Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CALGARY FLAMES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

debil píše:aj ked to nevypada pekne boli s toho body posledne zapasy.
nie sme na krasokorculovani, prvorade su body do tabulky..vyhry nad Dallasom, Detroitom a Minnesotou rozhodne stoja za poviminutie..1 hviezda duelu (1/39) na spravnom mieste..
zasrani rozhodcovsky zmrdi. colorado vyhrava dalsi stastny zapas s nami. keby to nebolo colorado co by s nami vyhralo zas tak vselijak tak mi to nevadi lebo aj my sme s inymi timami ale akurat hento colorado bolo dalsi zapas o nieco slabsie a dalsi zapas vyhralo.
a co se ti konkretne na rozhodcich nelibilo?????podle me pripiskavali flames ze zacatku zapasu a z toho meli taky par presilovek....presilovka v zaveru kdy vyrovnal Duke byla po faulu takze v poradku a v prodlouzeni taktez.... :thumbsup: ...bohuzel tak to chodi...takovych zapasu jsme mi ztratili uz mnoho....akorat nevim co se ti presne nelibi :) ......jsem rad ze se nam proti flames letos tak dari....musime ty body nekde sbirat kdyz treba zase s detroitem mame letos 4 zapasy a 0 bodu....tak to chodi..... :D
abych byl objektivní musím uznat,že dneska byl Phaneuf jednoznačně nejlepším mužem svého týmu a nebýt výrazného poškození Flames v posledních minutách zápasu ze strany rozhodčího,tak nějaký bod by určitě urvali
Obrázek
Joseph nemal moc roboty ale nezachytal zle.

Iginla vyrovnal timovy rekord Theorena Fleuryho v pocte strelenych golov celkovo.
Predpoklady mi zatial az na nejake vynimky vcelku vychadzaju, Flames nadherne slapu, to sa mi celkom pozdava!
co ti javiem. co to ako ma byt pomer striel 19 - 39 ? Kiprusoff musel aj na hlave stat.
Ale co je doma, to sa pocita!
Debil, dnes som vaším najväčším fanúšikom, tak ako San José 8) .
To je super, ja tiez tak nezistne fandim. napriklad dnes atlante.
Ja fandim Calgary do tej miery, ze s nimi vazne ratam v playoff, chcem, aby sa moje predpoklady naplnili, chcem, aby Calgary dost vyhravali.
debil píše:To je super, ja tiez tak nezistne fandim. napriklad dnes atlante.
Mitchi,v noci jsi doufám Atlantě nefandil? :wink: I když to tak vypadalo,kuadpc,jasná 2ka(2b) a oni to takhle podělají! :o :evil:
Na flames by som nedaval jasne tipy v tipovacke. To je opet stary znamy folklor, vyhra sa pet zapasov so silnymi, nasledne sa prehra s kadejakou atlantou.
kua preberte sa prehrat s atlantou? to snad nemyslite vazne toto sa uz nesmie opakovat jednoducho dalsi zapas musime vyhrat hrame v chicagu tak vela stastia go FLAMES go
Lenze Chicago hra medzitym este jeden zapas! Ten vyhrame. Flames ale bude vacsia prekazka....
Tesis sa na vzajomny match, debil? Ja hej. Jastrabi dnes ukazali kus kumstu, ale Flames su kvalitnejsi super....
Tesim sa na kazdy zapas, hlavne ked sa hra tak skoro ako dnes. Bohuzial som v prdeli odstrihnuty od netu a ked mi ho dodnes vecera nerozchodia uvidim prd a nie hokej.
Další vzájemný zápas se opět blíží a tentokrát vyhrajeme my! Ta ten shotout s děsně obrannou taktikou vás musíme potrestat.
MartinFC píše:Další vzájemný zápas se opět blíží a tentokrát vyhrajeme my! Ta ten shotout s děsně obrannou taktikou vás musíme potrestat.
no dobre, tak teraz pre zmenu vyhrame utocnou taktikou.
debil píše:
MartinFC píše:Další vzájemný zápas se opět blíží a tentokrát vyhrajeme my! Ta ten shotout s děsně obrannou taktikou vás musíme potrestat.
no dobre, tak teraz pre zmenu vyhrame utocnou taktikou.
Vy to vůbec umíte???? :haha2:
debil: Skoda, mohol si podat slusny report... Dnes pojdem spat, takze aj keby nejaky hokej konecne na tomto compe bezal, neuvidim ho. Verim tomu, ze nabudeni Hawks prekonaju aj posledneho tohtosezonneho supera mimo divizie.
MartinFC píše: Vy to vůbec umíte???? :haha2:
staci pozriet stats a uvidis ze ano.

s chicagom zatial dobry stav 3:1. udrzat!
Chicago zacalo hrat az v 2. tretine, nastartovala to presilovka, ale dovtedy Flames drvili az to pekne nebolo! :bitka3:
Vy to vůbec umíte???? :haha2:[/quote]

ano my to vieme uz vyhravame 1-4 :lol2:
2274 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES