Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

.:Mike:. píše:tak to byl hodně vyrovnaný zápas ...hodně velkou zásluhu na tom měl fleury který si vychytal nulu...no ikdyž mohlo to být i 1:1 a větší drama kdyby EATON ten puk rychle nevytáhnul z brány.. :arrow:
Obrázek
:razzi: ale pšššt :D

hlavně že jsme vyhráli a máme 3body a to je hlavní :yahoo: :clap:
Nevidel som tu situaciu, ale podla tohto zaberu to ani gol nebol
podle mě byl těsně za čárou... :D :razzi:
.:Mike:. píše:tak to byl hodně vyrovnaný zápas ...hodně velkou zásluhu na tom měl fleury který si vychytal nulu...no ikdyž mohlo to být i 1:1 a větší drama kdyby EATON ten puk rychle nevytáhnul z brány.. :arrow:
Obrázek
:razzi: ale pšššt :D

hlavně že jsme vyhráli a máme 3body a to je hlavní :yahoo: :clap:
za výhru sú dva body :D
kanter: a nejsou náhodou za výhru v prodloužení 2body? :D
.:Mike:. píše:kanter: a nejsou náhodou za výhru v prodloužení 2body? :D
V-2 body
Vp-2 body
Pp-1 bod
P-0 bodov
kanter píše:
.:Mike:. píše:kanter: a nejsou náhodou za výhru v prodloužení 2body? :D
V-2 body
Vp-2 body
Pp-1 bod
P-0 bodov
aha tak to si pletu bodování naší cz extraligy :oops: :oops: :D
.:Mike:. píše: aha tak to si pletu bodování naší cz extraligy :oops: :oops: :D
Za akúkoľvek výhru sú dva body. K zápasu, ten čo sa na to pozeral, ako napr. ja, :D , miestami trpel. To bol najhorší hokej tohto roka. Tretia tretina potom mala náboj, ale horšie bolo, že ten náboj mali v NJ. Stres až do konca. :D
lubo-86 píše:
.:Mike:. píše: aha tak to si pletu bodování naší cz extraligy :oops: :oops: :D
Za akúkoľvek výhru sú dva body. K zápasu, ten čo sa na to pozeral, ako napr. ja, :D , miestami trpel. To bol najhorší hokej tohto roka. Tretia tretina potom mala náboj, ale horšie bolo, že ten náboj mali v NJ. Stres až do konca. :D
sa budem pri písaní článku asi nudiť :D
kanter píše: sa budem pri písaní článku asi nudiť :D
Môžem tam dať aj nejaké napínavé prvky, napríklad že díváci upadali do apatie, boli dehydrovaní, alebo ja neviem čo, že rolbára tam praštilo. :D
lubo-86 píše:
kanter píše: sa budem pri písaní článku asi nudiť :D
Môžem tam dať aj nejaké napínavé prvky, napríklad že díváci upadali do apatie, boli dehydrovaní, alebo ja neviem čo, že rolbára tam praštilo. :D

:D Pokúsim sa. :D Diváci videli napínavý hokej a niekedy im išli oči vyskočiť z jamiek. Niektorí presedeli viac času v bufete ako v hľadisku :D
Mňa asi rozdrapí, nedať gól zo šancí v III. tretine, to je už také smutné, ako keď som hladný a máme prázdnu chladničku. Ale tak, raz nemôže NJD, raz my, hold smola.
zápas PENS-Canadiens jsem sledoval a nemám chut se k tomu zápasu vyjadřovat pač mám z toho špatný pocit..... :( :cry:
šetrí si slová na Boston :D 2-krát po sebe hráme proti nim. 1 bod bude úspech.
proti bostonu doufám vyhrajeme,a radši to nebudu sledovat online,pač mám pocit že nosím smůlu když se na to dívám online zatím žádný zápas který jsem sledoval a hráli pens tak nevyhráli... :( :cry: :(
Mike , ale užaj vypni ten počítač a už tu nikdy nechoď lebo nosíš len smolu :D :D :D :D :D
kanter píše:Mike , ale užaj vypni ten počítač a už tu nikdy nechoď lebo nosíš len smolu :D :D :D :D :D
takovou radost bych ti neudělal! :twisted:

ne to nedělám!!!!!!!!!!!!! to by mě moje srdce nedovolilo ..... :twisted:

PENS FOREVER!!!
.:Mike:. píše:proti bostonu doufám vyhrajeme,a radši to nebudu sledovat online,pač mám pocit že nosím smůlu když se na to dívám online zatím žádný zápas který jsem sledoval a hráli pens tak nevyhráli... :( :cry: :(
V mene vsetkych fanusikov Bruins ta ziadam aby si si ten prenos pozrel. S tebou to bude istota :D
Skorpion píše: V mene vsetkych fanusikov Bruins ta ziadam aby si si ten prenos pozrel. S tebou to bude istota :D
Toto bolo ale veľmi nepekné zachovanie sa. :lol: :lol:
Skorpion píše:
.:Mike:. píše:proti bostonu doufám vyhrajeme,a radši to nebudu sledovat online,pač mám pocit že nosím smůlu když se na to dívám online zatím žádný zápas který jsem sledoval a hráli pens tak nevyhráli... :( :cry: :(
V mene vsetkych fanusikov Bruins ta ziadam aby si si ten prenos pozrel. S tebou to bude istota :D

Boston mi za to nestojí!!! :beee:
No tak ja sa na zápas pozriem a budem silno držať prsty PENS, aby konečne porazili "nenávidené" MEDVEDE !!!!!!!!!!!!!

:ejha: :champions: :champions: :groupwave: :groupwave: :groupwave:
pekne medvedíci, s prehľadom vezú domov ďalšie bodíky, na Nový rok to doma ešte potvrdiť a 3.1. poraziť otupené šabličky a hneď je začiatok roka krajší... :fan:
tak jsme prohráli i přesto že jsem zápas nesledoval...to je co kanter? :-P
.:Mike:. píše:tak jsme prohráli i přesto že jsem zápas nesledoval...to je co kanter? :-P
čo chceš?
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2024 PRAHA