Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Jojojo. Zakecejte to Mitchellem. Ale ze Downie busil do Gudbransona na zemi po konci fightu se neresi. Babypanthers..
No s Gudbransonem bych rvat nechtel :) chlap jako hora a rozhovodne mel vyrazne navrh nez ztratil stabilitu.
Guddy.44 píše:Jojojo. Zakecejte to Mitchellem. Ale ze Downie busil do Gudbransona na zemi po konci fightu se neresi. Babypanthers..
Jasně, máš pravdu, od Downie to nebylo zrovna fair play...pro mě bylo nejvíc zajímavé, když byla ta první mela, myslím, že se tam postrkoval Malkin, Kunitz, možná při naší přesilovce, tak byl záběr na Downieho na střídačce jak totálně zuří a bylo vidět, že se něco stane. A pak jak mu ještě Luongo odstřelil hokejku, když se pro ni ohýbal..:)
Atlantik píše:Btw, Downie je skvelej.. Jeho pas na Pouliota byl luxus (a neni to nahoda, tu nahravku proste ovlada). Ma 7 bodu za 6 poslednich zapasu, pricemz provokuje v podstate kazdy druhy stridani.

Guddy to uz nevydrzel a rozdal si to s nim, samozrejme mel navrch, ale nakonec ho Downie aspon sundal na led. To gesto ze Guddy je o "pul metru" vyssi ale stalo za to :lol2:
Ono to nejde moc dobře vidět, kamera šla jinam, ale iniciátor byl zase Downie podle mě, takže si pro to šel sám, žádné že už to Guddy nemohl vydržet :nono: . Dostal na tlamu jak malé děcko a na co zmohl je akorát mlátit Guddyho na ledě :hroza: . Classless. A pak dělat šaškárny jak je vlastně on borec, že si troufl na o hlavu většího chlapa, no jo v fans Pens mu to sežerete, jinak zase a opět ukázal, že to je obyčejná krysa ligy na úrovni Cooka a Marchanda, nic víc.
A Mitchell vs Letang incident taky není tak jednoznačný jak to tady zase podáváte. Willie si to tam s ním vyříkával s trochou postrkování a Letang mu dal sucker pucnh přes sudího rovnou do ksichtu. To by mě od takového trasořitky taky naštvalo do běla a chtěl bych ho sundat. Jo, s tou helmou to byl úlet, ale Letang v tom je úplně stejně jako on.
Já jen, že by to chtělo trochu objektivity.
Atlantik píše:Btw, Downie je skvelej.. Jeho pas na Pouliota byl luxus (a neni to nahoda, tu nahravku proste ovlada). Ma 7 bodu za 6 poslednich zapasu, pricemz provokuje v podstate kazdy druhy stridani.

Guddy to uz nevydrzel a rozdal si to s nim, samozrejme mel navrch, ale nakonec ho Downie aspon sundal na led. To gesto ze Guddy je o "pul metru" vyssi ale stalo za to :lol2:
Atlantik píše:Jako vzdycky je to nahoda resp. kdyz ne primo nahoda tak velmi vkusna legrace. Nic z toho co Giroux dela neni stupidni a ani se neda kritizovat. Haters not gonna hate.
:rofl: U Girouxe se z toho málem pos.... , ale Downieho budeš chválit, že. Zameť si před vlastním prahem Atlantiku, než tady budeš rozjíždět nějaký kauzy.
Steve Downie, Brandon Sutter and Thomas Greiss are returning to Pittsburgh today to be tested for the mumps. The three players accompanied the team on its road trip to Florida yesterday. They will be placed in isolation until test results are known. :scare:
Mňa len tak napadlo, kde by bol dnes PIT keby tenkrát nevytiahli J. Staala, ale Toewsa :-O a ešte väčšie scifi, keby si ešte v 04 vytiahol WSH Malikna a PIT by sa zvýšila ovca :lol2: tí by dnes hrali hokej ako z inej galaxie, stačilo tak málo sakra :shock:
Malkin>>>>> Oveckin
Parda píše: Ono to nejde moc dobře vidět, kamera šla jinam, ale iniciátor byl zase Downie podle mě, takže si pro to šel sám, žádné že už to Guddy nemohl vydržet :nono: . Dostal na tlamu jak malé děcko a na co zmohl je akorát mlátit Guddyho na ledě :hroza: . Classless. A pak dělat šaškárny jak je vlastně on borec, že si troufl na o hlavu většího chlapa, no jo v fans Pens mu to sežerete, jinak zase a opět ukázal, že to je obyčejná krysa ligy na úrovni Cooka a Marchanda, nic víc.
A Mitchell vs Letang incident taky není tak jednoznačný jak to tady zase podáváte. Willie si to tam s ním vyříkával s trochou postrkování a Letang mu dal sucker pucnh přes sudího rovnou do ksichtu. To by mě od takového trasořitky taky naštvalo do běla a chtěl bych ho sundat. Jo, s tou helmou to byl úlet, ale Letang v tom je úplně stejně jako on.
Já jen, že by to chtělo trochu objektivity.
Haha, a presne o tohle jde. Cim vic nas vsichni nenavidej, tim je to lepsi. To je taky duvod proc mame Downieho..

Mimochodem, celej bordel v zapasu s Floridou zacal Bollanduv slash pres ruku Crosbyho, ktery puvodne zamiril do satny s vedomim ze ma zlomenej prst.. Nakonec se s tim dalo hrat. Downiemu uz vic neni potreba.

Co se tyce Girouxe (dejf), tak uz nenapises ze hned v dalsim prispevku (asi po 5 minutach) jsem se ho zrovna za ten konkretni incident zastal.
------------------------------
Jinak ten kadr uz je zdecimovanej na mraky. Dupuis, Bennett, Sutter, Downie, Wilson, Adams, Ehrhoff, Maatta, Martin, Bortuzzo, Greiss. To je 11 hracu, pokud jsem nahodou nekoho nezapomnel..

Je otazka jestli Zatkoff stihne dorazit na zapas, nebyl totiz ve WBS ale nekde vyvalenej doma (na farme je uz volno). Pokud ne, tak nemame druhyho golmana. A uz beztak musi AHL bek Taylor Chorney zaskakovat jako utocnik 4ty formace :lol2: Florida bude urcite namotivovana, ale me asi jeste vic zajima jestli nas zvladne Tampa zitra po vic nez 3 rocich porazit.. Bude to B2B, zrejme se Zatkoffem a polovinou teamu s mumpsem nebo na marodce.
Davvy píše:Mňa len tak napadlo, kde by bol dnes PIT keby tenkrát nevytiahli J. Staala, ale Toewsa :-O a ešte väčšie scifi, keby si ešte v 04 vytiahol WSH Malikna a PIT by sa zvýšila ovca :lol2: tí by dnes hrali hokej ako z inej galaxie, stačilo tak málo sakra :shock:
Toews bude od pristi sezony brat 10.5 mega a nevim co by u nas jako 3.centr delal.. Takze by tu uz davno nebyl. Staal byl trochu omyl draftu, ale jeho vyhoda byla ze byl hodne brzy vyspelej a ready, cimz pomohl v obou playoffs runech, dal klicovej SH gol kterej otocil serii s Detroitem a napr. jeste i v serii s Flyers to byl nas nejlepsi forward.. Takze jakkoliv se ten draft nejevi dobre, neprodelali jsme protoze v PO nas vzdy podrzel a navic za Staala mame ted dobrou protihodnotu (Sutter, Pouliot, Dumoulin).

Malkin vs Oveckin nas taky trapit nemusi, minimalne ted urcite ne. Jediny co by davalo smysl je jako cela kombinace tvych spekulaci dohromady, tedy mit i Toewse jako 2.centra a i Ovci na kridle.. Jen jedna zmena tech draftu sama o sobe nedava vyhodu, spise naopak.. A i tak by se to do stropu nenapratalo..
Atlantik píše:Je otazka jestli Zatkoff stihne dorazit na zapas, nebyl totiz ve WBS ale nekde vyvalenej doma (na farme je uz volno). Pokud ne, tak nemame druhyho golmana.
Vokoun prej bydlí blízko haly a navíc stejně plánoval jít na zápas. :-D
Atlantik píše:A uz beztak musi AHL bek Taylor Chorney zaskakovat jako utocnik 4ty formace
Už je potvrzený, že Chorney? Já jen četl, že MJ naznačil, že se něco podobnýho stane.
The Pens will dress 11 forwards and 7 defensemen. Johnston will play a defenseman up top instead of double-shifting Crosby and Malkin on the fourth line.
Pro nas dobry bod a celkove dobry vysledek. Florida ty body potrebuje sbirat vic nez my, aby odstavila ven Boston :yes: :pray: Panthers jsou solidni a Luongo je jistota, takze ocekavam ze budou ve vsech zapasech ve hre a treba i pres plichty ty body budou delat..

Pro nas dalsi zapas, dalsi killer zraneni, Comeau napakoval do mantinelu rukama a muze to byt vazny.. Zapomnel jsem jeste Silla, takze je to uz 13 chlapu out.. Dnes to byl tezkej dlouhej overtime game pro nas, takze zitra to o to vic seriozne zavani prusvihem.. Najezdy me netrapi, Bylsma je trenoval ale letos na ne sereme a ani je netrenujeme.. pak to tak i vypada, ale to je opravdu jedno, navic Florida si je v kontextu celeho dvojzapasu jednoznacne zaslouzila vyhrat (navic ten Barkovuv gol byl unreal). Nam se opet podarilo to v zaveru zazracne dotahnout a to i presto ze Florida byla vetsinu casu o neco lepsi a zdalo se ze to kontroluje.. Takze celkove 3 body z tohodle dvojzapasu musime brat vsemi deseti.

Fleury dostal po DLOUHE dobe jeden soft, ale jinak to byl opet WALL co nas drzel ve hre. Jedina kritika jde na Kunitze celkove a na nasi prvni presilovkovou formaci. Naopak Despres je kazdym zapasem lepsi a lepsi a momentalne uz hraje legitimne EXCELENTNE.

Zitra B2B v Tampe, jsem zvedavej jestli porusime rutinu a zkusime to vyjimecne s Fleurym i v B2B, nebo pujde Zatkoff do jamy lvovy.. Kazdopadne, neprekvapi me ani debakl, ten zdecimovanej team uz mele z posledniho, 13 zraneni je masakr, k tomu B2B s unavenym/AHL golmanem.. Jako sorry, ale lepsi podminky Tampa (doma, zdrava, odpocata.. my venku, zmasakrovani, unaveni) proti nam nikdy nemela a ani nikdy mit nebude, takze by bylo komicky kdyby to dnes neprolomila. Budu spokojenej kdyz aspon dustojne zabojujeme, ale vic od toho chtit asi nelze. Potrebujeme proste ten vanocni break jako sul :scare:
Jak by se takovej Sundqvist teď hodil. :|
četl jsem pár spekulací, že by Edmontom mohl vyměnit Halla. A my, že jsme potencionální partneři. Ale museli by nejspíš jít Maatta, Pouliot. Co si myslíte? V obraně máme docela rezervy, ačkoliv oba jsou hráči, kteří budou mít velkou budoucnost. Maatteho jsem si dost oblíbill.)
The Penguins have recalled forward Dominik Uher from the Official Wilkes-Barre/Scranton Penguins. :lol:

Comeau rovnou na IR. :ups:
:nurses:
Obrázek
cepi píše::nurses:
Obrázek
Prej v DF museli změnit vzhled stránek, aby se jim tam všichni vešli. Něco podobnýho zatim nikdy dělat nemuseli. :-D
:hroza: to rovno jeden team z tych marodov sa da postavit :panika:

Toto by som nepriala ani najvacsiemu nepriatelovi.
V ECHL maj asi pauzu, že jo? Wheeling přece už nemůže mít dostatek hráčů. :-D
Teda moc jsem celých zápasů v poslední době neviděl, ale nezdá se Poulitot zatim celkem slabej v našem pásmu? A tim myslim jak decisions, tak samotný bránění.

Jinak vzhledem k situaci jsem rád, že jsme jim to aspoň nedali zadarmo. :) Nic víc se od toho snad čekat nedalo, to by se už takhle unavenej Flower musel fakt zbláznit.
Greiss a Downie další s příušnicema, Sutter naopak negativní.
:rofl: tam uz skoro z A kadru nikto nezostane :D
Vader píše:Teda moc jsem celých zápasů v poslední době neviděl, ale nezdá se Poulitot zatim celkem slabej v našem pásmu? A tim myslim jak decisions, tak samotný bránění.

Jinak vzhledem k situaci jsem rád, že jsme jim to aspoň nedali zadarmo. :) Nic víc se od toho snad čekat nedalo, to by se už takhle unavenej Flower musel fakt zbláznit.
Zda, ale to se prece dalo cekat. Na druhy strane zas zaridil 2 dulezity goly. Problem je, ze hraje se Scuderim, ktery posledni zapasy opet upadl, je jasny ze takovy par bude mit svy problemy. S takovym Ehrhoffem by jeho hra vyznela jinak. Celkove ale myslim nezklamal a hral velmi tezky minuty vcetne OT, zaverecne powerplay atd.. Tohle by mu melo jen pomoct, neni tu na celou sezonu, tu zatim potrebuje dohrat v AHL.
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Esem
2002 GOTEBORG