Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MONTREAL CANADIENS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
neviem na com eklund fici ale chcem tiez
:
The Habs and Kings are rumoured to be discussing a deal that would bring Visnovsky to Montreal.
The Kings reportedly are asking for a prospect and Steve Begin and a pick. Depending on the source, the Habs may be a stopover for Visnovsky. One source is telling me it is, one isn't sure, but apparently the Sharks have some interest in Visnovsky.
a prave ked s nim podpisali dlhodoby kontrakt
The Habs and Kings are rumoured to be discussing a deal that would bring Visnovsky to Montreal.
The Kings reportedly are asking for a prospect and Steve Begin and a pick. Depending on the source, the Habs may be a stopover for Visnovsky. One source is telling me it is, one isn't sure, but apparently the Sharks have some interest in Visnovsky.
a prave ked s nim podpisali dlhodoby kontrakt
Gainey vymÄ›nil Samsonova za Cullimora a Salmelainena, coĹľ byl dobrĂ˝ tah v tom, Ĺľe kdyby vyplatil Samsonova, vyšlo by to dráž neĹľ jen tyto dva hráče. MÄ›l bych však jednu menšà pĹ™ipomĂnku: vyplacenĂ Cullimora bylo správnÄ›, ale se Salmemlainenem mohl chvĂli poÄŤkat, ProÄŤ?
Salmelainen nebral pĹ™Ăliš vysokĂ˝ plat
Je výrazně mladšà než Jassen a mohl by ještě pomoct
Je ale pravda, Ĺľe kdyby byl Gainey v ĂşzkĂ˝ch, myslel by ještÄ› na nÄ›jakou posilu a platovĂ˝ strop by byl zatracenÄ› blĂzko, tak by ho s nejvÄ›tšà pravdÄ›podobnostĂ vyplatil
Je ale pravda, Ĺľe kdyby byl Gainey v ĂşzkĂ˝ch, myslel by ještÄ› na nÄ›jakou posilu a platovĂ˝ strop by byl zatracenÄ› blĂzko, tak by ho s nejvÄ›tšà pravdÄ›podobnostĂ vyplatil
Aucoina chcel Keenan osobne. Tak mu Tallon vyhovel. Hlupy trejd, ale Adrian bol v kuse zraneny, nemal moznost ukazat svoje moznosti. Samsonov a jeho 3,5 milionov je pre Hawks stravitelne susto, je to stavka, Tallon dal do banku milion a vravi, ze Sammy by mal hrat dobre. (Rozumej 2,5 melona z platov do Montrealu za 3,5 melona za Sammyho, rozdiel -1 melon pre Hawks). Beztak Habs nemaju zrovna najspravnejsiu nakupnu politiku. Napriklad ten Johnson by sa im celkom hodil. Co vahaju???
Alexei Kovalev sa stal v sobotu účastnĂkom dopravnej nehody v Grande Riviere...Kovalev ako vášnivĂ˝ pilot priletel do tohto mesta, aby navštĂvil jednĂ©ho fanúšika...nanešťastie Harley Davidson, ktorĂ˝ patril starostovi tohto mesta, sa vymkol spod jeho kontroly a havaroval..našťastie pre neho a pre Montreal Kovalev neutrel Ĺľiadne zranenia a jeho prĂchod do trĂ©ningovĂ©ho kempu tak nebude ohrozenĂ˝..vzniknutĂş škodu podÄľa vlastnĂ˝ch slov uhradĂ (hokejportal)

Carey Price – konkurent Jaroslava Haláka

2008/2009 - niekto tam fetuje a poriadne! To sa ten chlapec akurat nauci stat na lade vo vacsej sutazi, nez nejaka smiesna univerzitna sutaz, ci co to bolo. Try-City? Kto by si tie nepodstatne timy pamatal. Ludia, Montreal a Hamilton su asi este vacsie drogove centra, ako "Zlaty Trojuholnik" a Juzna Amerika! Kazdy tam sype svinstvo a potom vznikaju take debilne clanky. Ale budiz, Tavares v buducej sezone vyhra kanadske bodovanie v NHL. Podotykam, ze som si neslahol. Ale ked mozu trepat sprostosti ini, mozem aj ja!
..aj ja si myslim, ze rocnik 08/09 je pre Pricea priskory..startu v NHL mozno pricuchne uz v nasledujucom rocniku, ak (nahodou) nie, tak v tom dalsom urcite, ale to pĂ´jde skĂ´r o taku otukavacku..Huet to (zatial) isty a na Halakovi bude zalezat, ako si bude pocinat..ak to poriesi tak, ako v zavere min. rocnika, Price sa este nacaka, no ak Jaro (nahodou) pohori..
my v Bostone vsak mame obdobnu situaciu v pripade Raska a absolutne sa nestresujm tym, ze by mal dostat prilezitost v tej, ci onej sezone..nie som za tlacenie brankara do 1 timu len za cenu popularity, talentu..vsetko ma svoj cas a ten cas potom splodi dlhoocakavanu urodu
Tavares -) chorche, pohodka, je piatok, clovek uz mĂ´ze byt s bliziacim sa vikendom chyteny
tak ako ini..
my v Bostone vsak mame obdobnu situaciu v pripade Raska a absolutne sa nestresujm tym, ze by mal dostat prilezitost v tej, ci onej sezone..nie som za tlacenie brankara do 1 timu len za cenu popularity, talentu..vsetko ma svoj cas a ten cas potom splodi dlhoocakavanu urodu
Tavares -) chorche, pohodka, je piatok, clovek uz mĂ´ze byt s bliziacim sa vikendom chyteny
Tuuka Rask mal meno uz pred dvoma rokmi, je to obrovsky talent a naco stresovat, Boston ma tiez hafo brankarov, alebo aspon mal, teraz sa to len trochu obmenilo. Priceho cas pride, ale s takymi stats, dva zapasy V AHL, z toho jedna prehra, nech sa drzi radsej vzadu, nema na to! Tavares este nemoze byt po sezone draftovany, presne preto som to napisal, je to haluz!
moj nazor je ten ze halak bude v priebehu tejto alebo najnesjkor buducej sezony vymeneny. nie preto ze by price bol o neviemkolko lepsi brankar, ale urcite tam ma lepsi "background" a bude do prveho tymu tlaceny ako sa len bude dat.
ak do toho nezasiahnu nejake zranenia (huet) a price totalne nevybuchne v kempe tak si celkom viem predstavit ze halak skonci u sharks ako sucast vymeny za p. marleaua o ktoreho maju habs udajne velky zaujem.
myslim ze u zralokov by mohol byt po vymene toskalu stabilnou dvojkou
ak do toho nezasiahnu nejake zranenia (huet) a price totalne nevybuchne v kempe tak si celkom viem predstavit ze halak skonci u sharks ako sucast vymeny za p. marleaua o ktoreho maju habs udajne velky zaujem.
myslim ze u zralokov by mohol byt po vymene toskalu stabilnou dvojkou
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé