Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
WASHINGTON CAPITALS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Caps vcera podpisali Alznera..obrovsky talent zadnych radov. Viac na www.washingtoncaps.com
Ahoj, povinost pro opravdové fanoušky CAPS!! První české stránky Capitals! http://washingtoncapitals.webgarden.cz
Registrujte se na diskuzním fóru a přidejte se ke komunitě fandů tohoto klubu!
Registrujte se na diskuzním fóru a přidejte se ke komunitě fandů tohoto klubu!
Jasně, to je asi tak pravděpodobné jako že kanadské bodování vyhraje ta vymaštěná hlava ShellyFreddie92 píše:Vravím vám,že budu vo finále
Presne tak neis a to mi na nom neskutocne vadi, je strasne nevyrovnany. Jeden zapas moze zahviezdit v druhom pusti kazdu tretiu strelu a co som ho sledoval v Col (lebo ten tym je jeden z mojich oblubenejsich) tak sa mu to stava velmi casto. Nemyslim si, ze Theo je brankar, ktory by nas dotiahol dako daleko. Huet je rozhodne velka strata a nechapem, ako to mohlo vedenie Caps dopustit
Přesně! Theo je Kanaďan, jinak si trade nedokážu vysvětlit. Hrát pod takovým golmanem musí být stres nejen pro fanoušky a vedení, ale i pro samotné hráče. Ta nejistota by mohla být znát na všech. Přesně jak jsi psal. Jeden zápas famozní, že se člověk až divím kde se to vněm bere a hnedka další zápas kolaps. Proto jsem už loni psal, že měli raději vsadit všechny karty na Budaje..což zase není Kanaďan, tak se tak nestalo =( Ale třeba chytne nový vítr do plachet ve WSH...letos bude JV divize o dost težší než loni, jelikož Tampa vypadá mocně, takže uvidíme jak se stím WSH popere..jo a Xruci plánuje ještě WSH nějaké nákupy? Místo pod stropem ještě maji..
Som uz pisal aj na nas novy web (WSH) ze urcite nie, aj o Demovi su to len dristy, mame pod stropom daco okolo 7,2 mil ale musime podpisat Morrissona (prva obranna dvojica) Laicha, Fehra a ak vystane Fedorova..uz tak nam to nevychadza, pochybujem, ze by dakoho ineho este dotiahli, ledaze by nasiel GM sposob, ako sa zbavit draheho Nylandera a Pothiera, ten je dlhodobo zraneny a dalsie pokracovanie v jeho podani vyzera nem dobre.
Oba golmany jsem měl možnost sledovat a zatím co Huet podával standartní vyrovnané výkony po celou dobu pobytu v Montrealu ,a jeho odchod jsme obrečeli,tak Theodorova odchodu z Montrealu jsem nikdy nelitoval!!!!!
Theodore chytal nevyrovnaně už během pobytu v Montrealu a jeho styl chytání mě přijde,víc na náhodu,než vlastní brankářské umění!!Ani v dobách jeho největší slávy kolem roku 2002 mě nijak neupoutal ,přestože v mediích se pouštěli jeho rozkošné robinsonády a vyrážení puku koncem hole!!!Co z toho??????Golman musí s jistotou efektivně šance likvidovat a ne utěšovat se,,Tentokrát mi to zase ze štěstím vyšlo!!!!"
Nevěřim jim,vyjímku snad tvoří golman Islanders DiPietro,který má fantastickou práci holí!!!!!!!!! :
Jejich styl chytání puku přes ruku na mne nepůsobí dobře,,věčné vyrážení střel levým ramenem - NE na to si nikdy nezvyknu,působí to nejistě!!!!!!
toho naseho GM by som najradsej
....mojho oblubenca a spasitela Caps Hueta takto pustit k jastrabom
....pane boze....to zas bude sezona....S Cristobalom som mal pocit istoty,aj ked sa porobili tie nejake kiksy v obrane......ale teraz ....teraz uz ziadne kiksy....to si pri Theovi nemozme dovolit.Kua...nemam z neho dobry pocit....kiez by som sa mylil a bol minimalne taky dobry ako Huet!!!
No aby som bol uprimny, tak vykony nasho GM sa mi vobec nepacia. Nehovoriac o tom, ze nechal odist najlepsieho volneho brankara a priviedol trosku (a za velke peniaze) a ze "trosku" preplatil Green (inak tych 5,25 je na hraca, co mal dobru iba jednu sezonu naozaj vela, aby sme nedopadli ako Buffalo s Vanekom) ale uz ma stve ta jeho neschpnost dohodnut sa s Morrissonom. Neviem ci mam spravne informacie, ale neni to tak, ze ked sa tym dohodne s hracom na arbitrazi (kontrakt sa tam da uzavret len na jeden rok) tak sa hrac po tom stava automaticky volnym agentom? To by ma potom riadne nastval. Kazdopadne mam z pocinania nasho GM za posledny tyzden mierne povedane zmiesane pocity.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé