Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

KILLER HORNETS

Psal mi, že tým bude nadále pokračovat.
Jasne, ze budete pokracovat aj v dalsej sezone. Brat nenecha tento tim zaniknut.
budeme pokračovať ďalej a biť sa ako len vieme :clap: :) :thumbsup: :box:
Tak sezona NHL sa nam coskoro zacina a s nou aj KTL... ako to vyzera s timom? Je zaujem o moje sluzby alebo si mam hladat nieco ine?
dejf a kower s vami počítam sme 3,ešte jedného treba :)
Dufam ze sa niekto najde... a ked nie tak to potiahneme v trojici... alebo je nutne mat 4 clenov v time?
Kower píše:Dufam ze sa niekto najde... a ked nie tak to potiahneme v trojici... alebo je nutne mat 4 clenov v time?
neni nutné a jasne že to potiahneme raz sme to už dokázali :clap: :clap:
michal225 píše:
Kower píše:Dufam ze sa niekto najde... a ked nie tak to potiahneme v trojici... alebo je nutne mat 4 clenov v time?
Najprv by som ti odporucal uzavriet s tipermi zmluvy, az pozom mozes pomyslat na vyhru ...
Ivan píše:
michal225 píše:
Najprv by som ti odporucal uzavriet s tipermi zmluvy, az pozom mozes pomyslat na vyhru ...
No to mas pravdu... oficialna ponuka od neho este stale neprisla...
po mojom odchode stratil tento tym vodcu :lol2: :lol2:
:lol2: ty si bezomňa nevedel ani tip napísať :D :D
michal225 píše::lol2: ty si bezomňa nevedel ani tip napísať :D :D
:cool: :lol2: :lol2: :lol2:
sme najlepší je to vidno čo viacej dodať
jjj hviezdy :cinka: :cinka: :lol2:
michal prvy v tipovacke, kam sme to dospeli :hroza: :D
čo ty nevidíš?už som 5 :D :D
tak potom nic, tak je dobre :D
hviezdy nejak to nezvladate padate uz aj pod nas :beee: :wawe: :lol2:
takých ako vy naserem za fúrik :D :D
Hmmm.... nejak padame kazdy den :( Chcelo by to doplnit tym o 4-teho tipera... totiz sme uz len jediny tim hrajuci v "oslabeni"...
na tiperovi sa pracuje,a mali by sme si vstúpiť do svedomia,lebo inak pojdeme až ku samému dnu :x
Já jsem si tam vstoupil už po prvním dnu a ňák to nepomáhá. :?
kontaktoval som canesmana ten že sa mi ozve a nič,tak skúste poradiť niekho vy,aby sa nepovedalo že len ja vyberám,ja chcem aby ste aj vy boli radi :)
Tak 1. kolo nam velmi nevyslo.... snad sa to v 2. kole otoci...
veru musíme zabrať,mne toto kolo išlo,ale čo z toho keď sa týmu nedarí :( ale to sa napravý :cinka:
672 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG