Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

OTTAWA SENATORS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

no dakujem pekne, "teoretickych" hviezd bolo v Ottawe uz az az :lol2:
fandovia Nordiques na zapase OTT-CGY
Obrázek
Špatné, Senátoři letos hodně špatné :thumbsdown: :thumbsdown: , vzhledem k předsezónním "velmi optimistickým" předpovědím vedení organizace je to spíše komické, ale pro fandy Senátorů to není dobré období, dojde určitě k pohybu v kádru, nechám se překvapit, je tam pár jmen o která by mohl být před TD zájem.
je to bieda tento rok, je cas na rebuild, predsalen, 13 rokov hrat na vysokej urovni (rozumej playoff, poslednu sezonu zamerne neratam :P ) zanechalo stopy, len skoda ze nebol za ten cas ani jeden pohar (02/03, 05/06, 06/07 :verysad:)
po sezone su Kovalev, Leclaire, Ruutu, Phillips a Shannon UFA /to je dokopy zhruba 12 milionov/, Phillipsa by som pred sezonou este podpisoval, ale teraz bez Antona je to bieda, radsej nech si ide kade lahsie, na vymenu by som dal Foligna, Kubu a Spezzu (ten vsak ma NTC, a pochybujem ze by siel k dakemu Edmontonu alebo k Islanders)... Richards z Dallasu je po sezone volny, ale sanca ho ziskat je skoro nulova, hlavne by Murray konecne mal vyriesit post brankara (Giguere? :P ), dalej strasne chyba daky sniper (prospecty su hlavne obrancovia), stredna generacia hracov je priemerna a obrana je derava (Murray to pred sezonou nazval: "...We will be the puck moving team..." :lol2: ), ja uz pocitam s top 5 pickom, uz aj idem sledovat toho Saada, co to je zac :cinka:
Nightwolf píše:... a Spezzu (ten vsak ma NTC, a pochybujem ze by siel k dakemu Edmontonu alebo k Islanders)...
dakemu edmontonu? :beee: Oilers by neboli zla volba, predpokladam ze za dva roky uz budeme brazdit vody playoff a s tymi talentami, ake mame, by sme v horizonte niekolkych rokov mohli zaznamenat slusne uspechy :yes:
A k vasej brankarskej otazke. V lete budu UFA z tych vacsich mien Anderson, Howard, Osgood, Vokoun, Bryzgalov, Niemi, Roloson a Giguere. Ocakavam, ze Howard a Bryz podpisu v ich kluboch. Dedkov by som neriesil, to je vzdy risk, aj ked aktualne mozu podavat dobre vykony, nikto nevie, co im vek dovoli v dalsom roku :ja_neviem: Z tych zostavajucich by som sa ja na mieste GM snazil ziskat Vokyho :thumbsup:
to s Edmontonom nebolo myslene zle, ale vzdy ked rozmyslam o timoch ktore by tradovali, tak ma napadnu Isles alebo Oilers :roll:
Vokouna by som bral vsetkymi desiatimi (na 2 roky zmluvu, aj tak pochybujem ze by taky Giguere siel z Leafs do Sens), Lehner by mu mohol robit dvojku a neskôr by prebral poziciu jednotky
Údajne sa spomína výmena Gončara do Columbusu. Pri všetkej úcte k Sergejovi by v súčasnej forme narobil u nás viac problémov ako úźitku. Obrana mu nejde, stráca puky. No a príchodom Clitsoma sa pozitívne poriešila PP. :)
tak to by ma potesilo( :lol2: ) nakolko je to jednoznacne Karlsson > Gonchar, ale ma to jeden velky hacik, NTC
Gonchar :hroza: Panebože ty to vidíš? :? Pokud Howson chce něco udělat s naší defenzivou tak by se určitě mel soustředit na jiné rybky.
Gonchar je starej až to není hezký (a pokud náš GM neví, že máme mladíky, kteří nejsou jen nějací nezdárci tak ať táhne), nadhodnocený a k tomu v defenzivě hrozný. Bože prosím tě odvaň tento nehezký kvítek daleko od Columbusu!!!
Když už obchodovat se Senátory tak bych radši vzal Kubu, ale toho prosím taky ne. :D
Dawe4 píše:Gonchar :hroza: Panebože ty to vidíš? :? Pokud Howson chce něco udělat s naší defenzivou tak by se určitě mel soustředit na jiné rybky.
Gonchar je starej až to není hezký (a pokud náš GM neví, že máme mladíky, kteří nejsou jen nějací nezdárci tak ať táhne), nadhodnocený a k tomu v defenzivě hrozný. Bože prosím tě odvaň tento nehezký kvítek daleko od Columbusu!!!
Když už obchodovat se Senátory tak bych radši vzal Kubu, ale toho prosím taky ne. :D
Ono je otázne, či o tejto výmene vie niečo Howson, alebo sa to len dozvedá z médií. Podľa mňa je to skôr tak. ;)

Obrázek :D
Já nevím Sens jak jsem včera mohl vidět mi připadají jako Devils za MacLeana...absolutně žádný systém ve hře... hrajou to jak na rybníku. Hrála jim jenom jedna formace ostatní byli na kolotoči pořád ve svojem pásmu, obrana kromě Karlssona a Phillipse totalně mimo, hergot Kuba byl tragický až mi ho bylo líto. Lehner se ukázal v dobrém světle. Sens v PO nebudou ani náhodou a musí tam přijít hodně změn
Clouston uz davno stratil "kontrolu" nad tymto timom, povrava sa ze on a Murray sa budu po sezone pakovat
inac jeden user na hfboards si vsimol jednu zaujimavost :lol2: :
Also, who's feeding this guy breakout passes if he's on LW or if he's on RW?

Michalek - ___ - Michalek

....Phillips - Karlsson
....F. Kuba - Gonchar
Podľa mňa netreba vymeniť trénera, Clouston už ukázal svoje kvality. Skôr by som vymenila 3/4 kabíny a začala budovať úplne nový tím. Začala by som najväčšími hviezdami ako Spezza či Michálek. A trebárs za kýbel puku vymeniť Gončara. Snáď by som ponechala jedine Regina, Ruutua a z obrancov Phillipsa. Zvyšok by ma netrápil.
clouston je mimo, vymenit ho. z kadra nechat spezzu, regina, carlsona , foigna , philipsa a zacat budovat
praveze Clouston neukazal nic, jeho grind styl hry uz davno nefunguje :a_von: , Murrayove podpisy u mna tiez vyvolali urcitu euforiu, ale triezvo brane to boli hraci za zenitom ktorych poriadne preplatil, takze :a_von:
ako som uz niekolko krat pisal, UFA: Shannon, Phillips (za dake 3 miliony by som ho aj bral), Ruutu, Kovalev, Leclaire
moznosti su kadeake, povymienat UFA hracov za picky (za Phillipsa mozno aj 2nd alebo aspon 3rd+prospect, potom ho 1. jula zase podpisat :D ) podpisat brankara z tych co budu volni, podpisat trebars(!!) Richardsa (sanca tak 0.001%), podpisat dakeho obrancu za 3-4 miliony, zbavit sa Kubu za 7th pick :lol2: draftovat Landeskoga a vobec nemusi dalsia sezona vyzerat zle, lebo predsalen, vela hracov hra v tejto sezone hlboko pod svoje moznosti (Regin, Kuba, Fisher atd atd), na farme cakaju Cowen, Rundblad,(a kopa dalsich hracov) Butler hviezdi v AHL, takze ja sa o buducnost nebojim :yes:
Nightwolf píše:praveze Clouston neukazal nic, jeho grind styl hry uz davno nefunguje :a_von: , Murrayove podpisy u mna tiez vyvolali urcitu euforiu, ale triezvo brane to boli hraci za zenitom ktorych poriadne preplatil, takze :a_von:
ako som uz niekolko krat pisal, UFA: Shannon, Phillips (za dake 3 miliony by som ho aj bral), Ruutu, Kovalev, Leclaire
moznosti su kadeake, povymienat UFA hracov za picky (za Phillipsa mozno aj 2nd alebo aspon 3rd+prospect, potom ho 1. jula zase podpisat :D ) podpisat brankara z tych co budu volni, podpisat trebars(!!) Richardsa (sanca tak 0.001%), podpisat dakeho obrancu za 3-4 miliony, zbavit sa Kubu za 7th pick :lol2: draftovat Landeskoga a vobec nemusi dalsia sezona vyzerat zle, lebo predsalen, vela hracov hra v tejto sezone hlboko pod svoje moznosti (Regin, Kuba, Fisher atd atd), na farme cakaju Cowen, Rundblad,(a kopa dalsich hracov) Butler hviezdi v AHL, takze ja sa o buducnost nebojim :yes:
V minulých sezónach to fungovalo, takže neviem. Možno by mal urobiť to, čo u nás Arniel. Dal HS veteránov a výsledok sa začína prejavovať.
Tak Predators ziskalo z Ottawy centra Mike Fishera za volbu v drafte...vyprodej zacina:D
myslim si ze vyborny trade, s Fisherom by sa Predatorom mohlo aj podarit konecne prejst cez 1. kolo, budem im drzat palce :good:
Nightwolf: Chris Kelly poprosim podrobnejsie info :wink: to meno je mi povedome z toho dôvodu, ze ho mam na yahoo :D je uvadzany ako C, tych sak mame ako maku, rnastupuje vyhradne ako C, ci riesi aj kridelkovy post...? prednosti, nedostatky..? :)
no tak jeho prednosti su predovsetkym leaderske schopnosti, je skvely PK hrac, kridlo vie hrat, ako Bottom 6 hrac idealny, velmi dobry do grind utokov, co je aj jeho "minus" lebo nie je az taky kreativny
teraz to na 99% vyzera tak ze Ottawa bude v tomto drafte brat centra, Couturier by mohol skorej byt ready, ale RNH ma väcsi potencial, tak sa necham prekvapit ze kto to nakoniec bude
ottawa je pre svatosa tuto sezonu ako stvorena. Moze hrat kludne druhy utok a aj presilovky. Takze sanca na presadenie velka. Inak podme si tipnut, kolko zapasov dokaze Ottawa vyhrat z tych poslednych 22? Podla mna max 5 :D
arek píše:ottawa je pre svatosa tuto sezonu ako stvorena. Moze hrat kludne druhy utok a aj presilovky. Takze sanca na presadenie velka. Inak podme si tipnut, kolko zapasov dokaze Ottawa vyhrat z tych poslednych 22? Podla mna max 5 :D
nooo, mohli by tak o 6 viac ako Avs :D
Nick Foligno - když nad tím tak zapřemýšlím, tak možná jedna z posledních šancí, jak ho nějak rozumně získat :hmm: Za Connollyho? (Když o tom budu pořád mlít, třeba se to vyplní :D )
musim ta sklamat, s rivalmi neobchodujeme :-P
btw Anderson chytil formu ako hrom, dufam ze to ostane pri Top 4 picku :giggle:
Nightwolf píše:musim ta sklamat, s rivalmi neobchodujeme :-P
btw Anderson chytil formu ako hrom, dufam ze to ostane pri Top 4 picku :giggle:
Koukám no.. nečekal jsem, že ještě něco významného uhráte. Ale zas, vyhráváte většinou o gól. Vaše výsledky stojí JEN na něm. :thumbsdown:
969 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG