Hodně lidí i média píšou o tom, že Boucher předvede v NHL nový styl hokeje. Sem na něj hodně zvědavej, ale podle všeho, a podle taktiky 1-3-1, bude potřeba v každym páru jeden ofenzivní a hodně technický obránce. Hedman by tohle měl zvládnout, ale nvm jak Ohlund, Walker ad., možná Mesz by mohl překvapit. Nj, už se těšim na novou sezonu
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
TAMPA BAY LIGHTNING
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Způsobí Boucherova herní filosofie menší revoluci?
Hodně lidí i média píšou o tom, že Boucher předvede v NHL nový styl hokeje. Sem na něj hodně zvědavej, ale podle všeho, a podle taktiky 1-3-1, bude potřeba v každym páru jeden ofenzivní a hodně technický obránce. Hedman by tohle měl zvládnout, ale nvm jak Ohlund, Walker ad., možná Mesz by mohl překvapit. Nj, už se těšim na novou sezonu
http://www.tampabay.com/blogs/lightning ... uy-boucher
Tak o asistentech ještě není rozhodnuto.Ovšem Erlendsson to již bral jako hotovou věc ...
Tak o asistentech ještě není rozhodnuto.Ovšem Erlendsson to již bral jako hotovou věc ...
Naopak já si myslím, že Lawton by k St. Louisovi ještě něco málo přihodil, aby navíc získal třetí kolo v draftu
Ale hlavně doufám, že Toman zas napsal nějaký z jeho nespočtu blábolů, páč my potřebujeme kvalitní jedničku do brány, ne nějakou neskutečně přeceňovanou dvojku do brány... I když, od Yzermana nevíme co čekat...
Ale hlavně doufám, že Toman zas napsal nějaký z jeho nespočtu blábolů, páč my potřebujeme kvalitní jedničku do brány, ne nějakou neskutečně přeceňovanou dvojku do brány... I když, od Yzermana nevíme co čekat...
Vedení Montrealu se v těchto dnech intenzivně zabývá brankářskou otázkou. V kanadském klubu se rozhodující, zda si v kádru nechat Jaroslava Haláka nebo Careyho Price. Oběma gólmanům vyprší v létě smlouva. Podle deníku Ottawa Sun by mohl Halák setrvat v Montrealu, Price by se pak mohl stěhovat do Tampy Bay. Generální manažer Steve Yzerman již zjišťoval, za jakých podmínek by mohl Price získat. Jednou z variant je výměna za křídelníka Martina St. Louise.
tak jsem myslel, ze je to idiotina, ale kazdopadne se mi to nelibi. Jestli to chce vazne Yzerman uskutecnit, tak nam pridat Plekance.
Price-Plekanec-A.Kostycin
Smith-St.louis
tak jsem myslel, ze je to idiotina, ale kazdopadne se mi to nelibi. Jestli to chce vazne Yzerman uskutecnit, tak nam pridat Plekance.
Smith-St.louis
BlázínkuLecavalier píše: tak jsem myslel, ze je to idiotina, ale kazdopadne se mi to nelibi. Jestli to chce vazne Yzerman uskutecnit, tak nam pridat Plekance.
Smith-St.louis
Já naopak si myslím, že Price by mohl v jiném týmu ožít a ukázat, že na to má. V Montrealu na něho byl neuvěřitelný tlak a muselo ho to vážně svazovat. Naopak v Tampě bude uvolněný a nové prostředí by ho doopravdy mohlo nastartovat a klidně bych za něho obětoval hráče typu - St.louis a podobně.
Co to je zas za spekulace, St.Louise za Price to si dělá někdo fakt srandu. Marty je hvězda první velikosti a ikona, zatímco Price nic nedokázal a to na to měl příležitostí víc než dost. Pustit St.Louise, to by musel za prvé on sám chtít a za druhé by to musela být jooo sakra dobrá nabídka a ne nějaký Price. Nemyslitelné takto.
Když už golmana, tak něco pořádného, třeba Nabokova přes FA, jenomže on bude prakticky jediný kvalitní golman k dispozici a bude ho chtít přeplatit a to už si my nemůžem dovolit.
Když už golmana, tak něco pořádného, třeba Nabokova přes FA, jenomže on bude prakticky jediný kvalitní golman k dispozici a bude ho chtít přeplatit a to už si my nemůžem dovolit.
mountain já tě moc nechápu. Samozřejmě je jasné, že St.louis za Priceho je málo. Ale kdyby Montreal přihodil druhý draft nebo již třeba zmiňovaného A. Kosticyna tak bych jako GM už o tom hodně přemýšlel. Vy na to koukáte moc fanouškovským pohledem. Já být fanda Tampy chtěl bych Priceho v týmu. Protože dám ruku do ohně, že odchod z MTL mu jen a jen pomůže a ukáže, že je to výborný gólman.
Jinak Nabokov je dle mého naprosto hovadina. Za prvé vždy chytal za perfektní obranou. Takže tedy jeho čísla jsou dost zkreslená. A za druhé nikdy extra nepřesvědčil, že je to špica. Spíše průměrná jednička. Toho bych zase být vámi já nechtěl.
Jinak Nabokov je dle mého naprosto hovadina. Za prvé vždy chytal za perfektní obranou. Takže tedy jeho čísla jsou dost zkreslená. A za druhé nikdy extra nepřesvědčil, že je to špica. Spíše průměrná jednička. Toho bych zase být vámi já nechtěl.
Ja osobne bych rekl ze idealni by bylo kdyby Lecavalier poputoval do Montrealu za Priceho a nejakeho utocnika tak aby se Habs vlezli pod strop.Lecavalier se v Tampe trapi a ted kdyz jeho roli skvele plni Stamkos tak ho neni treba.Navic si myslim ze neni idealnejsi tym kam by mel Lecavalier prestoupit a porad je lepsi prijit o Lecavaliera nez o St.Louise.Muj nazorDawe4 píše:mountain já tě moc nechápu. Samozřejmě je jasné, že St.louis za Priceho je málo. Ale kdyby Montreal přihodil druhý draft nebo již třeba zmiňovaného A. Kosticyna tak bych jako GM už o tom hodně přemýšlel. Vy na to koukáte moc fanouškovským pohledem. Já být fanda Tampy chtěl bych Priceho v týmu. Protože dám ruku do ohně, že odchod z MTL mu jen a jen pomůže a ukáže, že je to výborný gólman.
Dawe4: tohle nemůžou "externí" lidi, co nesledujou zápasy Tampy vidět, co pro celou Tampu St.Louis znamená. To je motor, srdce a skill v jednom. On má neuvěřitelně vysoký a vyrovnaný standard, nepamatuju zápas, kdy by hrál St.Louis vyloženě špatně nebo jen průměrně. Vždycky dře do roztrhání těla. Prostě on je u mě naprosto špičkový hráč a takoví se nedávají lacino a když už, tak vůbec ne za nějakého gólmana, který za 3 roky v NHL nedokázal vůbec nic. Akorát to, že sice má možná talent, ale je nevyrovnaný a nekonzistentní. Přesně takového golmana máme - Smith. A nějaký 2nd round pick navíc na tom nemůže nic změnit.
Price nechci z jednoho prostého důvodu - problém s golmany řeší Tampa od výhry SC a odchodu Khabibulina. Od té doby je brankoviště nejslabší článek. Smith+Niittymaki jsou sice to nejlepší, co tu od té doby bylo, ale furt to není ono a prostě já už konečně chci golmana, který je prověřený a konzistentí. Nic na zkoušku a na "šak on se rozchytá" už nechci.
Price nechci z jednoho prostého důvodu - problém s golmany řeší Tampa od výhry SC a odchodu Khabibulina. Od té doby je brankoviště nejslabší článek. Smith+Niittymaki jsou sice to nejlepší, co tu od té doby bylo, ale furt to není ono a prostě já už konečně chci golmana, který je prověřený a konzistentí. Nic na zkoušku a na "šak on se rozchytá" už nechci.
Priceho si vemte do svych milovanych tymu, kdyz mu natolik verite, ja tedy nee. Lecavalier se v nove sezone probudi, verim mu. Stale je to ikona tymu i kdyz se tu objevila hvezda nova a to ve Stamkosovi. St. Louis opravdu hraje kazdy zapas na 300% a na svuj uz i vek a velikost, klobouk dolu pred nim. Je to tahoun a spilmachr v kazdem zapase, proto i diky nemu Stamkos tak rozkvetl. My potrebujem se zbavit Smithe, Meszarose a kompletne treti se ctvrtou lajnou promenit
To je fakt, Lecavalier je věc druhá. U něho ale - a ne jenom u něho, u všech, kteří měli špatnou sezonu a jsou papírově mnohem lepší hráči - je otázka, jak budou hrát po novým trenérem a úplně jiným systémem. Já třeba nevěřím, že hráč jako on může mít dvě špatné sezony po sobě. Letos tam hrálo proti němu hodně faktorů, ale to nebudu teď připomínat. Neukvapoval bych se prostě, zbavit se ho za každou cenu (pod cenou) jenom proto, že se mu nepovedla jedna sezona. Pak někde skončí 45+60 a budem si rvát vlasy (jestli nám teda po Lawtonovi nějaké zbyly).
Heh, nebyl sem tu tři dny a co to tu nečtu... Marty nepujde nikam, neni to tak dlouho co Yzerman prohlásil, že tým založí na hvězdách: Leci, Marty a Stammer, a že nej. prioritou je podpis Stammera a Martyho. Price je sra*ka alias Smith 2.0
S tim Pricem mě to přijde jako nějaká kravina, takováhle blbost by nenapadla ani vožralýho Lawtona.
Price neni žádný řešení, potřebujem golmana No.1, nechci v týmu žádný, jak psal mountain - ,,však on se rozchytá" apod. Niitty je hodně dobrej golman, na jedničku má, ale bohužel pro nás, Antero zvládne max 40 zápasů. Takže spíš taková slušná dvojka, a nezlobte se, ale aby Smith odehrál, dejme tomu zbylých 42 zápasů, to je tak 25 proher... Takže bych to viděl na pořádnou jedničku (výmenou třeba za Malona), a dvojka, co by odehrála těch cca 25 zápasů, by mohl bejt i ten Smith.
Lecavalier se podle mě pod Boucherem zase rozjede. Boucher vyznává hodně ofenzivní styl, který by měl Lecimu svědčit. Jinak sem na hfboards, bo kde to bylo, četl, že by se prý mohl rozjet i Mezsaros, kde by v systému 1-3-1 dostal roli toho rozahrávače. Kdo ví, třeba začne hrát jako v Ottawě.
Price neni žádný řešení, potřebujem golmana No.1, nechci v týmu žádný, jak psal mountain - ,,však on se rozchytá" apod. Niitty je hodně dobrej golman, na jedničku má, ale bohužel pro nás, Antero zvládne max 40 zápasů. Takže spíš taková slušná dvojka, a nezlobte se, ale aby Smith odehrál, dejme tomu zbylých 42 zápasů, to je tak 25 proher... Takže bych to viděl na pořádnou jedničku (výmenou třeba za Malona), a dvojka, co by odehrála těch cca 25 zápasů, by mohl bejt i ten Smith.
Lecavalier se podle mě pod Boucherem zase rozjede. Boucher vyznává hodně ofenzivní styl, který by měl Lecimu svědčit. Jinak sem na hfboards, bo kde to bylo, četl, že by se prý mohl rozjet i Mezsaros, kde by v systému 1-3-1 dostal roli toho rozahrávače. Kdo ví, třeba začne hrát jako v Ottawě.
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: dunim
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: dunim