Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Lecavalier-number4 píše:no to doufám, ale stejnÄ› by jsme mÄ›li vyhrávat co nejvĂ­c jelikoĹľ dostat do prvnĂ­ho kola Buffalo :o
bud rad, ze ste aspon tam..na rozdiel od niekoho ineho.. :evil: v NHL si vyberat supera pre PO, absolutne bezpredmetne..

cepi píše:
Lecavalier-number4 píše:no to doufám, ale stejnÄ› by jsme mÄ›li vyhrávat co nejvĂ­c jelikoĹľ dostat do prvnĂ­ho kola Buffalo :o
bud rad, ze ste aspon tam..na rozdiel od niekoho ineho.. :evil: v NHL si vyberat supera pre PO, absolutne bezpredmetne..
to jo ale já si myslím že by to s Buffalem mohlo dopadnout jako loni s Ottawou, proto teď chci někoho jiného, nejlepší by byla Atlanta, když tak ještě Pittsburgh.

no poviem Ti, Atlanta, Pittsburgh..pre mna nieco podobne ako Buffalo..iste, to slape excelentne, ale aj prvi spominani to mĂ´zu dotiahnut v PO zaujimavo..ja by som to neriesil a prijal supera takeho, aky mi pre Po pripadne..samozrejme, vyhoda domaceho ladu je ine kafe

Ottawa narazi na dva timy so silnym brankarom, kym Tampa na jeden s totalnym luckerom, navyse jediny kto ma narok na cenu Mauricea Richarda je VINNY!

věřém že jí Vinny získá, ale pozor Heatley jede a ještě to není rozhodnuto :!:

Neverim tomu, ze sa bude opakovat minula nespravodliva sezona v tomto dolezitom ukazovateli.

přesně tak, tak jako si Crosby zaslouží tento rok vyhrát bodování (což je jasné) tak si zaslouží Lecavalier MRT

Na tom sa zhodneme, este aby Martin St. Louis pomohol svojmu obrovitemu kolegovi. :)

chorche píše:Na tom sa zhodneme, este aby Martin St. Louis pomohol svojmu obrovitemu kolegovi. :)
přesně tak a hlavně aby si pomáhali v play-off a získal někdo z nich Conn Smythe Trophy:-)

Tak az do finale Tampa urcite nepojde, to si kedy stihol dat halucinogeny???

chorche píše:Tak az do finale Tampa urcite nepojde, to si kedy stihol dat halucinogeny???
já jenom uvažuju srdcem :D

Kdo získá Hart Trophy?

Obrázek

John Tortorella, trenér Tampy Bay, lobuje za svého svěřence. Vincent Lecavalier by se spolu s Robertem Luongem a Martinem Brodeurem měli podle jeho názoru stát finalisty hlasování o letošní Hartovu trofej. „Sidney nehraje oslabení, není na ledě poslední minuty k udržení vedení,“ vysvětluje, proč by nenominoval Crosbyho. „Nechci ho shazovat, ale je stále ve vývoji.“

StejnÄ› si myslĂ­m Ĺľe to vyhraje Crosby :(

Třetí hvězda týdne:

Lecavalier byl Thorntonovi druhým nejproduktivnějším hráčem minulého měsíce. Ve čtrnácti zápasech si vylepšil statistiky o 22 bodů za deset branek a dvanáct přihrávek.

Šestadvacetiletý centr Tampy Bay na sebe upozornil především v pátečním utkání v Carolině. Po třech jalových zápasech překonal kýženým zásahem poprvé v kariéře hranici padesáti branek. Jubilejní zářez si připsal v 56. Minutě, kdy si nabruslil do pásma po levé straně, před obráncem zasekl a z otočky překvapil tečovaným pukem Cama Warda. Lightning zvítězili v Raleighu 4:2

Rodák z Ile Bizard je momentálně nejlepším kanonýrem dosavadního průběhu sezóny. Lecavalier odehrál v dresu Bleskůs 79 utkání, ve kterých zaznamenal 51 branek a 55 asistencí. Se ziskem 106 bodů je třetím nejproduktivnějším hráčem soutěže.

Today:
ObrázekvsObrázek

Zápas vysílá Galaxie-Sport :!:

Dneska nás čeká převelíká bitva s týmem s naší divize, který když dneska nevyhraje, zřejmě ztratí šanci na postup-Carolina. A právě toho se bojím. Carolina má šanci se nyní oplatit za minulou prohru (4:2) a navíc jí jde o přežití :!: Jejich nasazení bude velké, ovšem to by taky mohlo znamenat že se dostanou do takové te křeče, kdy strašně chcete ale nejde to.
Jestli dnes vyhrajeme my, tak to bude určitě i zásluhou Vinnyho Lecavliera, který má velkou formu a právě od něj čekám že nás zachrání a zvítězíme. Ostatně se mu navíc proti Canes letos docela daří:

Lecavalier 2006-2007 vs. CAR 7 zápasů 5 golů 4 asistence 9 bodů 5 +/- 2 trestné minuty
Career vs. CAR 45 zápasů 15 golů 24 asistencí 39 bodů 12 +/- 18 trestných minut

St.Louis 2006-2007 vs. CAR 7 zápasů 8 golů 3 asistence 11 bodů 2 +/- 4 trestné minuty
Career vs. CAR 35 zápasů 22 golů 14 asistencí 36 bodů 14 +/- 12 trestných minut

Richards 2006-2007 vs. CAR 7 zápasů 0 golů 4 asistence 4 body -1 +/- 2 trestné minuty
Career vs. CAR 36 zápasů 10 golů 22 asistencí 32 bodů 0 +/- 22 trestných minut

Poslední vzájemné zápasy:

30. 3. 2007 Carolina Hurricanes - Tampa Bay Lightning 2:4
1. 2. 2007 Carolina Hurricanes - Tampa Bay Lightning 0:4
20. 1. 2007 Carolina Hurricanes - Tampa Bay Lightning 5:6p
16. 12. 2006 Tampa Bay Lightning - Carolina Hurricanes 2:3
28. 10. 2006 Carolina Hurricanes - Tampa Bay Lightning 6:4
26. 10. 2006 Tampa Bay Lightning - Carolina Hurricanes 5:1

obyčejně dávám pět, ale ten 6.jsem si nemohl odpustit :D

skvěle parádně jsme otočili zápas, blíží informace dneska večer, teď nemám příliš čas

tak PO Vam predsa len klaplo (aj ked na definitivu si este chvilku pockame) to je potesujuci fakt, ale co dalej..

Brankáři Marc Denis a Johan Holmqvist: Oba se střídají a oba nechytají nic moc. Tampa může stejně jako loni vyhořet na špatných výkonech brankáře. Odejde jeden z nich po sezóně jinam? Není vyloučeno, že u Lightning skončí oba dva!

PO ještě jisté není, ale museli by jsme si to hodně pokazit aby nám uteklo :!:

Tak tady jsem zvědavý co vedení udělá, naše největší slabina jsou brankáři. Chtělo by to konečně nějakého dobrého golmana, někoho jako Chabilbulin, kdo by nás podržel, v létě bude asi nejdůležitější vyřešit golmany. Lecavalier, Richards a St.Louis mají smlouvy dlouhé :cool:

TAMPA BAY-CAROLINA 3:2

Nepochybuju o tom že se dostanem do play-off. Temto zápas mi ukázal že v play-off si zasloužíme být. Naopak Carolina už šanci na play-off ztratila. Odvedli jsme dobrý výkon, navíc to vypadá že se Holmqvist začíná vracet do formy :cool:
První třetina:Hrálo se rychle a odpovědně ze zadu. Potom však najednou z ničeho nic skoroval Whitney, Canes dotlačili puk do brány. Pár minut před koncem byl vyloučen Vašíček, ale Tampa v přesilovce nic nepředvedla. Pak se však dostal do velké šance Richrds, Ward byl ale uspěšnější. První třetina skončila, byli jsme aktivnější, soupoeře jsme přestříleli 14:8, ale skore bylo 1:0 peo Canes.
Druhá třetina:Před začátkem této třetiny jsme si říkal že golový náskok ještě nic moc neznamneá, takže by jsme mohli srovnat. Pak se ale po minutě hry nechal vyloučit Ward a Carolina šťastně vstřelila gol. Puk se odrazil od zadního mantinelu, Holmqvist byl na druhé straně branky a Brind´Amour dával gol do prázdné branky. Po tomhle golu jsem si řekl že dneska to asi nevyjde. Carolina se nás dostala pod tlak a přišlo další vyloučení, O´Brian hákoval, i když měl být vyloučen nejspíš i hostujcí hráč, který obránci blesků držel hokejku. naštěstí přišla přihrávka na Lecavaliera, který byl faulován a tak jsme se nebránili příliš dlouho. Pak jsme udeřili jako správní Blesci. Ward nahodil vysoký kotouč před bránu a Perrin jej baseballově sklepl do brány, gol ještě musel posoudit videorozhodčí, ale nebylo o čem diskutovat, po tom golů jsem opět věřil. Navíc jsme Canes opět přestříleli, tentokrát 6:4.
Třetí třetina:V přestávce jsem si opět říkal že zápas můžeme otočit. A taky že ano, po minutě a dvaceti sekundách skoroval po 52 Lecavalier, asistenci si připsal Prospal. Moje radost probudila celý dům :D Navíc o ani ne dvě minuty se prokličkoval ke střele Boyle a dal 20 gol sezony. Už jsem nepochybovl že nevyhrajem. Potom už jsme se bránili a i když Canes nás potrápili, navíc hráli přesilovku, výsledek jsme udrželi. V této třetině nás sice Canes přestříleli (10:13) ale celkově jsme byli lepší (30:25)Zasloužená výhra :cool:

Vtabulce jsme se posunuli na 6.místo, jelikož Rangers získali proti Islanders "jenom" bod. Na Atlantu ztrácíme bod, ale ta má utkání k dobru. Za námi ještě bojují Montreal a Toronto o poslední postupovou příčku. Montreal na nás ztrácí dva body, Toronto tři, je to v našich rukou :cool:

Fotky:
Obrázek
Obrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek

Top 10 akcĂ­ Vinnyho Lecavaliera

http://www.youtube.com/watch?v=Xmmyom7h ... ed&search=

Obrázek

Obrázek

Nepochybuji o postupu a tak je otázka s kým se v play-off utkáme? samozřejmě nejdůležitější je postup, ale pokud by jsme dostali Buffalo, no nebyl by jsem až tak šťastný :) . největší otázkou zůstavá, kolikátá Tampa skončí. Tak projdeme si všechny možnosti.

Atlanta Thrashers:
Obrázek

zřejmě nejpravděpodobnější tým. Nyní s ním bojujeme o první příčku v divizi a není vyloučeno že se s ním utkáme i v play-off. Atlanata je soupeř který je v téhle sezoně silný. Na hokejforu má dost fanoušků. Jejich nejlepším hráčem je v téhle sezoně zřejmě Hossa, který utočí na 100 bodovou hranici. Navíc v brance chytá Lehtonen, který je v zadu oporou, ale nevýhoda Thrashers je ta že play-off ještě nehráli. Tak uvidíme co předvedou.
Vzájemné zápasy v téhle sezoně:

22. 2. 2007 Atlanta Thrashers - Tampa Bay Lightning 4:5p
26. 12. 2006 Atlanta Thrashers - Tampa Bay Lightning 2:1
7. 12. 2006 Tampa Bay Lightning - Atlanta Thrashers 8:0 :!:
24. 11. 2006 Tampa Bay Lightning - Atlanta Thrashers 3:2p
11. 11. 2006 Tampa Bay Lightning - Atlanta Thrashers 5:3
9. 10. 2006 Tampa Bay Lightning - Atlanta Thrashers 0:1
5. 10. 2006 Atlanta Thrashers - Tampa Bay Lightning 2:3p

New York Rangers:
Obrázek

S tĂ­mto soupeĹ™em se stĹ™etneme v případÄ› Ĺľe skonÄŤĂ­me prvnĂ­ v divizi a rangers budou pĹ™ed Atlantou. Rangers jsou tĂ˝memkterĂ˝ nemÄ›l nijak skvÄ›lou sezonu, ale závÄ›r má skvÄ›lĂ˝. Hrajou dost defenzivnÄ›, nedostavájĂ­ moc golĹŻ. PĹ™estoĹľe to nebyla Jágrova nejlepší sezona, nejspíš byl opÄ›t nejlepším hráčem Rangers. Jinak v brance majĂ­ Rangers skvÄ›lĂ©ho Lundqvista, kterĂ˝ mÄ›l skvÄ›lou loĹ

[quote="Lecavalier-number4"]

New York Rangers:
Obrázek

S tĂ­mto soupeĹ™em se stĹ™etneme v případÄ› Ĺľe skonÄŤĂ­me prvnĂ­ v divizi a rangers budou pĹ™ed Atlantou. Rangers jsou tĂ˝memkterĂ˝ nemÄ›l nijak skvÄ›lou sezonu, ale závÄ›r má skvÄ›lĂ˝. Hrajou dost defenzivnÄ›, nedostavájĂ­ moc golĹŻ. PĹ™estoĹľe to nebyla Jágrova nejlepší sezona, nejspíš byl opÄ›t nejlepším hráčem Rangers. Jinak v brance majĂ­ Rangers skvÄ›lĂ©ho Lundqvista, kterĂ˝ mÄ›l skvÄ›lou loĹ

já vĂ­m ale špatnÄ› jsem to napsal, promiĹ

tak jsem počítal a vyšlo mi že máme jistý postup do play-off :cool: a navíc jsem ještě zjistil, že nemůžeme už ani skončit 8, to znemná že do prvního kola nedostaneme Buffalo :cool:

[quote="Lecavalier-number4"]já vĂ­m ale špatnÄ› jsem to napsal, promiĹ

Today:
ObrázekvsObrázek

Tampa má už play-off jisté, Florida šanci už stratila.Floridě už tedy o nic nejde, zatímco Tampa má ještě šanci vyhrát divizi a tak body potřebuje. Už dneska by se mohla dostat na čelo divize. Pokud dneska Atlanta prohraje s Carolinou a my zvítězíme, jsme první v divizi a celkově třetí. Pokud Atlanta vyhraje, bylo by dobré držet krok a taky vyhrát, navíc výhra nás posune před Rangers.
Tampě se teď daří, vyhrála tři zápasy v řadě, navíc 2 těžké duely s Carolinou. Florida je na tom naopak, dvě prohry v řadě, jedna s Carolinou a druhá s Washingtonem, který jí tak překazil šance na play-off, zápas skončil fotbalově 0:1.

velké trio proti Floridě:

Lecavalier 2006-2007 vs. FLA 7 zápasů 2 goly 4 asistence 6 bodů -3 +/- 0 trestných minut
Career vs. FLA 42 zápasů 13 golů 19 asistencí 32 bodů -7 +/- 27 trestných minut
St.Louis 2006-2007 vs. FLA 7 zápasů 4 goly 5 asistencí 9 bodů -5 +/- 4 trestné minuty
Career vs. FLA 32 zápasů 16 golů 11 asistencí 27 bodů 5 +/- 12 trestných minut
Richards 2006-2007 vs. FLA 7 zápasů 3 goly 3 asistence 6 bodů -2 +/- 9 trestných minut
Career vs. FLA 36 záapsů 12 golů 19 asistencí 31 bodů 2 +/- 29 trestných minut

Poslední vzájemné zápasy:

27. 3. 2007 Tampa Bay Lightning - Florida Panthers 2:5
3. 3. 2007 Florida Panthers - Tampa Bay Lightning 6:2
20. 2. 2007 Tampa Bay Lightning - Florida Panthers 3:2p
17. 2. 2007 Florida Panthers - Tampa Bay Lightning 5:4p
22. 11. 2006 Florida Panthers - Tampa Bay Lightning 4:6
14. 10. 2006 Tampa Bay Lightning - Florida Panthers 4:1
13. 10. 2006 Florida Panthers - Tampa Bay Lightning 3:2

[quote="milos76"][quote="Lecavalier-number4"]já vĂ­m ale špatnÄ› jsem to napsal, promiĹ
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES