Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
OTTAWA SENATORS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Špatné, Senátoři letos hodně špatné
, vzhledem k předsezónním "velmi optimistickým" předpovědím vedení organizace je to spíše komické, ale pro fandy Senátorů to není dobré období, dojde určitě k pohybu v kádru, nechám se překvapit, je tam pár jmen o která by mohl být před TD zájem.
je to bieda tento rok, je cas na rebuild, predsalen, 13 rokov hrat na vysokej urovni (rozumej playoff, poslednu sezonu zamerne neratam
) zanechalo stopy, len skoda ze nebol za ten cas ani jeden pohar (02/03, 05/06, 06/07
)
po sezone su Kovalev, Leclaire, Ruutu, Phillips a Shannon UFA /to je dokopy zhruba 12 milionov/, Phillipsa by som pred sezonou este podpisoval, ale teraz bez Antona je to bieda, radsej nech si ide kade lahsie, na vymenu by som dal Foligna, Kubu a Spezzu (ten vsak ma NTC, a pochybujem ze by siel k dakemu Edmontonu alebo k Islanders)... Richards z Dallasu je po sezone volny, ale sanca ho ziskat je skoro nulova, hlavne by Murray konecne mal vyriesit post brankara (Giguere?
), dalej strasne chyba daky sniper (prospecty su hlavne obrancovia), stredna generacia hracov je priemerna a obrana je derava (Murray to pred sezonou nazval: "...We will be the puck moving team..."
), ja uz pocitam s top 5 pickom, uz aj idem sledovat toho Saada, co to je zac
po sezone su Kovalev, Leclaire, Ruutu, Phillips a Shannon UFA /to je dokopy zhruba 12 milionov/, Phillipsa by som pred sezonou este podpisoval, ale teraz bez Antona je to bieda, radsej nech si ide kade lahsie, na vymenu by som dal Foligna, Kubu a Spezzu (ten vsak ma NTC, a pochybujem ze by siel k dakemu Edmontonu alebo k Islanders)... Richards z Dallasu je po sezone volny, ale sanca ho ziskat je skoro nulova, hlavne by Murray konecne mal vyriesit post brankara (Giguere?
dakemu edmontonu? :beee: Oilers by neboli zla volba, predpokladam ze za dva roky uz budeme brazdit vody playoff a s tymi talentami, ake mame, by sme v horizonte niekolkych rokov mohli zaznamenat slusne uspechyNightwolf píše:... a Spezzu (ten vsak ma NTC, a pochybujem ze by siel k dakemu Edmontonu alebo k Islanders)...
A k vasej brankarskej otazke. V lete budu UFA z tych vacsich mien Anderson, Howard, Osgood, Vokoun, Bryzgalov, Niemi, Roloson a Giguere. Ocakavam, ze Howard a Bryz podpisu v ich kluboch. Dedkov by som neriesil, to je vzdy risk, aj ked aktualne mozu podavat dobre vykony, nikto nevie, co im vek dovoli v dalsom roku :ja_neviem: Z tych zostavajucich by som sa ja na mieste GM snazil ziskat Vokyho
to s Edmontonom nebolo myslene zle, ale vzdy ked rozmyslam o timoch ktore by tradovali, tak ma napadnu Isles alebo Oilers
Vokouna by som bral vsetkymi desiatimi (na 2 roky zmluvu, aj tak pochybujem ze by taky Giguere siel z Leafs do Sens), Lehner by mu mohol robit dvojku a neskôr by prebral poziciu jednotky
Vokouna by som bral vsetkymi desiatimi (na 2 roky zmluvu, aj tak pochybujem ze by taky Giguere siel z Leafs do Sens), Lehner by mu mohol robit dvojku a neskôr by prebral poziciu jednotky
Gonchar
Panebože ty to vidíš?
Pokud Howson chce něco udělat s naší defenzivou tak by se určitě mel soustředit na jiné rybky.
Gonchar je starej až to není hezký (a pokud náš GM neví, že máme mladíky, kteří nejsou jen nějací nezdárci tak ať táhne), nadhodnocený a k tomu v defenzivě hrozný. Bože prosím tě odvaň tento nehezký kvítek daleko od Columbusu!!!
Když už obchodovat se Senátory tak bych radši vzal Kubu, ale toho prosím taky ne.
Gonchar je starej až to není hezký (a pokud náš GM neví, že máme mladíky, kteří nejsou jen nějací nezdárci tak ať táhne), nadhodnocený a k tomu v defenzivě hrozný. Bože prosím tě odvaň tento nehezký kvítek daleko od Columbusu!!!
Když už obchodovat se Senátory tak bych radši vzal Kubu, ale toho prosím taky ne.
Ono je otázne, či o tejto výmene vie niečo Howson, alebo sa to len dozvedá z médií. Podľa mňa je to skôr tak.Dawe4 píše:GoncharPanebože ty to vidíš?
Pokud Howson chce něco udělat s naší defenzivou tak by se určitě mel soustředit na jiné rybky.
Já nevím Sens jak jsem včera mohl vidět mi připadají jako Devils za MacLeana...absolutně žádný systém ve hře... hrajou to jak na rybníku. Hrála jim jenom jedna formace ostatní byli na kolotoči pořád ve svojem pásmu, obrana kromě Karlssona a Phillipse totalně mimo, hergot Kuba byl tragický až mi ho bylo líto. Lehner se ukázal v dobrém světle. Sens v PO nebudou ani náhodou a musí tam přijít hodně změn
Clouston uz davno stratil "kontrolu" nad tymto timom, povrava sa ze on a Murray sa budu po sezone pakovat
inac jeden user na hfboards si vsimol jednu zaujimavost
:
inac jeden user na hfboards si vsimol jednu zaujimavost
Also, who's feeding this guy breakout passes if he's on LW or if he's on RW?
Michalek - ___ - Michalek
....Phillips - Karlsson
....F. Kuba - Gonchar
Podľa mňa netreba vymeniť trénera, Clouston už ukázal svoje kvality. Skôr by som vymenila 3/4 kabíny a začala budovať úplne nový tím. Začala by som najväčšími hviezdami ako Spezza či Michálek. A trebárs za kýbel puku vymeniť Gončara. Snáď by som ponechala jedine Regina, Ruutua a z obrancov Phillipsa. Zvyšok by ma netrápil.
praveze Clouston neukazal nic, jeho grind styl hry uz davno nefunguje
, Murrayove podpisy u mna tiez vyvolali urcitu euforiu, ale triezvo brane to boli hraci za zenitom ktorych poriadne preplatil, takze 
ako som uz niekolko krat pisal, UFA: Shannon, Phillips (za dake 3 miliony by som ho aj bral), Ruutu, Kovalev, Leclaire
moznosti su kadeake, povymienat UFA hracov za picky (za Phillipsa mozno aj 2nd alebo aspon 3rd+prospect, potom ho 1. jula zase podpisat
) podpisat brankara z tych co budu volni, podpisat trebars(!!) Richardsa (sanca tak 0.001%), podpisat dakeho obrancu za 3-4 miliony, zbavit sa Kubu za 7th pick
draftovat Landeskoga a vobec nemusi dalsia sezona vyzerat zle, lebo predsalen, vela hracov hra v tejto sezone hlboko pod svoje moznosti (Regin, Kuba, Fisher atd atd), na farme cakaju Cowen, Rundblad,(a kopa dalsich hracov) Butler hviezdi v AHL, takze ja sa o buducnost nebojim
ako som uz niekolko krat pisal, UFA: Shannon, Phillips (za dake 3 miliony by som ho aj bral), Ruutu, Kovalev, Leclaire
moznosti su kadeake, povymienat UFA hracov za picky (za Phillipsa mozno aj 2nd alebo aspon 3rd+prospect, potom ho 1. jula zase podpisat
V minulých sezónach to fungovalo, takže neviem. Možno by mal urobiť to, čo u nás Arniel. Dal HS veteránov a výsledok sa začína prejavovať.Nightwolf píše:praveze Clouston neukazal nic, jeho grind styl hry uz davno nefunguje, Murrayove podpisy u mna tiez vyvolali urcitu euforiu, ale triezvo brane to boli hraci za zenitom ktorych poriadne preplatil, takze
moznosti su kadeake, povymienat UFA hracov za picky (za Phillipsa mozno aj 2nd alebo aspon 3rd+prospect, potom ho 1. jula zase podpisat) podpisat brankara z tych co budu volni, podpisat trebars(!!) Richardsa (sanca tak 0.001%), podpisat dakeho obrancu za 3-4 miliony, zbavit sa Kubu za 7th pick
draftovat Landeskoga a vobec nemusi dalsia sezona vyzerat zle, lebo predsalen, vela hracov hra v tejto sezone hlboko pod svoje moznosti (Regin, Kuba, Fisher atd atd), na farme cakaju Cowen, Rundblad,(a kopa dalsich hracov) Butler hviezdi v AHL, takze ja sa o buducnost nebojim
no tak jeho prednosti su predovsetkym leaderske schopnosti, je skvely PK hrac, kridlo vie hrat, ako Bottom 6 hrac idealny, velmi dobry do grind utokov, co je aj jeho "minus" lebo nie je az taky kreativny
teraz to na 99% vyzera tak ze Ottawa bude v tomto drafte brat centra, Couturier by mohol skorej byt ready, ale RNH ma väcsi potencial, tak sa necham prekvapit ze kto to nakoniec bude
teraz to na 99% vyzera tak ze Ottawa bude v tomto drafte brat centra, Couturier by mohol skorej byt ready, ale RNH ma väcsi potencial, tak sa necham prekvapit ze kto to nakoniec bude
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé