Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SLOVENSKO

Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.

http://sportky.topky.sk/c/120263/visnov ... sykora-nie" onclick="window.open(this.href);return false;
Uz neviem comu verit...
taku hokejovu olympiadu, ktora vo mne zanechala neskutocnu pachut uz sotva zazijem a som uprimne rad, ze je minulostou.....ked si to porovnam s Vancouvrom, to bolo ako cierna a biela

neviem si pomôct, ale nieco tomu chybalo, mimo nasej (u)trap(e)nej repre, som live zhliadol minimum zapasov, semfinale, aj samotne finale som mal na lehatku, z finaloveho zapasu som omrkol takych 10 minut

k nasmu vystupeniu sa obsirnejsie vyjadrovat nebudem, s partiou mame zakupene listky na pripravny aprilovy match do Steelky proti finom, no ak by sa tento zapas konal niekedy v tomto obdobi, uvazoval by som, ci sa tam vôbec vyberiem.....jedine ak na finov...

clovek zapne TV, listuje noviny, riesi net a tam pomaly non/stop debata o zabomysich vojnach, Satan-Chara, po nominacke, pred OH, pocas OH, po skonceni OH, neriesi sa nase neuspesne vystupenie, ale SatanoCharia (popritom vyjadrenia Stastneho a pod.) tak môzem nasrat nejaky zaujem o nasu repre, ked sa vsade naokolo riesia zabomysie vojny a bulvarne kecy

cely nas sport smeruje do jednej velkej hnedej ri*e
Tak pisal som to v chate a dam to aj sem. Pre mna je repre mrtva a museli by teda velice zacat dlhodobo podavat dobre vykony aby som zacal bandvajglit.....
Ja som znechuteny z toho co za vykony nasi podavaju, to aby clovek chodil kanalmi a hanbil sa za nich. Nemusia nosit permanentne nosit domov medaile, ale to co predvadzaju je obrovska hanba.

Stane sa sem tam, ze nejaka repre sem tam vyhori a turnaj im nevyjde, ale stane sa to tak 1-2krat za 10 rokov a malokedy nieco take extremne ako sa to deje u nas. U nas? salt lake, svetovy pohar, posledne roky na ms? Okrem striebra tam bolo porazanie nielen od silnejsich, ale aj slabsich. Laty od Cr a dokonca danov, hranie o zachranu, obrovska blamaz na domacich ms. Az na par svetlych vykonov su to otrasne vykony, bez srdca, bez chute, bez myslienky.....

Akurat sa riesia kktiny v novinach, v kabine uz dlho nieco strasne smrdi. Po roku 2007 myslim nam prestali chodit hraci na ms a zacala era vyhovoriek na bolave lica, unavu, pi*oviny. Dovtedy nikdy nebol problem, bondra hral snad so zlomenym prstom raz. Satana som raz videl pod lampou a hovoril ze tam boli niekedy take prusery v kabine ze sa vyvrazdili a hraci sa chceli zbalit ze idu domov a je*u na to a on ako kapitan to musel urovnavat. To je nieco poriadne zhnite potom v tej satni.....

Serem na nich teda, ide to mimo mna, budem si uzivat slovan a nhl a reprezentacne turnaje max ako nestranny divak
Niečo určite nie je s kostolným poriadkom a skôr ide o mentalitu hráčov a nominované mená, ale zbytočne preháňaš. Nalejme si čistého vína, chce to kvalitu a tú dosiahneme len poriadnou prácou s mládežou. Iná cesta neexistuje.

Pokiaľ ide o tie Šatanove výroky, keby sa na to dali staviť peniaze, predám hoc aj byt a auto a vrazím to na Žiga a Zedníka. Možno im krivdím, ale pochybujem.
Getzo5 píše:Nalejme si čistého vína, chce to kvalitu a tú dosiahneme len poriadnou prácou s mládežou. Iná cesta neexistuje.
svata pravda a pisem to snad po kazdych MS, ked sa kritizuje a vymiena hlavny trener. Hasit to v senioroch uz nema zmysel, to je neskoro.
Getzo5 píše:Pokiaľ ide o tie Šatanove výroky, keby sa na to dali staviť peniaze, predám hoc aj byt a auto a vrazím to na Žiga a Zedníka. Možno im krivdím, ale pochybujem.
Toto som nepochopil. Nieco mi uniklo? :|
Just spitballin`. :jn: Pálffy bol vždy typ človeka, ktorý by toho bol schopný a Zedníkove vyplakávanie pred MS 2011 mi potvrdilo (aj keď si už detaily tiež veľmi nepamätám), že ani on nemôže mať čisté svedomie. Neviem, okrem obvyklých podozrivých/veľkých mien :antry: mi to na nikoho ako Sejna, Majeský, Pavlikovský, Bartečko, Petrovický, Štrbák atď. proste nevychádza. :neviem: Ťažko povedať, v kabíne sme neboli.
getzo tie zostavy mozno nie su uplne nabite menami niekedy, ale napriek tomu vzdy ten kader istu kvalitu ma. Ako je mozne ze Nemecko, Svajc, Bielorusko odohra daleko viac obstojnych turnajov bez hanby ako my? Ked od Nemecka a Bieloruska mame kader vzdy, u svajcov si nie som isty ale dovolim si tvrdit ze mavame lepsie kadre. Zober si Finov s cim chodia na ms, vacsinou hraci z domacej ligy, nepotrebuju nhl hracov, navyse az taky obrovsky depth nemaju v tej nhl a hraci (hlavne v utoku) nedosahuju kvalit ako ich susedia svedi. Napriek tomu hraju kazdy turnaj dobre a aj ked nenosia zlate tak zahraju pekny hokej, vedia porazit aj silny a aspon nejaky bronz casto beru.
Mne ide o to, ze tie vysledky neodrazaju to, na co kader realne ma a casto je to proste absolutna hanba. Ked som este zil v Prahe tak som nikdy netesil na ms, cesi radi podpichuju a ja kvoli debilom som musel znasat posmech zo vsetkych stran. Sa divim ze este vtedy sa mi nezhnusili uplne ale este som nejak naivne slepo veril....
Videl si naprílad svetovy pohar 2004? Hotove peklo, to bolo neskutocne co tam vtedy predviedli a ten kader co tam vtedy bol....
znechuteny Julius Supler na margo nasej hokejovej mladeze "mamicky v dzipoch pred stadionom utieraju svojim detom sople"
cepi píše:znechuteny Julius Supler na margo nasej hokejovej mladeze "mamicky v dzipoch pred stadionom utieraju svojim detom sople"
Clovek by sa aj zasmial keby to nebolo do placu :(
Ten, kto sa ešte nevyjadril k úpadku slovenského hokeja, nech sa hlási u pána Žinčicu. Pomenovať problém vie každý, vyriešiť už nie. Vďaka Julo Šupler, nebyť teba, nevedeli by sme o tomto :roll:
konecne nieco osviezujuceho v nasej retro nominacke

Viedensky
Hrivik
Reway
(Marincin, Tatar, Panik, Jurco - tam sa pracuje na jeho uvolneny z farmy)

velke oci nemam, ale môze to byt zaujimavy turnaj
jedno je iste, väcsie sklamanie, ci znechutenie ala OH sotva zazijem
takze s novou chutou :fan:
Mne sa to tiez velmi pozdava :thumbsup:

Vidiet tam konecne namiesto vsetkych tych marcelov a surovych radivojevicov nejaku mladu krv :thumbsup:
Dufam ze sa chlapci predvedu v dobrom svetle a v time zostanu (predsa len o vykonnosti hracov ako hrivik ci viedensky a ako na tom hokejovo su v porovnani s “tradicnymi” europskymi hracmi vieme pramalicko. Snad ukazu viac ako pred casom kytnar ked prisiel do slovana z AHL).

Ak nic ine tak verim ze aspon budu hrat so srdieckom, nasadenim a “trhat lad”. Viac ako prehry ma vie nasr… :ho*no: lezerny flegmaticky vykon bez nasadenia a naivne dufam ze od tychto mladych hracov sa ho v zapasoch MS nedockam :pray:
http://www.slovenskozijehokejom.sk/2014 ... m-lotysom/" onclick="window.open(this.href);return false; :-D
Nominácia slovenskej hokejovej reprezentácie na majstrovstvá sveta 2014 v Minsku (9. - 25. apríla 2014):

Brankári:
Július Hudáček (HC ČSOB Pardubice/ČR, 9 zápasov),
Jaroslav Janus (Slovan Bratislava/KHL, 12),
Ján Laco (Donbas Doneck, Ukr./KHL, 28)

Obrancovia:
Ján Brejčák (Slovan Bratislava/KHL, 16 zápasov/2 góly),
Peter Čerešňák (Dukla Trenčín, 10/1),
Marek Ďaloga (HC ČSOB Pardubice/ČR, 29/0),
Vladimír Mihálik (Slovan Bratislava/KHL, 42/2),
Karol Sloboda (HC Vítkovice/ČR, 24/0),
Ivan Švarný (Medveščak Záhreb, Chor./KHL, 72/3),
Juraj Valach (Slavia Praha/ČR, 11/0),
Martin Marinčin (Edmonton Oilers/NHL, 8/0)

Útočníci:
Marcel Haščák (Dinamo Riga, Lot./KHL, 47/3),
Marek Hrivík (New York Rangers, USA/NHL, 2/1),
Tomáš Marcinko (HC Košice, 14/0),
Michel Miklík (Slovan Bratislava/KHL, 61/10),
Juraj Mikúš (Slovan Bratislava/KHL, 78/16),
Ladislav Nagy (Jokerit Helsinki/Fín., 73/24),
Richard Pánik (Tampa Bay Lightning, USA/NHL, 21/2),
Martin Réway (Gatineau Olympiques/QMJHL, 5/0),
Dávid Skokan (Slavia Praha/ČR, 12/2),
Miroslav Šatan (Slovan Bratislava/KHL, 176/85),
Andrej Šťastný (Slovan Bratislava/KHL, 18/1),
Radoslav Tybor (HC ČSOB Pardubice/ČR, 23/3),
Marek Viedenský (Worcester Sharks,USA/AHL, 2/1),
Tomáš Tatar (Detroit Red Wings, USA/NHL, 34/7)

Do vyberu sa nezmestili:
Radek Deyl, Martin Štajnoch, Rastislav Špirko, Martin Bartek, Patrik Lušňák, Peter Zuzin.
Obrázek

urcite myslel ten z brazilskeho sampionatu :giggle:
Teraz staviame mladikov na ms pretoze uz nie je koho "povolat" z nhl. Dlhe roky sa nic ine nerobilo len povolavalo z nhl maximum hracov. Inak propagandu teroristickeho bieloruskeho rezimu zvanu ms 2014 nemienim podporovat a ms nesledujem.
mitch » Štv Máj 08, 2014 9:35 am píše:Teraz staviame mladikov na ms pretoze uz nie je koho "povolat" z nhl. Dlhe roky sa nic ine nerobilo len povolavalo z nhl maximum hracov. Inak propagandu teroristickeho bieloruskeho rezimu zvanu ms 2014 nemienim podporovat a ms nesledujem.
si uveril propagande Europoslanca Štastného? :lol2:

prečo treba za každú cenu pchať politiku a mocenské boje do športu
Robert Zaruba na otazku "Ako sa vám páči aréna Čižovka?

„Najviac ma teší predstava, že bude plná. Vraj na to dohliada sám prezident Lukašenko. Veľmi ma ranila skúsenosť z dvoch škandinávskych krajín, ktoré sa na posledných dvoch šampionátoch obrátili hokeju chrbtom. Najmä Štokholm akoby chcel ukázať, že ho už hokej prestal baviť. Teraz sa teším na zvrat vo vývoji.“
Joe S. píše:prečo treba za každú cenu pchať politiku a mocenské boje do športu
tak veru. Kym sa nebudu nejake politicke :ho*no: riesit priamo na stadionoch, tak je mi to jedno.
som zvedavy koho papierovo silneho porazime a s kym paierovo slabym prehrame

tipnem si Cesko a Norsko

co sa tyka zostavy, zrejme prekvapime, dufam, ze pozitivne, mne sa pohlad na nasu supisku celkom paci :slovakia2:
Porušovanie základnyćh ľudských práv nie je žiadnou politickou záležitosťou. Bavíme sa o ľudskej dôstojnosti, nie o politike, preto nerozumiem, prečo tu vyťahujete slovo politika, keď sa tu bavíme o úplne fundamentálnych záležitostiach, ktoré zjavne ani nevieme oceni't, lebo ich berieme ako samozrejmosť.

Bojkotovať MS však kvôli tomu nie je správne.
Laco (Janus)

K. Sloboda-Ďaloga
Šatan -Hrivík-Nagy

Čerešňák-Marinčin
Miklík-Marcinko-Réway

Švárny-Valach
Pánik-Mikúš-Tatar

Brejčák
Skokan-Viedenský-Tybor

Zloženie podľa mňa špatné ale rád sa nechám príjemne prekvapiť. :ninja:
ja hlavne nechapem zabiteho Rewaya s Marcinkom a Miklikom
som zvedavy a tesim sa. Ta zostava vyzera skoro ako na nejaky pripravny turnaj pocas sezony. Hold je to nasa momentalna realita, este k tomu je po olympiade. Vzdy je vsak podla mna lepsie mat v time 10 bojovnikov ako 10 hviezd, ktore si to tam pridu odkorculovat.
Moj fanuskovsky tip SVK-CZE 3:2 :slovakia2:
1038 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES