Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

kanter píše:tak ma napadlo prečo to crosby urobil. Nemali náhodou valábik a crosby počas zápasu slovnú potičku? alebo v iných zápasoch.
Sidney Crosby urobil fatálnu chybu, ale ani rozhodcovia nie sú neviniatka. Ale osudu nerozkážeš, čo s amá stáť sa stane

P.S. teraz som si pustil opäť to video (s Crosbym). Keď Sidney Crosby udrel Borisa do hlavy spozoroval som, že Borisa udrel aj Kris Letang. Hneď po tom prvom údere.
kanter píše:tak ma napadlo prečo to crosby urobil. Nemali náhodou valábik a crosby počas zápasu slovnú potičku? alebo v iných zápasoch. Ale crosby vtom neni sám, je to aj cyba krisa letanga a rozhodcov, že sa takéto otrasné sta
lo.
Aby takto niekto riešil slovnú potičku. :eek2: Takých slovných potičiek je v zápase veľa a ak sa riešia tak takto :fight:
No a Letangova chyba to určite nie je, ten sa tam s Valábikom normálne naťahoval.
Lukas33 píše:
kanter píše:tak ma napadlo prečo to crosby urobil. Nemali náhodou valábik a crosby počas zápasu slovnú potičku? alebo v iných zápasoch. Ale crosby vtom neni sám, je to aj cyba krisa letanga a rozhodcov, že sa takéto otrasné sta
lo.
Aby takto niekto riešil slovnú potičku. :eek2: Takých slovných potičiek je v zápase veľa a ak sa riešia tak takto :fight:
No a Letangova chyba to určite nie je, ten sa tam s Valábikom normálne naťahoval.
P.S. teraz som si pustil opäť to video (s Crosbym). Keď Sidney Crosby udrel Borisa do hlavy spozoroval som, že Borisa udrel aj Kris Letang. Hneď po tom prvom údere.
Nechajme to tak už
kanter píše:Nechajme to tak už
tak posledny krat :D :wink:
Už je to jasné. Najväčšia mediálna hviezda NHL Sidney Crosby za nechutný atak na slovenského hokejistu Borisa Valábika žiaden trest nedostane. Vedenie ligy zavrelo pred kapitánom Pittsburghu obe oči a ako pštros "strčilo hlavu do piesku".. :arrow: http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=8 ... 19#p143719
Proti Buffalo sme vyhrali 4:3 po pp a víťazný gól dal Sidney Crosby. už v 1. minúte sme prehrávali, v 26. min už 2:0, ale zápas sme dokázali odviezť až do predĺženia vďaka dvom gólom Alexa Goligoskiho.
parádní obrat!! :clap:
Tak ale to bola vysoká hokejka. Šak kde ju mal div že nie pod stropom.
Neregulárny gól. Už mi ten hlupák Crosby lezie na nervy.
Může mi po tomhle extempóre někdo vysvětlit proč neuznali Nashvův gól proti Minnesotě?
mt-svk píše:Neregulárny gól. Už mi ten hlupák Crosby lezie na nervy.
myslíš ten víťazný gól? Videl som ho na Sport2 (v maďarčine). Hokejku mal vyššie ako je bránke, nie? Tak potom nemal byť uznaný, ale čo už. Opakovanie zápasu sa v NHL nedeje.
MartinFC píše:Může mi po tomhle extempóre někdo vysvětlit proč neuznali Nashvův gól proti Minnesotě?
Hmm..lebo Nash nieje Crosby!!?
Je to asi chyba rozhodcov, že? Najväčšia haluz by bola, keby Crosby prišiel za rozhodcom a povedal by mu, že hral vysokou hokejkou.
Podle mě,měli rozhodčí ještě v živé paměti akční scénku s Valábikem,takže to radši uznali,aby jim náhodou rozparáděný Iron Sid,svým osobitým stylem taky nenamasíroval koule! :frajer2:
K zápasu by som sa moc nevyjadroval. Radšej nie, ešte si skazím Vianočnú náladu :D
ja som maximálne rozladený, toto nemôžu myslieť vážne..? :thumbsdown:
To je taký malý vianočný vtip. :D
lubo-86 píše:To je taký malý vianočný vtip. :D
dosť blbý :plac: :plac: :plac:
kanter píše:
lubo-86 píše:To je taký malý vianočný vtip. :D
dosť blbý :plac: :plac: :plac:
A tak už si zvykáme: PHI, TOR, TBL :D Netreba to brať tak tragicky. Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
:good: :good: :good:

Zajtra hráme proti New Jersey, bude to dôležitý zápas, veď DEvils nás predbehli :( v Atlantickej divízií. Musíme zabrať.
Toto je jeden z mála zápasov v ktorých vám budem fandiť. Devils fakt nemusím takže im riadne naložte. A ešte som aj v KTL dal na vás :D
Lukas33 píše:Toto je jeden z mála zápasov v ktorých vám budem fandiť. Devils fakt nemusím takže im riadne naložte. A ešte som aj v KTL dal na vás :D
Chyba chlapče, veľká chyba :lol: :lol: Ale budeme fandiť. :D
http://www.pitpen.webgarden.cz/aktualit ... ew-29.html

no pozrite PREVIEW, najmä našu zostavu (unknown) - (unknown)

P.S. Akonáhle sa dozviem, ktorí dvaja ešte nastúpia hneď ich tam napíšem.
Ale čítal, že by mal nastúpiť Paul Bissonnette a Dustin Jeffrey
tak to byl hodně vyrovnaný zápas ...hodně velkou zásluhu na tom měl fleury který si vychytal nulu...no ikdyž mohlo to být i 1:1 a větší drama kdyby EATON ten puk rychle nevytáhnul z brány.. :arrow:
Obrázek
:razzi: ale pšššt :D

hlavně že jsme vyhráli a máme 3body a to je hlavní :yahoo: :clap:
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING