Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

:shock: . Pravdu povediac, pravých krídiel máme nadostač. Žerdev, Boll, nádejní Voráček a Legein, na farme Pineault, ktorý má podľa mňa na prvý tým. Na pravom krídle môžu hrať Brulé, Fritsche a Novotný. A po Davidových výkonoch v tejto sezóne si dovolím povedať, źe nám chýbať nebude.
Takže, Jodyho Shelley sme vymenili do San José za 6. miesto v drafte. VEĽA ŠŤASTIA JODY :good:
Vyjádřím se k oběma případům. Pokud David Výborný mám na to prakticky stejný názor jako Evka, myslím si, že by nám už moc pomoct nedokázal. A odchod Jody Shelleyho beru také jako správný krok. Jako bitkaři se můžou uplatnit pespektivní Curtis Glencross, Ole Tollefsen a Jared Boll. Jody byl přeci jen už docela starý a o jeho hokejových dovednostech se moc mluvit nedá, ještě si pamatuji, že snad v sezóně 2002/2003 po drsném zákroku Shelleyho na hráče San Jose, řekl Ron Wilson, GM Sharks, že takoví hráči s kvalitami pod NHl by v této soutěži neměli hrát. AS podívejme se, o 5 let dýl a Jod se stěhuje právě tam. Považuji téměř za menší zázrak, že za něj Jackets dostali 6. výběr v draftu. Upřímně je na tom každým rokem hůř. Dovolil bychs si říct, že jak z hlediska hokejového tak i bitkařského. Za takové hráče je téměř zázrak něco málo dostat, kdoví, třeba z toho 6. výběru v roce 2009 bude nakonec hvězda, ohodnotil bych jako dobré kroky, z Jackets se musí stát vyhrávající tým a jinak než změnami a to nepůjde i z tohto pohledu beru získání Marka Rycrofta jako vynikající zprávu. Hodně štěstí Jody!!!
Mike Rycrofta nepoznám, takže súdiť nemôžem. S GlenX nesúhlasím, nie je to bitkár, to Jared je iná káva :box: . Pritom na farme máme Tommyho Sestita a prípadne aj Alexandra Picarda.
Do prvého mužstva bol povolaný Gilby Brulé. Fanúšikovia nie sú nadšení, ja naopak. Na druhej strane dúfam, źe bude vymenený, tu sa nemá šancu presadiť. Upredňosňovala by som NY Islanders, prípadne Buffalo, kde vedia pracovať s mladými hráčmi (čo sa o Columbuse povedať nedá). Zároveň je to hráč, ktorý by obidvom tímom svojím štýlom hry veľmi prospel.
Hurá :clap: Columbus získal skvělého ofenzivního obránce Dicka Tarnströma, výměnou za Curtise Glencrosse. Velmi dobrá výměna, odhaduji, že pokud se bude Dickovi dařit, tak podepíše s klubem smlouvu, stejně jako Curtis v Edmontonu. Jackets měli málo obránců narozdíl od útočníků, takže takovou výměnu vítám. :good: Navíc, Glencross podle mě nemá potenciál.
jednoznacne kvalitna posila :yes: popri Adamovi Footeovi dalsi skuseny borecek, ktory vystuzi obranne rady Jackets, no a ti z tejto vymeny vytazili viac ako slusne :yes:

Obrázek
:arrow: Columbus získal z Edmontonu švédského obránce Dicka Tärnströma výměnou za křídelního útočníka Curtise Glencrosse.
Tärnström si v roce 2006 zahrál s Oilers finále Stanley Cupu, následnou sezónu pak strávil ve švýcarském Luganu.

Podle mě se tenhle obchod Blue Jackets vyplatí. :good:
Dneska už chlapi musímete zabrat!!!
Let´s go Jackets!!!
Pokud uhlídáte Alexe Ovechkina , vítěztví je vaše :!:

P.S.: Co to, že Výborný letos moc neboduje? 16 bodů je vážně málo :!:
No právě Alexi, ale komu se letos povedlo? :!: :lol2: On i Sjomin je strašně nebezpečný. Ale ta prohra mi ani tolik nevadí, jak jsem už říkal, s postupem do PO už moc nepočítám. V příští sezóně to však vidím velmi nadějně, ale to se teprve uvidí podle změn v kádru.
s Jasonom Chimerom môzete pocitat az do sezony 2011/12..na sezonu 1.875, tetkom 1.000

Obrázek
MartinFC píše:No právě Alexi, ale komu se letos povedlo? :!: :lol2: On i Sjomin je strašně nebezpečný. Ale ta prohra mi ani tolik nevadí, jak jsem už říkal, s postupem do PO už moc nepočítám. V příští sezóně to však vidím velmi nadějně, ale to se teprve uvidí podle změn v kádru.
Martin, nesúhlasím, stále mame šancu a musíme o ňu bojovať. Ja chlapcom verím, že urobia pre to všetko, čo sa dá a :box: o play-off. Ak sa to nepodarí, nič sa nestane, máme dobré drafty, len s nimi dobre pracovať. Ale teraz na to nesmieme myslieť, nádej stále ŹIJE :good: .
:yahoo: Obrázek2:1Obrázek :yahoo:

Hurá, výhra nad Phoenixem je pro ns velmi cenná. Nejdříve se v oslabení prosadil Jason Chimera, který ve středu podepsal novou smlouvu s Columbusem. A v 10. minutě v přesilovce Nik Žerděv.Výborně dnes zachytal Fredrik Norrena, který z 27 střel pustil jen jeden gól. Výborně! :clap: Výhra má dvojnásobnou cenu, když hlavní konkurenti (Nashville, Calgary) na svém ledě zaváhali a prohráli.
K novému kontraktu Jasona Chimery: rozhodně si myslím, že to byl výborný tah. Chimmy je bojovník, ideální hráč do třetí řady, může hrát i ve druhé. Podle mého názoru dobrý tah.
Sice jsme proti San Jose prohráli, ale jen po prodloužení. Považuju za velký zázrak, že jsme vůbec vyrovnali, San Jose bylo ve třetí třetině mnohem lepší a z 15 střel ve třetí třetině mohlo dát klidně dohromady 4 góly. V posledních 13-ti minutách to byl opravdu velký nápor na bránu Fredrika Norreny, který chytal výborně. Jsem strašně rád, že Jackets dokázali ve třertí třetině z těch 5-ti střel vůbec vyrovnat. Gól za Columbus dal Jason Chimera, který si tak připsal 3. gól ve třetím zápase. :clap:
Bodík beru všemi deseti :yes:
a dufam Martin, ze najblizsie slova o tom, ze neveris v postup do PO vypustis, az ked uz nebude blikat ani len teoreticka nadej :) byt fandom modrokokabatnikov, nakopal by som Ti prdelku, ze ich takto odpisujes :x :wink: musis byt naladeny na rovnakej fan´s frekvencii ako Evka :yes: s takou PO sancou pre CBL ako sa crta tuto sezonu, traba fandit az do sameho konca :!:

bod so zralokmi = vyhra
cepi píše:a dufam Martin, ze najblizsie slova o tom, ze neveris v postup do PO vypustis, az ked uz nebude blikat ani len teoreticka nadej :) byt fandom modrokokabatnikov, nakopal by som Ti prdelku, ze ich takto odpisujes :x :wink: musis byt naladeny na rovnakej fan´s frekvencii ako Evka :yes: s takou PO sancou pre CBL ako sa crta tuto sezonu, traba fandit az do sameho konca :!:

bod so zralokmi = vyhra
Jen proto, že jsem zkrátka a jednoduše víc pesimista bys mě hned nemusel nakopnout do zadku :cry2: :D Moje fandění to však neovlivní, já prostě fandím stejnou měrou, když už o nic nejde, stejně jako když je pořád něco ve hře. :frajer2:
Když budu mluvit opravdu hodně slušně, tak dnešní prohra mě opravdu dost naštvala. Mohli by kluci aspoň bojovat a ne to takhle srá... :bitka3: :protest:
Zápas som nevidela, ale podľa Hitcha bol naším najlepším hráčom Gilbert Brulé, ktorý mal za 10:52 minút 5 striel. A preto je pre mňa neznámou, prećo nehrali viac, ako niektorí hráći, ktorí stretnutie doslova odflákli. Som veľmi zvedavá, či sa tento zápas premietne do zostavy proti Detroitu. Ak mám byť úprimná, veľm o tom pochybujem. Osobne by som preferovala takúto zostavu:

Nash - Brassard - Modin
Chimera - Brulé - Žerdev
Lindstrom - Peca - Fritsche
Novotný - Malhotra - Murray

Keďže Boll a Fjodorov nie sú v poriadku. Ale to je len sen... .
Dneska zápas Blue Jackets a Red Wings bude na Galaxii, už se těším. :) Oba kluby patří k mým oblíbeným. 8)
Novotný je typický defenzívny obranca, so slušnou pozičnou hrou a dobrým držaním puku. Zároveň vie dobre zahrať pri mantineli a vybojovať puk. Ale... je pomalý, jeho hra dopredu je slabá a napriek vysokému ice-timu, v útoku s najlepšími hráčmi, hre v presilovkách získal málo bodov. A to nie je len problém v Columbuse, ale bol to problém aj vo Washingtone, kde napriek tomu, že hral v útoku s Ovečkinom, nedokázal sa patrične bodovo presadiť. V jeho hre mi chýba moment prekvapenia, niečo, čo zdobí kvalitných centrov.

K minulému zápasu. Každý tím si môže vybrať smolný deń a nám sa to bohužiaľ stalo v najmenej príhodnej chvíli. Na druhej strane ma mrzí, že taký Výborný, ktorý, jemne povedané, nehral nič moc, bude hrať v prvom útoku spolu s Nashom a Modinom a hráči ako Brulé a Brassard v treťom. Pritom boli našimi najlepšími hráčmi. Najmä Brulé. Taktiež ma zaráźa, prečo mali hráči, ktorí hrali katastrofálne tak vysokýˇice-time a Bru s Brassom okolo ´10:53, respektíve 10:52. Kde je férovosť, prečo ich nenechal Hitch sedieť. A prečo budú hrať v dneśnom zápase? Tak sa mi zdá, že niektorí hráči majú zaistené miesto v zostave napriek ich výkonom a niektorí sú po prvom výkone buď zdravými nahrádníkmi, alebo hrájú maximum 5 minút bez presiloviek vo štvrtom útoku.
S Novotným máš pravdu, v jednom však musím vyjádřit svůj stoprocentní nesouhlas. Jirka není pomalý, pokud ano, tak Žerděv je úplnej šnek (když to přeženu) :D A v útoku to taky není tak špatné, jak popisuješ . K dnešnímu zápasu: Dnes už konečně musíme vyhrát. Mám veliké očekávání, zvlášť potom naprosto katastrofálním výkonu s Chicagem. Dnes do toho musí dát kluci všechno a zvítězit!!!
:yahoo: Obrázek 5:1 Obrázek :yahoo:
Výborně!! :clap: Tajně jsme si myslel na dva body a to se mi vyplnilo. Fredrik Modin je zpět ve hře a v dnešním zápase to bylo vidět!!! Odehrál opravdu dobré utkání, stejně jako Rick Nash a další. Oproti Chicagu to dnes bylo jako den a noc. Výborně zachytal Pascal Leclaire, jenž pustil jen jeden gól.Ohromně důležitá výhra je tedy doma! :biglol: Teď nás v neděli čeká zápas se St.Louis a pak Toronto, Ottawa a Montreal.
Obrázek
Martine, ty si chtěl Prospala že? Co takhle kdyby jste nám vrátili to jsme si od vás vzali za trosku Denise? Modina s Norrenou, měli by jsme talent do branky do budocnosti a křídlo, které vyhovuje Richardsovi :hmm: :)
navíc vám k němu hodíme zpět Denise
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2006 CAROLINA HURRICANES