Nevidel som tu situaciu, ale podla tohto zaberu to ani gol nebol.:Mike:. píše:tak to byl hodně vyrovnaný zápas ...hodně velkou zásluhu na tom měl fleury který si vychytal nulu...no ikdyž mohlo to být i 1:1 a větší drama kdyby EATON ten puk rychle nevytáhnul z brány..![]()
![]()
ale pšššt
hlavně že jsme vyhráli a máme 3body a to je hlavní![]()
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PITTSBURGH PENGUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
za výhru sú dva body.:Mike:. píše:tak to byl hodně vyrovnaný zápas ...hodně velkou zásluhu na tom měl fleury který si vychytal nulu...no ikdyž mohlo to být i 1:1 a větší drama kdyby EATON ten puk rychle nevytáhnul z brány..![]()
![]()
ale pšššt
hlavně že jsme vyhráli a máme 3body a to je hlavní![]()
Za akúkoľvek výhru sú dva body. K zápasu, ten čo sa na to pozeral, ako napr. ja,.:Mike:. píše: aha tak to si pletu bodování naší cz extraligy![]()
![]()
sa budem pri písaní článku asi nudiťlubo-86 píše:Za akúkoľvek výhru sú dva body. K zápasu, ten čo sa na to pozeral, ako napr. ja,.:Mike:. píše: aha tak to si pletu bodování naší cz extraligy![]()
![]()
, miestami trpel. To bol najhorší hokej tohto roka. Tretia tretina potom mala náboj, ale horšie bolo, že ten náboj mali v NJ. Stres až do konca.
lubo-86 píše:Môžem tam dať aj nejaké napínavé prvky, napríklad že díváci upadali do apatie, boli dehydrovaní, alebo ja neviem čo, že rolbára tam praštilo.kanter píše: sa budem pri písaní článku asi nudiť
V mene vsetkych fanusikov Bruins ta ziadam aby si si ten prenos pozrel. S tebou to bude istota.:Mike:. píše:proti bostonu doufám vyhrajeme,a radši to nebudu sledovat online,pač mám pocit že nosím smůlu když se na to dívám online zatím žádný zápas který jsem sledoval a hráli pens tak nevyhráli...![]()
![]()
Skorpion píše:V mene vsetkych fanusikov Bruins ta ziadam aby si si ten prenos pozrel. S tebou to bude istota.:Mike:. píše:proti bostonu doufám vyhrajeme,a radši to nebudu sledovat online,pač mám pocit že nosím smůlu když se na to dívám online zatím žádný zápas který jsem sledoval a hráli pens tak nevyhráli...![]()
![]()
Boston mi za to nestojí!!! :beee:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF