Kabelka predsa. Nám by pomohol, stále je to dobrý bek, ale vzhľadom na hru a čísla už nie je ako kedysi a stále sa nadhodnocuje. A celkovo. Schenn je šikovný a Beauchemin istota, ale tá obrana ako celok je tak dobrá snáď len na papieri. V reále nie.Martin #27 píše:Komisarek, Phanuef... kdo dál podle tebe?
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
TORONTO MAPLE LEAFS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Beauchemin jistota?? ten kluk za každý zápas minimalně jednou namažeGetzo5 píše:Kabelka predsa. Nám by pomohol, stále je to dobrý bek, ale vzhľadom na hru a čísla už nie je ako kedysi a stále sa nadhodnocuje. A celkovo. Schenn je šikovný a Beauchemin istota, ale tá obrana ako celok je tak dobrá snáď len na papieri. V reále nie.Martin #27 píše:Komisarek, Phanuef... kdo dál podle tebe?
Beauchemin je dobrý priemer, v takom zmysle to bolo písané. Pekne sa naň možno pozerá, moje konštatovanie a fakt, že je už zotrvačnosťou precenený to ale nemení.Martin #27 píše:Beauchemin jistota?? ten kluk za každý zápas minimalně jednou namažena Kaberleho se je radost dívat, jasně už nehraje jako kdysi ale ta jeho rozehrávka a myšlení to je radost pohledět. a že by nám pomohl o tom žádná. Kdyby byl u nás to by si viděl jiné přesilovky než ten hnus co předvádíme
zápas som videl a ak by tento zákrok nevyšiel a bolo by po tejto akcii 4:1, bolo by po zápase, v týchto fázach bolo TOR bez života so sporadickými no málo nebezpečnými protiútokmi. Takto sa ujala pekná strela Kaberleho, TOR ožilo a vrátilo sa do zápasu, za asistencie vlažného prístupu domácich samozrejme. Cez to všetko to bol pekný zápas, kde sa párkrát dobre predviedli obaja brankári. Herne sa mi veľmi páčil Laich, Semin a na druhej strane Bozak a Versteeg - ten jeho únik s gólovým zakončením na 3:3 bol parádny, bol dravý a rýchly.
Chabal píše:Netušil jsem, že fanoušci Maple Leafs, tohoto tradičního kanadského klubu, neumějí pořádně fandit a povzbuzovat svůj tým!! V zápase s Rangers bylo ticho jako v kostele a teprve v úplném závěru se nějací ozvali!! Prostě bída, bída a ještě jednou bída!!
Great atmosphere at these Leaf home games. I always enjoy the sound of 20,000 + people all fucking around on their phones and eating sushi...
realitou sa stali 4 body, co mi ale vobec nevadi a tak trochu v kutiku duse som v tom aj dufal.arek píše:toronto teraz caka trojzapasovy trip po pacifiku, vidim to tak na max 2 body
Leafs sa celkom slusne rozbehli, v novom roku maju 5W - 2L. Na playoff strata 11 bodov, co je vcelku dost, ale zvladnut by sa to este dalo pri velmi dobrych vykonoch a predpoklade, ze nejakemu timu z prvej 8ky vypadne forma (napr. Atlanta?
Clarke MacArthur vedie timove stats s 36 bodmi, tento chalan sa mi pacil, uz ked hral v Sabres. Za 1.100 usd vyborny hrac, odporucam v lete podpisat.
V brane sa dobre ukazuje 22 rocny mladik James Reimer
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé