Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ANAHEIM DUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Selly8 píše:No je to v :v_hajzli: Jestli minime takto dal jakoze bodovat tak na to sere pes. Dnes jsem jako spravny fanda videl posledni 2 minuty kdyz jsem se vratil brzo vecer :D domu a jsem rad ze jsem tu saskarnu nevidel celou :thumbsdown: Kdyz neporazime ani ty wataky tak s takovou baj baj plej-of. Tusim ze za nedlouho u nas hraje Toronto, aspon zakusi konecne jak chutna vitezstvi...
Řeknu ti to takhle - Moc dobře nechápu proč by měl být Columbus snadným soustem. Já si myslím, že už minulý rok jsme předvedli a tento rok jasně ukazujem, že s námi se musí počítat. A opravdu nemám rád slova "když neporazíme ani ty..." A dnes jsme jasně ukázali, že jsme lepší. A ono i když se podíváš na tabulku jasně vidíš kdo je lepší. Takže slova typu "když neporazíme ani ty..." nejsou na místě. Spíše naopak bych měl říci "Dobrý, povinnost splněna". Tak jen pro příště. :wink:
No tak k předešlému příspěvku napsat jediné: Prober se chlapče :) . Koukám že 1 postup do PO a máte nosánky solidně hore. Dle čeho soudíš že Columbus je "lepší" než-li Any :shock: ?? Kvůli tomu že jste loni poprvé postoupili do PO?? Nebo že se Vám letošní začátek poměrně povedl?? To snad nemyslíš vážně. Any se probere a letošní PO mu zcela jistě neujde, v něm bude opět postrachem pro kterýkoli tým, kdežto Columbus bude o PO krutě bojovat a nakonec tam dle mého názoru ani nepostoupí. Já osobně proti Col nic nemám, naopak max. uznávám Hitche a to jak parádně defenzivně a vůbec takticky naučil tento průměrný tým hrát, ale vidím to realisticky, takže bych ti radil zůstat nohama na zemi, jinak si při následném pádu z hvězdných výšin řádně rozbiješ hubu :wink: :) .

Jinak Selly Any hraje s Maple Leafs tuším v Po, opět doma, a jestli nedá ani tyto zapráskané tragédy, tak je to snad fakt už na odovolání Car (věřím ale že se co nejrychleji dáte do kupy) !!!!
Řeknu to takhle - Nosánek nahoře nemám, ale opravdu nemám rád když někdo napíše "Když neporazíme ani ty". Na to jsem prostě těžce alergický a myslím si, že Kačeři si zatím tedy vyskakovat moc nemohou. Ale jak jsem naspal necítím se nijak nahoře ba naopak já do světa nevykřikuji, že Columbus je nejlepší atd, ale prostě nesnáším když někdo napíše to co už jsem napsal. Columbusu se začátek vyvedl a Anaheimu ne. Tak si myslím, že si vyskakovat i mohu :wink: Ale to nemám zapotřebí. A neboj já jsem nohama při zemi. Modlím se, aby naše výkony, které zatím předvádíme pokračovali co nejdéle. A ještě jedna věc. Columbus a průměrný tým? No, to ti tedy nevím. Komu ty fandíš? Dallasu? Možná ten by se dal označit za průměrný. :wink:
Tak takhle je to OK, takto kdyby jsi to napsal hned na poprvé tak mohu jen souhlasit :wink: :thumbsup: . Vstup do letošního ročníku máte určitě lepší a co je ještě důležitější, tak předvádíte o dost lepší výkony. Takhle to beru, mě dost šokovalo to že jste "lepší" :) !!!!

Ano, fandím Dallásku a Philly, pro mě za mě klidně nazývej tyto týmy jak chceš, třeba pazdřivci nejhoršího zrna, já se budu smát na konci sezóny po probdělých zápasech z PO :) !!!!
Jen jsem reagoval na to co jsi napsal v předchozím příspěvku. Průměrný Columbus. Ale zrovna takový Dallas je zrovna též průměrný. Philla to už je jiný tým, který se za průměrný nazvat rozhodně nemůže, ale já se hádat jaký tým je lepší nechci. Jen jak už jsem napsal reagoval jsem na "průměrný Columbus".
No já nevím, ale jak jinak mám vnímat tým který byl jen 1 v PO, nikterak nevyčnívá a ani není v ničem jediněčný ?? To "průměrný" nechápej nikterak hanlivě, zkrátka tým který se motá okolo středu ligy, výsledkově i herně. Trošku komicky vyznívá tvé oznáčení Dallásku vezmu-li v potaz že teprve loni jsme po X letech do PO nepostoupili kdežto vaše to byla premiéra :).
Ale jak říkám, je tvoje věc jak který ten daný konkrétní tým bereš, včetně Philly, Dallásku a koneckonců také Any !!!!
Myslím si, že sa má hodnotiť kvalita tímu v sezóne a nie koľkokrát kto postúpil do PO, prípadne získal pohár. Čo sa týka výkonov Anaheimu, podľa môjho názoru budú len stúpať a do play-off sa dostane. A nebude tam do počtu! Ja dúfam, źe to isté bude platiť aj o nás.
Se ti teda Dawe omlouvam kdyz se te to tak dotklo. Ve me hrimaly emoce, protoze ted prohravame co to da a jak spravne psal Philly Jackets urcite nepatri ke spicce NHL ikdyz se jim ted momentalne dari, ale ja to beru z dlouhodobejsiho hlediska :)
Selly8 píše: Tusim ze za nedlouho u nas hraje Toronto, aspon zakusi konecne jak chutna vitezstvi...
Bohuzel jsem mel pravdu... Proc, hned kdyz vstanu musim mit tlak 200/100 :x Uz zaciname hrat stejne sra*ky jako loni :thumbsdown: To nam dala trebas ATL doma 8 kousku, ted beznadejne posledni TOR 6! WTF is this :?: Jesli je to bavi tak na to ja nemam nervy a zacnu sledovat asi sipky ci neco podobneho. Leafs ted zase 10 zapasu nevyhrajou a pak se mozna najde podobne seskupeni tupcu, ktere jim 2 body daruje.
Pokud minite hosi takhle pokracovat tak bezte s prominutim do prdele!!!

EDIT: Dnes jsme dostali 3 goly v oslabeni 5 na 3, 1 gol 4 na 3 a 1 v klasickem oslabeni. To neni k... mozne :bitka3:
ty vole, to ste uz klapli aj s Tor? What happened? :-O
Hmmm takže jste padli i s Torontem, jo? :-O Tady je něco špatně, ale co? Kádr máte velmi dobrý. Ale tak je to jen začátek sezóny. I když stačí pár zápasů a už se z té bídy nemusíte dostat, to je pravda. Takže by chtělo něco rychle změnit.
No s těmi Maple Leafs to by 50/50 - sice letos zatím hráli total ho*no, ale zase nemohli prohrávat donekonečna, jednou už vyhrát museli. Navíc v tomto matchi využili neuvěřitelných 5 PP, to se pak těžko vyhrává. Já však věřím že Any tímto matchem ukončil tzv. "pojď mě j***t" sérii špatných výsledků i výkonů a zvedne se, ono nic jiného ani nezbývá, stále se domnívám že Any nebude mít s PO problém !!!!
Doufam ze Ducks po 4 dnech volna dnes udolaji unaveny Vancouver. Uz musime zacit vyhravat a vitezstvi se odviji od vykonu golmana a obrany tak snad dnes hosi predvedou typicky kacerovsky hokej zalozeny na peclive obrane s trochou te tvrdosti ze ano :wink: Osobne ale tipuju divoky zapas, ktery skonci nasi vyhrou na najezdy :)
Selly8 píše:Doufam ze Ducks po 4 dnech volna dnes udolaji unaveny Vancouver. Uz musime zacit vyhravat a vitezstvi se odviji od vykonu golmana a obrany tak snad dnes hosi predvedou typicky kacerovsky hokej zalozeny na peclive obrane s trochou te tvrdosti ze ano :wink: Osobne ale tipuju divoky zapas, ktery skonci nasi vyhrou na najezdy :)
ja si myslím, že vyhráte s prehľadom, VAN je nielen unavený, ale má dosť hráčov s chorobou, vrátane veľkého Luonga, takže očakávam vaše pohodové víťazstvo.
No po te ostude s Torontem si nejsem vubec jisty... Samozrejme bych se rad mylim a jednoduchou vyhru urcite uvital :yes: :D
Toto uz je do nebe volajici!!! Canucks nas prehravaji i s tou zbidacenou sestavou :? :x Jesli jsem si dobre vsiml tak hraji na 8 beku, Rome na kridle 3.utoku a Schneider ctvrteho. Co se ale musi nechat, kosatky jsou ve predu dost nebezpecne a vzadu hraji taky skvele. Uz po necelych peti minutach vedli hoste 2-0 ( Bernier, Raymond PP ) a nebyt individualni akce Lupula, ktery presel pres 3 hrace a mazal Perrymu tak ne ze bychom nedali gol, ale navic by jsme se nedostali alespon do 1 poradne sance v 1.tretine. Vsechno to honime po mantacich, je to opravdu hnus. Ze jsem radsi nespal :sorry: :censored: :censored:

2.tretina... tak uz je to veselejsi, nejprve vyrovnal diky svemu durazu pred brabkou Parros, do vedeni nas poslal v oslabeni Brown a nasi prvni a k tomu ani ne minutovou presilovku vyuzil Perry. Nejslabsim clankem zapasu jsou sudi, dost pomahali Canucks, na konci 2.tretiny si to asi uvedomili, neodpiskali faul na jednoho z host. hracu a Perry daval na 4-2. Kosatky mely i tak alespon 3 golovky, ale Hiller podrzel :thumbsup:

3.tretina... 2 goly Bobby Ryana a jeden haluzacky Lupula a skore je 7-2 :biglol: Vypada to ze Canucks zacly dochazet sily a do kolenou je poslal ten gol v oslabeni na 3-2. Nam se dnes darily presilovky, z 1.5 jsme vyuzili 2 :cool: . V osledni tretine uz chytal misto Raycrofta Schneider, ale potom co sundal masku jsem myslel ze je to 3. Sedin :lol:
takže pohodové víťazstvo..? :D :smile03:
ivan23 píše:takže pohodové víťazstvo..? :D :smile03:
No ani ne :D V 1.tretine jsme byl na mrtvicku a nebyt zakroku Hillera mohlo byt 0-3. Nastesti jsme pak snizili a ve 2.casti to otocili. Myslim ze hlavni rozdil byl v golmanech, Raycroft ani Schneider rozhodne hosty nepodrzeli. Na to jak meli oslabeny kadr hrali podle me slusne. Co me zarazi je to ze jsme po 60ti minutach vyhrali 3x z toho 2x o 5 golu :lol2: Kdybysme radeji vyhrali 5x o 2 goly, ale to ne :bitka3:
Nedokazeme vyhrat 2x doma za sebou ci co??? Je to otres, zase jsme ztratili vyrovnany zapas ve 3.tretine. Jasne, Pit ma kvalitni tym, navic ta jeho serie venku je letos uzasna, ale nekdy padnout musi, bohuzel u nas ne :? 3 goly jsme dostali od modre, coz bude asi vina utocniku... Skoda te Koivovy sance, stacilo to zvednout, ale ne on to praskne Fleurymu do lapacky :x Pritom Fleury uz podobnych sejvu predvedl nekolik, na druhou stranu hrac musi zakoncovat rychle, gol z toho nebyl, bohuzel.
Opet me prekvapil pocet vylouceni, zatimco ve PHO jsem nechapal ze vylucoval casteji Kojoty ( 7-2 ) tak doma zase nas ( 7-3 ). Zapas jsem nevidel, takze to nemuzu posoudit, uz asi ale chapu proc se nam doma tak nedari...
Tak Selly, to posledni vylouceni Perryho bylo v posledni sekunde, takze to se neda pocitat, na presilovky to bylo v podstate 5-2 pro Pens. Jenomze my jsme bez Malkina a Gonchara v nich stejne neskodni. Jinak 1.tretinu jsem nevidel a tam jsme meli 4 presilovky, takze se k tomu taky neumim vyjadrit. Pak to podle me piskali OK. Jinak vazne nechapu, jak to ze jste na tom tak spatne. Podle me mate velmi dobry tym, to jste dokazali i dnes. Domaci prohra s oslabenym souperem vas urcite zamrzi, i kdyz je to obhajce SC a porad velmi kvalitni tym. Musim ale sportovne priznat, ze jste meli mirne navrch a hlavne v zaveru jsme meli z pekla stesti pri vasem tlaku. Vase 1.lajna to tam rozproudila neskutecnym zpusobem, ze Crosby a spol. se tam valeli po zadku vice nez 2 minuty!!! Vubec jsme si s vasi 1.formaci nevedeli rady, ale stejne jsme to dokazali nejak vyhrat hlavne efektivnim zakoncenim. Dnes jste si proste alespon ten bodik zaslouzili, ale neni mozne, aby Ducks nezacali v dohledne dobe konecne vyhravat. Mate na to, asi to chce jen trosku stesticka a lepsi vykony Hillera. Takze, at se dari!
Diky Atlantiku, bohuzel taky cekam kdy zacnem vyhravat a ono furt nic :-( Nase divize se letos jeste zkvalitnila a vsechny tymy krome Ducks by sly zatim do play-off.
S temi vyloucenimi ani nenarazim na rozhodci, co jsem videl par letosnich zapasu tak sudi byli celkem v klidu, ale fakt nechapu proc se nechame doma tolik vylucovat :sad2: Jasne, je to urcite dano stylem hry nasich utocniku, ale stejne mi to hlava nebere. Ze by jeste nejaka premotivovanost? Bohuzel hracum do hlav nevidim tak muzu jen doufat, ze se nase vykony a hlavne vysledky zlepsi :)

COME ON DUCKS :cosi: :ejha: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie:
4-0, Hiller 40 zakroku :pivo2:
V zapase dvou trapicich se tymu jsme dokazali naplno bodovat a konecne zafungovala spoluprace Koivu-Selanne u 2.golu. Teemu se trefil jeste jednou, dalsi goly pridali Marchant a Ryan :thumbsup: Marchantuv gol bych nazval jak z Kaceri ucebnice, pac nejprv Marchant prispendlil Legwanda na mantinel a zatimco se hosanek tezce zvedal Todd si najel pred branku. Mezitim obral Nokelainen o puk jednoho z beku a namazal primo Marchantovi, nadhera :good:
Scott Niedermayer odohral 1200. zápas v NHL :frajer2: . Stal sa 28. obrancom, ktorému sa to podarilo :good: .
Tak Selly,dnes v noci jdeme na TO!!! :cinka: :box: :cinka:
Zítra musím ale do arbeitu,takže si o tom můžu nechat zdát.......... :buch: :plac:

Jestli budeš sledovat,tak něco k zápasu pisni pls,ať si aspoň ráno něco počtu.... :smile03: :oslava:
Heleď Selly včerejší zápas proti Columbusu jsi nesledoval? Já ne a docela by mě zajímalo jak hra vypadala.
2707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG