Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

Takže takto pekne poporiadku. :) maros: R-U-D-Y bol bývalím členom tohto tímu. V tíme bol od začiatku vzniku, ale však nie dlho. Situácia je taká, že na koľko máme s Alexom dohodu, ktorá sa vyjasní až po tejto sobotnajšie noci tak je viac než isté, že sa asi R-U-D-Y vráti k nám do tímu a budú to staré dobré časi, ako kedysi v takomto zložení: ja, Afinogenov61-teraz už R-U-D-Y, Cibula a zmena bude len tá, že v tíme neni androj, ale je palkovk. Toto však ešte nie je isté na koľko máme s Alexom dohodu však Alex? Ďalšie podrobnosti to už nemusí nikoho zaujímať to je medzi nami. :frajer2: Dnes idem za R-U-D-Ym a prebereme toto túto situáciu. R-U-D-Y tento rok zanedbal kus NHL a nemá dobrý obraz v nej a neni ani toľko času kedže pracuje a ešte aj min. sezónu tu robil kiksi však R-U-D-Y, ale sa uvidí no. Ak sa tak stane tak v tíme sme 3 z tej iste dediny a Cibula medzi nami, ale on patrí už k nám to je už náš Cibi však? :) :wink: V prvom rade si budem stáť na tom čo sme sa dohodli s Alexom a ak to výnde čo sme mali s Alexom dohodu tak R-U-D-Y je mimo hry a on to vie a Alex pokračuje ak bude chcieť samozrejme. Toto bolo k tomu kus marošovmu príspevku, aby v tom bolo kus jasne. :frajer2: Aj tak bolo už za potrebu sa kus vyjadriť čo, a aké veci sa budú diať s týmto tímom do 2. kola. :frajer2:

Ďalej čo sa týka naších výsledkom tak dnes to vôbec nebol zlý výkon, takže pohoda. :wink: Včera aj dnes sme podali celkom slušné výkony vďaka, ktorým sa nám kus podarilo dohnať nejakú tú stratu na súperov. Dnes po tejto noci to môže byť ešte všelijako aj, keď máme nejakú tu prib. 10b stratu na 5. miesto. Dnes treba chlapi mimoriadne silno zabrať, lebo predošlé soboty nám nevyšli a stroskotali sme na nich. :twisted: Dnes ak nám nevínde sobota už nebude čas niečo urobiť s výsledkom, takže chlapi dnes, alebo už nikdy to nikdy mýslím samozrejme, len toto kolo. Dnes teda zabereme ultra, mega strong a ešte neviem čo!!! :D Ozaj chapi dajme do toho všetko a zeberme!!! Ak to výnde môžme skončiť ešte 5. Krokodýli do toho. :povzbudzovanie:
Zabereme a ukážeme všem, co jsme zač!!! GO SC GO!! :frajer2:
Dnes by sme mali získať podľa mojich výpočtov 30b. Celkom fajný výsledok sme uhrali. Toto bola zatiaľ najlepšia sobota. Priznám sa, ale očakával som viac bodov, ale čo môžem očakávať, keď ja sám som nahral iba 11b. :thumbsdown: Mohol som dať, ako som chcel napr. Na Minesotu a Vancouer a mohlo to byť zas bodovo inak, ale čo už no... Súperi, ako IC a MB sa nám vzdialili a akurát podľa toho čo som zas vypočítal tak sme na PT stiahli 3b náskok a mali by sme na nich strácať 7b. Možno sa mýlim v týchto výpočtoch treba preistotu počkať na vyhodnotenia. Aj, keby tak je, ako som vypočítal, že na PT strácame 7b už sa rieši iba 1 tipovací deň do konca tohto kola a nejak tomu už neverím, že by sa nám mohlo podariť PT obehnúť. :eek2: To by sme museli naozaj špičkovo natipovať ten 1 ostávajúci deň, aby sa nám to podarilo. Bude sa asi zas opakovať, ako z min. sezóny, že náš tím zas skončí za PT. :twisted: :twisted: :twisted: Inač posledné dni sme sa celkom zohrali čo sa mi páči, takže pre mňa je to také +. :thumbsup: Alex ty čakaj pm odo mňa buď dnes, alebo zajtra. Síce načo pm napíšem to už sem rovno. Viem, že sme mali dohody, ktoré nevyšli však? Napriek tomu ja som sa aj tak rozhodol, že ak chceš ostať v tíme STRONG CROCODILES aj na ďalšie kolo tak môžeš. :) Chcel by som to vyskúšať ešte 1. kolo, ako nám to pôjde v tomto zložení. :roll: Šom rád, že napriek tomu Cibula a palkovk čo som vyhodil androja z tímu a odrátalo sa nám 10b tipovali naďalej a snažili sa niečo urobiť s tým výsledkom. Ozaj som rád, že ste mi to moje rozhodnutie moc nevyčítali a podobne a že aj napriek tomu ste tipovali ďalej. Chlapi ozaj díki za to ste ozajstný KROKODÝLI. :) :wink: :biglol: Tak sa zdá, že keby nevyhodím androja tak by sme sa aj bodovo umiestnili, ale to je už jedno. Chcel som tím tak povedať, že keď som už tak spravil a vyhodil som androja z tímu a zobral Alexa tak by som bol rád, keby ešte to skúsime a ideme do 2. kola v tomto zložení ja, cibi, palkovk a ty Alex. :) No čo ty na to Alex? Dúfam, že prímaš ponuku o predĺženie zmluvy so STRONG CROCODILES? :roll: A keď už toto kolo nebudeme, ako tím bodovať tak nech sa Paľkovi podarí vyhrať 1 .miesto v súťaži jednotlivec. Len to ma bude serkať Paľino, že ak skončíš 1, že tvoja dobré tipovanie vyšlo na zmar, lebo sme sa bodovo neumiestnili. Ak sa aj Paľovi nepodarí skončiť 1 na to, že je tu 1. mesiac je veľmi dobrý típer. :good: Vieš, ako Paľo tu si možno pre niekoho nováčik s tipovaním, ale ja napr. čo ťa poznám viem, že netipuješ 1. mesiac takže neni o čom. Som vedel, že budeš posila pre tento tím a som rád, že ťa mám v tíme. :frajer2: Chlapi, takže fandíme Paľimu k umiestneniu toho 1. miesta. :povzbudzovanie: :groupwave:
Zdravím kluci...ixo, pokud mi dáváš tu možnost v týmu zůstat, já moc rád příjímám!! :clap: ... Vím, že moje výkony jsou katastrofální a, že jsem z daleka nenaplnil očekávání, ale o to víc se budu v budoucnu snažit excelovat!! :cinka: Pořád si myslím, že nejsem špatnej tipér a budu se snažit to dokázat!!...palkovk je vážně třída, naše hvězda...hodně štěstí chlape!!! :good:

GO CROCODILES GO GO!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo:
podla mna by si ixo mal alexa podrzat a ukazat ze si rozvazny gm jedno kolo nic neznamena to vsetci vieme momentalne ma proste alex smolu byt ja gm alex by mal moju plnu podporu tolko rada od typka od vedla:D:D:D vela stastia chalani :thumbsup:
maros: Však, ale u nás ostáva aj dalšie kolo. :wink: Viem viem už nemôžem robiť také kiksi, ako som robil. Musím byť ozaj rozvážny GM a preto som aj Alexa nechal u nás ak chce a on súhlasil. :) Ide predsa o reputáciou tímu a tak... Proste chcem nás ešte toto kolo vidieť po kope v tomto zložení a potom sa ďalej uvidí. Neviem či si maros prečítal všetko poriadne, lebo jasne v mojom príspevku som napísal, že s Alexom predĺžim zmluvu ak chce. On napísal, že ak mu dávam tú možnosť, že ju moc rád príma. Treba pozornejšie do budúcna čítať, alebo sme sa zase nepochopili :D , ale už je všetko ok. :wink: Pome radšej na pivo. :D :pivo2: Teda ty si dáš pivo ja radšej poldeci napr. karpatskej horkej, lebo mne moc pivá neberú. :wink:
:arrow: http://www.hokejforum.com/viewtopic.php?f=33&t=3343 :clap: :clap: :clap: Gratulujem Paľo. :good: Konečne nejaký úspech tímu od, kedy tu už je. :yahoo: :biglol: Chlapí dúfam, že takto už aj my čoskoro budeme medzi 3 hviezdami týždňa. :roll: Ozaj mám z tohto radosť. :) Pre mňa je tento týždeň hviezda aj Cibula, lebo aj jeho výkony výrazne pomohli tímu. Super chlapi. :thumbsup: No Alex teraz je asi rad na nás, aby sme potiahli aj my tím, takže šup šup do toho. :) :wink:
asi fakt musim nosit tie okuliare co mi dala doktorka :D :D :frajer2:
aby som videl vsetko co pisete :lol:
inu co si das? ze pivo ta nebre cosi ty za chlapa??? :D :D
vypijes pivo a basta inac dostanes po hubke cubko :biglol: :biglol: chapes?bracho? :oslava: :oslava: :oslava: :biglol:
Tak si dám teda Veľkopopovický kozel.
Velká gratulace a uznání Palovi!!! :clap: :poklona:
ixo píše:Tak si dám teda Veľkopopovický kozel.
no ved preto :D
maros píše:
ixo píše:Tak si dám teda Veľkopopovický kozel.
no ved preto :D
Radšej ŠARIŠ. :) 3-krát ŠŠ :D To je jedno, aké dáke by som už naľial do seba, len, aby som nefasol. :lol: :lol: :lol: My však krokodýli máme svoj vlastný nápoj-elixír však je tak? :D
bazinu?
medik911 píše:bazinu?
A spolu s ní vše, co v ní uvízlo! :twisted:
alexi to ste teda gurmani zabacie stehienka sem tam nejaka korytnacka zmutovana :cool: :cool: :twisted:
Tak pome KROKODÝLI zaberme ešte :!: :!: :!: Radšej prehrať rozdielom napr. o 2b, ako o 7b. Chytme si tie korytnačky do našich veľkých papúľ a poriadne im zatlačme ich tie panciere našimi STRONGS zubami. Ich panciere sú slabé, ako škrupinka od vajíčka čo vysedí sliepočka. :lol2: GO SC GO :!: :!: :!:
No nič toto kolo nám nevišlo. Takto sme si asi nepredstavovali úvod do novej sezóny. :eek2: Nevadí ideme ďalej. Odkaz od palkavk: V 2. kole chcem skončiť prvý, myslím teda náš tím. Musíme v 2. kola podávať lepšie výkony hlavne ja a ty Alex :!: Dnes sa netipujú žiadne zápasi NHL, takže máme voľno. Od zajtra teda žačíname makať :!: :cinka: Ja sa toto 2. kola viac zameriam na tipovanie, ako písanie. Aj tak už nemám toľko veľa času na to, aby som tu bol skoro stále, ako dakedy. Teraz mám tu autoškolu, školu..., takže ma ospravedlňte, že tu budem tráviť menej času a že nebudem reagovať na každý príspevok. To isté platí aj do iných tém už budem menej písať ešte menej, ako do našej, ale chlapi na nás čas si už nejako nájdem budem sa snažiť.... tak zatiaľ sa majte dobre. :frajer2: Potom Vás ešte oboznámim v pm, alebo inou formou aký bude systém tipovania v 2. kole atď...
Tak dnes se nám to vůbec nepovedlo! :thumbsdown:
:twisted: :twisted: :twisted:

Obrázek

Kód: Vybrat vše

[img]http://www.pixtube.eu/files/bf5nf6yhqi7eekjqi0rl.jpg[/img]
Toto 2. kolo bude kapitánom tímu palkovk. Dúfam, že s tým súhlasíte. :roll: Jednoznačne si to zaslúži. :) Som povedal-písal, že kapitán tímu sa bude meniť každé kolo podľa výkonu, čiže ak toto kolo sa individuálne zas najlepšie umiestni palkovk bude zas kapitánom tímu aj v 3. kola a ak sa umiestniš ty lepšie Alex, alebo Cibula bude to jeden z vás na mňa sa to nesťahuje. Samozrejme ide aj o to koľko krát aj boduje za tím z nás aj to je hlavné. Večer sem teda prídam banner, kde bude mať palkovk v ňom kapitánske C a další, kde Cibula bude mať už banner bez C.
Souhlasím, Palo si to zaslouží. :frajer2:
Obrázek

[IMG]http://www.pixtube.eu/files/9ppprfm1b6cm0bpeabw5.jpg[/IMG]
Obrázek

[IMG]http://www.pixtube.eu/files/8gb3tumopiby512rrt7a.jpg[/IMG]
R-U-D-Y píše:
arek píše:lebo asi nevie ze nick sa da zmenit aj bez novej registracie.

nejde o to arek ale na moje predchadzajuce konto som sa uz nevedel prihlasit...kaslat na to :D
aj to by admin vedel vyriesit.
Takže takto do 2. kola vstupujeme s takýmito bannermy a logom- logo je nezmenené, len je v inom súbore. :)

Obrázek

[IMG]http://www.pixtube.eu/files/b567z2n26qc2fdpsf538.png[/IMG]
Obrázek

[IMG]http://www.pixtube.eu/files/h2lwi8cttr5cuopudwhd.png[/IMG]
Obrázek

[IMG]http://www.pixtube.eu/files/1rr6okhfw7ztgo90azud.png[/IMG]
Obrázek

[IMG]http://www.pixtube.eu/files/fla7qkivyexlne719csk.png[/IMG]
Obrázek

[IMG]http://www.pixtube.eu/files/ju0qs7av2fks38ueg979.png[/IMG]
Súbor bannerov už nie je v jpg, ale png čím sa zlepšila kvalita písma na bennery. Už teda nie je písmo rozmazané. Bennery som upravil a to zmenil písmo a iné farby. Predsa je tá grafika čo mám v škole na niečo dobrá. :thumbsup: Nepotreboval som ani photoshop na toto. Macromedia Fireworks MX 2004 je program cez, ktorý som robil tieto bannery. V škole pracujeme tiež s týmto programom. Podľa mňa :cool: grafický program.

Potom si zmente teda bannery a čo na ne hovoríte? :roll:
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES