Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

S Gustou mam jeden (zasadni) problem. Zda se mi na svuj typ hrace dost pomaly..
Nech je aky chce, ale ku Grossmannovi sa hodi viac ako Mesz. Ak teda budu prve dve dvojice podla predpokladov (kombinacie Schenna,Kimma, Coburna a Streita). Mesz-Gross bola katastrofa minulu sezonu, podobne ako Gross-Coburn :scare: A samozrejme 4M za 3rd pairing je v nasej situacii strasne vela (horsie ze ostatni GMs to vedia tiez..)

Kimmo-Schenn
Coburn-Streit
Gross-Gusta

nevyzera zle, ale realne tak spolu odohraju 10% sezony a potom tam budu pobehovat Gervais, Gill a podobne cuda.

Inak zatial som nevidel ani jeden zapas, ak si pozeral...kto z hracov ta oslovil? Hlavne ma zaujimaju mena Raffl, Akeson, Morin, Cousins, Laughton...
kajo píše:Nech je aky chce, ale ku Grossmannovi sa hodi viac ako Mesz. Ak teda budu prve dve dvojice podla predpokladov (kombinacie Schenna,Kimma, Coburna a Streita). Mesz-Gross bola katastrofa minulu sezonu, podobne ako Gross-Coburn :scare: A samozrejme 4M za 3rd pairing je v nasej situacii strasne vela (horsie ze ostatni GMs to vedia tiez..)

Kimmo-Schenn
Coburn-Streit
Gross-Gusta

nevyzera zle, ale realne tak spolu odohraju 10% sezony a potom tam budu pobehovat Gervais, Gill a podobne cuda.

Inak zatial som nevidel ani jeden zapas, ak si pozeral...kto z hracov ta oslovil? Hlavne ma zaujimaju mena Raffl, Akeson, Morin, Cousins, Laughton...
Ja videl jen kousky 1. tretiny 1. zapasu s Torontem a po trech golech jsem odepsal sezonu a sel spat.
Navic z toho streamu vubec neni mozny hrace rozeznat, takze se musis spokojit s tim, co o nem pisou jini. :neviem:
AndyF píše:Ja videl jen kousky 1. tretiny 1. zapasu s Torontem a po trech golech jsem odepsal sezonu a sel spat.
:cool:

takze idem citat :noway:
kajo píše: Kimmo-Schenn
Coburn-Streit
Gross-Gusta
Mesz v pressboxe? :matika:
Finch182 píše: Mesz v pressboxe? :matika:
Mesz po trejdu :jn:
Finch182 píše:
kajo píše: Kimmo-Schenn
Coburn-Streit
Gross-Gusta
Mesz v pressboxe? :matika:
pressbox, LTIR, iny tim..whatever :neviem:

S Grossom hrat nemoze, to je katastrofa.
AndyF píše:Vedeni je nadseno ze hry Morina. Zaridil nadherne 1. gol z PP. Steal prvniho kola draftu. Zvazuje se dokonce nasazeni do 1. tymu v sezone.
Ocekavam tedy, ze ho trejduji..
Tak hlavně Vinny už ho doporučil a dodal, že z něj bude hvězda ligy. :good:
Rono píše:
AndyF píše:Vedeni je nadseno ze hry Morina. Zaridil nadherne 1. gol z PP. Steal prvniho kola draftu. Zvazuje se dokonce nasazeni do 1. tymu v sezone.
Ocekavam tedy, ze ho trejduji..
Tak hlavně Vinny už ho doporučil a dodal, že z něj bude hvězda ligy. :good:
Ale sem si delal srandu z Atlantika :jn:
Samozrejme ze pomaze zpatky do junioru. Uz ho preradili na webu ze soupisky do budoucich posil.
omg super :scare: tak uz bude aj z Morina bust, kedze teraz budu mat vsetci prehnane vysoke (a hlupe) ocakavania. Na prvy tim este zdaleka nema, minimalne 2 roky v juniorke potrebuje...snad to tentokrat s obrancom nedoseru, pretoze Sammy moze mat svetlu buducnost.
Tak u morina je to jasne. My mame tych bekov plnu prdel len to aj tak stoji vzadu za .... :D
AndyF píše:Samozrejme ze pomaze zpatky do junioru. Uz ho preradili na webu ze soupisky do budoucich posil.
Tak o tom není pochyb. :) A kde jsi mj. viděl ten gól Vinnyho, že víš, že ten Morin to tak a tak zařídil? :)
Rono píše:
AndyF píše:Samozrejme ze pomaze zpatky do junioru. Uz ho preradili na webu ze soupisky do budoucich posil.
Tak o tom není pochyb. :) A kde jsi mj. viděl ten gól Vinnyho, že víš, že ten Morin to tak a tak zařídil? :)
Ale nevidel, jen ho vsude chvali, ze tam vybojoval puk mezi dvema hraci a dal to Vinnymu na one-timer.
Samuel Norris.., ehm. totiz Morin, podepsal triletou novackovskou smlouvu, s opci na dvoulety skluz...
Obrázek
Simon Gagne prodava dum v Quebecku...

Proc ja to sem vlastne pisu?? :hmm:

Zuzoval se kadr.
Tak vetsina zmizela po farmach a juniorech. Pro misto ve 3. utoku zbyl v zasade Laughton a Raffl.
Stale se ocekava trejd Mesze, nebo Grosmanna z platovych duvodu.
O 7. misto bojuje Gill a Zerve (fujtajbl) :scare:
AndyF píše:O 7. misto bojuje Gill a Zerve (fujtajbl) :scare:
Gusta??
Gusta je nad nima, a pude do 6 po trejdu. Leda ze by se netrejdovalo, ale to si asi nemuzeme dovolit..

Ale neverim, ze do mesice nepude nekdo na LTIR
AndyF píše:Gusta je nad nima, a pude do 6 po trejdu. Leda ze by se netrejdovalo, ale to si asi nemuzeme dovolit..

Ale neverim, ze do mesice nepude nekdo na LTIR
Dovolit si to můžem, s Prongsem na LTIR nejsme v mínusu, či...? :neviem:
Teoreticky ano, ale znamena to nulovou flexibilitu.
This evening, the team announced that Read has agreed to a four-year extension. The contract, which will be worth $14.5 million (annual average value of $3.625 million), will kick in at the beginning of the 2014-15 season.
:jupi:
Jeden z Holmgrenovych lepsich dnu.. Ferovy a zaroven prijatelny kontrakt pro spolehliveho a velmi komplexniho hrace.. Pocitam to od oka, ale na sezonu 14/15 mate ted upsanych 15 hracu + Prongera, pricemz cap hit tech 15 hracu je neco pres 52 mega, Prongera nechavam na LTIR a nepocitam..

Mate temer poresenou TOP 9, koncit ale bude smlouva pro Meszarose, Gustafssona a Timonena a pro vsechny golmany. Cili bude nutno jeste podepsat 2 golmany, asi 2 beky + B.Schenna a doplnit nejakou vatu do pressboxu/4.lajny.. Pocitam ze cap muze byt opet cca 70M, takze by to nemel byt neresitelny problem.. I kdyz s tim ze budete mit opet velmi skromne placene golmany se zrejme budete muset smirit dlouhodobe. A konec-koncu po fiasku Bryzgalova stejne nijak brzy nejaky vetsi kontrakt pro golmana ve Philly necekam.
No to koukam jako blazen..
Giroux uz trenuje a chce hrat v dalsim pripravnym zapase.
Vyborne...univerzal v prime ktory je schopny urobit 50 bodov kazdu sezonu, hra PK, PP,obe kridla, center za tu cenu :thumbsup: na trhu by dostal urcite viac. Uprimne, necakal som ze Read bude v time aj po konci tejto sezony, takze sa tesim :yahoo:
12477 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS