Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

wp2t » sob 20 7, 2013 20:48 píše:Podle novy už máte tutově Jardu. Gratuluji, ale nikdo jiný po celém netu o tom zatím neví.
Celej tvitr vo tom mluvi uz asi 3 hodiny
Tak je na tom něco pravdy? Bo já se kouknul na nhl a tsn a tam je maximálně, že se tam jel sklouznout na led. Tak už asi Jarouš za mořem nikoho nezajímá.
Já sem docela hodně rád, že neskončil u habs - by tam mohl ostatní nakazit tím antigólovým virem.
To nás trápiť nemusí, my už nakazení sme. :neutral:
Jaryn :hehe: k tomu nemám co říct. Chtěl jsem ho před 2 lety do Wings, ale on hazarduje se svoji osobností a aby nedopadl jak Hašek :rofl:
Nicméně :klobuk:
Creeper » pon 22 7, 2013 17:56 píše:Jaryn :hehe: k tomu nemám co říct. Chtěl jsem ho před 2 lety do Wings, ale on hazarduje se svoji osobností a aby nedopadl jak Hašek :rofl:
Jak presne hazarduje?
Uz len to ako pendluje medzi klubmi a prehadzuju si ho ako horuci zemiak nie je hodne jeho menu imo...ale sila penazi je velka no. Ak po roku v devs skonci (co asi hej) tak mu uz chybaju len isles v Atlantiku a pojde v stopach Ashama :jupi:
kajo » pon 22 7, 2013 19:40 píše:Uz len to ako pendluje medzi klubmi a prehadzuju si ho ako horuci zemiak nie je hodne jeho menu imo...ale sila penazi je velka no. Ak po roku v devs skonci (co asi hej) tak mu uz chybaju len isles v Atlantiku a pojde v stopach Ashama :jupi:
Nikdo ho nepodepise vic jak na rok, a proste si vzdycky vybere jinde..
A ten trade Dallasu mi neprijde zas tak potupny
Ale Dallas, ještě když tam byl, mu vážně nabízel smlouvu na 2 roky. To asi i Jágr nechce delší. Podle mě se rozhoduje vždy v průběhu sezony, podle toho jak se cití, jestli dá ještě další rok nebo půjde do Kladna.
Chcel som radšej Brunnera :x
Mne to prijde, ze se rozhoduje vzdycky tak aby mel v zaloze co nejlepsi moznost byt pri demolici Penguins.. :giggle: Ale ted vazne (tohle bylo tak napul, protoze to tak fakt pomalu vypada), ja tak nejak neverim tomu ze by tohle melo klapat, navic v dlouhe sezone. Do Devils se mi Jagr vubec nehodi, ale tak co, chapu ze jde spise o z nouze cnost.. Brunner to je jina.. Urcita negativni korelace mezi podpisem Jagra a vyhlidkama na podpis Brunnera se samozrejme nabizi, nicmene myslim ze to jeste explicitne neznamena ze by se tahle pravdepodobnost mela ted snizit primo na nulu..

Co se tyce Devils, nic ve zlym, nemam chut se nejak rejpat ve vasich problemech a navazet se do vas, ale jsem urcite rad ze je v lize jeste nekdo signifikantne pomalejsi a starsi nez jsou Penguins.. Predpokladam, ze to hodne vsadite na puck possession, ale bez presilovky, opravdoveho skillu a predevsim bez dynamiky a mlade krve to na playoffs v tezke divizi rozhodne nevidim (ostatne jako temer tradicne kazdej pokud jde o Devils).. A chapu ze Lou bude delat vsechno mozny, aby ten propadlej pick nebyl z TOP 10, nicmene na to mel myslet driv.
Podle me si Jagr si udela svejch 40 bodu v 50 zapasech a pak pujde zase do nejakyho teamu na stanley cup za naky drafty ktery se NJ budou hodit :)

Ale ja rikam proc ne na druhou stranu NJ samozrejme nebudu fandit ani s Jagrem :)
AndyF » pon črc 22, 2013 7:31 pm píše:
Creeper » pon 22 7, 2013 17:56 píše:Jaryn :hehe: k tomu nemám co říct. Chtěl jsem ho před 2 lety do Wings, ale on hazarduje se svoji osobností a aby nedopadl jak Hašek :rofl:
Jak presne hazarduje?
Od té doby, co se vrátil, je to co rok to smlouva. Dle mne zkouší co vydrží jeho tělo. Ty, kecy jak nemá rád změny a jak se musí přizpůsobit novému teamu, mne taky nebaví. Kdyby podepsal někde (Flyers) na 2-3 roky a pak ukončil kariéru v NHL tak neřeknu ani popel. Jako fans Wings jsem sledoval Haška a všichni víme jak dopadl :giggle: jako dvojka při tažení Wings k poháru. :wave:
Devils hraji hokej, který aspoň dle mne, mu sedět nebude. Jak všude píší potřebuje "dvorního" centra. U Devils to je kdo ? Eliáš ? Kovalčuka nenahradí ani omylem. Možna s PP ale jeho "nakaza" nadávat góly v posledním PO je zarážející. Tohle není kritika JJ. Mám k němu velikou úctu, za to co dokázal a udělal pro CZ hokej, ale trošku chytá komplex "Hašek". Přeju mu u NJD vše nej a Jardo vrať se na Kladno, neboť tam můžeš ukazovat svoji genialitu ještě nějaký pátek. :yes:
$2 million base salary + $2 million more if he reaches games played bonus, per @reporterchris. So $4M hit for Jagr. #NJDevils
4 mil. cap hit :good: :jn:
Cap hit je to poslední, co je trápí.
2 mega zaklad, 250k za kazdej odehranej zapas od 45. matche. a co se tyce JJ rychlosti, tak uprime, trochu se toho taky bojim, ale zase my jsme spise puck possesion tym, coz se jeste zdurazni prichodem Rydera a Clowa, ktery taky nejsou zadni Niedermayerove a osobne si myslim, ze JJ by si mohl sednout se Zajacem.
mne to pride tak ze si Lou za 2 mil kupil nahradny vyber v 1. kole za ktory jardu pri TD vymeni, kedze o ten svoj vramci trestu pride... :neviem:
petrik » Uto Júl 23, 2013 9:33 pm píše:mne to pride tak ze si Lou za 2 mil kupil nahradny vyber v 1. kole za ktory jardu pri TD vymeni, kedze o ten svoj vramci trestu pride... :neviem:
To zavisi od situace, ale kazdopadne to uz na 1st roundera letos za Jagra nevidim.. I ted byl trejdovan "jen" za conditional 1st (nakonec naplnen diky uspechu v PO) ale to hlavne diky tomu, ze v Dallasu hral fakt velmi dobre. Od ty doby jeho hodnota logicky poklesla a mozna jeste poklesne. Davat 1st roundera za 42-letyho rentala, co dost pravdepodobne ke konci sezony zacne ztracet dech mi neprijde racionalni.. Ale 2nd rounder + neco malo k tomu by to furt mohlo byt, pokud tedy Jagr zas bude chtit stridat klub jak devky..
Poník odcválal za tou sviní do SKA Petrohrad
Síce sa devs po väčšine stále dokázali vysporiadať s odchodom svojich najlepších hráčov a úspešne ich nahradzovali gionta, gomez napríklad, ale nemôžem si pomôcť začína vo mne prevládať pocit jak tak pozerám na ten tím, že z mančaftu, čo takmer rok čo rok postupoval do PO a bol považovaný stále na veľmi seriózneho účastníka v PO sa stáva tím (bárs by som sa mýlil), ktorý bude najbližšie roky živoriť. Neviem ale takto to vidím. Veď my sme prakticky každého hráča čo od nás odišiel nahradili len jeho "neporadernou" kópiou. Neberte ma zasa až tak vážne, ale proste sme kúpili slbaších hráčov od tých čo od nás odišli nehovoriac o tom, že Pariseho sme nenahradili do dnes a džégr za kovyho to je tiež len na rok a každý dobre vie, že kovy>džegr (momentálne) :shock:
tak prodej NJD dokoncen a dnes bude oznamen a ted mame take bohateho vlastnika z philly, nevic mame schopneho GM, tak se tesim uz ted na pristi leto, pac trh s UFA vypada vice nez skvele. Nejvice me vsak na vsem tesi to, ze konecne bude klid od zprav a la - Krach. Stehovani. atd.
megaton píše:Nejvice me vsak na vsem tesi to, ze konecne bude klid od zprav a la - Krach. Stehovani. atd.
:ejha: :wine:
Vypijeme si až Harris presťahuje Sixers z Farga do Rocku. :petrik:
Vypijeme si až Harris presťahuje Sixers z Farga do Rocku. :petrik:
chapu ze toto je jen popichnuti, ale stejne. Uz padlo, ze 76ers se stehovat nebudou. A je to tak dobre, myslim ze tu chvili kdy u nas byli Nets nedelalo dobrotu, pokud si dobre pamatuju, byli tam nejake organizacni potize, ale bylo to usito horkou jehlou. Novy majitele uz se vyjadrili, ze chteji zapracovat na vecech kolem hokeje, jako marketing, sponzori, cena a prodej vstupenek atd, ale nechtej se vmesovat do hokeje, tedy idealni stav. Marketing je dlouhodobe kritizovan/zanedbavan a je potreba s tim neco delat. Lou se vyjadril ze novy majitele chteji vyhravat a znaji cenu vyhry, tedy asi finance moc nepriskrti, spise naopak (vitejte Pomminvile a Vanku :D) Osobne mam velkou radost z teto transakce a ocekavam svetle zitrky.

zcela hokejove: Lamoriello said he continues to work on getting Henrique re-signed and didn’t sound concerned that it won’t be done for the start of training camp on Sept. 11 (physicals are that day and the first on-ice session is Sept. 12). “He’s a Devil,” Lamoriello said of Henrique. Henrique has said multiple times that it’s “only a matter of time” before he re-signs.
Ale jo, ja vam to preju, co by to bylo za rivalitu, nekde na druhy strane Statu...
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES