Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Borci z Washingtonu, jako Ovečkin, Sjomin a Green ukázal,i jak dokážou válet na MS, doufám že to příští rok zopakujou v playof NHL :D Potenciál je ve Washongtonu rozhodně velkej, pokud ještě v létě někoho koupí, mohli by to dotáhnout hodně daleko.
no o rok by mohli Caps prekvapit,tak ako tohto roku Pens.....Mame dobre muzstvo...,netrpezlivo cakam,ako to dopadne s Huetom a Fjodorova....dufam,ze xlapci ostanu.Este aj nejaka pripadna posila by sa zisla....keby ostali nejake konurky volne.
Caps vcera podpisali Alznera..obrovsky talent zadnych radov. Viac na www.washingtoncaps.com
Vítěztví Rusů na MS mě velmi potěšilo! Předváděli tam skvělý hokej, byla je radost sledovat! A Semin mě doslova šokoval!! Byl to nejlepší útočník týmu! :)
Ahoj, povinost pro opravdové fanoušky CAPS!! První české stránky Capitals! http://washingtoncapitals.webgarden.cz :good:
Registrujte se na diskuzním fóru a přidejte se ke komunitě fandů tohoto klubu!
Bruce Boudreau
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
Bruce je vazne neuveritelny clovek a trener, spasa pre Washington..
Banda curakov a ko*otov v tom Washingtone..PO bude uspech :!:
Vravím vám,že budu vo finále :wink:
Freddie92 píše:Vravím vám,že budu vo finále :wink:
předtím si tohle tvdrila o Tampě :wink:
Podle mě jste si pohoršili na brankářském postu. Theo není Huet. Uvidíme jak se mu sezona vyvede.
Freddie92 píše:Vravím vám,že budu vo finále :wink:
Jasně, to je asi tak pravděpodobné jako že kanadské bodování vyhraje ta vymaštěná hlava Shelly :lol2: :? !!!! Jinak co se týče gólmanů tak jsem zklamán že Theo odešel z Col, ale fandím mu a doufám že se mu bude ve Was dařit :good: :good: !!!! Horší než-li Huet určitě není, snad mu aklimatizace nebude trvat tak dlouho jako v Denveru !!!!
Sklamaný???
Snád si si nemyslel,že tam navždy zostane... :)
Ne, to jsem si opravdu nemyslel že tam zůstane navždy, ale Av´s narozdíl od Was docela fandím, takže z tohoto pohledu mě změna jeho dresu moc nepotěšila :wink: !!!!
Theo je určitě horší než Huet a to díky jeho nevyrovnanosti...takový golman na klidu nepřidá..
Presne tak neis a to mi na nom neskutocne vadi, je strasne nevyrovnany. Jeden zapas moze zahviezdit v druhom pusti kazdu tretiu strelu a co som ho sledoval v Col (lebo ten tym je jeden z mojich oblubenejsich) tak sa mu to stava velmi casto. Nemyslim si, ze Theo je brankar, ktory by nas dotiahol dako daleko. Huet je rozhodne velka strata a nechapem, ako to mohlo vedenie Caps dopustit
Přesně! Theo je Kanaďan, jinak si trade nedokážu vysvětlit. Hrát pod takovým golmanem musí být stres nejen pro fanoušky a vedení, ale i pro samotné hráče. Ta nejistota by mohla být znát na všech. Přesně jak jsi psal. Jeden zápas famozní, že se člověk až divím kde se to vněm bere a hnedka další zápas kolaps. Proto jsem už loni psal, že měli raději vsadit všechny karty na Budaje..což zase není Kanaďan, tak se tak nestalo =( Ale třeba chytne nový vítr do plachet ve WSH...letos bude JV divize o dost težší než loni, jelikož Tampa vypadá mocně, takže uvidíme jak se stím WSH popere..jo a Xruci plánuje ještě WSH nějaké nákupy? Místo pod stropem ještě maji..
byt fanusikom Caps, z tejto brankarskej straty :fnuk:
Som uz pisal aj na nas novy web (WSH) ze urcite nie, aj o Demovi su to len dristy, mame pod stropom daco okolo 7,2 mil ale musime podpisat Morrissona (prva obranna dvojica) Laicha, Fehra a ak vystane Fedorova..uz tak nam to nevychadza, pochybujem, ze by dakoho ineho este dotiahli, ledaze by nasiel GM sposob, ako sa zbavit draheho Nylandera a Pothiera, ten je dlhodobo zraneny a dalsie pokracovanie v jeho podani vyzera nem dobre.
Dať ich na waiver listinu a je to :D .
:) Pokud jde o porovnání výkonnosti Huet - Theodore je jednoznačně lepší Huet!!!
Oba golmany jsem měl možnost sledovat a zatím co Huet podával standartní vyrovnané výkony po celou dobu pobytu v Montrealu ,a jeho odchod jsme obrečeli,tak Theodorova odchodu z Montrealu jsem nikdy nelitoval!!!!!
Theodore chytal nevyrovnaně už během pobytu v Montrealu a jeho styl chytání mě přijde,víc na náhodu,než vlastní brankářské umění!!Ani v dobách jeho největší slávy kolem roku 2002 mě nijak neupoutal ,přestože v mediích se pouštěli jeho rozkošné robinsonády a vyrážení puku koncem hole!!!Co z toho??????Golman musí s jistotou efektivně šance likvidovat a ne utěšovat se,,Tentokrát mi to zase ze štěstím vyšlo!!!!"
:? Kolega primapremma se mnou asi nebude zcela souhlasit,protože druhou polovinu sezóny v Coloradu měl podle ohlasů slušnou a Avs několikrát podržel.Přesto si myslím,že svůj lepší standart si do příští sezóny neudrží a nastane opět trápení!!!!!!!Nepřeji to fandům Caps,ale je to můj názor,zkrátka mu nevěřim!!
:clap: To Huet je jiný kafe!!!!Ze stoickým klidem likvidoval nájezdy z bezprostřední blízkosti branky a obstál i po střelách z dálky při zakrytém výhledu.Jeho slabinou je slabá rozehrávka hokejkou a likvidace penalt ve vypjatém zápase.Rozumně řečeno,,každý nemůže umět všechno"",ale i tak pro mě zůstává nezapomenutelným golmanem Montrealu a stále mě mrzí,že už je z mužstva pryč!!!!!!Zatim se mi stále Huet jeví, jako lepší golman,než náš dosavadní nevyrovnaný mladý Price :(
:( Jsem v tom asi trošku neoběktivní,protože leváky golmany nemám opavdu rád!!!!!!
Nevěřim jim,vyjímku snad tvoří golman Islanders DiPietro,který má fantastickou práci holí!!!!!!!!! : :thumbsup: /abychom si rozuměli,,leváci sportovci mě všeobecně nevadí,naopak v jiných sportech dosahují fantastických výsledků a jejich obracené držení náčiní považuji za výhodu :thumbsup: .Také levorucí hokejisté v poli jsou báječní :thumbsup: ,jen u těch hokejových golmanů mi to prostě nesedí :thumbsdown: !!!!!
Jejich styl chytání puku přes ruku na mne nepůsobí dobře,,věčné vyrážení střel levým ramenem - NE na to si nikdy nezvyknu,působí to nejistě!!!!!! :(
Uvidíme,kto je lepší,ešte sa uvidí. :)
Nezastávam ani jedného,ale aj keby bol Huet lepší,nemusí mu sezóna vyjst,ako aj Theovi v Capitals.
toho naseho GM by som najradsej :bitka3: ....mojho oblubenca a spasitela Caps Hueta takto pustit k jastrabom :? ....pane boze....to zas bude sezona....S Cristobalom som mal pocit istoty,aj ked sa porobili tie nejake kiksy v obrane......ale teraz ....teraz uz ziadne kiksy....to si pri Theovi nemozme dovolit.Kua...nemam z neho dobry pocit....kiez by som sa mylil a bol minimalne taky dobry ako Huet!!!
kua...a s tym podpisom Fedorova na co cakaju??? Kym ho neulovi nejaky iny klub ???
No aby som bol uprimny, tak vykony nasho GM sa mi vobec nepacia. Nehovoriac o tom, ze nechal odist najlepsieho volneho brankara a priviedol trosku (a za velke peniaze) a ze "trosku" preplatil Green (inak tych 5,25 je na hraca, co mal dobru iba jednu sezonu naozaj vela, aby sme nedopadli ako Buffalo s Vanekom) ale uz ma stve ta jeho neschpnost dohodnut sa s Morrissonom. Neviem ci mam spravne informacie, ale neni to tak, ze ked sa tym dohodne s hracom na arbitrazi (kontrakt sa tam da uzavret len na jeden rok) tak sa hrac po tom stava automaticky volnym agentom? To by ma potom riadne nastval. Kazdopadne mam z pocinania nasho GM za posledny tyzden mierne povedane zmiesane pocity.
Akce Brušperk-Kubina Team

Tomáš Fleischmann (levý záložník)

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
4067 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS