Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ARIZONA COYOTES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Mno sám bych to líp nenapsal ;))) .... hlavně ta šance Doana, když trefil za stavu 2:2 jenom Quickův beton, to byla škoda... Doan už se potřebuje prosadit....

Ilya mě taky trošku v tom rozstrělu zklamal, ale hlavně Quick měl lapačku dobrou a jedinej Lang jel do backgandu.... chytrej Čech holt, ale jedinej :/... ostatní to šili všichni na tu lapačku.....

Mno bod dobrej tak nebo tak, dneska by to chtělo urvat alespoň bodík se San Jose.....

btw. ta ztráta Jova byla vidět hlavně když byl na ledě Schlemko s Lepistem.... dokaď byly rozdělený tak obrana vypadal dobře, ale ke konci třetí třetiny hráli spolu a to byl otřes....
Wanic píše:Mno sám bych to líp nenapsal ;))) .... hlavně ta šance Doana, když trefil za stavu 2:2 jenom Quickův beton, to byla škoda... Doan už se potřebuje prosadit....

Ilya mě taky trošku v tom rozstrělu zklamal, ale hlavně Quick měl lapačku dobrou a jedinej Lang jel do backgandu.... chytrej Čech holt, ale jedinej :/... ostatní to šili všichni na tu lapačku.....

Mno bod dobrej tak nebo tak, dneska by to chtělo urvat alespoň bodík se San Jose.....

btw. ta ztráta Jova byla vidět hlavně když byl na ledě Schlemko s Lepistem.... dokaď byly rozdělený tak obrana vypadal dobře, ale ke konci třetí třetiny hráli spolu a to byl otřes....

J, proti San Jose by sme to tiež mohli uhrať na tú remízu, ale už to nevidím tak svetlo, keďže bude chýbať Jovanovski a obranu máme teraz dosť o ničom. A žraloci tam majú útočné trio Heatley, Thornton a Marleau, to bude ťažké ich obraňovať. Síce máme proti ním priaznivú bilanciu 2 výhry a 1 prehra po predĺžení v tejto sezóne, no asi ju po tomto zápase dorovnajú. Stačí len dúfať, že sa na nás slnko usmeje. Ešte tak od témy, že ako tak pozerám, naša divízia (Pacifická) je najsilnejšia. Phoenix, ktorý je v nej tretí so ziskom 38 bodov by bol napríklad prvý alebo druhý v Severovýchodnej s tým, že by mal rovnako bodov, ako ten pred ním, alebo za ním. A ktomu, sú tímy PHX,SJS, LA aj DAL na postupovej priečke do play off, takže túto sezóne patríme k tým lepším tímom NHL :yahoo: Len aby nám to vydržalo. Naša divízia, ak sa bude takto držať bude tvoriť polovicu tímov v play off v západnej konferencií. Sme dobrí :box:
Zápas som síce nevidel, no pozrel som si highlight a z toho som si vyvodil, že zápas sme vyhrali z cela zaslúžene. Nechápem, prečo fanúšikovia San Jose vravia, že Bryzgalov má viac šťastia, než rozumu. Čo som videl na videu, tak sa mi zdalo, že ten ich Greiss, neviem ani kto to je pôsobil dosť neisto a kopu krát ho zachránila aj nešikovnosť hráčov Phoenixu, keďže pri niekoľkých šancách netrafili úplne prázdnu bránu. Takže by som sa vyvaroval takých rečí o našom gólmanovi a radšej by som vzdelával toho vášho, nech sa ešte niečo priučí. Ľutujem Ilju, pretože už mohol mať aspoň 6 alebo 7 shutoutov, no vždy o nejaký príde v posledných minútach zápasu. Škoda.
Mno, tak dneska se mi naše hra líbila..... vstal jsem bohužel až ve 3... takže jsem zápas viděl až od 30 minuty (oba góly mi unikly)... ale defenzivní práce supr.....

Schlemko - Lepisto
- dneska hráli spolu po celý zápas, a neviděl jsem je udělat jedinou chybu v zádu (narozdíl od zápasu z LA).... :clap: no i tak se těšim až se Jovo vrátí zpět do sestavy..... Přidá to na jistotě.... a Yandle se konečně bude moct vrátit zpátky do 3....

Skvělá bilance
Ze 6 posledních zápasů jsme získali 11 bodů z 12 možnejch.... :clap: Po průměrném listopadu (jež byl zaviněnej zraněním klíčovích beků) máme skvělý vstup do Prosince.... Pokud budeme takhle pokračovat po celý měsíc.... mohli by jsme ke konci roku (hrajeme dvakrát se San Jose 28. tušim a 31.) třeba i bojovat o vedení v divizi...

btw. co se tý naší divize týče, tak to je teďkon podle mě největší smůla Phoenixu, že celá divize je smrtící..... San Jose si už nějakej ten rok předvádí svoje, LA mají letos výbornou formu, Dallas se taky drží dobře a nutno podotknout že i Anaheim už se vrátil zase do hry o play off a po zlepšených výkonech už se taky pomalu drásá nahoru..... Bylo by pěkný vidět 5 postupujících z naší divize ;))), ale míst je jenom 8, takže na někoho ten černej petr asi vyjde, doufam, že to nebude zrovna Phoenix :/ ...

IMHO i když máme velice těžkou divizi.... tak se nám v zápasech proti soupeři z Pacifiku daří dobře....
8 - 3 - 1 to je nádherná bilance .... pokud v tomto trendu budem pokračovat a zlepšíme vzájemný zápasy s LA... play off nás nemine...

Výsledky:
Phoenix - Los Angeles 2:3 sn
Phoenix - San Jose 2:1

- v Jobing.com aréně dneska bylo 10 650 diváků
- Když se ještě vrátim k zápasu Ilya byl famózní a určitě mu pomohlo i trochu štěstí, ale to k dobrym golmanům prostě patří.... Dneska jsme byly lepší jak San Jose... Michálek opět předvedl skvělou hru... Greiss nezachytal zas tak špatně, ale bejt v bráně Nabby podle mě alespoň jeden z těch dvou gólu chytí.... btw. to že ho zachránila naše nešikovnost to máš pravdu ... to bohužel pomáhá většině golmanů proti kterým nastupujem....

No tohle jsme zvládli na výbornou, teď nás čeká nepřijemný čtyř-zápasový trip... kde se nalítáme obrovský počet hodin.... Nejdříve v centrální divizi souboj s Detroitem, potom výlet do Toronta a cesta zpátky do Columbusu (nemohli se tyhle dva zápasy přehodit :? ).. to všechno ve 3 dnech... a v sobotu ještě zápas v Honda center..... Do brány se s jistotou už podívá LaBarbera, tak jsem na něj zvědavej..... 6 bodů by bylo nádherných z těhdle 4 zápasů... bohužel myslim, že budem moct bejt rádi za 4 a to ještě vůh ví jeslti ty budou
Coyotes zůstávájí v Arizoně

NHL je předběžně domluvena na prodeji Phoenix Coyotes skupině investorů vystupující pod označením Ice Edge. Cena by měla činit 150 miliónů dolarů, o deset miliónů více, než kolik liga nedávno za klub zaplatila. Noví vlastníci se zavázali, že udrží klub ve městě Glendale do doby, než vyprší nájemní smlouva v Jobing.com Areně, tedy příštích 26 let.

Je to jenom začátek, ale dobrej začátek.... Pokud se podaří doladit všechny podmínky.... Phoenix se o hokej 26 let nemusí bát... Ještě se však hodně věcí musí doladit, takže netřeba zatim jásat.... největší zádrhel je pro mě zatím to, že Ice Edge chce odehrát 5 zápasů v Kanadě.... To bude asi jeden z hlavních bodů sporu mezi Bettmanem a Ice Edge....

PS: Smlouva nebude mít klauzoli o možnosti přesunu.... takže pokud nenastane stejný scénář jako u Moyese (tedy bankrot), hokej v Arizoně skutečně 26 let bude ať se stane co se stane :clap: :clap: :clap:
No wanic, ako vidíš naše šance proti Detroitu? Útok túto sezónu zatiaľ u nich nič moc, síce poslednú dobu sa Zetterberg aj Datsyuk prebúdzajú, no nám príde Jovanovski, bez ktorého sme dokázali poraziť aj San Jose, ktoré má asi jeden z najlepších útokov v NHL. Tipujem to na výhru, prinajhoršom na remízu. Zdá sa mi, že to bude skôr tá remíza, hráčov čaká dlhý týždeň. Detroit má dobrú obranu, takže podľa mňa to nebude na góly moc bohatý zápas. Dúfam vo výhru. Go Yots :good:
Mno těžko říct... Detroit už neni ten Detroit co bejval minulej rok a navíc my máme manšaft, kterej se na tyhle zvučný soupeře dokáže žvejknout...... Bude to náročnej týden a bylo by skvělý do něj vstoupit výhrou.... moc nechápu bookmakery... Phoenix vyhrál ze 7 zápasů 6 a stejně na nás byl kurs 3.40 tušim možná ještě víc.....

Mno v tabulce jsou o 3 body za náma...... hraje se o 4 body, sakra chtělo by to dneska výhru... ať si můžem dovolit v průběhu tejdne nasadit LaBarberu....
btw. spekuluje se o tom, že by příští rok mohl v Evropě zahajovat Phoenix..... kua to bych jel i kdybych měl 44 horečky......
Wanic píše:btw. spekuluje se o tom, že by příští rok mohl v Evropě zahajovat Phoenix..... kua to bych jel i kdybych měl 44 horečky......
To nehovor ani zo srandy. Mama mi sľúbila, že mi kúpi lístky do Prahy na Tampu a nekúpila. Kebyže viem, že je to isté, tak si začnem šetriť. Som zvedavý, snáď by som mohol ísť už v lete na brigádu.
mno zatim neni nic jistýho.... ale už jenom to, že se o tom mluví... neni špatnej začátek, aby sme tu fakt byly, kor kdyby to bylo někde blízko.. nejlíp v Praze... ani sakra nevim, kdy se o tom rozhoduje... ale myslim že letos se o tom rozhodlo někdy v únoru....

Nicméně nebylo by to nic nesmyslnýho..... NHL chce udělat maximum pro Phoenixkou ekonomiku.... a tím že jím proplatí plnou halu..... nám jí alespoň jednou jakoby vyprodaj :D ... a ješě k tomu, v dresu Phoenixu letos nastupuje 5 čechů.... kua tak do Prahy s nima....
zdravím fans Phoenixu, mám jeden dotaz : na našej stránke sa veľmi živo diskutuje o možnej výmene Muellera k nám za nejakého nášho obráncu (tipujem to na Colaiacova) Tak ma zaujíma, či to nie sú len také nepodložené šumy alb je na tom niečo pravdy..?
ivan23 píše:zdravím fans Phoenixu, mám jeden dotaz : na našej stránke sa veľmi živo diskutuje o možnej výmene Muellera k nám za nejakého nášho obráncu (tipujem to na Colaiacova) Tak ma zaujíma, či to nie sú len také nepodložené šumy alb je na tom niečo pravdy..?
Ako som spomenul do vašej témy, podľa mňa len nezmyselná špekulácia. Nikde som nič také nepostrehol, ani na stránkach Phoenixu a podobných tomu. A ešte k tomu, čoskoro nám už vekovo zostárnu niektorí hráči, aj útočníci, takže Mueller podľa mňa by mohol byť ďalšou vodcovskou osobnosťou. Ja osobne ho nechcem vymeniť, to už radšej Turrisa, ale aj z neho by mohol byť dobrý hráč.

PS: Ešte nech sa vyjadrí Wanic, on to ovláda ešte viac. :cinka:
Pochybuju že Phoenix bude kupovat obránce.... a pochybuju že zrovna Mueller bude na odchodu.... pokud Mueller opravdu odejde, bude to za útočníka kterej umí střílet góly... a i to se mi teď už zdá docela nepravděpodobný.......

Jediné spekulace o trejdech v souvislosti s Phoenixem jsou ty, co jsem psal dolejš a teď nedávno tam ještě přibylo, že se Phoenix zajímá o obránce Shanea O'Briena z Vancouveru, ale to je podle mě taky blbost, protože obranu dle mě vystužovat nebudem....

I když vynořila se jěstě jedna věc, že Rangers se pokusili získat Muellera za talentovaného obránce Bobby Sanguinettiho... ale opět ... obránců podle mě máme dost.....

Mueller se nabízí hodně k výměně kvůli jeho klesajícím statistikam..... teď to nevim přesně... ale v nováčkovské sezóně měl 51 bodů.... rok potom 36 (nebo 26, nebo tak nějak) a teď to vypadá že nedá ani 20... ale furt je mladej a talent bezesporu měl.... a navíc poslední 3 zápasy odehrál solidně.... Takže jestli bude opravdu nakonec vyměněn, bude asi za hráče typu Sharp (aspoň doufam)....

Výměna Turrise je nemyslitelná..... Turris by se za 2 roky (možná už za rok) měl stát našim TOP1 centerm.... tak doufam, že jeho vývoj se povede dobře
I když je fakt, že Coliacovo, se mi v zápsaech proti nám hodně líbil... ale objetovat za něj Muellera, kterej má furt potenciál stát se alespoň stabilním TOP6 forwardem.... nevim no....
Wanic píše:Pochybuju že Phoenix bude kupovat obránce.... a pochybuju že zrovna Mueller bude na odchodu.... pokud Mueller opravdu odejde, bude to za útočníka kterej umí střílet góly... a i to se mi teď už zdá docela nepravděpodobný.......

Jediné spekulace o trejdech v souvislosti s Phoenixem jsou ty, co jsem psal dolejš a teď nedávno tam ještě přibylo, že se Phoenix zajímá o obránce Shanea O'Briena z Vancouveru, ale to je podle mě taky blbost, protože obranu dle mě vystužovat nebudem....

I když vynořila se jěstě jedna věc, že Rangers se pokusili získat Muellera za talentovaného obránce Bobby Sanguinettiho... ale opět ... obránců podle mě máme dost.....

Mueller se nabízí hodně k výměně kvůli jeho klesajícím statistikam..... teď to nevim přesně... ale v nováčkovské sezóně měl 51 bodů.... rok potom 36 (nebo 26, nebo tak nějak) a teď to vypadá že nedá ani 20... ale furt je mladej a talent bezesporu měl.... a navíc poslední 3 zápasy odehrál solidně.... Takže jestli bude opravdu nakonec vyměněn, bude asi za hráče typu Sharp (aspoň doufam)....

Výměna Turrise je nemyslitelná..... Turris by se za 2 roky (možná už za rok) měl stát našim TOP1 centerm.... tak doufam, že jeho vývoj se povede dobře
Dobre si to opísal, tak ako ja v topicu St. Louis. Výsledok je NEZMYSEL!
souhlasim... teda alespoň doufam...
dokať se tady: http://www.coyotescorner.net/viewforum.php?f=2 nic neobjeví tak jsem klidnej... protože tam jsou většinou dobrý novinky ze všech možných zdrojů... důvěryhodných i nedůvěryhodných.... a zrovna o St.Louis tam nic neni..... poslední příspěvek o Muellerovi spíš řikal něco o Maple Leafs nebo Islanders ale.. to jsou hodně jenom spekulace...
Wanic píše:dokať se tady: http://www.coyotescorner.net/viewforum.php?f=2 nic neobjeví tak jsem klidnej... protože tam jsou většinou dobrý novinky ze všech možných zdrojů... důvěryhodných i nedůvěryhodných.... a zrovna o St.Louis tam nic neni..... poslední příspěvek o Muellerovi spíš řikal něco o Maple Leafs nebo Islanders ale.. to jsou hodně jenom spekulace...
no napríklad tu sa píše v súvislosti s Muellerom niečo úplne iné, ale Eklund... :? :thumbsdown:
http://www.hockeybuzz.com/blog/Eklund/C ... re/1/24917

ja sa na to ešte pozriem, viem že Blues už rokovali s TOR o možnej výmene Colaiacova za Stempnieka alb Ponikarovského a nateraz z toho zišlo, tak mi to neprišlo až tak veľmi nereálne, ale pre istotu som sa opýtal u vás, ja nemám prehľad o dianí vo vašom klube. každopádne dík za názor, možno je to naozaj kačica.
A tu je odkaz na náše fórum, kde to rozoberali potom, ako to šlo na rádiu, máš tam aj odkaz v prvom príspevku :

http://www.stltoday.com/forums/viewtopic.php?t=683690
Tak dnes v noci, o 1:30 podporím Phoenix, už som si všetko, čo si mi vravel pripravil, hlavne sopcast a ultrasurf a všetko šľape, skúšal som to na inom, nie hokejovom zápase. Naučený už som na piatok, zajtra v škole nemáme nič, takže do fandenia dám život. Môj tip je, že vyhráme a budem rád, keď nie dákym tesným výsledok. Toronto môže prekvapiť, no my sme silní a keďže sme prehrali prednádvnom nad Detroitom, tak musíme prerušiť sériu prehier :D. GO DOGS
:yahoo: :biglol: :clap: :box: :yahoo: :groupwave: :povzbudzovanie: :bavme:
ivan23 píše: no napríklad tu sa píše v súvislosti s Muellerom niečo úplne iné, ale Eklund... :? :thumbsdown:
http://www.hockeybuzz.com/blog/Eklund/C ... re/1/24917
Vždyť tady se píše přesně co jsem psal... Mueller to Isladners or Maple Leafs.. o St.Louis furt nevidim ani zmínku...
Mno dneska musíme vyhrát..... západní konference je zase nabitá to neni možný... Ilya bude dneska chytat.... tak doufam, že zachytá líp jak proti Detoritu, protože jednu chvíli to byl otřes (3 puky za sebou chytil strašně nejistě a z jednoho jsme dostali klíčovej gól na 1:3 :/ ... ) už chytá moc dlouho v řadě, doufam, že se mu to dneska nepodepíše na výkonu.....

V následujících dvou zápasech bych v bráně chtěl vidět Jasona....
No aby sme nakonec vůbec měli stream... zatim tam nic neni.... doufam, že se někdo najde kdo se chopí Toronta....
Tak pozeral som aspoň prvú tretinu, na zvyšok už nemám nervy, ešte keď mi to sekalo a pri našej "hre". Budem rád, ak ráno uvidím aspoň remízu. Podľa mňa dosť o hovne výkon v prvej 20-minutovke, hráči nestíhali, faulovali a Anaheim len a len tlačil. Čo sme sa dostali do útoku, tak som zrátal asi jednu vážnejšie akciu. Nemám slov. Možno sa zápas bude odvíjať ďalej ináč, no nemám z neho pôžitok, keď mi to seká. :verysad:

EDIT: Už mi je trošku lepšie. 1:1 :D Už mi je horšie, asi po 20-tich sekundách anaheim zvýšil :censored: :v_hajzli: :ho*no: :buch: :grc: :butt: Tak husičky znovu zvyšujú už na 3:1. S takouto hrou nemôžeme nikdy uspieť. Náš herný štýl sa úplne zmenil oproti predchádzajúcim zápasom. Snáď sa k tomuto vrátime. Alebo, možno sa ani nezmenil, len husy sú proti nám o dosť silnejšie. Teraz mal ešte Doan šancu, Hiller ho vychytal. Dobre chytá, len sa mi zdá trochu neistý. Ako tak pozerám, v útoku by nám trebalo akurát premieňať šance a v obrane nerobiť kiksy, ako tomu je teraz počas zápasu.
Koukali jsme na stejný zápas? ;))

Mno já nevim... ale mě náš výkon nepřišel zas tak tragickej... měli jsme smůlu... ty góly jsme dostali v podstatě z ničeho... ale první a druhou třetinu jsme podle mě byly lepší jak kachny... Nám to tam nespadlo.... jim jo... až třetí třetina.... to byla hrůza.... byly jsme furt na trestný :/ .... no hrůza.... Adrian sice vykřesal chvíli naději... ale nedá se vyrovnat, když hrajem furt ve 4 .... :thumbsdown: škoda dvou bodů... ale jnk. celkově dobrej trip.... 50 % máme... to je důležitý....

Výsledky:
Phoenix - Detroit 2:3
- Proti Detroitu jsme hráli špatně... Detroit byl lepší.... a vyhrát si bohužel zasloužil....

Phoenix - Toronto 6:3
- Asi nejlepší zápas Phoenixu týhle sezóny.... nebylo co vytknout

Phoenix - Columbus 2:1sn
Hráli jsme špatně, na klukách bylo vidět, že maj v nohách zápas z předešlý noci... naštěstí díky supr golmanovi jsme dokázali zápas vyhrát.... viva LaBarbera

Phoenix - Anaheim 2:4

Mno, neskončilo to zrovna nejlíp, ale celkově vzato 4 body dobrý.... v tabulce jsme těsně před polovinou sezóny 6. se ztrátou 3 bodů na 1. místo!! Teď nás čeká návrat domů... Columbus, Anaheim, Los Angeles... z těchto zápasů bych chtěl 6 bodů... Anaheimu (2 - 2 - 0, ale nechali jsme jim zbytečně o 2 bodíky navíc) a Los Angeles (1 - 2 - 1) máme co vracet ... a první místo v pacifiku nemusí bejt jenom sen...
Neboj Wanic, dnes máte vo vrecku výhru. Stačí čo len trošku pozornejšie brániť a nemáme šancu. :evil:
2310 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES