Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EDMONTON OILERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

arek píše:Obrana je dobra. Katastrofa by bola, keby trener dal hrat Visnu so Sourayom. To by bol den otvorenych dveri.
A koho by im dal za centra? :lol3: :lol3: :lol3:
Arek, vy máte priliš veľa ofenzívnych obrancov: Višňa, Souray, Gilbert, Grebeškov a ani Šmíd nepatrí medzi defenzívnych. Jediný defenzívny je Staios. To je dosť slabé. Ako mieniš postaviť obranu? Alebo budete hrať hurá systém? To isté sa týka ofenzívny. Máte príliš veľa hráčov, ktorí vedia výborne útočiť, ale obrana je pre nich cudzie slovo.
:arrow: Oilers deny Hemsky trade rumors

Tady si myslím nen co řešit, Hemský z Edmontonu jen tak z ničeho nic neodejde, to je blbost :wink: Jen tak pro zajímavost: Spector (Lyle Richardson :frajer2: ) to označil jako tu nejhloupější spekulaci v tomto roce :D
V otázke Edmontonu by som sa zhodla s článoom na www.nhlpro.cz. Edmonton ma fúru playmakerov, ale len jedného strelca. A tým je Eric Cole. Ak dajú šancu Brulému, mohol by sa ním stať aj on (kemp ukáźe, kde bude hrať). Otázka je Dustin Penner. Ak je pravdou, že McTavish nechce rozpustiť útok Nilsson-Cogliano-Gagner, tak do prvého útoku pravdepodobne pribudne Cole. V tom prípade by Penner išiel do tretieho útoku. Taktiež je otázka, kde budú hrať Brulé a najmä Schremp, ktorého Mc Tavish údajne moc v láske nemám. Moja zostava:
Brule na farmu a je po problému :D :wink:
Martin, myslela som to inak.
mt-svk píše:V otázke Edmontonu by som sa zhodla s článoom na http://www.nhlpro.cz. Edmonton ma fúru playmakerov, ale len jedného strelca. A tým je Eric Cole. Ak dajú šancu Brulému, mohol by sa ním stať aj on (kemp ukáźe, kde bude hrať). Otázka je Dustin Penner. Ak je pravdou, že McTavish nechce rozpustiť útok Nilsson-Cogliano-Gagner, tak do prvého útoku pravdepodobne pribudne Cole. V tom prípade by Penner išiel do tretieho útoku. Taktiež je otázka, kde budú hrať Brulé a najmä Schremp, ktorého Mc Tavish údajne moc v láske nemám. Moja zostava:
Mně se nezdá. V Edmontonu jsou lepší útočníci než Brule, proto by jeho místo mohlo být na farmě :wink:
MartinFC píše:
mt-svk píše:V otázke Edmontonu by som sa zhodla s článoom na http://www.nhlpro.cz. Edmonton ma fúru playmakerov, ale len jedného strelca. A tým je Eric Cole. Ak dajú šancu Brulému, mohol by sa ním stať aj on (kemp ukáźe, kde bude hrať). Otázka je Dustin Penner. Ak je pravdou, že McTavish nechce rozpustiť útok Nilsson-Cogliano-Gagner, tak do prvého útoku pravdepodobne pribudne Cole. V tom prípade by Penner išiel do tretieho útoku. Taktiež je otázka, kde budú hrať Brulé a najmä Schremp, ktorého Mc Tavish údajne moc v láske nemám. Moja zostava:
Mně se nezdá. V Edmontonu jsou lepší útočníci než Brule, proto by jeho místo mohlo být na farmě :wink:
Ale ja som v príspevku nehovorila konkretne o Brulém, bolo to len také zamyslenie sa nad celým útokom. A podľa Columbusu by som moc nehodnotila, mám ešte v čerstvej pamäti prístup vedenia k mladým hráčom. Neviem, ako ty, ale ja som závodne súťažila a viem, že ak od teba niekto niečo očakáva, a ty sa veľmi snažíš, často to dopadne nie tak, ako si predstavuješ. Brulého problém je psychika. A tá sa dá pod McTavishom rýchlo do poriadku.
mt-svk píše:
MartinFC píše:
Ale ja som v príspevku nehovorila konkretne o Brulém, bolo to len také zamyslenie sa nad celým útokom. A podľa Columbusu by som moc nehodnotila, mám ešte v čerstvej pamäti prístup vedenia k mladým hráčom. Neviem, ako ty, ale ja som závodne súťažila a viem, že ak od teba niekto niečo očakáva, a ty sa veľmi snažíš, často to dopadne nie tak, ako si predstavuješ. Brulého problém je psychika. A tá sa dá pod McTavishom rýchlo do poriadku.
To není vůbec jisté, ale já tomu také věřím. Já vím, že (s trochou nadsázky) čím víc chceš, tím hůř to dopadne. Na druhou stranu naprosto nechápu jak mohl dát ze 74 zápasů jako útočník jediný gól, ale to bude asi to, co už jsme já i ty zmiňovali.
Mám na fanúśikov Edmontonu otázku. Máte v tíme mladých, čisto defenzívnych, ale zároveň kvlaitných obrancov? A ako sú na tom vaši útočníci ako Hemský, Gagner, Cogliano, Penner, Nilsson a Horcoff s bránením?
na tomto ppci videu mozete vidiet take kuulove veci ako lubo si oblieka korcule, lubo si oblieka mikinu, lubo korculuje na treningu a hlavne lubovu paradnu anglictinu za ktoru by sa nemusel hanbit ani ziak tretieho rocnika ZS. :)

http://watch.tsn.ca/nhl/clip93056#clip93056
On na tom kuulovom videu povedal, že La je nehokejové mesto? :bitka3: (ehm, nie že by to nebola pravda :roll: , ale nemusí to hovoriť ). Ale znervóznovalo ma pozerať sa ako si oblieka dres Oilers.
Oilers hraci kempu hrali posledny treti zapas turnaja (ktoreho vitaz bol uz jasny) s Vancouverom. Prehrali 5:2. Za oilers hral v obrane slovensky hrac Maslonka. Zapisal si dve vylucenia, jednu za bitku. Viac vsak nevieme. druhy slovak Kytner nehral a neviem ani ci je este v kempe. V kazdom pripade tuto sezonu urcite slovakov v time oilers neuvidime, ci maju vobec sancu buduce sezony neviem.
edmonton ma nastartovane na kvalitnu sezonu pretoze v priprave nic nevyhrali a to je dobry znak.
1 zápas proti Floride áno. Ale výsledky v príprave nie sú dôležité.
debil píše:edmonton ma nastartovane na kvalitnu sezonu pretoze v priprave nic nevyhrali a to je dobry znak.
tak to hej :biglol: . Ale dnes sme vyhrali s Dallasom, Garon 39/41 :thumbsup:
arek píše:
debil píše:edmonton ma nastartovane na kvalitnu sezonu pretoze v priprave nic nevyhrali a to je dobry znak.
tak to hej :biglol: . Ale dnes sme vyhrali s Dallasom, Garon 39/41 :thumbsup:
Arek, pozeral si prípravné zápasy na nete?
nie, s mojim netom je to nemozne, preco?
Chcela som sa spýtať na tvoj názor na defenzívu Oilers.
do novej sezony vstupuju nasi golmani s novymi maskami...

ROLOSON
Obrázek

GARON
Obrázek
Obrázek

Ta Rolosonova je akasi replika masky Granta Fuhra a Garon ma na tej svojej vyobrazeneho Ranforda a Fuhra. Zeby navrat do starych cias? :)
ehm no vidim, ze ma v novej sezone opät cakaju maskove editacie :roll: inak som si vsimol, ze Garonova maska ma taky zvlasty, svojsky styl, nie co sa tyka grafickeho prevedenia, ale masky ako takej..a k tym navratom do starych cias..?..Oilers sa odievaju do staro_novych dresov, takze je to viac menej jasne :)
hej ale ja som myslel navrat do starych cias aj co sa tyka vysledkov a uspechov :)
Oliers letos vypadají velice slušně.Doufám,že je nepostihne taková katastrofální marodka jako loni.Jsou silní na všech postech a určitě mají tým dobře poskládaný.
tak gratulujem Deslauriersovi k tomu, ze pri svojom debute vychytal hned vitazstvo a este k tomu na horucom lade Calgary :clap: . Len keby nemal take poskrucane meno :lol: Taktiez Ericovi k jeho premierovemu golu v nasom drese.

So startom do sezony som velmi spokojny, z 3 zapasov 3 vitazstva :good: , lepsie to ani byt nemohlo. Visna z 3 zapasov 2 goly a tri body, tiez spokojnost, este zmazat ten minusovy bod treba.

Nevidel som este ani jeden zapas oilers, stvrtok zapas s chicagom uz hadam budem vidiet.
3198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA