Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TORONTO MAPLE LEAFS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Getzo5 píše:
Martin #27 píše:Proč ho vlastní fans vybučeli? Že by už zjistili že mají v týmu 2 nejpřeceňovanější beky v lize?
Len dvoch? :shock: :lol2: :wink:
Komisarek, Phanuef... kdo dál podle tebe?
Martin #27 píše:Komisarek, Phanuef... kdo dál podle tebe?
Kabelka predsa. Nám by pomohol, stále je to dobrý bek, ale vzhľadom na hru a čísla už nie je ako kedysi a stále sa nadhodnocuje. A celkovo. Schenn je šikovný a Beauchemin istota, ale tá obrana ako celok je tak dobrá snáď len na papieri. V reále nie.
Getzo5 píše:
Martin #27 píše:Komisarek, Phanuef... kdo dál podle tebe?
Kabelka predsa. Nám by pomohol, stále je to dobrý bek, ale vzhľadom na hru a čísla už nie je ako kedysi a stále sa nadhodnocuje. A celkovo. Schenn je šikovný a Beauchemin istota, ale tá obrana ako celok je tak dobrá snáď len na papieri. V reále nie.
Beauchemin jistota?? ten kluk za každý zápas minimalně jednou namaže :hroza: na Kaberleho se je radost dívat, jasně už nehraje jako kdysi ale ta jeho rozehrávka a myšlení to je radost pohledět. a že by nám pomohl o tom žádná. Kdyby byl u nás to by si viděl jiné přesilovky než ten hnus co předvádíme
Martin #27 píše:Beauchemin jistota?? ten kluk za každý zápas minimalně jednou namaže :hroza: na Kaberleho se je radost dívat, jasně už nehraje jako kdysi ale ta jeho rozehrávka a myšlení to je radost pohledět. a že by nám pomohl o tom žádná. Kdyby byl u nás to by si viděl jiné přesilovky než ten hnus co předvádíme
Beauchemin je dobrý priemer, v takom zmysle to bolo písané. Pekne sa naň možno pozerá, moje konštatovanie a fakt, že je už zotrvačnosťou precenený to ale nemení. :wink:
Tento rok bude zčoho vyberať. Krásne zákroky a tento nieje výnimkou :good:
Steven píše:Tento rok bude zčoho vyberať. Krásne zákroky a tento nieje výnimkou :good:
To áno, ale na Backstromov hokejkou, Leclaireov post-to-post a hlavne na Conklinovu lapačku nebude už mať určite žiaden, môžme sa pokojne staviť. :cinka:
zápas som videl a ak by tento zákrok nevyšiel a bolo by po tejto akcii 4:1, bolo by po zápase, v týchto fázach bolo TOR bez života so sporadickými no málo nebezpečnými protiútokmi. Takto sa ujala pekná strela Kaberleho, TOR ožilo a vrátilo sa do zápasu, za asistencie vlažného prístupu domácich samozrejme. Cez to všetko to bol pekný zápas, kde sa párkrát dobre predviedli obaja brankári. Herne sa mi veľmi páčil Laich, Semin a na druhej strane Bozak a Versteeg - ten jeho únik s gólovým zakončením na 3:3 bol parádny, bol dravý a rýchly. :good:
Inak povedané, s prepáčením Walt, tento zákrok my od*ebal tiket za 50 evry...thank you very much Jonas. :bitka3:
Giguere zas nová maska, zas hnusná...to si ten chlap nevie dať spraviť niečo od skutočného PROFÍKA? Ďalší nevkus, ale tak...koľko ľudí, toľko chutí, že... Minimálne štyria na to kvalitu majú. V NHL chytá už dosť dlho na to, aby to vedel. :?

Obrázek
"OneseasonstarMichelinGigueregotownedevenbyEnroth", torontskej matlák, matlácka maska :)
Chabal píše:Netušil jsem, že fanoušci Maple Leafs, tohoto tradičního kanadského klubu, neumějí pořádně fandit a povzbuzovat svůj tým!! V zápase s Rangers bylo ticho jako v kostele a teprve v úplném závěru se nějací ozvali!! Prostě bída, bída a ještě jednou bída!!
Great atmosphere at these Leaf home games. I always enjoy the sound of 20,000 + people all fucking around on their phones and eating sushi...
:yes:
Z farmy byl povolan talentovany Nazem Kadri (sedmicka lonskeho draftu) a mel by nastoupit zitra proti Canucks. V AHL si letos za Marlies pripsal ve 14 zapasech 14 bodu (5+9). Budu drzet palce! :good:
Tak to je paradicka. 4 presilovkove goly za 1 tretinu. A dokonaly obrat :-O
Steven píše:Tak to je paradicka. 4 presilovkove goly za 1 tretinu. A dokonaly obrat :-O
Tj celkem jsem cumel :shock:
Versteeg sa rozstrieľal, Kadri pribudol a listy začínajú vyhrávať :bitka3:
Obrázek
Orr dnes pekne naložil Storinimu či ako sa volá,to muselo bolieť :D :cinka: :cinka:
Obrázek

:lol3:
gratulujem Torontu k vyhre nad NJD :thumbsup: po zapase mali ale hraci leafs trochu problem dostat sa naspat na hotel, kedze tam bola snehova burka. Bolo celkom zabavne sledovat tweety Tylera Bozaka :biglol:

Přílohy

Njn a somár Wilson povie, že "on nevie či toľko ľudí (5329 because of blizzard) nechodí do Prudential bežne..." a potom má človek tých nafúkancov rešpektovať, čo si myslia, že za hranicou Toronta končí civilizácia. :thumbsdown:

Monster`s new mask:
Obrázek
lebda pri vyhre 9:3 ziskal 3 minusove body, najhorsi spomedzi vsetkych hracov na lade :lol:
toronto teraz caka trojzapasovy trip po pacifiku, vidim to tak na max 2 body :)
arek píše:lebda pri vyhre 9:3 ziskal 3 minusove body, najhorsi spomedzi vsetkych hracov na lade :lol:
To moc nepřekvapí... Lebda, to je jeden z nejhorších beků v lize. Burke musel být asi zhulený, když ho podepisoval :hroza:
Pěkně mi vypálili rybník :bitka3: Samozřejmě letos to není žádná věda vyhrát v San Jose, ale stejně; to jsem nečekal :-(
arek píše:toronto teraz caka trojzapasovy trip po pacifiku, vidim to tak na max 2 body :)
realitou sa stali 4 body, co mi ale vobec nevadi a tak trochu v kutiku duse som v tom aj dufal.
Leafs sa celkom slusne rozbehli, v novom roku maju 5W - 2L. Na playoff strata 11 bodov, co je vcelku dost, ale zvladnut by sa to este dalo pri velmi dobrych vykonoch a predpoklade, ze nejakemu timu z prvej 8ky vypadne forma (napr. Atlanta? :) ) Navyse TDL sa blizi a za Kaberleho by sa dala ziskat slusna posila do utoku.
Clarke MacArthur vedie timove stats s 36 bodmi, tento chalan sa mi pacil, uz ked hral v Sabres. Za 1.100 usd vyborny hrac, odporucam v lete podpisat.
V brane sa dobre ukazuje 22 rocny mladik James Reimer :good: Zatial v 7 zapasoch 93.3, a bolo by to lepsie, keby si to nepokazil v zapase s Coyotes (80%). Po sezone bude 7milionar Giguere UFA...takze za tie peniaze sa bude dat zohnat nejaka kvalitna jednotka k Reimerovi. (Vokoun?)
1293 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES