Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Co sa tyka jeho hry v utocnom pasme,alebo PP,je to jeden z naj v NHL,ale v obranom pasme robi strasne vela chyb..
To sa stáva, každopádne je to kvalitný bek. Je viac ofenzívny asi. Možno by sa to mal snažiť nejako vykompenzovať alebo robí to čo od neho chce tréner. Neboj, on sa ešte ukáže.
Ja myslím, že sa veľmi rýchlo pozbiera, lebo s tou jeho šialenou zmluvou (myslím, že na 56 mil.) si nemôže dovoliť takto hazardovať so svojou povesťou a musí dokazovať, že si tie peniaze zaslúži. Zatiaľ je 6 najlepšie bodujúci hráč jastrabov, ale na chrbát mu dýcha Duncan Keith, ktorý berie troška iné peniaze...
Ale páči sa mi ešte ten váš Kris Versteeg, takýto hráč by sa zišiel aj nám :sad2:
Dnes super Chicago, no super, mohlo to byť aj presvedčivejšie, keďže posledné víťazstvo nad canes sa datuje na apríl 1999 :-O ale body sa rátajú. Ten Versteeg je blázon, skvelý hráč a pokiaľ ostane, tak do budúcna veľmi dobrá vyhliadka. :cool: Dnes vyrovnával na 1:1 a premenil rozhodujúci samostatný nájazd, čo mu vynieslo prvé miesto vo three star selection, okrem toho, dobrý výkon predviedli aj brankári sejvy u Hueta 29 a u Warda 39 :thumbsup: to len potvrdzujú. Takže trojzápasová šnúra sa konať nebude. :smile03:
ozaj, kde nám zmizol Popradčan..?
BLACKHAWKS1COLORADO 5
:thumbsdown:

BLACKHAWKS.... 3.....CAROLINA HURICANES ....2OT

Tak tento zapas sa uz podobal na zapas play off,tesna obrana,vela hitov,tesny vysledok a muselo sa rozhodovat az na samostatne najazdy.Este stale nehrame svoju hru,ale sa to uz pomaly zlepsuje,aspon dufam,konocno uz bolo vidiet energiu na lade od nasich mladnakov,aj Huet po narodeni syna chyta istejsie,nemohol ani za jeden gol,posrala to nasa obrana,ked nedokazala dostat puk z nasho pasma a zase sme inkasovali.Pry prvom bol zase Campbell a pri druhom Bolland :bitka3:

Versteega zase vidno,od kedy nehra na poste centra,zacina bodovat,je to VELKY talent a vcera pekne zastupil nasho Havlata,za co si zasluzi velky potlesk :clap: ,najprv tam v "tretej" lajne namiesto Havyho nastupil Big Buff/Byfuglien/,ale nepremenil par sanci a JQ ho presunul,aj ked nehral zle..Uz v prvej tretine sme mohli vyrovnat v PP,ale Brouwer nedokazal dostat puk do odkrytej brany a bolo potom trapenie,lebo sme zase inkasovali ako prvy.Po vyrovnavajucom gole Vesrsteega,sme zacali preberat opraty a nasa hra vyzerala uplne inac,ako v poslednych 2 zapasoch,zodpovedny v obrane a kvalitne zakroky brankara.Nasledovali 3 :!: breaky Kane,ale nepremenil ani jeden,v jednej sanci dokonca trafil tyc,ale po gole Brouwera sa nam/mne/ uz dychalo lepsie,myslel som,ze to nejako doklepeme a uz som si bol isty vitazstvom,ale...........,nas byvaly first pick a hrac Hawks Ruutu vyrovnal a zacal som penit a pobehovat ako zmyslov zbaveny,TOTO NENI MOZNE !!!!!!,tlacime ich a nakoniec vyrovnaju pred koncom zapasu....V OT boli sance na obidvoch stranach a brankari sa ukazali.V najazdoch to uz bol vabank,Toews,Kane a Versteeg skorovali/Bolland dal tyc/,takze extra bod dostal lepsi tim a rozdelenie bodov bolo podla mna spravodlive.

BLACKHAWKS 83 BODOV A STVRTE MIESTO V WESTERN CONFERENCE :ejha:

Este jedna mala poznamka,hrali sme proti superovi,ktoremu sa v poslednej dobe dari a v nasej zostave chybali TOP 2 hraci ako Havlat a Sharp...

Obrázek
Obrázek
Obrázek
pekné, na diaľku vám nesmierne fandím, sympatický omladený tím, ktorý sa dostal z najhoršieho dúfam. Podobnú cestu smerom nahor si razíme dúfam aj my v Blues :smile03: :yes:
Vdaka,od teraz nas cakaju iba tazke zapasy,povedal by som PO zapasy,kde sa bude bojovat o kazdy puk,kazdy centimeter ladu..V takychto zapasoch ani nemusim vidiet vela golov,ale ta energia a boje o kazdy puk,rozohravka v malom priestore,ked su na tebe nalepeny neraz aj 2-3 hraci ma dokaze dostat do tranzu :good: ,preto milujem v NHL PO games..
V utorok nasi dostavali na treningu zabrat,trenovali hlavne hru pri mantineloch a nestrili jeden druheho,bolo to naozaj tvrde,neraz sa spoluhraci ocitli na lade po tvrdom strete :D ,ale nikto nenadaval,v zapase by s toho bol uz fight,dokonca ja Campebell neuhybal,ale hitoval ako sa na hraca jeho kalibru v NHL patri :good:

Este jedna poznamka k zapasu s Coloradom,bolo vidiet,ze aj hracov COL priebeh stretnutia prekvapil,ako lahko prisli k 2 bodom...Vcera som si vsimol v nasom zapase,ze aj ked sme prehravali 1-0 a je tu citit obrovsky tlak na hracov,ako od TOP managmentu,tak aj od fans,ktory nasich po zapase s COL vypiskali,nasi sedeli na lavicke s kludom anglicana,ziadna panika,ziadne reci,hrali system,ktory mali naordinovany a az na par chyb v obrane,hrali naozaj zodpovedne,je to naozaj obdivuhodne nieco take vidiet na tak mladom time,ako je Hawks,to iste som si vsimol v PO zapasoch DET a PIT,hraci DET ziadna panika a na lavicke PIT,ako v ule... :lol2:
No vidíš, takže predsa len to bol u Campbella výpadok formy hej? :) A k tomu Versteegovi, keby sa Ti chcelo tu dať niečo o ňom, bude rád :yes: ... už som si ho všimol dávnejšie, ale naozaj, v poslednej dobe sa mi veľmi páči.
Popradcan píše:PO zapasy,kde sa bude bojovat o kazdy puk,kazdy centimeter ladu..V takychto zapasoch ani nemusim vidiet vela golov,ale ta energia a boje o kazdy puk,rozohravka v malom priestore,ked su na tebe nalepeny neraz aj 2-3 hraci ma dokaze dostat do tranzu :good: ,preto milujem v NHL PO games..
maximalna trefa do cierneho popradcanko :good: ja si uz prajem, nech tych 14Z nejako zbuchame a potom to pride :cinka: spomienka na minulosezonne PO nevyprchala obnovim si ju s v topicu Bruins s bliziacim sa PO :) stalo to za to, to ocakavanie, napätie pri kazdom jednom striedani, strele, presilovke ci oslabovke :roll: pri pripadnom gole ani nevraviac :D budu to prebdene noci, ale PO zapasy za to bez debatky stoja :yes:
samozrejme, budem v nom sledovat aj pocinanie si mladych dravych jastrabikov :) (len toho Bochenskeho za Veerstega by som Vam mile rad poslal spät :angel:
Presne tak Cepi,tato vymena nam vysla :clap: ,chlapec dostal sancu a hned sa jej aj chytil,mi strasne pripomina styl Havlata,vynikajuca palicova technika,strela svihom,neboji sa ist do osobnych subojov,je zdravo drzy,dobre prihravky,ale v tomto ma od Havyho este daleko,to pride samo,predsa len je to jeho prva cela sezona v NHL,takze spokojnost s nim ja velka,dokaze hrat lave,ako aj prave kridlo a ma cuch snipera,nezabudnem na zapas este zo zaciatku sezony,ked skoro sam rozhodol zapas proti ANH ,dokaze podrzat puk aj v malom priestore a dobre rozohrat,v tomto mi pripomina Havlata,jeho slaba stranka je v braneni,ale ako som spominal,ma za golierom este malo zapasov v NHL a vela casu sa zdokonalit v kazdom aspekte tejto nakrajsej hry na svete :good:

Este pridam nieco z jedneho rozhovoru na zaciatku sezony,otazka znela,co je pricinou,ze sa mu tak dari a on povedal,ze kazdy hrac,ktory pride s AHL si musi VERIT,ze ma na NHL,zdravo drzy,verit si, to je uspech pri prestupe do NHL a vela hracov ktory pridu si NEVERI a potom im ta adaptacia trva dlhsie,alebo sa nedokazu presadit vobec..velmi zaujimave :idea:
Space invaders: The Hawks are reaching new heights. The STS–119 Space Shuttle Discovery is scheduled to launch this weekend from the Kennedy Space Center in Florida and Commander Lee Archambault has chosen to bring an official personalized Blackhawks jersey for the 14-day mission.

Archambault is from Oak Park and played college hockey at Illinois.

The jersey will be presented to the Blackhawks with a letter of authenticity from NASA along with a photo from space.

Na palube raketoplanu,ktory vystartuje tento tyzden,bude aj Lee Archambault ,ktory zije v Oak Park Illinois a zoberie si zo sebou dres ChicagaBlackhawks na 14 dnovu misiu do kozmu.Tento dres bude potom vystaveny s potvrdenim od NASA a fotkou z vesmiru....

Hawks rules aj vo vesmire
:clap:
BLACKHAWKS 3BLUE JACKETS 5

Bol to dobry zapas,dalsi s tych play off zapasov....V prvom rade klobuk dole, pred hracmi Columbusu,hrali efektivne a vyhru si zasluzili..Nasim sa neda skoro nic vycitat,bojovali celych 60 minut,ale Huet nas zase nepodrzal,neviem nad cim premysla,ked je v branke,jeden den zachyta aj nemozne a na druhy den pusti goly,ktore chyti aj brankar AHL s platom 50 000$...Ked som videl,ze je v branke Dubielewicz,naivne som si myslel,ze to bude lahka jazda,predsa len ma odchytane v NHL okolo 30 zapasov za svoju karieru a CLS mali v nohach tazky zapas proti PIT..CLS v druhej a tretej uz len vyhadzoval puky,sanazili sa spomalit tempo,lae nasi busili a busili,ale nedokazali dostat puk ani na branu,pri tolkych braniacich telach..Jednos pozitiv bolo,ze nam isli presilovky..Skoda toho obranneho zakroku Hejdu,kedy zabranil golu do prazdnej v Bollandovej sanci a mohlo byt 1-1 a potom sme dostali za chvilu gol na 2-0,toto bol zlomovy moment,dotahovat vysledok 0-2 stoji hracov kopec sil a specialne proti braniacemu timu ako je MIN,alebo CLS,myslel som,ze je uz po zapase,za stavu 4-3 sme este mali aku tasku sancu,ale Nashov gol do prazdnej branky nas pochoval,Nasha nebolo vidiet pocas celeho zapasu,ale zastupili ho iny...

Huseliusov gol,bola parada :D Hueta nachytal na hruskach,pekne sa snim pohral...
Voracek,Vermett :thumbsup:

Najhorsi hrac u nas Huet,som rad,ze sa konecne vrati Khaby v nedelu do brany,neviem co si uz mam mysliet o Huetovi,prehrali sme uz par zapasov cisto koli nemu,staci sa len pozriet s kolkych striel dostal golov vo vcerajsom zapase... :bitka:
Tak to mi vysvětli Popradčane,co se to s Haws děje??? :shock: :shock: :-O
Nechápu to,s blížícím se play-off,jejich výkony začínají podezřele uvadat.
Khabi už chytal a na Ostrovany ani tak nestačili,no ještě měsíc čas,tak by to chtělo budíček! :wink:
tak to trápi aj mňa, ráno ma dosť rozladila tá prehra s ostrovanmi :sad2:
Chlapi nemam slov,nasi po vydarenom turne,zlozili nohu s pedalu a odvtedy sa nemozeme dostat do tempa,na kazdy gol sa nadrieme ako osly a superi nam davaju goly skoro s kazdej druhej strely,hrame krcovito,aj kem drzime puk,ale blbe vylucenia a nedisciplovanost nas stoja vitazstva,prave teraz tesne pred PO!!!!!..Musime si uvedomit,ze mame strasne mlady tim a stale sa ucia,zbieraju skusenosti,verim,ze este zabodujeme a obhajime to 4-te miesto,ktore nam zarucuje vyhodu domaceho prostredia v PO...Ked sa tak pozriem aj na dalsie muzstva stop,BOS,SJ,WSH,PHI,DET sa tiez trapia....,este je stale dost zapasov do konca... :bac:
dneska se těším moc na náš společný zápass
Pri porovnaní formy to asi nevyzerá moc dobre. Každopádne teraz je ten správny čas sa opäť nadýchnuť k zlepšeným výkonom a začať zbierať body a ja verím, že to dokážete.
Mimochodom ako tak pozerám, nielen CHI prehralo s NYI, ale aj Diabli a bol to tiež ich posledný prehraný zápas. S tým rozdielom, že od ostrovanov dostali sedmičku, ale potom vyhrali 3 ťažké zápasy v rade. Tak hádam sa po prehre s NYI podobne odrazí aj Chicago, teraz by to malo prísť vhod :smile03:
Držím palce.
Bluesman píše:Pri porovnaní formy to asi nevyzerá moc dobre. Každopádne teraz je ten správny čas sa opäť nadýchnuť k zlepšeným výkonom a začať zbierať body a ja verím, že to dokážete.
Mimochodom ako tak pozerám, nielen CHI prehralo s NYI, ale aj Diabli a bol to tiež ich posledný prehraný zápas. S tým rozdielom, že od ostrovanov dostali sedmičku, ale potom vyhrali 3 ťažké zápasy v rade. Tak hádam sa po prehre s NYI podobne odrazí aj Chicago, teraz by to malo prísť vhod :smile03:
Držím palce.
Dik,NJ bude tazky oriesok,Martin v branke,dobra defenziva NJ,som zvedavy aj ja,mozno to je aj dobre ,ze hrame vonku....
Martin #27 píše:dneska se těším moc na náš společný zápass
Ja mam zas velke obavy s tohto zapasu.,budem ho sledovat z malou dusickou...
myslím, že práve Martin v súčasnej forme, bude tým najťažším orieškom...
Martin a potom power play NJ nam moze zlomit vaz,Elias,Parise su na PP vynikajuci a my sme na penalty kill velmi zly v poslednej dobe,jedine,zeby nas brankar zachytal....Uz nam aj Vancouver dycha na chrbat a su iba 0 2 body za nami... :?
celá naša konferencia je v podstate hodne vyrovnaná a to je dobre, do posledného kola ZČ budú zaujímavé zápasy a teda nebude nuda. Už niektoré predošlé zápasy mali nádych zápasov PO a bude sa to ešte stupňovať.
Ja by som sa uz radsej nudil :-P
Ty sa nudiť už viacmenej môžeš :D
Tak môj tip mi nejako nevyšiel, škoda. Nakoniec sa Brodeur ukázal naozaj ako príliš tvrdý oriešok. Dúfal som, že sa rozbehnete práve proti NJD, vyhrajete nad nimi po desiatich rokoch konečne a zabojujete o to tretie miesto v konferencii, aby to CGY nemali také jednoduché ale nevydalo :( . Toto už fakt vyzerá dosť divne, treba sa čím skôr nadýchnuť a dostať sa do pohody pred Play Off.
2419 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS