Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

KNIGHTS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Tak buď se vůdcovství ujme někdo z nás a nebo si každý půjde jinam a Rytíři zaniknou, ale to bych opravdu nerad.
Takže doufám, že příští sezónu budou zase Rytíři šermovat a vrátí se na vrchol. :wave:
no tak robit GM nie je nic narocne, niekto z vas sa na to snad da :)
Sezóna KTL skončila před týdnem a zatáhla se za ní opona.
Golden Knights tento ročník sice na vrchol vyšplhat nedokázali, ale konečné páté místo nakonec není určitě žádnou ostudou. Celou sezónu jsme dělali čest našemu jménu. Jako hrdí válečníci jsme prošli zákl. částí zcela bez problémů. Bohužel play off jsme nezvládli a nakonec zcela zaslouženě vypadali, ale to už je všechno za námi a tým se začíná formovat a připravovat na další válečnou stezku na kterou už se s námi nevydá náš hlavní vedoucí Mark, který ve funkci GM, ale i jako v roli tipéra končí.
Tímto bych mu chtěl poděkovat za parádní dva roky. Mužstvo ve svém premiérovém ročníku dovedl až k titulu a jak už jsem zmínil ani druhé vystoupení není žádnou hanbou. Odvedl velký kus práce. Po organizační stránce vše fungovalo a tým šlapal. Mé osobě dal šanci proniknout do soutěže. Zkrátka a jednoduše mužstvo vedl nejlépe jak mohl. Děkuji za dovedenou práci!

Do role GM se postavím já. Jsem za tu šanci rád a už teď se těším na září. V hlavě už mám plány jak sestavit mužstvo. Rád bych postavil fungující, přátelský, aktivní a komunikativní tým.
Co se týče složení tak na tom se už pilně pracuje. Až bude vše doladěno tak veřejnosti představím kádr při slavnostním obřadu - pasování na rytíře.

A poslední věta na závěr - Soupeři třeste se! :)
Tak parné léto je za námi a kustodi už mají plné ruce připravování ledu, broušení bruslí, zkrátka vše se už připravuje na nový ročník. :good:

Na sezónu se těším jako jako hrom. :hop: Čeká nás trochu více změn a to ne jen v naše týmu, ale i v soutěži.

Rád bych přivítal nové tváře - Dexter a FLYERS FAN :pivo: ale také samozřejmě starého "Rytíře" PainKillera :ahoj: Doufám, že vytvoříme dobrý kolektiv, který si bude rozumět. Přeji si (ale nenutím :) ), že se zapojíte do diskuze. Nemusíme psát neustále jen o KTL. Chci, aby byla sranda a zkrátka pohodová atmosféra. :yes:

Tak a já jdu nabírat síly pro novou sezónu se zlatým mokem. :D :pivo3:
Tož, do 21.9. mám natipováno na ET :thumbsup: Sezona se nám pomalu blíží, snad se nám teda ET vydaří, abysme mohli naskočit s co největším sebevědomím :)
zdravim novych spolutiperov :klobuk_dole:
Chlapi omlouvám se, že jsem včera nenatipoval, ale nějak nebyl čas. Každopdáně dobře jste to potáhli. :good:

Jinak asi jste se všimli. Dexter u nás ani nezačal a už skončil. Psal jsem mu a neodpovídá. Potřebuji aktivní tipéry a on jím prostě nebyl. Tímto bych rád přivítal WildCelta :klobuk_dole: Vítej u Rytířů :wink:
Paráda! Vitej Wilde :thumbsup: V ET nám to zatím jde, jen tak dál.
vyborny podpis dawe..podpis leta :)
wildo prvykrat zmenil dres, ak sa nemylim?
arek píše:vyborny podpis dawe..podpis leta :)
wildo prvykrat zmenil dres, ak sa nemylim?
uz tipoval aj za best bibbers ked mal prestavku tak sa u nas potom rozohraval :D
mne uz z toho trenovania... nech uz zacneme naostro :buchac:
Tak přípravný turnaj ET jsme odehráli velice dobře. :thumbsup: Na to že jsme tipovali ve trojici jsme v zákl. části skončili na velice pěkném místě. :wave: Play off se nám nepovedlo, ale nevadí. Byla to jen příprava. :fucker2:
Teď už je dopilujeme to co jsme tvrdě v létě natrénovali a pak hurá do boje. :box:
WildCelt píše:mne uz z toho trenovania... nech uz zacneme naostro :buchac:
To mi povídej. Těším se jako malej Véna. :D

A teď technická otázka - Jaká čísla by jste si přáli na banner?
Yep, ET se nám povedl, jen škoda závěru... ale spokojenost je na místě :thumbsup: Ted už hurá do základní části, kde budem atakovat nejvyšší příčky :box:
Dawe4 píše:A teď technická otázka - Jaká čísla by jste si přáli na banner?
Pokud je číslo volné, tak #44 :)
Congrats Painovi k prvemu miestu. Cislo 21
FLYERS FAN píše:Congrats Painovi k prvemu miestu. Cislo 21
Ako Fopa ? :poklona:
49
Tak po včerejším losování jsem si myslel, že své ambice (vítězství v ZČ) změníme, ale není to zapotřebí. :D Derrylova konference je sice nadupaná a silnější než ta druhá. Každopádně bude se to tam bít ze všech stran, ale naším cílem nemůže být nic jiného než to celé vyhrát "Rytíři". :) :oslava: Takže chlapi ve čtvrtek jdeme na to. :wave:
A tady jsou ty slíbené bannery:

Obrázek

http://nemesisup.cz/files/public/wildcelt.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Obrázek

http://nemesisup.cz/files/public/painkiller.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Obrázek

http://nemesisup.cz/files/public/flyersfan.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
vela stastnych tipov a nezabudnutelnych zazitkov zo zapasov vasich timov vam praje wildik :D
vcera 6 a dnes 13 bodov

19 bodov by mohol byt celkom slusny vysledok :hmm: :ja_neviem:

do rana to musime minimalne strojnasobit :D
o a ozaj Dawe, dnes je to tu :box:
Nic moc tedy zatím. Chlapi měli bychom se vzchopit a všem ukázat sílu Rytířů!!! :wave:
reku nic moc, nie som vobec spokojny, ani so sobou ani s timom, velakrat som tipoval niekolko dni vopred, co nie je u mna zvykom, ale bol som par dni bez netu, ani som si to nemohol poriadne uzivat, dufam, ze sa to uz od dalsieho kola zmeni a hlavne nech sa chyti ten Columbus, lebo sa ani necudujem, ze Dawe nema ani moc chut na NHL a tym padom aj KTL, teda aspon myslim :D
Tak a první kolo je za námi. Nezačali jsme ho nejlépe...po pravdě řečeno - příšerně!

Jsem hrubě nespokojený jak s výkony, ale bohužel i s naší diskuzí nebo spíše řečeno komunikací. Před začátkem ročníku jsem si myslel a hlavně jsem to i psal, že bych rád, abychom byli komunikativní mužstvo, které bude hýřit velikou aktivitou.
Zatím to vypadá tak, že jsme skoro bez života a vlastně jen tak bez zájmu tipujeme. Proto bych rád abychom se v tomto ohledu zlepšili a ono nám možná bude hned veseleji a tipování poté bude šlapat jak hodinky.

Takže chlapi...shodit ze sebe tu deku, zregenerovat se a jedeme všem ukázat, že Rytíři patří přeci na vrchol! :wave:

WildCelt: Tak to že se Columbusu nedaří není příjemné, ale chuť na NHL a na KTL stále je. Jen se nějak nemůžu chytit. A to do sebe vcelku pravidelně liju lahodné moky v podobě piváku a slivoviček. :D Které mi vždy dokázali udržet se ve formě. :D
Ty začátky sezony je vždycky nejtěžší tipovat... týmy co loni suckovali najednou bojujou o první pozice konferencí atp., takže až se výkony klubů nějak ustálí, ustáli se i naše tipy :D Samozřejmně, že tím ale nechci omlouvat svojí neschopnost :? Protože zatím se spíš trefuju do týmů, co prohrávají.

Druhý kolo snad začnem mnohem líp a vyšvyhnem se v tabulce hodně vysoko :thumbsup:
1081 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA