Tak postupne, veď tu už veľmi nemám kedy písať siahodlhé elaboráty. Aspoň reakcia na Atlantika.
Za to IMO môže aj Stevens. Pod Larrym sa Larsson práveže postupne začínal vyvíjať AJ NAPRIEK DeBoerovej demencii. Tá je z čias Floridy potvrdená. Teraz za mnou chodia Amíci chváliť môj scouting na neho z leta 2011. Nuž teda... kiež by som sa bol vtedy mýlil. Zdá sa, že to nie je len pomalosť našich obrancov, niektoré maniere proste Holanďana sprevádzajú. Nuž a keď sa k tomu pridá bleskurýchlosť našich bekov (a polovice zostavy celkovo), vyzerá to hrôzostrašne. Larsson nikdy nebol rýchlik, ale je veľký a má dobrú hlavu i palicovú techniku, takže ho to bolieť nemuselo. Ale pravda, potrebuje sebavedomie a to mu od druhého zápasu série proti Philly v PO2012 postupne klesá dodnes. A vieme, koho je to zásluha. Kulikov sa nesťažoval len tak z rozmaru... Niekedy som DeBoera bránil, lebo som musel, ale už viac nemienim. Systém je dobrý, bodaj by zostal, len ho vypilovať. Ale jeho strojca musí zmiznúť.
Čo sa týka prospectov, najväčší paradox je, že Urbom už dostal 16 minút vo WSH a pri vysokej prehre nebol na ľade ani pri jednom z gólov. Gelinas i Merrill majú svoje chyby, obecne ako každý mladík, ale aj kvalitný NHL upside a musia to ukazovať v NHL lebo Lou nám do tímu nasral staré vykopávky "kým sa mladíci zabývajú"... nuž a postupne ich strácame.

Ďalší bude Fayne. Ten dokázal v pohode vyrovnať formu McDonagha a vygumovať Ovečkina a čoho sa dočká? Lavičky. Podpíšeme náhradníka Harrolda a dáme mu minúty s Volčenkovom. Mám sa smiať či plakať?! Vôbec ma neprekvapí, ak v lete odíde. Okrem spomínaných už čoskoro bude pripravený aj Scarlett, čo bol výborný low rounder. Zahrať by si pokojne mohli aj Andy Greene 2.0 Burlon, stud Severson a mesiáš SAH D Helgeson. Ale kde? Kapitána neposadíme.

Aspoň, že Tallinder je už preč. To je psychiatria toto.
Pokiaľ ide o útok, s Cloweom musím súhlasiť. Tam sa prejavil Louov sentiment. Vôbec sme ho nepotrebovali, veď aj tak nerobí to, čo od neho potrebujeme a my nikdy efektívne necloníme. Buď to nevieme alebo robiť nechceme alebo to tí dementi na lavičke nevidia. Už ma to vyslovene serie roky a nemôžem sa dočkať zmeny. Ryder a Brunner paráda, tam samozrejme pochvala. Chcel som oboch a získali sme ich za rozumný peniaz, niet dôvodu na sťažovanie sa. Skôr ten Olesz je ďalšia záplata, ktorá berie Tedenbymu aj poslednú šancu ukázať sa. Kto je na vine? DeBoer. A Gionta? Ktorý hral na centri s <30 FO% aj keď bol Carter zdravý? Choré. Josefson sa nemá pľantať zostavou ale jeho výkon sa musí maximalizovať. Už sme prišli na to, že hviezda z neho ani pri lepšom zdraví nebude. To vôbec nevadí. Prečo mu však nemôžeme dať rolu akú má Kruger či Sobotka? Absolútne ideálny kandidát.
Ak budú takto Schneidera "podporovať" na ten re-sign som zvedavý. Nechcem privolávať koniec sveta, ale s Matteauom si vytrieme ri*e, keď stratíme prakticky dva vysoké 1st roundery. A to ho mám vcelku rád.