Ó aká pocta sám majiteľ tímu nás prišiel navštíviť.

Díki maroši, že nám praješ veľa úspechov moc si to cením.

Tak túto sezónu nás v PO budeš vidieť to si píš kámo.

Máme aj v tíme palkavk.

O jeho kvalitách ti nemusím hovoriť veď ho dobre poznáme, takže neni o čom.

Ale všetci v tíme máme svoje kvality, takže neni o čom. :smile03: Zloženie tímu sa kus zmenilo, ale to som ti už vravel. Teraz túto sezónu prídu úspechy tohto tímu, keď si ty jeden z majiteľov tohto tímu a dávaš mi veľkú moc riadiť tento tím a dávaš veľa peňazí do tímu, zháňaš new sponzorov a podobne proste super.

Výsledky dobré sa dostavia chce to, len čas.

Teraz sa pokúsime min. toto kolo zabojovať o 5. miesto aj, keď už dnešným dňom strácame 7b na to 5. miestečko na, ktorom sa nachádzajú PT. Včera som si písal s Paľom a napísal mi, že jemu nestačí 5. miesto ani on chce viac tak uvidíme teda.

Ak príde jeho famózna forma teraz ku koncu kola tak to bude super. :biglol: Za ten nik si mohol inač napísať arekovi on by ti to zmenil veď som ti vravel, ale mohol som mu aj ja povedať, ale nejako sme obaja na to zabudli.

Skúšal som inač to tvoje staré konto a nešlo mi tak neviem. Hlavne, že si R-U-D-Y.

Arek: on vedel, že sa dá nik zmeniť som mu to spomínal. Inač som si všimol Maroši, že zas si sa dal na tipovanie.

Čo pomýšľaš zas návrat do nejaké tímu? :o
Maroši inak už by si mohol si opraviť to auto dať ho do poriadku do budúceho piatku, aby sme mohli ísť za pipkami.
Mmm veď vieš, že ona by, len míňala, mmm šecko bolo dobre bolo....