3. obraná formace) k Winnikovi, což znamená, že se asi celkově sníží ice - time první lajny pokud budem hrát těch oslabení hodně, což je naše specialita... takže uvidíme jak nám to půjde....

btw. z farmy jsme podepsali pod NHL smlouvu Anderse Ericssona (dneska počítam, že hrát nebude).... já ho pamatuju ještě z Detroitu a docela se mi líbil, ale to že začal letošní rok na farmě už o něčem svědčí... že formu už asi nemá jako kdysi.... no snad nebudou zkušenosti to jediný co do kabiny přinese.....

Schlemko putoval zpátky do AHL, je to škoda, hrál dobře... ale bude to nejlepší pro jeho vývoj.... na farmě dostane víc ice timu a to on potřebuje.....
Nevim co bude 23.12. ale pokud budu mit cas rad bych se na zapas podival s vama kluci. Takovy maly vanocni darek v podobe 2 bodu pro Ducks bych urcite bral :)
Tak výsledok 5:2 pre Phoenix. Vedel som, že si na nich pochutnáme, ako pri Toronte, ale aj o tom, že nám určite nejako gólovo odpovedajú. Neviem, ako hrali obidva celky, lebo zo zápasu som nemal nič, len live skóre, takže súdim podľa výsledku. No zápas bol asi ako s Torontom. Tlačili sme, dali sme pár gólov, Columbus občas doviedol puk pred nás a tiež dal gól, ale o trochu menej.
Pomer na stryl 27:23 v náš prospech. Problém je, že len samotný Nash mal 5 striel, dovolím si tvrdiť, že naša hra stojí na prvom útoku Voráček - Vermette - Nash.
mt-svk píše:Pomer na stryl 27:23 v náš prospech. Problém je, že len samotný Nash mal 5 striel, dovolím si tvrdiť, že naša hra stojí na prvom útoku Voráček - Vermette - Nash.
Videl som pomer striel, ale kludne to mohlo byť aj tak, že vy ste sa dostali na našu polovicu, dajme tomu a za minútu ste strelili na nás 5-krát a my sme vás mohli točiť na vašej polovici aj tri minúty, ako to bolo proti Torontu. Ale neviem to posúdiť, ako to bolo, pretože som zápas nemal šancu vidieť. Zas.aní Amíci! :bitka3: :bitka3: :bitka3: Hlavná je však výhra, ďalej to netreba rozoberať.
Mno poslední dobou ty přenosy nějak hodně blbnou... kámoš mi říkal, že včera (předvčera, možná někdy v posledních dnech) mu šel spustit ze 6 přenosů z Justin.TV jen jeden.... kua ještě to by chybělo... do toho zavedli nějakej vexcast... kterej snad nešel nikomu :/ ... no hrůza... doufam, že proti Anaheimu bude líp...

K zápasu... poslouchal jsem někam do půlky druhý třetiny... mno ta akce tic, tic-tac-toe (Doan, Lombardi - Upshall - Doan.... musela bejt nádherná... kua a on zrovna neni obraz.... Nicméně 2 body supr.... to je důležitý (a to i bez Fiddlera)
Pozrel som tú akciu, čo si vravel. Fakt parádička. Pre toto sa oplatí pozerať na hru Phoenixu v tejto sezóne. Nechcem uraziť Gretzkeyho, ale vyslovene kazil hru Kojotov. Teraz sa mi zdá pri Tippettovi, že akoby dával pokuty za nahadzované puky. Fakt je ich minimum a pribúda čoraz viac pekných, presných nahrávok a z toho vznikajú parádne kombinácie a góly. Je radosť sa pozerať na hru Phoenix.
A k dvojici Lombardi a Upshall. Nechce byť gay, ale ja ich žerem. Tí chlapci spolu hrajú, ako keby vyrastali od malička pri sebe. Fakt cool, čo vedia oni dvaja vytvoriť, na to, že sú tak málo platení. Bola by škoda ich stratiť, alebo oddeliť ich od seba. Obidvaja vedia aj niečo predviesť, pozrel som si highlight a tam dal Lombardi parádne sólo. V tejto sezóne som rád, že som zvýšil sledovanosť zápasov Phoenixu, aj keď do školy poslednú dobu zaspávam :D . Snáď Anaheim pofrčí a budem sa môcť kochať ďalším krásnym hokej, ktorý mi pribadá ruský štýl (nahrávky). Len nech nám to vydrží.
Upshall - Lombardi si skvěle rozumí a dokazujou to po celou sezónu (včera hráli v lajně s Doanem).... je škoda, že do této řady nikdy nezapadl nikdo třetí... Průcha tam hrál dobře minulou sezónu dobře, ale od složení Czech line, je jeho zařazení sem nemožné a Doan s nima hrát pořád nemůže, protože pak se eliminuje nebezpečnost druhé řady na minimum.....

Nejlíp s nima hraje asi Korpikovski, ale bohužel není to úplně TOP 6 forward, kdybysme dokázali najít ještě třetího borce do týhle řady.... tak je to druhá řada k neudržení.....

Stejný problém máme bohužel v první lajně.... Doan - Lang (do budoucna Turris)... ale ten Pyatt k nim... mno nic moc.... nehraje špatně, ale že by to byl elitní TOP3 forward se říct nedá.... Přivéct dva kvalitní forwardi a máme tým na Stanley Cup.... no letos jsem moc zvědavej na Trade deadline... je to snad poprví, co Phoenix bude kupovat a né prodávat.....
Čo k tomu dodať? 4:0 pre Phoenix, no my si koledujeme o Stanley Cup :D. Nemám slov k Iljovi, ďalší shutout, no proste paráda. Ako tak pozerám, poslednú dobu už pomaličky ale rastie návštevnosť divákov. Až na to, že som prespal budík som nesmierne šťastný, pretože Phoenix vyhral nad fakt dobrým súperom, ktorý sa prednedávnom prebudil a tiež si to asi namieri do play off. Ešte pre Wanica a fanúšikov Phoenixu, ako je celý tím prajem šťastné a veselé Vianoce, k tomu veľa nových hokejok, veľa víťazstiev a aspoň postup do Play off a tam zabojovať. :box:

PS: Pozrel som HighLight, aj keď sa podľa toho dá ťažko súdiť, tak sme vyhrali podľa mňa zaslúžene. Neviem si vynchváliť hru Phoenixu. Každý zápas hráči predvádzajú ukážkové kombinácie, z ktorých padajú aj góly. Takto to bolo aj v tomto zápase. Sem tam hráč ukáže nejakú tú fintičku, nie zas prehnane veľa. Toto je fakt pekný hokej. Hráme kolektívne, hráči zbytočne nesepčia a podľa mňa máme zostavu dosť vyrovnanú, že asi každý hráč Phoenixu vie, ako sa hrá hokej. Lauri Korpikoski, ten sa predviedol v dnešnom zápase, len škoda, že už netrafil bránku. Ukážkovo vyškolil obrancu, čo sa nevidí tak často a kebyže je aj gól, tak sa z toho zpamätávam ešte tri dni. Radím pozrieť aspoň zostrih.
Poradne jste nam teda nasypali, no neva stane se, hlavne aby to tak nebylo moc casto :) Mam radost alespon z 1 veci.... sel jsem radeji spat a debaklik jsem nevidel nazivo :D
yzy19 píše:Čo k tomu dodať? 4:0 pre Phoenix, no my si koledujeme o Stanley Cup :D. Nemám slov k Iljovi, ďalší shutout, no proste paráda. Ako tak pozerám, poslednú dobu už pomaličky ale rastie návštevnosť divákov. Až na to, že som prespal budík som nesmierne šťastný, pretože Phoenix vyhral nad fakt dobrým súperom, ktorý sa prednedávnom prebudil a tiež si to asi namieri do play off. Ešte pre Wanica a fanúšikov Phoenixu, ako je celý tím prajem šťastné a veselé Vianoce, k tomu veľa nových hokejok, veľa víťazstiev a aspoň postup do Play off a tam zabojovať. :box:

Kua... Proti Columbusu 5:2, dneska 4:0 a já ani jeden zápas neviděl :/ .... :verysad:

No já myslim že Phoenix nám dal letos hezkej dárek pod stromeček.... 4. místo na západě.... kua už to trochu vypadá jak jsem říkal na začátku měsíce... že bysme se mohli 31. proti San Jose poprat o prvního fleka... :D .. aspoň v pacifiku.... i když to je asi furt zbožný přání..

jnk. k tomu přání se přidávam... šťastné a veslé všem......

k zápasům:
PS: Pozrel som HighLight, aj keď sa podľa toho dá ťažko súdiť, tak sme vyhrali podľa mňa zaslúžene. Neviem si vynchváliť hru Phoenixu. Každý zápas hráči predvádzajú ukážkové kombinácie, z ktorých padajú aj góly. Takto to bolo aj v tomto zápase. Sem tam hráč ukáže nejakú tú fintičku, nie zas prehnane veľa. Toto je fakt pekný hokej. Hráme kolektívne, hráči zbytočne nesepčia a podľa mňa máme zostavu dosť vyrovnanú, že asi každý hráč Phoenixu vie, ako sa hrá hokej. Lauri Korpikoski, ten sa predviedol v dnešnom zápase, len škoda, že už netrafil bránku. Ukážkovo vyškolil obrancu, čo sa nevidí tak často a kebyže je aj gól, tak sa z toho zpamätávam ešte tri dni. Radím pozrieť aspoň zostrih.
Lauri to udělal parádně... tohle v NHL jde vidět jenom u pár hráčů (Ovi, Malkin, Crosby, Nash atd.) samí hvězdný útočníci a Korpi se k nim dneska přidal ;))) ... to je krásně vidět, jaká je v kabině dobrá atmosféra ... když si hráč dovolí udělat tohle.....

jnk. dneska co sem viděl highlight tak nám ten zápas vyhrál Hiller ;)).. protože co pustil za góly... no nevim.... ten první byl pěknej, ale střela z modrý v ideální vejšce na vyrážečku, to golman musí mít... ten třetí byl spíš smolnej no, mezi betony sou nejhorší góly, Pyatt to udělal zkušeně, ale taky se ten gól dal chytat... až ten 4. gól, to byla nádhera... vykombinovaný.... a Lang nekompromisně.....

Ilya 5. shutout... no tohle bylo důležitý vítězství, aspoň budou v Arizoně letos klidný svátky....

Mno je potřeba neusnout na vavřínech..... užít si svátky, ale pak zas zpátky do formy... ke konci měsíce máme hodně těžkej los.... pravá zkouška ohněm, jestli si to první místo zasloužíme... nebo ne.... Další zápas máme 26. proti LA, den volna a v následujíích 4 dnech máme dvakrát San Jose a jednou Vancouver....

U obo dvou vítězství, jsme měli nový složení řad..... dneska jsme hráli takhle:
Upshall - Lombardi - Doan
Pyatt - Lang - Mueller
Průcha - Hanzal - Vrbata
Bissonnette - Winnik - Korpikovski

jnk. Ericsson se zapojil do 3. obraný k Yandlovi..... a zatim vypadá, že jim to klape... no nemůžu se dočkat, až ho uvidim na ledě....

Výsledky:
Phoenix - Columbus 5:2
Phoenix - Anaheim 4:0

Návštěvnost:
17 532 (Columbus) - [VYPRODÁNO]
6 856 (St.Louis)
9 162 (Boston)
11 632 (Detroit)
7 968 (Los Angeles)
6 495 (Anaheim)
5 855 (Los Angeles)
10 362 (Chicago)
10 064 (Montreal)
11 319 (Dallas)
9 509 (Tampa Bay)
11 106 (Philadelphia)
10 691 (Dallas)
9 868 (Calgary)
8 642 (Ottawa)
8 981 (Minessota)
10 650 (San Jose)
9 348 (Columbus)
10 030 (Anaheim)
Selly8 píše:Poradne jste nam teda nasypali, no neva stane se, hlavne aby to tak nebylo moc casto :) Mam radost alespon z 1 veci.... sel jsem radeji spat a debaklik jsem nevidel nazivo :D
Mno dneska bych si dal místo kapríčka večer... ratši kachničku... vítězná chutná vždycky nejlíp ;))))
Tak tu je jeden dosť zaujímavý článok o Vrbatovi: http://www.nhlpro.cz/clanek/16199-radim ... ba-ve-vode

Tomuto sa hovorí srdciar, keď sa chcel vrátiť do Phoenixu, pretože mu tam bolo dobre, bez ohľadu na to, kto stál pri kormidle. Ako vidím, z toho čo písal sa mi zdá, že v šatni máme asi najlepší kolektív, čo sa týka kamarátstva a pod. Som rád, že niektorí hráči k nám chcú ísť aj sami. :clap:
jj na Phoenixkých stránkách čtu docela často větu, že v kabině je výborná pohoda.... právě proto bych se bál třebu trejdu Kovalchuka... sice hráč výbornej, ale ať nám tu kabinu nerozvrátí.....

Mno do Phoenixu stejně nepude, takže netřeba to řešit.... ale je to dobře... bez dobrý party se Stanley Cup vyhrát nedá.....

Dneska nám začíná poslední porce 4 zápasů v roce 2009.... Kua nezkusíme se na novej rok dostat na prvenství v pacifiku? :?: to by byl krásnej konec roku.....
S tým Kovalčukom súhlasím, síce je to dobrý hráč, dal do kopy aj Ovcu s Malkinom, no podľa mňa má viac než dosť ega. O jeho kvalitách nepochybujem, no tiež rovnako by som ho nechcel do kabíny, podľa mňa by už tím nebol o kolektívnej hre. Radšej by som zobral ešte dákych dvoch kvalitných hráčov za menej, lenže teraz asi takí nie sú na dosah. S LA máme teoreticky aj veľkú šancu na výhru, síce sa im vrátil zranený Smyth, no aj tak sa ich ja nebojím. Máme proti ním nepriaznivú bilanciu, čo sa týka vzájomných zápasov, no ľad na domácom štadióne je podľa mňa to najlepšou príležitosťou, aby sme ju zlepšili. Podľa mňa vyhráme, s LA zvádzame v tejto sezóne dosť vyrovnané zápasy. Uvidím, či zápas budem pozerať, no jedným okom na neho určite pozriem. Keďže dnes ide aj zápas SVK - USA na MSJ, tak musím našich podporiť. No budem chodieť pozerať aj na Phoenix a tretiu tretinu by som mal už vidieť dvomi očami.
jj, LA už bysme měli porazit.... potom dvakrát SJ a jsme tam kde potřebujem být.... na čele ;))) :D

Mno třeba by nebyl špatnej, těžko říct.... po hokejový stránce by Phoenixu určitě hodně bodnul... ale 11 mega po dobu 12 let... to mu Phoenix nedá... takže neni třeba nic řešit.... Já pořád doufam v Sharpa, ten by byl pro hru s Doanem jako stvořenej....
No tak zápas som zas samozrejme prespal, vydr.aný budík. Má to jednu výhodu, že som nevstval na Slovákov (prehrali 7:3). Pozrel som si len highlight a z počiatku, alebo aspoň prvé dve tretiny sme s LA hrali vyrovnanú partiu. Fakt ťažko povedať, no tých vážnejších akcií sme mali približne rovnako. Bol som presvedčený, že obidvom tímom v tomto zápase praje šťastie, aj podľa gólov, ktoré dali, či už Phoenix, alebo LA. No 2 tyčky Phoenixu ma z toho vyviedli a aspoň 4 tutovky, ktoré sa nepodarilo doraziť do prázdnej brány LA. Bryzgalov znovu asi zachytalo spoľahlivo a Quick sa mi oproti minulému zápasu nezdal taký good. Som rád, že sme konečne vyhrali, podľa mňa aj zaslúžene. Zápas mal rovnaký priebeh, ako minule, keď bol vyrovnaný prvé dve tretiny ale v tretej nás už valcovalo LA. Dnes to bolo našťastie v tej tretej naopak. Len ma hnevá, že Mišo Handzuš s radosťou striela góly zrovna Phoenixu :bitka3: :D . Máme to dobre rozbehnuté v tomto mesiaci :good:

Ešte k divákom taký dodatok: No čo boli zábery na hladisko, tak som tam videl všetko starších ľudí, cez 45 rokov určite. Takže, ak zrovna ukazovali len na miesta, kde sú dedkovci, tak ok. Ale keď je to pravda, že nám fandia ľudia, ktorý zažili asi éru Winnipeg Jets, tak je mi z toho smutno. No ak sa nemýlim, hrali sme doma a dnes som si toto všimol.
Divákov : 16,131 atJobing.com Arena.

Túto to pán z LA zhrnul ešte lepšie: http://www.hokejforum.com/viewtopic.php ... 50#p214950
16 tis. diváků? No, ticho tam bylo celý zápas jak kdyby tam byla tak třetina, možná to bude věkem těch diváků, protože moc emocí z tribun z TV nedorazilo.
sidney77 píše:16 tis. diváků? No, ticho tam bylo celý zápas jak kdyby tam byla tak třetina, možná to bude věkem těch diváků, protože moc emocí z tribun z TV nedorazilo.
Veru, tiež to bude asi tými dedkovcami. Už nevládzu. Ale mohol si nám aspoň pogratulovať k zaslúženej výhre :D
To je pravda, tak gratuluju k opravdu zasloužené výhře :D I když v závěru těch 50 vteřin hry 6-3, mohl z toho být aspoň bod...

Myslím, že někdy po třetím gólu se objevila statistika, že na gólové šance to je 20-7 pro Yotes!!! To mi přišlo až poněkud přitažené za vlasy, ale to bylo ještě před tím skoro závěrečným náporem Yotes, pak to na těch 20 gólovek klidně dotáhnout mohli.
fuj s tim, žádnej bod pro Krále nepřipadal v úvahu... Za stavu 3:2 jsme měli tolik šancí, že kdyby Králové nakonec vyrovnali, tak je jenom potvrzený, že bůh neexistuje....

Naštěstí se tak nestalo i díky tomu, jak jste to hráli špatně.... hodně střel mimo branku, a když už na branku to bylo buď zblokovaný, nebo tam byl Ilya, 6:3 se musí hrát líp...

Zápas to byl hezkej, i když jak jste se dostali do vedení to byl šok.... ještě minutu před gólem komentátor říkal, že nemáte ještě ani jednu střelu na bránu.... a co se potom stane :|

Výhra dobrá, dneska jsme si jí podle mě jasně zasloužili, kluci hráli za Shanea... ceremoniál před zápasem si Doaner zaslouží, i kdyby byl o hodinu delší, tak pro Shanea cokoliv...

btw. divim se, že si Bissonnette nebo někdo nevyšlápnul na Segala, ten hit, kdy Jovo myslel, že bude icing byl hnusnej.... to ještě víc zvýší tvrdost a nasazení do posledního vzájemnýho duelu... jako že už teď, snad jenom po druhý třetině to bylo na hity 23:23.....
btw. v Arizoně je vždycky mrtvo.... Na to sem si první chvíle vůbec nemohl zvyknout... tam člověk v televizi slyší trenéra co řve.... bohužel na hokej se chodí ve Phoenixu jako do divadla, což nechápu... se nedivim, že tam ty lidi pak nechodí.... ale aspoň že dneska kvůli Doanovi přišli.... do Phoenixu by bodla nějaká kolonie 500 čechů... pořádnej hlučnej fanclub .... a změnilo by se toho víc, než když trejdly Gretzkyho do LA

jo a ještě musim vyzdvyhnout gólovou akci Yandla, Pyatta a Muellera... to bylo supr...
Wanic píše:btw. v Arizoně je vždycky mrtvo.... Na to sem si první chvíle vůbec nemohl zvyknout... tam člověk v televizi slyší trenéra co řve.... bohužel na hokej se chodí ve Phoenixu jako do divadla, což nechápu... se nedivim, že tam ty lidi pak nechodí.... ale aspoň že dneska kvůli Doanovi přišli.... do Phoenixu by bodla nějaká kolonie 500 čechů... pořádnej hlučnej fanclub .... a změnilo by se toho víc, než když trejdly Gretzkyho do LA

jo a ještě musim vyzdvyhnout gólovou akci Yandla, Pyatta a Muellera... to bylo supr...

Jj, takých gólových akcii máme veľa, či už trojica českých zastúpcov, Lombardi, Upshall a spol, alebo dnes už aj Yandle, Pyatt a Mueller. Síce dávam veľa gólov hlavne z takýchto akcií, no stále je radosť sa na to pozerať. Určite lepšie, ako na dáke strely od modrej, po prípade nastrelovanie pred bránu a dorážky. :good:
Pozri toto, teraz som to našiel :D. Ako Bissonnette hecoval našich fanúšikov, aby viac fandili :biglol: Proste paráda, to gesto po bitke sa mi páčilo :biglol:

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/sBWZBjy3OR0&co ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/sBWZBjy3OR0&co ... edded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Mno já to dneska viděl na živo ;))) ... dělal to pro Doana a to se cení ještě víc.... ;))) Bizzy je můj nejoblíbenější bitkař... za 1. se bije podle mě líp jak Carcillo a za 2. Carcillo většinu zápasu proseděl na trestný, Bizzy už nebyl na trestný mimo bitku ani nepamatuju a ještě k tomu umí hrát v poli..... Když jsme v útočnym, cloní před bránou... když má puk ve střednim, zbytečně nic nevymejšlí a hraje jednoduše..... Docela mě mrzí zápasy, když se nedostane na led...... zkrátka spolu s Winnikem a Fiddlerem :thumbsup:
2310 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO