Forwards/Defensemen Stat Categories: Goals (G), Assists (A), Points (P), Plus/Minus (+/-), Powerplay Points (PPP), Shorthanded Points (SHP), Game-Winning Goals (GWG), Faceoffs Won (FW), Hits (HIT), Blocks (BLK)
Goaltenders Stat Categories: Games Started (GS), Wins (W), Goals Against (GA), Goals Against Average (GAA), Saves (SV), Save Percentage (SV%), Shutouts (SHO)
Moze mi niekto povedat aku vahu maju jednotlive ukazovatele? obranca a utocnik ma rovnake hodnotenie?
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
vsetky ukazovatele maju rovnaku vahu, a obrancovia a utocnici maju rovnake hodnotenia. Ak som teda spravne porozumel tvojim otazkam.mitch píše:Forwards/Defensemen Stat Categories: Goals (G), Assists (A), Points (P), Plus/Minus (+/-), Powerplay Points (PPP), Shorthanded Points (SHP), Game-Winning Goals (GWG), Faceoffs Won (FW), Hits (HIT), Blocks (BLK)
Goaltenders Stat Categories: Games Started (GS), Wins (W), Goals Against (GA), Goals Against Average (GAA), Saves (SV), Save Percentage (SV%), Shutouts (SHO)
Moze mi niekto povedat aku vahu maju jednotlive ukazovatele? obranca a utocnik ma rovnake hodnotenie?
ak som to ja spravne pochopil tak sa to neurcuje zvlast pre utocnikov a zvlast pre obrancov - alebo ano ?arek píše:vsetky ukazovatele maju rovnaku vahu, a obrancovia a utocnici maju rovnake hodnotenia. Ak som teda spravne porozumel tvojim otazkam.mitch píše:Forwards/Defensemen Stat Categories: Goals (G), Assists (A), Points (P), Plus/Minus (+/-), Powerplay Points (PPP), Shorthanded Points (SHP), Game-Winning Goals (GWG), Faceoffs Won (FW), Hits (HIT), Blocks (BLK)
zalezi kolko da cely tvoj team za ten tyzden golov, nahravok, atd - alebo nie?
btw este jedna vec - pri brankaroch sa mi tam zda byt uplne zbytocne prilis vela kategorii. osobne by som vyskrtol minimalne games started a goals against. nechapem velmi naco je dopbre mat tam GA aj GAA
Pochopil si to správne. Góly, asistencie, hity... obrancu majú rovnakú hodnotu ako útočníkov. A všetky tie štatistiky sú rovnaké aj pre obrancov aj pre útočníkov.petrik píše:ak som to ja spravne pochopil tak sa to neurcuje zvlast pre utocnikov a zvlast pre obrancov - alebo ano ?
Áno.petrik píše:zalezi kolko da cely tvoj team za ten tyzden golov, nahravok, atd - alebo nie?
petrik píše:btw este jedna vec - pri brankaroch sa mi tam zda byt uplne zbytocne prilis vela kategorii. osobne by som vyskrtol minimalne games started a goals against. nechapem velmi naco je dopbre mat tam GA aj GAA
Čo si o tom myslia ostatní manažéri?
ja som si minuly rok vytlacil fantasy hockey draft kit, ale velmi to nepomohlo, kedze som napokon skoncil az na 7. mieste, takze nic moc. Tento rok si citam iba analyzy z Pro Hockey, ale pocas dna si este mozno stiahnem aj ten draft kit.BruinsFan píše:Rovnako si myslím, že brankárskych stats je veľa... a inak, pripravovali ste sa na draft![]()
teda okrem Stevena
Tak som odstránil GS aj GA.
Príprave som sa venoval včera za pomoci Pro Hockeya. Riadne som rozhádzal ten originálny Yahoo ranking. Lenže ak sa mi nejakou nepredvídateľnou udalosťou podarí nezúčastniť sa draftu, budem mať pravdepodobne dosť komický mančaft. Lebo v tom mojom systéme sa vyznám iba ja. :biglol:
Príprave som sa venoval včera za pomoci Pro Hockeya. Riadne som rozhádzal ten originálny Yahoo ranking. Lenže ak sa mi nejakou nepredvídateľnou udalosťou podarí nezúčastniť sa draftu, budem mať pravdepodobne dosť komický mančaft. Lebo v tom mojom systéme sa vyznám iba ja. :biglol:
GS jednoznačne nechať
. Carey Price odchytá jeden zápas. Bude mať shutout a potom ho už ani raz nedám do zostavy lebo by mi dodrbal priemer. A tým pádom som získal prvenstvo v kategórii priemer, inkasovaných gólov, SVS% a neviem čoho ešte. Úplne je to dobré takto. GA je dobrý krok dať preč.
Osobne by som ale zmenil zostavu. Osobne by som si to predstavoval tak, aby sme nemali fixne dané posty hráčov, tkoré musíme draftovať, t.j. 4xLW, 4xRW, 6xD, 4xC. Ja by som si to predstavoval takto - 2xLW, 2xRW, 2xC, 2xW, 2xF 4xUtil, 4xD.
Nech je väčšia flexibilita. Napr. ja by som si rád vzal viac obrancov, aj na úkor útočníkov. Tu mi to nie je umožnené. Navyše by to bola väčšia sranda. Viac by zohrala úlohu taktika, takto je to pri drafte skôr o tom, že kto ti ostane.
Lukas (Winnipeg Knights) Scoring Type changed from 'Head-to-Head' to 'Head-to-Head - One Win' => že už víťazstvo v jednej aktegórii (napr. v počte shutoutov) nebude považované za víťazstvo?
Osobne by som ale zmenil zostavu. Osobne by som si to predstavoval tak, aby sme nemali fixne dané posty hráčov, tkoré musíme draftovať, t.j. 4xLW, 4xRW, 6xD, 4xC. Ja by som si to predstavoval takto - 2xLW, 2xRW, 2xC, 2xW, 2xF 4xUtil, 4xD.
Nech je väčšia flexibilita. Napr. ja by som si rád vzal viac obrancov, aj na úkor útočníkov. Tu mi to nie je umožnené. Navyše by to bola väčšia sranda. Viac by zohrala úlohu taktika, takto je to pri drafte skôr o tom, že kto ti ostane.
Lukas (Winnipeg Knights) Scoring Type changed from 'Head-to-Head' to 'Head-to-Head - One Win' => že už víťazstvo v jednej aktegórii (napr. v počte shutoutov) nebude považované za víťazstvo?
Kvôli tomuto je tam, že tvoji brankári musia odchytať minimálny počet zápasov (ráta sa spolu). Aj keď, máme to nastavené iba na 2, takže to veľmi spomínaný problém nerieši. Takže by som to mohol zvýšiť, alebo mám vrátiť späť GS?ThrashersFan píše:GS jednoznačne nechať. Carey Price odchytá jeden zápas. Bude mať shutout a potom ho už ani raz nedám do zostavy lebo by mi dodrbal priemer. A tým pádom som získal prvenstvo v kategórii priemer, inkasovaných gólov, SVS% a neviem čoho ešte. Úplne je to dobré takto. GA je dobrý krok dať preč.
Mohlo by sa. Nechal by som ale radšej 5xD. Pretože, keby to dáme na 4, myslím, že obrancovia by sa dostali do úzadia. Keďže hlavný vplyv na výsledok má stále produktivita. Výborné je, že pribudli hity a zblokované strely.ThrashersFan píše:Osobne by som ale zmenil zostavu. Osobne by som si to predstavoval tak, aby sme nemali fixne dané posty hráčov, tkoré musíme draftovať, t.j. 4xLW, 4xRW, 6xD, 4xC. Ja by som si to predstavoval takto - 2xLW, 2xRW, 2xC, 2xW, 2xF 4xUtil, 4xD.
A čo tento formát? 2xLW, 3xC, 2xRW, 2xW, 2xF, 5xD 2xUtil?
Áno. Už to nebude tak, že každá kategória sa bude počítať do tabuľky ako zápas. Body budú iba za celkové víťazstvo v celom zápase. Už som to tu raz spomínal, že by som navrhoval túto zmenu. Nikto nenamietal, bola iba jedna kladná reakcia. Vidíš v tom nejaký nedostatok?ThrashersFan píše:Lukas (Winnipeg Knights) Scoring Type changed from 'Head-to-Head' to 'Head-to-Head - One Win' => že už víťazstvo v jednej aktegórii (napr. v počte shutoutov) nebude považované za víťazstvo?
ja by som nevracal GS, ale zvysil by som ten minimalny pocet zapasov aspon na 3 alebo 4.
Na tom formate timu ohladom pozicii hracov mi az tak nezalezi.
HTH One Win znamena, ze za vitazstvo sa pripisuju iba tri body, vsak? To bude tabulka doost vyrovnana
Ale vcelku s tym suhlasim.
Na tom formate timu ohladom pozicii hracov mi az tak nezalezi.
HTH One Win znamena, ze za vitazstvo sa pripisuju iba tri body, vsak? To bude tabulka doost vyrovnana
Vidíš, to ma nenapadlo.arek píše:HTH One Win znamena, ze za vitazstvo sa pripisuju iba tri body, vsak? To bude tabulka doost vyrovnanaAle vcelku s tym suhlasim.
Chlapi, nemôžete mi takto motať hlavu na poslednú chvíľu.
Beriem, i keď lepšie by bolo 1xF a 3xUtil podľa mňa...A čo tento formát? 2xLW, 3xC, 2xRW, 2xW, 2xF, 5xD 2xUtil
To HTH, prispôsobim sa, i keď 22 zápasov je asi málo na to, aby sme si toto mohli dovoliť. Ale tak, ako chcete, to nie je problém
S tými brankármi. Hmm, neviem, ale čo keď sa mi zrania obaja brankári a nebudem môcť ich dať na 2 zápasy? Ako hej, je tu možnosť waiveru, ale toto by som nerobil. Radšej by som vrátil GS.
tu 6 mam brat ako D jo? ak ano potom to sedi a ti obrancovia musia mat v time svoj priestorkajo píše:No mne sa najviac paci klasicky 4,4,4,6...
hravali sme to tak v ramci hp yahoo a tych 6 D tam bolo, bolo to tak akurat a malo to svoje opodstatnenie, cize môj nazor
co sa tyka brankarov, ti su dost vyraznou mierkou na vahe, to GS sme neriesili ani tam tak si myslim, ze nie je potrebne, na supiske mal niekto aj 4 brankarov co bolo zbytocne, taka 3jica brankarov bola casto riesena, ale niekto si to hral aj 2jicou brankarov mozno risk ci zisk?
pisal som na margo toho este popimu ktory by v ramci tejto brankarskej
na margo pripravy, nieco nosim v hlave no polozil ma dnesny sen, v ktorom sa mi snivalo prave o tejto hre a hracov ktorych som si tahal
ned 26. zář 2010 16:02
cepi píše:tu 6 mam brat ako D jo? ak ano potom to sedi a ti obrancovia musia mat v time svoj priestorkajo píše:No mne sa najviac paci klasicky 4,4,4,6...
hravali sme to tak v ramci hp yahoo a tych 6 D tam bolo, bolo to tak akurat a malo to svoje opodstatnenie, cize môj nazor4C - 4RW - 4LW - 6D
co sa tyka brankarov, ti su dost vyraznou mierkou na vahe, to GS sme neriesili ani tam tak si myslim, ze nie je potrebne, na supiske mal niekto aj 4 brankarov co bolo zbytocne, taka 3jica brankarov bola casto riesena, ale niekto si to hral aj 2jicou brankarov mozno risk ci zisk?![]()
pisal som na margo toho este popimu ktory by v ramci tejto brankarskejdost helfol
na margo pripravy, nieco nosim v hlave no polozil ma dnesny sen, v ktorom sa mi snivalo prave o tejto hre a hracov ktorych som si tahalsi spominam, ze TTmu, ktory nebol pritomny na online drafte, vybral system v 1.kole hraca o ktorom som pocul prvy krat a ktory urcite ziadnu NHL neriesil
Co sa tyka brankarov by som do dal takto :
Games Started (GS), Wins (W), Goals Against Average (GAA), Saves (SV), Save Percentage (SV%), Shutouts (SHO)
Ale neviem ci je dobre robit teraz nejake zmeny tesne pred draftom ?
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé