Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FALCONS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

a kua, dnes sme tusim prvykrat nastupili na zapas iba v trojici. pipo sa nam niekam zatulal... :-P
prvu X-ku som trafil aspon ja, uvidime dalej ako to pojde
edit - tak dvojku buffala trafil pre zmenu zase Ohlund. po 2 zapasoch riesime teda zatial 5 bodov

dnes a zajtra su podla mna velmi dolezite dni pre vyvoj v tomto kole - hra sa vela zapasov a vacsina z nich je dost zaludnych, cize velmi tazko tipovatelnych...
ktoremu teamu sa tieto dva dni vydaria ten bude mat vybudovany solidny zaklad pre zvysok kola
Neviem ci som niekedy natipoval horsie ako dnes :lol2: ked som trafil len Min ktorych vzdy davam.Ale nastastie ze philipo este natipoval i ked vynechal prvych 5 zapasov nakoniec mal este 11 bodov :wowo: a dobre doplnil bodovo brata s 12b.Petrik ty si aspon volaco este trafil po vecernajsich vysledkoch narozdiel odomna :thumbsdown2:

Falcons:23 :cool:
Ohlund-12
philipo-11
petrik-5
Minn1-2 :scare:
no uvidime nakolko :cool: to bude v porovnani s ostatnymi...
ale pravdu povediac ked som kukal na tie vysledky obaval som sa horsieho konecneho score :?

edit - tak DD maju podla nich len 9 bodov, nasi najblizsi prenasledovatelia RD a CW podla mojich prepoctov len po 13...
nakoniec to vyzera na vynikajuci vysledok :clap: :good:
skoda ze sme dnes nenadviazali na vcerajsi vyborny vykon, ale udrzali sme sa na poprednych prieckach konferencie, takze s tymito dvomi dolezitymi dnami som spokojny :thumbsup:
dufam, ze ste si ten jeden den na cele uzili do sytosti, bo tam tak skoro nebudete :D
tak skoro tam byt ani nemusime, staci po poslednom dni kola :wink: :D
petrik píše:tak skoro tam byt ani nemusime, staci po poslednom dni kola :wink: :D
na toto ti mozem povedat len jedno, na STV chodila kedysi relacia SNIVAJTE S NAMI, to plati zrejme aj pre toto :D
Joe S. píše:
petrik píše:tak skoro tam byt ani nemusime, staci po poslednom dni kola :wink: :D
na toto ti mozem povedat len jedno, na STV chodila kedysi relacia SNIVAJTE S NAMI, to plati zrejme aj pre toto :D
teraz chodi na markize zlte z neba, uz som pisal rozburalovi ;) :D
Dnes sme mali v KTL 3 shutouty :oops: , aspon ze pipo nás zachránil s 5b.
Ohlund píše:Dnes sme mali v KTL 3 shutouty :oops: , aspon ze pipo nás zachránil s 5b.
Aj DD hlasia tri shutouty a len 3 body :roll:
chlapci chlapci, ale sme vas dotiahli :)
dnes nas vyborne potiahol Minnesota a najma vdaka jeho 14 bodom riesime dnes teamovo slusnych 22 :thumbsup:
malo by to byt o 4 viac ako maju DD a HK, takze super :clap: :good:
Dnes vdaka bratovi (4b) a pipovi (7) slusnych 11b :thumbsup: .
jj, spokojnost :thumbsup:

najma ked nasa najvacsia konkurencia by mala mat len:
DD - 4 body, HK a RD - 6 bodov :clap:
Parada :good: Tak uz mame zasebou polovicku 3.kola a pekne vedeme "az" o 10b od dalsich superov...
Dufam ze zvladneme podobným spôsobom i druhu(tazsiu) cast tohto kola
Dnes sme mali slusnych 12 bodov a konkurencia by sa nanas nemala výrazne dotiahnut :thumbsup:
Minn1-7
Petrik-5
Ohlund-4
philipo-3
Minnesota1 píše:Dnes sme mali slusnych 12 bodov a konkurencia by sa nanas nemala výrazne dotiahnut :thumbsup:
Minn1-7
Petrik-5
Ohlund-4
philipo-3
:good:
Dnes som skúsil tipnúť X po prvý krát v sezone :-P , dal som dokonca až 3 tak som zvedavý ako to dopadne, bol by som spokojný aj keby uhádnem aspoň 1 ale pri mojom štastí a forme netrafím ani tú ...

EDIT: Tak dohralo sa prvých 7 zápasov a zatial som trafil všetko okrem tých 2 remíz, na druhej strane keby ich nedám tak by som sa skôr priklonil k ATL a DET, takže o nič by som neprišiel.
Po 2 tretinách mi vedie aj ANA , ale len o gol a podla počtu striel je jasne lepší Dallas... :|

Tímovo to už tak dobre nevyzerá :-( , po 7 zápasoch mate vsetci zatial zhodne 4 body. Teda aspoň ked som sa nepomýlil.
pekna trefa Ohlund - vysla ti nakoniec aj ta posledna remiza a 15 bodov bude dnes podla mna patrit k tym lepsim individualnym vykonom :good:
skoda ze ta nikto dalsi adekvatne nepodporil, mohli sme naskok na cele este zvysit. pipovych 8 bodov staci na celkovych 23 - uvidime, ale myslim ze az tak vela z naskoku nestratime

EDIT - tak sa zda ze superi nas ani nechcu velmi dobehnut :D Joe z DD tipol o jeden zapas menej (asi sa mu niekde uprostred jeden tip "stratil" a preto sa mu posledne tipy o 1 zapas "posunuli" - nebyt toho tak by asi poriesil o nieco viac bodov) a nas najblizsi prenasledovatel DD poriesil "len" 20 bodov - cize svoj naskok na nich este o 3 body zvysime :thumbsup:
dalsi prenasledovatelia RD zase natipovali len v trojici a v oslabeni sa im podarilo ziskat len 14 bodov :!:

takze nakoniec dalsi uspesny den pre falcons. ak sa nam v podobnom style podari aj sobota, triumf v tomto kole bude na dosah :thumbsup:
dnes to mame za priemernych 9 bodov. na slabsi den sme si vybrali vyborny cas, nastastie sa hralo malo zapasov, ale dnes musime zabrat na 110 % :!: :povzbudzovanie:

nasi najblizsi prenasledovatelia: DD - 12b ; BF - 4 b ; HK - 10 b

takze ziadna tragedia, iba DD sa nam trosicku priblizili
Po dneskajsku sa obavam o udrzanie prvej pozicie v konferencii,ale boli dost onicom výsledky tak i konkurencia by mohla zavahat.Inak spameri x-iek budu mat 15b :? .
Neviem ci to mam dobre zratane,pocital som uz aj stým ze PHX udrzi vedenie 2:0.
Petrik 13b
Ohlund 10b
Philipo 8b
Minn1 4b :scare:
Minnesota1 píše:Po dneskajsku sa obavam o udrzanie prvej pozicie v konferencii,ale boli dost onicom výsledky tak i konkurencia by mohla zavahat.Inak spameri x-iek budu mat 15b :? .
Neviem ci to mam dobre zratane,pocital som uz aj stým ze PHX udrzi vedenie 2:0.
Petrik 13b
Ohlund 10b
Philipo 8b
Minn1 4b :scare:
nevidel by som to zase az tak tragicky. o par bodikov z naskoku prideme, ale nebude to nic svetoborne
ak ratam aj vitazstvo phoenixu (3:0 po 2 tretinach)
tak to podla mojich poctov vyzera takto:
falcons: 21 (ja 13, Ohlund s pipom po 8, Min 4)
draci: 23 (ixkar joe 15, ostatni 8, 7 a 6)

o viac ako 2 body by nas draci ani pri akomkolvek vysledku zo SJ (aktualne 1:1 pred koncom 2. tretiny) dobehnut nemali
v pripade remizy to bude 27:29, v pripade 1 23:24 a dvojku nemame tipnutu nikto takze by zostalo 21:23

horsie by to bolo keby napr. phoenix neudrzal vedenie a zremizoval... to by sa priebezny stav bez zapasu SJ-CAL zmenil na 21:26
dnes to mame za 8 bodikov a naskok pred DD by smw mali o bodik zvysit
pekna trefa Minnesota :good:
Tak dneska to bol priemerny den,ale este sa hrá LA 2:1 CGY po 2.tr.
Celkovo by sme mali mat 16b,ale skontroloval som este 2 najblizsich prenasledovatelov Drexel Dragons 19b a Hockey Kent 20b ale neviem ci to je dobre
Takze od obidvoch timov budeme asi viest o 6b ale este nas cakaju 2dni kde bude rozhodujuca streda kde je na programe az 10 zapasov
dnes by to mohlo vyzerat takto:
falcons - 9 ; DD - 10 ; HK - 4

do posledneho dna by sme tak mali ist s 5 bodovym naskokom na DD a 11 bodovym na HK :thumbsup:
pevne verim ze sa to 1. miesto uz podari udrzat, aj ked 5 bodovy naskok je pri 10 zapasoch zanedbatelny, takze treba dat dnes do toho vsetko :!: :povzbudzovanie:
1593 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS