Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SAN JOSE SHARKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Jsem rád za tvůj objektivní názor na sudí. Pískali opravdu otřesně a první gól Coutura taky nemusel vůbec platit, ten triping byl podobný jako od Markova na začátku zápasu. Druhý gól štěstí, ale to je sport. Byli jste lepší, o tom se nemá smysl bavit, ale díky skvělému Priceovu jste góly vydolovali jen se štěstím, kdežto při našem zámku v pásmu (které byly pouze dva) jsme buď my nedokázali puk pořádně doprovodit až do sítě, nebo nás vychytal skvělý Nemo. Jinak jste naše útoky odrážely. Dva body berete vy, ale mrzí mě to, neb jsme si jeden mohli taky ukrást.

:pivo2: SJ pro mě ovšem velký adept na :cup: a přeju jim to.

Ad. Desharnais- on snahu má, ale lítá jen kolem hrazení a nic z toho. Ubíjí své křídla a ta jeho komicky malá postava nemá na to prosadit se jeden na jednoho.
OH MY GOSH, SAN JOSE FOR PRESIDENT! :jn:
Zhruba 17, slovy sedmnáct (!) hodin na rekonvalescenci a přejezd po Kanadě, a my pak stále bez B+B (plus záhadně i bez Nieta, bůhví co s nim je) a s obdobim střeleckýho sucha v zádech dáme Ottawě pět fíků, jako by se nechumelilo? Dobře, Karlsson si na defenzívu zase jednou hodil bobeček dva a obecně to vypadalo, jako by Ottawa měla do obrany jen jeho s Methotem (29+22 min. TOI)...ale stejně.
Neskutečnej road trip, a to ho furt kalí ještě ten Boston.

Dneska nám to Sens fakt dost ulehčili. Ať už svýma mašinama na def. errory vzadu (ale i vpředu), nebo vesměs absolutní neškodností Spezzova útoku. Turris ještě dejme tomu, ale že všecky strčí do kapsy útok Smith-Zibanejad-Neil, to asi čekal málokdo (a Ottawě to jen těžko mohlo pomoct). Díky prvnímu bodu sme konečně něco urvali na tom oslabení; díky tomu druhýmu sme si mohli dovolit dosti příšerný přesilovky, kdy sme se jen sotva zvládali usazovat v útočný třetině, a Stalocka v bráně.

Alexe teda sice komentátoři dost chválili (ale koho taky ne), nicméně já z něj minimálně třetinu a půl obyčejně rostl v očekávání divoký přestřelky. Šíleně rozháranej, vyloženě amatérskej styl, nulová kontrola brankoviště, nemalý množství vypadnutých kotoučů a luckerovských zákroků - a i když nás pozdějc podržel, pořád to vypadalo spíš jako heroickej výkon na rybníku před barákem. Po tomhle infarktovym něčem si holt člověk ještě víc cení Niemiho rozhledu, klidu a všeprostupující profesionality. A že to víc jde jen ztěžka...(prosim, Nemo, nezraň se nám, nikdy!)

Poslední poznámka, co k tomuhle zápasu mám, pak směřuje ke kouči: velká pochvala za proměnu Jumbova útoku! Efekt asi netřeba sáhodlouze popisovat: střelecký procitnutí Toma a první dvoubodovej zápas Shepparda v dresu SJS.

(Jo, a další bezva výkon Desjardinse, to musí bejt snad nejlepší 4th liner v dějinách klubu, bez legrace; a dneska se konečně dočkal i velezaslouženýho prvního gólíku v sezoně).
10-1-1 :wave:
Před zápasem bych bod ze Staples bral všema deseti, o tom žádná, ale tohle je takovej Boston vol.2, ah!

Opět sme spáchali obyčejný harakiri, tentokrát ještě víc zarážející. Dvakrát "too many men", z toho jednou pro jistotu těsně před koncem (aby LA přece jen našlo recept na naše prvotřídní PK); do toho Stuart evidentně prodal OT, který nakonec bylo tim nejhoršim, jaký sem od nás viděl (a k "dobru" mu můžu přičíst i špatnou třetí třetinu, kterou sme odehráli prakticky bez ofenzívy); no a mimoto samozřejmě průvodní znak celýho utkání, a sice moře turnoverů z naší strany, vyplývající z klasicky nátlakový hry kalifornských mašin na hity...

Plusy? Hledaj se mi špatně. Obvyklí tahouni zahráli (nad)standard směrem dozadu, dopředu už to ale bez výjimek žádná sláva nebyla. Havlát si dokonce odbyl jedno střídání se čtvrtou lajnou a obecně debut odehrál v neviditelnym plášti; zřejmě nebyl uplně OK dle pohybu a všeprostupující opatrnosti.

Nakonec pochválim snad jen Jumbův step up v posledních 30 vteřinách závěrečný části, kdy v kritický chvíli zapomněl na naši tragickou bilanci na buly (Logane?! Hrozivej rape od Kopitara). Krom toho příjemný jubileum oslavil Pavelski (350. bod a dorovnání Friesena na čtvrtym místě tabulky nejproduktivnějších hráčů v historii klubu), další výbornej výkon podal Vlasic (jako jedinej konkurenceschopnej bek i v klíčovym okamžiku parádně "vykoupil" Braunovu hrubici) a pak už snad akorát jeden světlej bod v našem fyzickym tápání...

:slintac:
Pokazil si YT video. :giggle: Ale ak je to Marleauov one touch pass na Couturea, tak je ti odpustené. :frajer2:
Fuck, spechal sem, v nahledu ale vypadalo funkcni. Kazdopadne to mel bejt lahodnej Demersuv hit na Browna, to mi je beztak odpusteno. :jn:
Vzdy ma zaujimalo, ale stale som sa zabudol opytat...presun Burnsa do utoku v minulej sezone bolo sposobene cim? Pretlakom obrancov, z nudze cnost alebo len trener videl nieco, co Burnsovi predosli treneri nie? :neviem:
Podla mna to bol super tah, navyse Burns s tym jeho "prave som vysiel z lesa, kde som sa tulal pol roka" zjavom mi je strasne sympaticky :D
Getzo5 píše:Pokazil si YT video. :giggle:
Mně to teda jede. :neviem:

No, on Burnsy v útoku hrával už dřív, zaskakoval tam v Minnesotě (2009) a dokonce i sám McLellan ho na pravý křídlo stavěl, když mladýho Brenta trénoval v Houstonu (04/05). Na druhou stranu to opravdu lze považovat za geniální tah s perfektnim načasovánim. Byla to teda sice bezesporu znouzectnost, a když šel zprvu ke Gomezovi se Sheppardem dělat depth forwarda (to bylo asi na jeden dva zápasy), ani to neklapalo; ovšem jak se přesunul do lajny k Joeovi, začalo blikat jakýsi světýlko a nastartoval se celej mančaft. A ten to v tom březnu mimochodem zoufale potřeboval. Působil unaveně, nedůrazně v útočný třetině, neměl takovou střelbu - pak to taky šlo vidět v PO, kam ten tým vstupoval v uplně jiný psychický (i fyzický) kondici.
Jinak o přetlaku v obraně se s bekama jako Stuart/Hannan (min. v tehdejší "formě") mluvit vážně nedalo.
Obrázek

Konečne je z neho človek a nie zvieratko :giggle: Ale rešpekt, že to všetko kvôli MOVEMBRU :klobuk: :klobuk:
Nieeeeeeeeeeeee :cry:

Dnes nas cakaju nejaki uboziaci z puste (Wanic) :jn:
kajo píše:Dnes nas cakaju nejaki uboziaci z puste (Wanic)
Myslel som, že patríš ku kormidelníkom Titanicu menom Flyers.
kajo píše:Dnes nas cakaju nejaki uboziaci z puste (Wanic) :jn:
Už ses kompletně vykašlal na ty ubožáky z východu? :jn: :good:
:nono: Kapitan neopusti svoju lod za ziadnych okolnosti (ty s tym nickom by si to mal vediet), pokial sa nevola Francesco Schettino :jn:

Holmgren usudil, ze nam chyba uz len Ekblad aby sme na ten :cup: konecne dosiahli, tak rok si este pockam. A v tom case budem jednym ockom sledovat sympaticky tim z Kalifornie (nie, nie ste to vy z LA). Pokial som neskocil na Pens vagon, je to myslim ok.
Jj, západ + východ je podle mě naprosto v pořádku. :)
Toto tu pri tých "lajkoch" vyzerá na romantický večer. Prinesiem vám ešte niečo? Víno, čínu, baterky...?

U mňa dobré, tiež mám svojho favorita na západe. Len ma prekvapilo, keď som videl černocha v oranžovom ako sa vyjadruje v duchu "my Sharks". :lol2:
fantomas píše:Už to tu jééé.. :jn:
Obrázek
Už to tu jééé.. :jn:
Taky tady budu banwajdrit!

Teda pokud se nepotkame ve finale! :nono:
No takto, aby som to vysvetlil a neprisiel nahodou maro a oznacil ma za "bangvajdlera". Flyers ostavaju cislo 1, ale na tu "hru" sa fakt pozera velmi tazko. Hlavne po tom, co sme boli za posledne roky zvyknuti. Ale neznamena to, ze ich nebudem sledovat, prave naopak. Nenecham si ujst ziadny zapas. No popritom chcem vidiet aj poriadny hokej, tak preto sharks :jn: Som rad, ze dedek sa ku mne pridal :serus: :andy:

Kapitan, to vinko neznie zle. Len skoda, ze dnes som ho uz mal v mnozstve dost neromantickom.
chlapi spatni volite, toto je zase len franchise muzstvo :hroza:
Franchise? Ako to myslis? Ze su to PO chokeri? Tych hladaj inde :fucker2:
U flyers fans je asi prirodzene hladat muzstva co v PO nikdy neuspeju :giggle:
Finch182 píše:U flyers fans je asi prirodzene hladat muzstva co v PO nikdy neuspeju :giggle:
Už loni bylo vidět, že tenhle tým po dalšim roce zrání uplně klidně může uspět i ve vyřazovací části, chytrolíne. :roll:
No, tohle ne. Phoenix mi začíná lézt pořádně na nervy, zápasy s nima fakt nemám rád. Minule 50 střel, Smith 47 zákroků. Dneska 50 střel, Smith 48 zákroků. Jedinej rozdíl: posledně sme byli na rozjezdu Hertlmánie a k výhře nám stačila jedna stoprocentní první třetina. Dneska to mohlo bejt podobný, ale bohužel. Čtyřminutovou přesilovku sme odehráli fajn, nicméně bez gólu, Smith mezitim chytnul slinu a z takhle rozjetýho vlaku se už vystupuje těžko.

Málem sme to teda dokázali, jednou. A to když mimořádně dominantní přesilovku a opravdu dvouminutovej zámek plnej střelby a nedotažených kombinací uzavřel ve 26. minutě navrátilec Danny něčim, co Remenda trefně pojmenoval jako "laser". Hned záhy sme ve svym klasicky suverénnim stylu odbránili PK a užuž to vypadalo, že sme blízko blizoučko zlomení kojotího odporu. No, chyba lávky, Boedker osvědčil šikovný ruce a byli sme zpátky na začátku.

Phoenix opětovně zabetonoval brankoviště, jak to umí snad jenom on, aby se Logan (10 SOG) a kol. mohli bez úspěchu ustřílet k smrti. Mimo jiné do Zbyňka, kterej zablokoval hned sedm střel. Ale samozřejmě hlavně do Smithe, kterýmu holt když sedne zápas...no známe to. Navíc se zdá, že mu po tom vstřelenym gólu ohromně narostlo sebevědomí na hokejce, protože dneska tam zezačátku normálně plnil roli libera.

:plus: Thornton na buly přes 70 procent.

:plus: O něco lepší Havlát, vedle Logana musí pokračovat, uplně jinak se tam využije.

:minus: Poprvý sme doma nerozhodli v normální hrací době a já tak přihlížel dalšímu otřesnýmu OT, který sme tentokrát přežili jen díky Anttiho akrobatickym etudám (za těch pět minut sme ani jednou nevystřelili!!)

:minus: První substandard Vlasic v sezoně.

:minus: ZATRACENÝ COYOTES!!
Logan Couture has 10 shots. The Devils had 14. Neither has scored though. :cry:
Getzo5 píše:Logan Couture has 10 shots. The Devils had 14. Neither has scored though. :cry:
Edler mal 12 :shock: a tiež bez golu, tá NHL je čudná v tejto sezone, podla toho vášho tragického výkonu proti Flyers vyzerá dnešný zápas s oddýchnutými Wild ako jasná záležitosť a v stávkových je 2 kurz, to aby som išiel založiť barák, ale tak aj fila fasne 7 a pri b2b zápase dá SO... nechápem tomu. Aj tá Sabres fazona na domácom lade, forma Oilers, WTF ja som myslel že tá NHL je už vyrovnaná.
951 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES