Fixed for ya (him)megaton » čtv 15 8, 2013 21:24 píše:Henrique has said multiple times that it’s “only a matter of money” before he re-signs.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NEW JERSEY DEVILS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Dobre vieš, že toto nikdy reálna možnosť nebola.AndyF » Štv Aug 15, 2013 8:28 pm píše:Ale jo, ja vam to preju, co by to bylo za rivalitu, nekde na druhy strane Statu...
Z toho čo viem (sourcesAndyF » Štv Aug 15, 2013 8:31 pm píše:Fixed for ya (him)megaton » čtv 15 8, 2013 21:24 píše:Henrique has said multiple times that it’s “only a matter of money” before he re-signs.
tiez spokojnost, paci sa mi aj rozlozenie:
2013-14: $2 million
2014-15: $3 million
2015-16: $4 million
2016-17: $4.5 million
2017-18: $5 million
2018-19: $5.5 million
trochu mi to pripomina druhu zmluvu pariseho, sice tato je stedrejsia a nie po 30 golovej sezone, ale na druhej strane je dlhsia, berie adamovi dva roky z moznosti ist na ufa a situacia v dnesnej nhl je ina. lou mal odhad vtedy, tak hadam ho mal aj teraz
2013-14: $2 million
2014-15: $3 million
2015-16: $4 million
2016-17: $4.5 million
2017-18: $5 million
2018-19: $5.5 million
trochu mi to pripomina druhu zmluvu pariseho, sice tato je stedrejsia a nie po 30 golovej sezone, ale na druhej strane je dlhsia, berie adamovi dva roky z moznosti ist na ufa a situacia v dnesnej nhl je ina. lou mal odhad vtedy, tak hadam ho mal aj teraz
s Jarouskem je uz ted sranda
As an example, Jagr pointed to Devils general manager Lou Lamoriello, who will turn 71 next month. “That’s a perfect example,” Jagr said. “He doesn’t play hockey, but the way the works, does he look 71? People are dead at 71. I will be, probably. And he looks 50.
As an example, Jagr pointed to Devils general manager Lou Lamoriello, who will turn 71 next month. “That’s a perfect example,” Jagr said. “He doesn’t play hockey, but the way the works, does he look 71? People are dead at 71. I will be, probably. And he looks 50.
je u nas na try out..oddnes zacina trenovat s timom. cap na jeho podpis mame, miesto veruze neviem neviem. utocnikov mame narozdiel od minulych rokov 3 prdele
uz bez neho mame 14 utocnikov na jednocestnej zmluve + gionta a v zalohe bouchera, matteaua,pesonena a najdu sa dalsi.. ak presvedci tak si to lou snad nejako uprace, uz teraz je tam barch+1 hrac navyse..
Tak se hlásím po pauze zpatky. K bolševikovi je škoda slov.
Příchod Harrise do Devils je skvělá zpráva jak pro fans tak pro organizaci. Podstatné je že má prachy které se nebojí do Devils cpát, chce vyhrávat a měli bysme každý rok maximalně využít stropu. Lou v rámci možností udělal co mohl a já jsem z jeho prací v offseason maximalně spokojen. S předvedenou hrou v pre season jsem spokojen. Jestli nějaký young D dostane flek tak dle mého by to měl být jednoznačně Gelinas. Olesz mě nějak extra nepřesvědčil že stal za one way podpis. Matteau mi zase nepřišel letos že právě on nestál za to vzdát se 1 kola za bolševika. Nejde samozřejmě opomenout Schneidera. Masterpiece od Loua, ani ve snu by mě nenapadlo že nás bude stát jen 1. kolo takový golman. V pre season inkasoval z 8 třetin pouze 1 gol a to dnes proti Philly. Jinak chytá s naprostým přehledem. Z týmu mám dobrý pocit jsme zase stejně podcenovaní jak před sezonou kdy jsme dokračeli až do finále tak uvidíme jak letos.
Dokážu si sestavu představit asi nějak takhle
Eliáš - Zajac - Jágr
Clowe - Henrique - Brunner
Zubrus - Loktionov - Ryder
Carter - Gionta - Bernier
Greene - Larsson
Salvador - Zidlicky
Volchenkov - Gelinas
Brodeur
Schneider
Dokážu si sestavu představit asi nějak takhle
Eliáš - Zajac - Jágr
Clowe - Henrique - Brunner
Zubrus - Loktionov - Ryder
Carter - Gionta - Bernier
Greene - Larsson
Salvador - Zidlicky
Volchenkov - Gelinas
Brodeur
Schneider
pripravu som nemal cas sledovat, len som cital, cez sezonu to bude asi podobne, takze vikendove sledovanie a kde tu zaznam..(posledny pripravny zapas stiham, tak sa tesim) nejak sa nemozem velmi vyjadrovat k nevidenemu a vykonom hracov,tak som nic nepisal.. ale podpisom brunnera(2roky dokopy za 5mil
) mame v utoku husto, v obrane tiez husto a som zvedavy ako to bude lou riesit.
utoky by som videl rad takto nejak:
clowe-elias-brunner
henrique-zajac-jagr
zubrus-loktionov-ryder(s jagrom a brunerom by sa mohli tocit podla potreby)
carter-josefson-bernier
co som cital tak elias si rozumie s brunnerom, k nim by sa hodil clowe(elias nabijal clarkiemu na vacsinu golov, mohli by si sadnut ak bude hrat podobne, plus vie aj nahrat). henrique sa mi viac paci na kridle,ma slabe buly, a podla mna aj minulu sezonu prepadal v strede pozicne vo vlastnej tretine, josefson vraj zosilnel a gelinas by si sancu asi zasluzil..
len nam ostavaju na 1 cestnej zmluve v time tedenby,olesz,barch a dvojcestnu ma gio.. minimalne dvaja musia z kola von.. to som na loua hrozne zvedavý.
mame 4 kvalitne utoky, tesim sa na tímový hokej, snad deboer nebude šantiť s ice timemom a zlepsime presilovku.
v obrane je to podobne, ak chceme zapracovat jedneho mladika, niekto musi z kola von. len kto? harrold podpisal novu zmluvu na 2 roky, tak mi to nejak vychadza na faynea. ma svoju hodnotu, a je to dobry obranca.. keby tak lou vykuzlil odchod volchenkova. mam rad ked hraju ,,nasi,, hraci za nas a mat v obrane greenea, larssona,faynea aj gelinasa(od dalsej sezony trebars aj merrilla, to by bola parada).
cakaju nas zaujimave dni a rozhodnutia este pred zaciatkom sezony.
schneidera si nevedia ludia vynachvalit, fakt sa neviem dockat sezony a hlavne ako nam to pojde. mame tazku diviziu, bude kopa kvalitnych zapasov
uz aby to zacalo.
utoky by som videl rad takto nejak:
clowe-elias-brunner
henrique-zajac-jagr
zubrus-loktionov-ryder(s jagrom a brunerom by sa mohli tocit podla potreby)
carter-josefson-bernier
co som cital tak elias si rozumie s brunnerom, k nim by sa hodil clowe(elias nabijal clarkiemu na vacsinu golov, mohli by si sadnut ak bude hrat podobne, plus vie aj nahrat). henrique sa mi viac paci na kridle,ma slabe buly, a podla mna aj minulu sezonu prepadal v strede pozicne vo vlastnej tretine, josefson vraj zosilnel a gelinas by si sancu asi zasluzil..
len nam ostavaju na 1 cestnej zmluve v time tedenby,olesz,barch a dvojcestnu ma gio.. minimalne dvaja musia z kola von.. to som na loua hrozne zvedavý.
mame 4 kvalitne utoky, tesim sa na tímový hokej, snad deboer nebude šantiť s ice timemom a zlepsime presilovku.
v obrane je to podobne, ak chceme zapracovat jedneho mladika, niekto musi z kola von. len kto? harrold podpisal novu zmluvu na 2 roky, tak mi to nejak vychadza na faynea. ma svoju hodnotu, a je to dobry obranca.. keby tak lou vykuzlil odchod volchenkova. mam rad ked hraju ,,nasi,, hraci za nas a mat v obrane greenea, larssona,faynea aj gelinasa(od dalsej sezony trebars aj merrilla, to by bola parada).
cakaju nas zaujimave dni a rozhodnutia este pred zaciatkom sezony.
schneidera si nevedia ludia vynachvalit, fakt sa neviem dockat sezony a hlavne ako nam to pojde. mame tazku diviziu, bude kopa kvalitnych zapasov
Nakolik jste asi nejvic pozmenenym teamem v lize, tak se k vam vyjadrim. Podle me jste se i pres odchod ruskyho hajzla(furt se divim, ze jste ho za tu dobu nekteri uprimne milovali, protoze ten kontrakt od zacatku dobrym dojmem nepusobil a jeho laska a zklony k prachum v Petrohradu byly taky zjevny) posilili, coz je vzhledem na to ze ted nemate 1st pick nutnost. Lou delal co mohl a vytriskal z toho zrejme maximum a to i presto ze na doplneni utoku musel angazovat nektere hrace, kteri jsou celkem v rozporu s dlouhodobym stylem NJD. (Jagr, Brunner).
Tim ale nerikam, ze tihle hraci musej byt nutne na houby, naopak.. presilovka to potrebovala asi nejvic a pak v tomhle systemu by mohli byt co se tyce jejich pokulhavajici defenzivy celkem slusne chraneni.
Nejvetsim plusem je Schneider, ktery v kombinaci s faktem ze na vas slo loni nejmene strel v lize dava nadeji na to, ze zas budete kousat v kazdym zapase. To je extremni upgrade pres Hedberga, akorat mi neni jasny vase nasazovani golmanu. Na prvni zapas s nama uz byl avizovan Brodeur, ktery byl deklarovan i jako jednicka. Nemuzu si pomoct, ale nevim jestli tady delate dobre..
Co se tyce teamu a vyhlidek, nebudu vas tu odepisovat jako je v hokejove verejnosti posledne zvykem. Dokonce si troufnu rict ze to playoffs v tezkych podminkach ktere jsou ted na Vychode, nejak usmudlate.. Problemem zustava absence nejakyho prirozenyho snajpra v utoku ktery to potahne na pockani, nicmene mate tam 3 velmi vyvazeny formace a solidni 4.utok. Trochu je problem na centrovi, ale to byl u vas vzdycky, uz to bude chtit vzpamatovani se Zajice..
Obrana se mi nelibi, ale nakonec je to Devils hockey a golove prestrelky se cekat nedaji. Pokud budete hrat zas tu svou puck possession hru, tak by to vzadu zvladat meli. Spise tam jde o to, ze jsou tam nekteri stari matadori, kteri maj svy mouchy a pak tam absentuje fakt kvalitni PMD a PP QB..
Vas tym taky neoplyva rychlosti, pred prichodem Brunnera by to byl pro me nejpomalejsi team v lize, Brunner tomu castecne pomuze, ale myslenka zustava. Nicmene, jak jsem uz rikal, mel by to kompenzovat vas tradicni spolehlivy strukturalni puck possession styl, kteremu loni zoufale chybelo vice skillu (a to tam ted je).
Takze solidni team, ktery sice ma do real contendra daleko a neni nutno se ho nejak zvlast obavat, ale rozhodne ho nelze ani na vterinu podcenit. Nic lehkyho to s vama nebude a jak jsem uz rekl, tipnul bych si ze do playoffs proklouznete a pak se uvidi...
Tim ale nerikam, ze tihle hraci musej byt nutne na houby, naopak.. presilovka to potrebovala asi nejvic a pak v tomhle systemu by mohli byt co se tyce jejich pokulhavajici defenzivy celkem slusne chraneni.
Nejvetsim plusem je Schneider, ktery v kombinaci s faktem ze na vas slo loni nejmene strel v lize dava nadeji na to, ze zas budete kousat v kazdym zapase. To je extremni upgrade pres Hedberga, akorat mi neni jasny vase nasazovani golmanu. Na prvni zapas s nama uz byl avizovan Brodeur, ktery byl deklarovan i jako jednicka. Nemuzu si pomoct, ale nevim jestli tady delate dobre..
Co se tyce teamu a vyhlidek, nebudu vas tu odepisovat jako je v hokejove verejnosti posledne zvykem. Dokonce si troufnu rict ze to playoffs v tezkych podminkach ktere jsou ted na Vychode, nejak usmudlate.. Problemem zustava absence nejakyho prirozenyho snajpra v utoku ktery to potahne na pockani, nicmene mate tam 3 velmi vyvazeny formace a solidni 4.utok. Trochu je problem na centrovi, ale to byl u vas vzdycky, uz to bude chtit vzpamatovani se Zajice..
Obrana se mi nelibi, ale nakonec je to Devils hockey a golove prestrelky se cekat nedaji. Pokud budete hrat zas tu svou puck possession hru, tak by to vzadu zvladat meli. Spise tam jde o to, ze jsou tam nekteri stari matadori, kteri maj svy mouchy a pak tam absentuje fakt kvalitni PMD a PP QB..
Vas tym taky neoplyva rychlosti, pred prichodem Brunnera by to byl pro me nejpomalejsi team v lize, Brunner tomu castecne pomuze, ale myslenka zustava. Nicmene, jak jsem uz rikal, mel by to kompenzovat vas tradicni spolehlivy strukturalni puck possession styl, kteremu loni zoufale chybelo vice skillu (a to tam ted je).
Takze solidni team, ktery sice ma do real contendra daleko a neni nutno se ho nejak zvlast obavat, ale rozhodne ho nelze ani na vterinu podcenit. Nic lehkyho to s vama nebude a jak jsem uz rekl, tipnul bych si ze do playoffs proklouznete a pak se uvidi...
v nasej divizii som si isty akurat postupom pens a aj to v pripade ze sa hned z kraja sezony neodpali opicak s deckom. Druhe miesto? Papierovo asi my ale so zvejkalom na striedacke asi nie. Rangers su pre mna s novym trenerom otazni ale asi oni to druhe miesto daju. Potom tam bude big fight - cbj, wsh, nyi, phi, njd. Z tychto najmenej verim wsh, mali predtym easy diviziu a aj tam casto suckovali a cez leto dost oslabili. Absolutne neverim caroline, inde by mozno nieco uhrali ale nie v tejto divizii. No bude to zaujimava sezona ale velmi ma mrzi ze vela dobrych tymov sa na ukor tohto systemu nedostane do PO.
Tak s tím flekem obránce to zase nebude tak horké jak se mluvilo ( Gelinas , Merril
Albany Severson
Kelowna ) co se týče dunimove vzpomínané chemistry mezi Pattym a Brunnerem ano proti Isles hrali skvěle i včera proti Philly. Clowe k nim sedí, dělá jim prostor a v rozích pro ně získává puky ( jen tak jeho rychlost
, měl poraněné koleno po prvnim zapase tak doufám že včera hral na pul plynu) Já osobně bych se ale nedivil kdyby začal s Jágrem. Uvidíme jak to provede PDB. Brunner se jeví dobře, rychlý, smysl pro kombinaci, šikovné ruce. Jen včera Schneiderovi pokazil nulu zbytečným faulem minutu do konce po čemž jsme inkasovali. Nedá mi ještě nevzpomenout včeješí obětavost týmu. Je to "zbytečný" pre season match kde o nic nejde ale 37 letý Salvador (kterému o flek nejde) skoči po hlavě do střely před tím jde fakt jenom smeknout, to samé Volchie a Gio.
To prece nebyl zbytecny faul. Situace 3 na 2, relativne slusna..Martin #27 píše:Jen včera Schneiderovi pokazil nulu zbytečným faulem minutu do konce po čemž jsme inkasovali.
Nakonec po golu mela vzapeti nasledovat dalsi presilovka, ale je videt, ze se definitivne vracime do devatesatejch let..
Trošku OT, ale...
https://www.dropbox.com/s/rb0moh1qx3nf8yt/Jagr.mpg
Len nech je pripravený na štart sezóny.
Len nech je pripravený na štart sezóny.
barch je prec
takze 750tisic dolarov a zaberanie fleku za timminsa a jeho 65tisic dolarov na farme a na poziciu ktoru farma potrebuje(aj ked teraz tam mame same drevene ruky) a ako bonus mame 6.kolo draftu za 7.kolo.toto sa mi paci
teraz ma uz len zaujima ako to nakoniec bude s giom, urbomom a teddym..
teraz ma uz len zaujima ako to nakoniec bude s giom, urbomom a teddym..
Urbom(b) waived. Uvidíme či po ňom niekto siahne. U nás mnoho šancí nedostal, ale si ich zas ani nevynútil a v obrane je medzi mladíkmi pretlak, takže sa jeho slučka zaťahovala. Som zvedavý, či a kto po ňom siahne a či sa mu podarí sa presadiť. Osobne sa skôr prikláňam k: nie, ale uvidíme.
Medzitým je Teddy na non-roster injury reserve... celkom viditeľne nie je v poriadku.
Medzitým je Teddy na non-roster injury reserve... celkom viditeľne nie je v poriadku.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé