Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NEW JERSEY DEVILS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Ako #6 bek asi áno, ale u nás by si neškrtol (teraz kvôli zbytočným veteránom, neskôr kvôli talentovanejším mladíkom). Na jednoduchú hru postačí. Vždy sa mi u neho páčila agresivita v útoku, aj keď nikdy nebol veľkým producentom bodov. Naopak, na label "def. obrancu" tá jeho defenzíva zas tak svetoborná nie je, najmä keď sa rozhodne veci komplikovať. Na svoju výšku má dobrú mobilitu a vie aj použiť telo, ale zázraky nečakať.
Výstižné. K zápasu sa viac nevyjadrujem, mŕtveho koňa som už na zemi ukopal k ďalšej post-mortem smrti inde...I only saw the 3rd period and I just watched the highlights, but here's my take on the team and it doesn't have much to do with just this game. It really has to do with DeBoer and how he's managed this team. This is starting to remind me of when we hired him from Florida. We heard all the reports about how he loved the veterans and the younger guys didn't really see much time. We also heard how some players hated him. He seems to be a guy that gets stuck in his ways and won't change no matter what.
There are two simple things that need to happen. Gionta needs to be waived and sent to Albany. Could he be an extra forward? Yes, but there's less odds of him being claimed than Tedenby and you need Tedenby in case a top 6 guy gets hurt. One of Josefson/Olesz/Tedenby need to be in the lineup. I'd start with Josefson since he seemed to have a good preseason and he brings more speed than Olesz. Secondly, Fayne needs to be in the lineup. Volch or Harrold need to be benched.
Realistically Lou should have bought out Volch, but I think he wanted to give him another shot or was trying to trade him. I don't really blame Lou, because that's pretty much all he could have done. He brought in a lot of forward depth, and pretty much so much that we don't even know what to do with all of them.
I'd roll with something like this:
Henrique-Elias-Brunner
Ryder-Zajac-Jagr
Clowe-Loktionov-Zubrus
Carter-Josefson-Bernier
Greene-Larsson
Salvador-Zid
Volch-Fayne
Je to jeden zápas... jednoducho sú však veci, ktoré sa opakujú znova a znova a sledovať ich ma pomaly prestáva baviť. My sme nikdy neboli tímom, ktorý by zabával, ale keď ma ešte aj Dallas-Florida poteší viac ako ten náš kulečník, je to smutné. 
Aby som len nehanil, Brunner 9 striel a herná inteligencia Eliáša, som rád, že potvrdzuje, prečo som ho chcel do tímu. A Loktionov taktiež slušný štart.
Aby som len nehanil, Brunner 9 striel a herná inteligencia Eliáša, som rád, že potvrdzuje, prečo som ho chcel do tímu. A Loktionov taktiež slušný štart.
V rychlosti, První třetinu nás Pens smázli z ledu nemohli jsme se dostat vůbec k ničemu. Týmu očividně chybí rychlost. Na systém který praktikujem to je docelá průser. Parise, Kovy rychlost měli... Jágr, Ryder
. Začíná mi docházet trpělivost s Volchenkovem. Od 2 třetiny jsme se vrátili do minule sezony - územní převaha, hodně rotací po rozích ale nic z toho. Za celý zápas jsme měli jen 2 golové šance ( Židla do prazdne brany nesmyslně nahrava, Clowea vychytal MAF ). Nebudu dělat ukvapené závěry po jednom zápase uvidíme co dnes předvedem s Isles
Ja vim je to prvni zapas nove sezony, ale vypada to jak ta stara. Vykopat si diru a pak se snazit dostat ven. Navic nedat ani gol. Ale podle me to chce cas. utok je uplne novej, neni chemie, takze ja budu panikarit, nebo jak by rekl Robert "Alby" Reichel - panikovat az po deseti zapasech.
Brunner (Ex Detroit) 2 góly, 4 střely a +1 za účast na ledě. Jarda 1 střela a -2
Kdo je větší posila
Vím zajíci se počítají až po honu, ale tohle nebude dobrá sezóna Jersey, ani Jardy. Sázel bych na více na Schneidera. Brodeur
ale příšel mě prosti Isles pomalý. Grabner si ho při prvním gólu zcela vychutnal
Vím zajíci se počítají až po honu, ale tohle nebude dobrá sezóna Jersey, ani Jardy. Sázel bych na více na Schneidera. Brodeur
tak som nas videl prvy krat v tejto sezone.. prehra po najazdoch s islanders
po jednom videnom zapase nemozem hodnotit. nevedel som kam a na koho sa mam skor pozerat. kazdopadne loktionov, zidlicky greene, brunner, carter, zajac sa mi velmi pacili..jagr bol hrozny, a preradeny do 4teho utoku..zapas sme mohli vyhrat aj prehrat, sance boli..ono dost hrame na nahodu v utocnej tretine. marty drzal a chytil dost sanci veru, prepadavali sme casto, ale asi kazdy z tych 3 golov mohol mat.skoda,stacilo chytit jeden.
najviac ma stval deboer,hned z uvodu..zajac zacal na lw?? a henrique na buly?(0-6). ma tolko moznosti a kombinacii a on pride s tymto?? dalej to dorazi cloweom a jagrom v jednej lajne? co cakal(za prvu tretinu nevysli z pasma)..a x dalsich sraciek..prehravame 2:1 a ono tam mame 4tu lajnu na ich prvu.. prehravame 3:2 mame presilovku, na buly je bernier..nemam slov. po kazdej sezone pisem ze je to slaby trener(aj ked ma system).plus tie jeho vyjadrenia. strasne ma serie.
no nic ideme na trip na zapad dufam ze vyhrame aspon polovicu zapasov. mat na to mame.
najviac ma stval deboer,hned z uvodu..zajac zacal na lw?? a henrique na buly?(0-6). ma tolko moznosti a kombinacii a on pride s tymto?? dalej to dorazi cloweom a jagrom v jednej lajne? co cakal(za prvu tretinu nevysli z pasma)..a x dalsich sraciek..prehravame 2:1 a ono tam mame 4tu lajnu na ich prvu.. prehravame 3:2 mame presilovku, na buly je bernier..nemam slov. po kazdej sezone pisem ze je to slaby trener(aj ked ma system).plus tie jeho vyjadrenia. strasne ma serie.
no nic ideme na trip na zapad dufam ze vyhrame aspon polovicu zapasov. mat na to mame.
Martyho se zastávat dnes nebudu 2 a 3 gol jde na jeho vrub. Ze zápasu mám rozpačité pocity. Sice jsme se konečně prosadili ale ve středním pásmu se necháváme lehce přehrávat a z toho pramení goly ktere dostavam. Volchenkov musí být okamžitě HS jinak to nevidím. PDB mě nejvíc dorazil asi tím Bernierem na buly za stavu 2:3 z našeho pohledu v PP z toho jsem nechápal absolutně. Clowe a Jagr v jedne lajně nemuže fungovat - 2 naši nejpomalejší forwardi spolu. Clowe - Eliáš - Brunner -
Nasazování naši 4th proti soupeřové 1 je klasika PDB. Já mu to ani za zlé nějak nemám naši 4th line věří a myslím že defenzivně nepropadavají nějak. Konečně se prosadil Ryder a to jeho klasikou zabijácký wrister, přesně tohle od něj potřebujem snad se bude trefovat pravidelně. Spokojenost samozřejmě s Brunnerem a zatim se mi moc líbí Loktionov - rychlý silný na puku, má přehled
Zajac zahral nejlepší zápas co od něj pamatuju. Nedá mi nevzpomenout celkem opomíjeného Harrolda který zatím hraje s přehledem. Postavil bych Josefsona který měl dobrý camp místo Gionty a Fayna misto A-traina. Jak říká dunim z Kanady musime nějake body dovézt
tak prehra po samostatnych najazdoch v edmontone. zapas som nevidel (momentalne mozem docasne len vikendove). pozrel som si narychlo len goly. ale podla priebehu si viem velmi dobre predstavit co sa stalo, lebo to je uz tradicne. stratit 3 golovy naskok v poslednej tretine
zas sme nedali z najazdu gol, tiez tradicne..to je ale vec treningu(spolu s buly), day off nam to nezlepsi, to je tiez tradicne.. no canucks proste musime dat. sezonu sme zacali 3 prehrami, mame este 4 zapasy vonku, bude to velmi zaujimave ako si s tym poradime..
Nevim co se stalo a jak je vubec mozne ze se neco takoveho stalo.. Totiz zcela nahodne a neplanovane jsem videl prvni dve tretiny a i kdyz jste nehrali nijak excelentne a o tolik lepsi jste nebyli, tak zapas vypadal naprosto vyrizenej. Dokud to bylo jen 0:2, Oilers meli furt neco, ale gol Rydera na 0:3 uz pusobil jako killer. No jo, pusobil... Nakonec asi muzete byt radi za ten bod, protoze to vyrovnani byla megahaluz (vlastnak Ference). Problem je asi hodne v tom, jak pomalou obranu mate.
Ha ha, ja se probudil v pul 6, v rozespalosti jsem zapnul telefon a kouknul na prubezny vysledek 0:3 15 minut do konce, a konstatoval jsem, ze teda z myho krize v KTL dneska nic nebude, a zase usnul.Atlantik píše:Nevim co se stalo a jak je vubec mozne ze se neco takoveho stalo.. Totiz zcela nahodne a neplanovane jsem videl prvni dve tretiny a i kdyz jste nehrali nijak excelentne a o tolik lepsi jste nebyli, tak zapas vypadal naprosto vyrizenej. Dokud to bylo jen 0:2, Oilers meli furt neco, ale gol Rydera na 0:3 uz pusobil jako killer.
no co se stalo, nas typickej kolaps doprovazen tradicnim priposranim, abychom nahodou nevyhrali prilis snadno.Atlantik píše:Nevim co se stalo a jak je vubec mozne ze se neco takoveho stalo.. Totiz zcela nahodne a neplanovane jsem videl prvni dve tretiny a i kdyz jste nehrali nijak excelentne a o tolik lepsi jste nebyli, tak zapas vypadal naprosto vyrizenej. Dokud to bylo jen 0:2, Oilers meli furt neco, ale gol Rydera na 0:3 uz pusobil jako killer. No jo, pusobil... Nakonec asi muzete byt radi za ten bod, protoze to vyrovnani byla megahaluz (vlastnak Ference). Problem je asi hodne v tom, jak pomalou obranu mate.
Nevim co s tim, je to neco co se deje opakovane, PDB se vyjadril ze nabadal hrace dal k aktivite. jestli by treba nebylo lepsi hrat past za stavu 3:0 v nas prospech
Zapas jsem nevidel, ale zda se mi ze je treba neco delat. CBGB byli fajn, ale jsou asi tak minus milion za tri zapasy a tak si rikam, jestli by nebylo lepsi dat sanci Oleszovi a JJ. Stejne tak Harrold, jeden zapas dobry, druhej zapas tragedie. Fayne je alespon konzistentni. No uvidime s cim se vytasi dnes proti kosatkam.
Neviem neviem megaton, podľa mňa si už o to DeBoer koleduje. Posledný tréner, ktorý u nás dostal viac než dve sezóny bol Lemaire v 98. To práve nie je vizitka "pána trpezlivého", nemyslíš? 
Larsson a Carter out, Olesz a Fayne in. To druhé je v poriadku, to prvé...
nemám slov. Hlavne že ruský kužeľ na ľade zostal a Harrold tiež. Ešte dobre, že to pozerať nebudem.
Larsson a Carter out, Olesz a Fayne in. To druhé je v poriadku, to prvé...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé