Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

kajo píše:A Giroux fakt nehral.
Prijde mi, ze jakmile se nedari, zacne strasne solovat, protoze cejti, ze si to (pri vsi ucte) nema v 1. brazde (bez Vorase) s kym hodit. Hartnell je "one trick ponny" a asi uz se ho naucili branit.
Mozna, ze dneska se na to este mrknu... Ale jen kdyz se prinutim vecer jit spat driv.
Giroux musí bejt otrávenej a já si toho všiml. Při 4v4 když chceme dát gól, tak mu k Vorasovi šoupne Lavy defens Grossmanna s Coburnem. :hroza: Při 5v5 si tam kolikrát najížděl pro puk jak doslova debil, ale stejně ho ani jednou nedostal. Akorát z toho byl icing, nebo pas na jinýho hráče a hned ztráta puku. :hroza: Každopádně včera s ním hrál Voras už od začátku 2. třetiny, tak doufám, že už tam zůstane. :yes:
Flyers fans jadro uz to bali? :rofl: :rofl: :rofl:
finch=/= jadro :nono:

Keby si videl tie zapasy, no teda hlavne tento s Montrealom, tiez by si bol pesimisticky. A balime to s Lavym, ten uz nema tomu timu co dat...
dnes jsem si na vas stavil, tak kouknete vyhrat :!:
Skôr sa zdá, že to balí Giroux. To čo bolo pri tom 4tom góle? Si chcel skúsiť "Kostitsyna"? :D
To Mesz vazne hraje 20 minut?? A Gustafsson jako nic? Laughtona posilate do juniorky, podepisujete Gilla, verbujete Newburyho a Rosehilla.. Kdybych vas neznal, tak bych rekl ze to sabotujete schvalne a to by me pak ani nebavilo...
Tak Mesz je traged, ale suvisi to s tymi vsetkymi operaciami, ktore v priebehu toho roka mal. Veria, ze sa este dokopy da, ved pred 2 rokmi bol nas najlepsi obranca. A Gusta urcite svoju sancu este dostane, tato obrana dlho zdrava a pokope nezostane.

To s Rosehillom, Newburym, Laughtonom nechapem a ziadne logicke odovodnenie to snad ani nema :hroza: Trebars Rosehilla som si vcera najviac vsimol ked excelentne a neomylne vo vlastnom pasme namazal hracovi habs uplne dokonale, ktory siel potom sam na Emeryho :cool:
kajo píše: To s Rosehillom, Newburym, Laughtonom nechapem
Jak nechapes, vzdyt je to jasne jak facka a nic v tom neni nutno hledat.. Jen konstatuji, ze proste nestavite optimalni sestavu (not even close) a delate spatna rozhodnuti jeste driv nez zapas zacne.. Navic ten Voras ve 3.lajne.. (OK, docasne, ale stejne to je nonsens).

Jinak jsem to mezi prestavkama trochu sledoval a libil se mi Rinaldo.. Za tu chvilku co tam byl alespon odvedl svuj job. Samozrejme Lecavalier (skoda ze tam neni misto neho jeste Briere :lol2:, ale ano tohle Holmymu vyslo) a mozna mozna jeste Read (tim myslim ze hral standard).

A jeste jedna poznamka, uz dele se mi zda jako by se z Couturiera staval klasickej grinder. Ten kluk ma treba velmi v oblibe nahazovani puku, at se deje co se deje. Kdyz je tam pak s nim v lajne jeste nekdo jako Talbot, tak se pak neni cemu divit ze vam to 5 na 5 nefunguje..
Prej z D byl v poslednim zapase Mesz nejlepsi. Ale ja videl jen asi 10 minut.
Atlantik píše:
kajo píše: To s Rosehillom, Newburym, Laughtonom nechapem
Jak nechapes, vzdyt je to jasne jak facka a nic v tom neni nutno hledat.. Jen konstatuji, ze proste nestavite optimalni sestavu (not even close) a delate spatna rozhodnuti jeste driv nez zapas zacne..
No asi si ma nepochopil. Pisal som to v suvislosti toho managementu, ze nechapem preco to tak robia a nie ze som nepochopil tvoju poznamku :neviem:
Laughton mal dostat sancu minimalne tych 9 zapasov. Rosehill tam nema co robit, Newbury je drevak...

edit: andy nieco ako jednooky medzi slepymi
Jestli někoho bych měl chválit tak z D tak je Streit, sice ukázal svoje (ne)bránění při první gólu, ale jinak z té bídy vyniká. Pak si svoje odehraje Gross, ostatní bída..
According to Darren Dreger of TSN, Flyers coach Peter Laviolette has 10-15 games to start winning before he could be replaced.

Dreger: Winning cures all, but the Flyers did not play well in the preseason and it drags back to the postseason where things did not bode well for the Flyers.

There's a sense of fear of impending doom for some around the organization and without question Laviolette is in trouble. Some believe that if things don't turn around for the Flyers organization and they don't start winning at the 10-15 game mark that Laviolette will be replaced. And you could perhaps look higher up the food chain too, where you find general manager Paul Holmgren and Ron Hextall. Craig Berube's name has been thrown around as a potential replacement, so he's clearly in the system.
10-15 games? :hmm: Teď otázka, přát si teda prohry či výhry, které by Lavyho udrželi? :neutral:
kajo píše: No asi si ma nepochopil. Pisal som to v suvislosti toho managementu, ze nechapem preco to tak robia a nie ze som nepochopil tvoju poznamku :neviem:
Laughton mal dostat sancu minimalne tych 9 zapasov. Rosehill tam nema co robit, Newbury je drevak...

edit: andy nieco ako jednooky medzi slepymi
Ano, bylo to mensi nedorozumeni, takze vsechno v poradku.. Jinak, kdyz uz je rec o Laughtonovi, tak jsem se dostal k revidovanymu zebricku draftu 2012, tak jak by to skauti videli ted.. a Laughton tam figuruje na 12.miste, dokonce vys nez nasi (14.Maatta, 15.Pouliot) http://www.thehockeynews.com/articles/5 ... draft.html" onclick="window.open(this.href);return false;. Dobrej evidentne je, proto je zarazejici to vase rozhodnuti s nim..
Posledních 27 zápasů proti Canes: 21 výher, 3 prohry po prodl., 3 prohry
Mason proti Canes: 5-0
Emery proti Canes: 5-0

Dnes i já počítám s výhrou... :jn:
No tieto redrafty tak skoro nemaju este velky zmysel. Skor len take orientacne to je, ale Laughton urcite sancu dostat mal aspon pocas tych 9 zapasov. Ci uz na kridle tretieho alebo ako center stvrteho. Fakt som nepochopil tieto tahy :hroza:
Steve Mason gets the start. #Flyers
Rono píše:
Steve Mason gets the start. #Flyers
na strane CAR ex_macko Khudobin :hmm:
The Ginger Genocide Line is back to start a game: Hartnell-Giroux-Voracek
:jupi:
Kris Newbury in, Jay Rosehill out.
:neutral:
EDIT: P.S.: Sejdem se na chatu. :wink2:
any name>Rosehill
nakoniec aj po mojom vyhlaseni som asi jediny kto to pozera a budte radi ze to nevidite :D
Finch182 píše:nakoniec aj po mojom vyhlaseni som asi jediny kto to pozera a budte radi ze to nevidite :D
Je chat, ty jantare!
Stav 1:2 a my za celu tretiu tretinu vystrelime na branu 3 krat. Gratulujem
Budu se opakovat, libil se mi Rinaldo.. A pak Mason i pres ten horibilni prvni gol a trochu nejistoty hned po nem. Oproti predchozim zapasum sel dolu Vinny. Dalsi si vyrikejte sami, ale ja bych zrejme silel kdybych mel docineni s necim podobnym u nas..
12481 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING