od
Wanic » ned 13. pro 2009 14:18
Mno, tak dneska se mi naše hra líbila..... vstal jsem bohužel až ve 3... takže jsem zápas viděl až od 30 minuty (oba góly mi unikly)... ale defenzivní práce supr.....
Schlemko - Lepisto
- dneska hráli spolu po celý zápas, a neviděl jsem je udělat jedinou chybu v zádu (narozdíl od zápasu z LA)....
no i tak se těšim až se Jovo vrátí zpět do sestavy..... Přidá to na jistotě.... a Yandle se konečně bude moct vrátit zpátky do 3....
Skvělá bilance
Ze 6 posledních zápasů jsme získali 11 bodů z 12 možnejch....

Po průměrném listopadu (jež byl zaviněnej zraněním klíčovích beků) máme skvělý vstup do Prosince.... Pokud budeme takhle pokračovat po celý měsíc.... mohli by jsme ke konci roku (hrajeme dvakrát se San Jose 28. tušim a 31.) třeba i bojovat o vedení v divizi...
btw. co se tý naší divize týče, tak to je teďkon podle mě největší smůla Phoenixu, že celá divize je smrtící..... San Jose si už nějakej ten rok předvádí svoje, LA mají letos výbornou formu, Dallas se taky drží dobře a nutno podotknout že i Anaheim už se vrátil zase do hry o play off a po zlepšených výkonech už se taky pomalu drásá nahoru..... Bylo by pěkný vidět 5 postupujících z naší divize

)), ale míst je jenom 8, takže na někoho ten černej petr asi vyjde, doufam, že to nebude zrovna Phoenix :/ ...
IMHO i když máme velice těžkou divizi.... tak se nám v zápasech proti soupeři z Pacifiku daří dobře....
8 - 3 - 1 to je nádherná bilance .... pokud v tomto trendu budem pokračovat a zlepšíme vzájemný zápasy s LA... play off nás nemine...
Výsledky:
Phoenix - Los Angeles 2:3 sn
Phoenix - San Jose 2:1
- v Jobing.com aréně dneska bylo
10 650 diváků
- Když se ještě vrátim k zápasu Ilya byl famózní a určitě mu pomohlo i trochu štěstí, ale to k dobrym golmanům prostě patří.... Dneska jsme byly lepší jak San Jose... Michálek opět předvedl skvělou hru... Greiss nezachytal zas tak špatně, ale bejt v bráně Nabby podle mě alespoň jeden z těch dvou gólu chytí.... btw. to že ho zachránila naše nešikovnost to máš pravdu ... to bohužel pomáhá většině golmanů proti kterým nastupujem....
No tohle jsme zvládli na výbornou, teď nás čeká nepřijemný čtyř-zápasový trip... kde se nalítáme obrovský počet hodin.... Nejdříve v centrální divizi souboj s Detroitem, potom výlet do Toronta a cesta zpátky do Columbusu (nemohli se tyhle dva zápasy přehodit
).. to všechno ve 3 dnech... a v sobotu ještě zápas v Honda center..... Do brány se s jistotou už podívá LaBarbera, tak jsem na něj zvědavej..... 6 bodů by bylo nádherných z těhdle 4 zápasů... bohužel myslim, že budem moct bejt rádi za 4 a to ještě vůh ví jeslti ty budou