Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Posadit Larssona je kravina. Nenasadit JJ taky. Olesz OK ale sedet by mel i Gio. s tou trpelivosti to je v porovnani s Holmym a kdyby PdB sel nikdo by se nezlobil. Ale hraci vypadaj ze jsou za nim tak to podle me nehrozi. Ne do vanoc, mozna do Olympiady. Vzdyt kolik casu dostal JohnyMac.
tak vedle Larssona je ted HS i Lokti. Super. Mozna bychom mohli byt jeste starsi a pomalejsi. Jak psal TG :

Sergei Fedorov coming out of retirement in Russia. Alert to Devils: Sign him. Another old guy you can dress over a young player.

Calgary docela jede a je ve forme, takz na prvni win si jeste pockame. Ocekavam ze golman bude s uspesnosti nekde kolem .850 a prohrajeme tak 4:3 nejlepe po najezdech, aby se mohlo rict, ze mame alespo bod.
jak tak nato pozerám, tento tím je poskladaný z cela na ho*no vole :-D prvý center tu chýba, ale to už sa tiahne x rokov, náš obranca, ktorý by mal patriť medzi top v lige je hs a pp ani nehráva, na to tam sú iný a LEPŠÍ (harrold) :slap: na nálepke najpomalší tím v lige asi fakt niečo bude :scare: jedine v bráne to vyzerá dobre!
Nerekl bych ze tym je spatne poskladanej. Sila je rovnomerne rozlozena a to hlavne co se utoku tyce. Podle me mame 4 velice solidni lajny, ktere mohou skorovat, kdyz dobre poskladano. Trochu me desi obrana, ktera je pomala a chybujici a netvoriva, nebo tvoriva a chybujici a to se tyka hlavne stare gardy. radeji bych videl chybujici a tvorivou obranu, ale mladou, ktera se uci. Kapacitu na to mame. Myslim, ze byla chyba podepsat starnoci D jako sveho casu Salvador, letos Zidle a hlavne Harrold. O Volchiem nemluvim, ten proste nenaplnil nadeje a sveho casu se mi podpis zamlouval, ten mel byt vykoupen letos. Pozde neco delat. Doufam ze se podari nekoho vymenit aby mohli hrat hraci jako Merrill a Gelinas.
Jestli PDB posadí Loktionova tak si fakt budu myslet že mu začíná j***t. Obrana ukázala že v tomto složení pracovat umí a to více než solidně. Letos to je ovšem strašná bída...Volchenkov byl pozván do předolympijského campu Ruska. Neumím si ho představit na ledě evroských rozměrů když absolutně rychlostně nestíhá v zámoří. Jak říká megaton máme 4 formace které jsou schopny skorovat a myslím si že jsou i dobře namixované. Nesmíme ztrácet vyhrané zápasy to je neakcetovatelné. Máme nejstarší tým v lize tak by se zkušenost měla projevit právě v těhle situacích. Co se týče Larssona je mi ho docela líto. Nehrál zle ale zase ani nenadchl. Přijde mi že mu coaching staff ordinuje až příšliš defenzivní prvky přitom má v sobě velký ofenzivní potencial.
Tak to nám nezostáva nič iné len dúfať :| a mimochodom josefson s tedenbym si môžu pobaliť kufre, oni sa pod PDB nepresadia nikdy a najmä druhý menovaný je odpísaný už teraz podľa mňa aj keď veľmi rád by som sa mýlil na koľko to je môj obľúbenec z NJ :bee:
nadhera, 6 prehier v rade... sme presne tam kde sme boli celu minulu sezonu.. ziadne zlepsenie, ziadne vyriesenie problemov v hre. niekto na to mal celu minulu sezonu, cele leto, cely kemp a neprisiel s nicim. s nicim!
je jedno ze mame 4 vyrovnane utoky oproti ledva poskladanym dvom z minulej sezony, je jedno ze v branke je schneider oproti mooseovi, je jedno.. proste neurobit nic pre zlepsenie a cakat ze sa to zlepsi samo, ked to nejde uz 40 zapasov, je silna kava. tie keci z pozapasovych rozhovorov ma zabijaju. sme blizko vyhry, bla bla, len nejake veci musime robit trosku lepsie, blabla, musime vyuzivat sance bla bla, mame bod aj ten sa rata bla bla.. do riti aj s tym, je to cele na nahodu, ze vsak sa to konecne podari..urcite ano, raz, mozno aj 2x po sebe, ale naco to je ked potrebujeme za sezonu aby sa to podarilo minimalne 45x.. nechcem zniet ako vacsina teraz na zahranicnych forach (fire deboer) lebo sa nedari. o deboerovi ale tvrdim ze je slaby od zaciatku a kritizujem ho po kazdej sezone.. ak nevie vyhravat a nevie to u nas napravit, tak je cas.. mame novych majitelov, konecne chodia divaci, nemozme si dovolit zopakovat minulu sezonu.(lou urobil co mal). v divizii ostatní suckujú, sezona len zacina, nic nie je stratene len treba konat.

ak si dnes precitam v pozapasovych rozhovoroch ze je len zaciatok sezony a na PO stracame len 2 body. ze uz sme blizko vyhre, tak budem vrazdit.
Začni vraždiť a začni "kapitánom". :lol2: Gule má evidentne len Schneider. :slap:

DeBoer aj so Stevensom nech sa pakujú, chceme späť Big Birda!

A realisticky? Neviem, žeby Boucher? :neviem: Nikto dostupnejší ma nenapadá. Pri všetkej úcte k Mauriceovi, s ktorým som sa stretol aj osobne, nemyslím, že by tento tím vhodne motivoval a posunul vpred. A to je práve to, čo potrebujeme. Momentálne stojíme na mieste a potápame sa.
Premyslel jsem o tom jestli jatrit vase rany, ale tak co. Takze neco napisu.

Mate dlouhou 5-on-3, ale namisto 0-1 bylo zachvili 1-0 pro Jets. Trochu jsem se na to dival a musim rict ze Schneider byl skvelej. Nebyt toho, je to jeste vetsi kotel, Jets byli jasne lepsi. Napr. v jedne vasi presilovce vam hned dvakrat ujeli sami na Coryho.. Cely zapas vas Cory drzel ve hre a kdyz to nakonec nevyslo a vy jste dostali emptynetter, tak jste se mu odmenili tim, ze jste ho nechali na holickach a inkasovat dalsi gol v zaveru.. To nasere, opticky o nic nejde, ale golman si tohle po tak vybornem vykonu nezaslouzi.

Za zminku taky stoji ze mate 6 proher na uvod sezony a celili jste Fleurymu, Nabokovovi, Luongovi, LaBarberovi, MacDonaldovi a Montoyovi :scare:

Nechci vam to delat tezsi, chapu frustraci fans nad tim co se u vas deje a tak trochu me to za vas i mrzi. Ale rozhodne me to nemrzi za vasi organizaci a za vase vedeni (predevsim s ohledem na nereseni obrany -ktera je PRISERNE pomala a malo kreativni- a extremne "shortsighted" rozhodnuti draftovat z 29.pozice a odlozit tak ztratu 1st picku).

A nejhorsi na tom je, ze (s vyjimkou Slowea, kteremu osobne ani nadale neverim) vasi novi forwardi patri k tomu relativne lepsimu co v teamu je. Problemem jsou temer vesmes vsichni puvodni hraci.
Jo panackove, vas zmatly ty vyhry nad nama, coz se ukazuje, ze nebylo zadny meritko :hehe:
HA HA. nejlepsi pozapasova debata. Dunim to trefil presne: kecy, kecy kecy, nejsme tak daleko, kecy, kecy, Atlantik to pojmenoval presne a to obvzlaste jmena brankaru, z toho Montoya SO. Bych blil. A Andy to zabil. Ale tomu je do smichu. Ty maj alespon pick v prvnim kole. Celou obranu na waiver a zavolat mlady, at se uci, kdyz uz nic.
Bohužel vše co tu je psáno je pravda. Jsem pro okamžité odvolání PDB... není na co čekat. Hrajeme zase to kde jsme skončili posledních x zapasu minulé sezony. Tady nepomuže nic jineho než změna trenera absolutně nic. Stevens by se měl taky pakovat to co předvádí naše D to nepamatuju. Tým je neskutečně pomalý. Nás hokej je založený na stovkách rotacích v rohu a naslednem posunutí na beka který to jen nahodí na bránu a doufá se že to tam nějak spadne. Naše PP ?? Absolutně na blití. Máme 1:30 5on3 ale nevymyslíme zhola nic. Naše 1st PP unit nemá nikoho před brankou což taky nechápu. Je tam milion nic neřešících nahrávek namísto střelby. Není nikdo kdo by to vzal na sebe a prosadil se individuálně. Nedá se na to dívat. Je mi jedno kdo přijde klidně at Lou zase ukecá Lemaira ale takhle to dál nepůjde!!
Dalsi vec co se da DeBoerovi vytknout je hrozici (ne)vyvoj Larssona.. To aby se kluk bal neco risknout, neco zajimavyho udelat protoze pokud to nevyjde, tak jde sedet. Nebyl jsem sice fanousek Larssona uz od zacatku, ale musim rict ze kdyz do NHL naskocil tak na mladyho beka ukazoval precijen velmi solidni potencial. Za tu dobu se ale zatim nezlepsil ani za mak. Prave naopak, je tam videt ztratu i te casti sebevedomi, ktere puvodne mel. Problem u Larssona je i v brusleni. Neni sice az tak pomalej jako ostatni beci v teamu, ale stejne nic moc. Predevsim pak brusleni dozadu a to zejmena v situacich kdy ma branit pronikajiciho forwarda soupere, tam je proste rezerva.

Ten pick se puvodne jevil normalne, ale ted po vlivu PDB na development Larssona si myslim, ze je duvod na obavy aby naplnil velka ocekavani, ktere proste musej byt do tak vysokyho picku vkladany. Bude kazdopadne zajimave ho sledovat dal...

No a co se tyce prospect poolu celkove, to je dalsi kapitola. Boucher, Severson a Merrill ale potencial maj i kdyz u Merrilla by to mozna uz chtelo nejakej ten test v NHL. Na druhou stranu, radsi asi ne, protze PDB by ho stejne jen zruinoval.. Tady jsme na tom castecne podobne, Bylsma taky neumi zachazet s mladejma, ted posledne Kobasew 15 minut a Bennett 6 minut IT :slap:, Despres v AHL atd..
Tak postupne, veď tu už veľmi nemám kedy písať siahodlhé elaboráty. Aspoň reakcia na Atlantika.

Za to IMO môže aj Stevens. Pod Larrym sa Larsson práveže postupne začínal vyvíjať AJ NAPRIEK DeBoerovej demencii. Tá je z čias Floridy potvrdená. Teraz za mnou chodia Amíci chváliť môj scouting na neho z leta 2011. Nuž teda... kiež by som sa bol vtedy mýlil. Zdá sa, že to nie je len pomalosť našich obrancov, niektoré maniere proste Holanďana sprevádzajú. Nuž a keď sa k tomu pridá bleskurýchlosť našich bekov (a polovice zostavy celkovo), vyzerá to hrôzostrašne. Larsson nikdy nebol rýchlik, ale je veľký a má dobrú hlavu i palicovú techniku, takže ho to bolieť nemuselo. Ale pravda, potrebuje sebavedomie a to mu od druhého zápasu série proti Philly v PO2012 postupne klesá dodnes. A vieme, koho je to zásluha. Kulikov sa nesťažoval len tak z rozmaru... Niekedy som DeBoera bránil, lebo som musel, ale už viac nemienim. Systém je dobrý, bodaj by zostal, len ho vypilovať. Ale jeho strojca musí zmiznúť.

Čo sa týka prospectov, najväčší paradox je, že Urbom už dostal 16 minút vo WSH a pri vysokej prehre nebol na ľade ani pri jednom z gólov. Gelinas i Merrill majú svoje chyby, obecne ako každý mladík, ale aj kvalitný NHL upside a musia to ukazovať v NHL lebo Lou nám do tímu nasral staré vykopávky "kým sa mladíci zabývajú"... nuž a postupne ich strácame. :bitka3: Ďalší bude Fayne. Ten dokázal v pohode vyrovnať formu McDonagha a vygumovať Ovečkina a čoho sa dočká? Lavičky. Podpíšeme náhradníka Harrolda a dáme mu minúty s Volčenkovom. Mám sa smiať či plakať?! Vôbec ma neprekvapí, ak v lete odíde. Okrem spomínaných už čoskoro bude pripravený aj Scarlett, čo bol výborný low rounder. Zahrať by si pokojne mohli aj Andy Greene 2.0 Burlon, stud Severson a mesiáš SAH D Helgeson. Ale kde? Kapitána neposadíme. :slap: Aspoň, že Tallinder je už preč. To je psychiatria toto.

Pokiaľ ide o útok, s Cloweom musím súhlasiť. Tam sa prejavil Louov sentiment. Vôbec sme ho nepotrebovali, veď aj tak nerobí to, čo od neho potrebujeme a my nikdy efektívne necloníme. Buď to nevieme alebo robiť nechceme alebo to tí dementi na lavičke nevidia. Už ma to vyslovene serie roky a nemôžem sa dočkať zmeny. Ryder a Brunner paráda, tam samozrejme pochvala. Chcel som oboch a získali sme ich za rozumný peniaz, niet dôvodu na sťažovanie sa. Skôr ten Olesz je ďalšia záplata, ktorá berie Tedenbymu aj poslednú šancu ukázať sa. Kto je na vine? DeBoer. A Gionta? Ktorý hral na centri s <30 FO% aj keď bol Carter zdravý? Choré. Josefson sa nemá pľantať zostavou ale jeho výkon sa musí maximalizovať. Už sme prišli na to, že hviezda z neho ani pri lepšom zdraví nebude. To vôbec nevadí. Prečo mu však nemôžeme dať rolu akú má Kruger či Sobotka? Absolútne ideálny kandidát.

Ak budú takto Schneidera "podporovať" na ten re-sign som zvedavý. Nechcem privolávať koniec sveta, ale s Matteauom si vytrieme ri*e, keď stratíme prakticky dva vysoké 1st roundery. A to ho mám vcelku rád.
ved sa nasi raz vratia z tripu a coskoro sa vratia aj z kanady. som zvedavy co bude lietat po satni tentoraz..

po navrate poslat deboera do prdele(ako pise martin aj so stevensom), aj ked myslim ze dostane este par zapasov(radsej nie). nad kandidatmi som neuvazoval,mne by ten maurice do konca sezony nevadil + niekto kto prevezme obranu( ked mohli pens ziskat martina na post asistenta,tak niekto schopny by sa nasiel aj pre nas). bouchera nechcem, neprevereny, v nhl neuspesny, tiez si forsiruje jeden system, nech sa deje co sa deje (ako deboer, ci vyhravame 3:0, ci prehravame 3:0, hrame to iste). aj ked do konca sezony by to mohlo fungovat. mozno by pomohol tiez exemplarny priklad zatocit s niekym zo strasich hracov a nehadzat vsetko na mladych.(poslat volchenkova na farmu napr). neviem.. kazdopadne je zmena trenera nutna.

atlantik. tak vyvoj larssona. jasne deboer ma na jeho sebadoveru vplyv a je to vidno(robi to vsetkym mladym, kde su tie casy, ked lemaire posadil teddyho na 2 zapasy a vzpeti ho poslal aj na predlzenie, lebo mal pocit ze mu to ide a zasluzi si to a ten zapas aj rozhodol). ale jeho zastaveny vyvoj je tiez v tom co sa tu pisalo x krat..larry robinson.. po jeho odchode sme vyhrali 19 zapasov z 56 ci tak nejak a ta ista obrana ktora povolila najmenej golov(alebo top 3 uz sa nepamatam) pred 3 rokmi je totalne v riti a neschopna.

salvador ani deboer v pozapasovych rozh..srac*ach nesklamali, o chvilu sa vrati sef z obednej pauzy :sarcasm:
no dost bolo placu na dnes, dalsi asi az po neodvolani deboera na konci tyzdna.
ako by povedal klasik: do konca je ešte 76 zápasov :-D to je čistá pravda, však keď sa vyhráva nie je potreba nič meniť, škoda, že u nás to platí aj keď sa prehráva :lol2: už sa iba smejem lebo rozčuľovať sa neoplatí :slap:
PDB, salvador, volchenkov, clowe tých všetkých by som najradšej poslal kade ľahšie! však taký bryce s antonom by si v takom STL ani nezahrali a u nás hrajú prvé husle dokonca kapitán vole :hroza:
lou: 'I believe in these players and this coaching staff'
http://www.nj.com/devils/index.ssf/2013 ... staff.html" onclick="window.open(this.href);return false;
dunim píše:lou: 'I believe in these players and this coaching staff'
http://www.nj.com/devils/index.ssf/2013 ... staff.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Cekal snad nekdo neco jineho?
7ma prehra v rade..(s vynimkami asi tak 40ta po sebe) a od deboera sme sa po zapase dozvedeli ze su to murphyho zakony :hroza: ale nevadi, ako povedal nas kapitan :The bounces are starting to come our way.. takze vyhry sa nam len posypu teraz..
realne, musime roztrhat rangers herne aj vysledkovo a odrazit sa od toho,so schneiderom castejsie v brane..(hrozne rad by som teraz eliasovi videl do hlavy a cital nejaky uprimny rozhovor, co je samozrejme science fiction).
dunim píše: so schneiderom castejsie v brane..
:thumbsup:

Sobotní derby s Rags beru jako poslední záchytný bod
A potom co? zacnete tankovat pre co najvyssi pick?
… oh wait…
:slap:

Teda pri vsetkej ucte k louovi, nevzdat sa vlani toho 29. vyberu bolo rozhodnutie ktore zrejme budete este dlho lutovat. :(
petrik píše:Teda pri vsetkej ucte k louovi, nevzdat sa vlani toho 29. vyberu bolo rozhodnutie ktore zrejme budete este dlho lutovat. :(
Prijde mi, ze Lou mele z posledniho a mel by sam odejit (ztratil prilis mnoho klicovych volnych hracu, neprebudoval obranu, mel par pruseru na draftu, klub se mu herne potapi atd..) ale na jeho castecni obranu musim rict, ze v tu dobu kdyz ten pick Matteaua bral jeste nemohl vedet ze ztrati zdarma jak Pariseho, tak Kovalchuka. To samozrejme neznamena, ze ten pick tehdy mel brat (uz jen matematicky to byla naprosta demence), jen by se na to mozna neprihlizelo tak krute, kdyby tu Parise a Kovalchuk byli a team by se nekrcil v suterenu ligy..
PP time: Židlický 7 minút, nejaký Harrold 3 a pol minúty a Larsson 30 sekúnd ty vole :hroza: nech tu ten idiot čo asi neznáša Švédov jak Sutter Európanov alebo ja neviem čo zostane ešte tak do konca nasledujúcej sezóny a Larsson má definitívne po kariére. Na ZOH môže zabudnúť už teraz a jeho "rovesníci" ako napr. Brodin, Hamilton alebo kľudne aj Jonesa môžem spomenúť už sú pred ním na míle vzdialený. Ďakujem ti ti idiot skur.ený, vypadni odtiaľ to do pi.č. Už mi praskli nervy z toho debila na striedačke.
Konečne výhra + proti Rangers :good: .. aj napriek marodke na oboch stranách to bol vcelku zaujímavý zápas, Jágr - Židlický 0+4 a Schneider :slintac:
Bylo to o tom že jsme konečně nedělali chyby v defenzivě a středním pásmu. Rags jsme k ničemu většímu nepustili. DObrý týmový výkon. Volchenkov zatim nejlepší zápas sezony. Loktionov už nemuže být HS nevim z jakeho duvodu ho PDB nechal sedět ten kluk hraje parádně. Schneider jistý snad začne i s Columbusem potřebujem ted nahnat nějaké body. Stojím nohama na zemi uvidíme co dál
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2022 COLORADO AVALANCHE