Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW YORK ISLANDERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Len aby nemali problem s platovou podlahou.... :lol:
[li]problemy s dychacimi cestami[/li]
[li]dlhodobe chripky[/li]
[li]bolesti hlavy[/li]
[li]otras mozgu[/li]
[li]mnohonasobne zranenia kolien[/li]
[li]slabin[/li]
[li]krku[/li]
[li]tvare[/li]
[li]bedier[/li]

podla TSN je jeho terajsie zranenie (otras mozgu) uz 48. v jeho kariere......za posledne 3 roky odchytal len 39 zapasov a to ma za sebou len 6 sezonu z 15-rocneho megakontraktu....

Obrázek :arrow: Obrázek :sarcasm:
Jooo Dipietro se fakt vyplati :) jak nekdo psal na nhlpro.cz :) jeho dres by si meli vyvesit vsichni GM v kancelari pri podepisovani smluv :)
Dnes dôležitejšia správa než (zas a znova) zranený DiPi - nastúpi Nabokov, nie Montoya :!:

Uvidíme ako mu to pôjde a koľko ho nechajú chytať. Všeobecne sa už pred sezónou predpokladalo, že dostane šancí dosť a pri TD ho vymenia za niečo slušné.

Obrázek
Nečakal som, že sa Montoya takto bude chytať aj v tejto sezóne. Snáď to Isles vydrží po celý rok. Teší ma, že z Tavaresa sa stáva skvelý líder, túto sezónu môže podľa mňa atakovať minimálne 80tku. :good:
#Isles place F Blake Comeau on waivers. No points in 16 games, -11 this season. 2,5 M cap hit.

Kdo se nachytá?
Rick DiPietro’s star-crossed career with the Islanders took another unfortunate turn with the news that he will require yet another surgery, this one for a sports hernia, that will keep him from the lineup for the remainder of the season. [DiPietro], has played all of 47 games in four years for the New York Islanders, winning 14 of them. For that, he has been paid $18 million. All that remains on his contract is another nine years and $40.5 million. If the Isles don’t use the insurance model and push DiPietro out, they could buy out the goalie for an 18-year-period, and all it will cost them is $27 million or $1.5 million a season—providing them a $2.5 million savings against the salary cap.”

Dipi by mel najit v sobe kus soudnosti a ukoncit karieru, ale kdo by to udelal kdyz ma jeste slibeno 45 mega :scare:
Mne sa najviac páčila jeho odpoveď "I still feel I can play in this league". Neviem či nepochopil otázku a myslel len na svoj zdravotný stav, ale nie Rick, ty už nechytíš ani medicinbal.

Je jedno či si na vozíku, alebo na matracoch. :slap:
Jsem snad jeste nevidel nekoho kdo by byl tak nachylnej na zraneni jako Dipietro :)

Ale myslim ze nikdo z nas v jeho pozici by nekoncil :)) teda ja urcite ne :)
Anger píše: Ale myslim ze nikdo z nas v jeho pozici by nekoncil :)) teda ja urcite ne :)
Brať milióny za to, že si zranený a pozeráš sa na zápasy z tribúny :) To by som bral aj ja.
Anger píše:Jsem snad jeste nevidel nekoho kdo by byl tak nachylnej na zraneni jako Dipietro :)
:cosi: však Markov :jn:
Joe S. píše:
Anger píše:Jsem snad jeste nevidel nekoho kdo by byl tak nachylnej na zraneni jako Dipietro :)
:cosi: však Markov :jn:
Markov ani ne, ten až poslední dobou. Dipietro měl vždy potíže "s něčím"
dneska čistá 2 a Tavares 2+1 :poklona2:
michal225 píše:dneska čistá 2 a Tavares 2+1 :poklona2:
Dnes NYI prohraje :dup: :jn:
uvidíme v noci :-P
[NYI] Islanders re-sign Frans Nielsen to contract extension [4 years, $11M]

:good:
neviete ako hrala Philladelphia? :scare: :scare:
michal225 píše:neviete ako hrala Philladelphia? :scare: :scare:
Nabby :poklona:
Nabby :arrow: Detroit :yes:
kisin píše:[NYI] Islanders re-sign Frans Nielsen to contract extension [4 years, $11M]

:good:
Škoda, že neodešel.. Takového pracanta bych rád viděl viděl u nás
Pasha píše:Nabby :poklona:
Nabby :arrow: Detroit :yes:
Na druhou stranu co by Nabby dělal u Red Wings. Dvojka za Howardem, který je jeden z nejvytěžovanějších gólmanů? To by se asi nelíbilo ani jednomu a podle mě by to ani nefungovalo.
Spíš bych se nedivil, kdyby Nabbyho chtěli k Hawks, protože tam je golman hlavní slabina.
Práve preto, že je Howie moc vyťažovaný, aby nemusel stále chytať :wink2: Ale ak bude chytať MacDonald tak, ako v poslednom zápase, tak žiadneho Nabbyho netreba :)
Já myslím, že on si na moc práce nestěžuje. Není nic extra, to samé nebo víc má odchytané víc golmanů. Spíš si myslím, že by to nefungovalo, nebo oba mají ambice na jedničku. A těch pár zápasů už Conklin nebo McDonald dochytá.
za 5 minút zápas o dôležité body,pome do boja o play off :)
Niederreiter o5 v 4. formaci.. :hroza:
Hm, prečo nechávate Nina trápiť sa vo 4.formácií ? Kľudne ste ho mohli poslať medzi juniorov a v budúcej sezóne mohol naskočiť do top6 ako lepšie pripravený hráč. Takto je chudáčisko len frustrovaný a nedarí sa mu.
843 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS