Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

boli by ste taki husti aj nazivo? Sa stretnite a pobite sa ale nevypisujte si tu lebo na to nikto nie je zvedavy a skodite len sebe lebo sa asi idu rozdavat BANY.

a ospraveldnujem sa ixovi a timu SC ale na istu chvilu uzamykam tuto temu, aby sa to ukludnilo. Zajtra uz bude odomknuta.
Hmm...4.body, to jsem se moc nevyznamenal. :oops: ......palkovk bravo!!! :taptap:
No však ani ja moc čo je to 6b. :( No tak zatiaľ palkovk je našou oporou. palkovk je star tímu. :) Celkovo dnes 17b čo nie až tak zle. Už sme na 6. mieste čo je celkom fajn. Skúsme aj my dnes zabrať a získať toľko bodov, ako palkovk. Máme 9b stratu na 5. miesto to sa ešte celkom dá nieje to až taká veľká strata, len si nemôžme zas dovoliť klesnúť nižšie! Do toho Strong Crocodiles. :box:
Konečne Chlapi dnes sa mi podarilo celkom dobre zabodovať a získať pre tím 11b. :) Som normálne happy, že som už získal viac, ako 10b. :) Cibula tiež získal 8b čo je tiež dobre. :good: Tuším, že nám začalo svitať na lepšie časy. :roll: Teraz máme celkom dobrú formu okrem kus Alexa, ale jeho forma príde už možno dnes, keď sa hrá toľko veľa zápasov. Ozaj chlapi dnes sa hrá veľa zápasov tak sa snažme čo najlepšie natipovať, lebo to po dnešnej noci môže byť zajtra zaujímavé v tabuľkách. Už nás delia, len 4b na 5. miesto a 5b na 4. a 3. miesto. Tak dnes poriadne zaberme!!! :cinka: Prajem veľa štiastia Strong Crocodiles. :wink: GO SC GO!!!
Dneska snad přispěju lepším výsledkem k ůspěchu týmu!!!! :box: :oops:
ixo: Dnes si zabodoval. 11 bodů je skvělá vizitka! :good:
Díki Alex. :wink: Veď už sa mi patrilo poriadne zabodovať. :) No dnes, keď som kukal naše tipy skoro každý má iné uf. :eek2: Snaď po tejto noci to pre nás dopadne dobre. :modlenie:
ixo píše:No dnes, keď som kukal naše tipy skoro každý má iné uf. :eek2: Snaď po tejto noci to pre nás dopadne dobre. :modlenie:
Tak dopadlo to celkom dobre,ale nie zas najlepšie. :| Uhrali sme 25b: ja 14b, palkovk 11b, Cibula 10b, Alex 7b. Celkom v pohode a však na druhé tímy to ani z ďaleka nestačilo. Niektoré tímy získali aj 35b a jednotliví típeri získali aj po 20b. Akože som rád, že to dopadlo aspoň takto, lebo to mohlo byť aj horšie. Škoda som si myslel, že už dnes budeme na bodových priečkach. Ešte máme nejaký týždeň aj dačo pokúsiť sa atakovať bodové priečky. Ak poriadne zabereme a budeme rozmýšľať nad správnymi tipmi dobrý výsledok by sa mohol ešte dostaviť. Veď sme predsa Strong Crocodiles tak skúsme zabrať. :cinka: :frajer2: Zatiaľ si ešte držíme 6. miesto čo nám dáva ešte nejakú nádej.

Niektoré tipy, ako napr. FLO-NYI som chcel dať pôvodne tip 1, ale dal som samozrejme 2 :doh: No, ale zas niečo som si opravil nuž dopadlo to, ako dopadlo ide sa ďalej bojujeme do konca.
nazdar pani krokodili...ixo z cibim vedia kto som...som afi.. :D ako tak kukam rozbehla sa nam sezona a tak cem ako jeden zo zakladatelov a ako aj byvali clen tohto teamu zazelat vela uspechov v tejto sezone...minula sa nevydarila...drzte sa...cem vas vidiet v play-off....STRONG CROCODILES NAVZDY :clap: :clap: :clap: :D
R-U-D-Y píše:nazdar pani krokodili...ixo z cibim vedia kto som...som afi.. :D ako tak kukam rozbehla sa nam sezona a tak cem ako jeden zo zakladatelov a ako aj byvali clen tohto teamu zazelat vela uspechov v tejto sezone...minula sa nevydarila...drzte sa...cem vas vidiet v play-off....STRONG CROCODILES NAVZDY :clap: :clap: :clap: :D
hej čus chlape,prečo sis vytvořil nový učet a změnil si nick když už tu reglí si? :? :D
lebo asi nevie ze nick sa da zmenit aj bez novej registracie.
R-U-D-Y píše:nazdar pani krokodili...ixo z cibim vedia kto som...som afi.. :D ako tak kukam rozbehla sa nam sezona a tak cem ako jeden zo zakladatelov a ako aj byvali clen tohto teamu zazelat vela uspechov v tejto sezone...minula sa nevydarila...drzte sa...cem vas vidiet v play-off....STRONG CROCODILES NAVZDY :clap: :clap: :clap: :D
Ó aká pocta sám majiteľ tímu nás prišiel navštíviť. :) :-P Díki maroši, že nám praješ veľa úspechov moc si to cením. :wink: Tak túto sezónu nás v PO budeš vidieť to si píš kámo. :wink: Máme aj v tíme palkavk. :wink: :clap: O jeho kvalitách ti nemusím hovoriť veď ho dobre poznáme, takže neni o čom. :) Ale všetci v tíme máme svoje kvality, takže neni o čom. :smile03: Zloženie tímu sa kus zmenilo, ale to som ti už vravel. Teraz túto sezónu prídu úspechy tohto tímu, keď si ty jeden z majiteľov tohto tímu a dávaš mi veľkú moc riadiť tento tím a dávaš veľa peňazí do tímu, zháňaš new sponzorov a podobne proste super. :good: :thumbsup: :-P Výsledky dobré sa dostavia chce to, len čas. :roll: Teraz sa pokúsime min. toto kolo zabojovať o 5. miesto aj, keď už dnešným dňom strácame 7b na to 5. miestečko na, ktorom sa nachádzajú PT. Včera som si písal s Paľom a napísal mi, že jemu nestačí 5. miesto ani on chce viac tak uvidíme teda. :roll: Ak príde jeho famózna forma teraz ku koncu kola tak to bude super. :biglol: Za ten nik si mohol inač napísať arekovi on by ti to zmenil veď som ti vravel, ale mohol som mu aj ja povedať, ale nejako sme obaja na to zabudli. :eek2: Skúšal som inač to tvoje staré konto a nešlo mi tak neviem. Hlavne, že si R-U-D-Y. :thumbsup: Arek: on vedel, že sa dá nik zmeniť som mu to spomínal. Inač som si všimol Maroši, že zas si sa dal na tipovanie. :) Čo pomýšľaš zas návrat do nejaké tímu? :o

Maroši inak už by si mohol si opraviť to auto dať ho do poriadku do budúceho piatku, aby sme mohli ísť za pipkami. :D Mmm veď vieš, že ona by, len míňala, mmm šecko bolo dobre bolo.... :D
Vidim chlapi ze tu len kecate.Namiesto toho,aby ste poriadne tipovali.Sme štyria,tak musime makať.Nie je možné,aby sme to nedotiahli na bodované miesta.Stale pokazime sobotu.Cez tyzden stratu akotak znižime,potom opat všetko stratime.Tak podme do toho.A ixo nereaguj na hluposti,či ti pišu iní.Treba dokazat kvalitou a nie recami.Cibula a Alexander zaberte.Potrebujeme vase body.Kazdy den vsetko nevyjde.
Máš pravdu palkovk mali by sme sa viac venovať tipovaniu, ako tu kecať. Ja sa na čas odmlčím hlavne z našej s kecaním a idem sa do konca tohto kola sústrediť na tipovanie. To máš tiež pravdu, že treba dokázať kvalitou a nie rečami. No múdre reči ty máš, ale ozaj teraz vážne. :yes: Toto sme potrebovali, že aj ty sem niečo napíšeš a že nás vyhecuješ. :good: :wink: Ozaj chlapi teraz vážne zaberme potrebujeme body!!! Toto už neni sranda už sa blíži koniec 1. kola ide do túheho a každé body čo i, len 2 sú vzácne na postup do PO. Mákáme chlapi mákáme!!! :cinka: LETS GO STRONG CROCODILES!!! :box:
no neplanujem navrat ani nic...hracsku karieru som skoncil...neni na to cas...radsej sa budem prizerat a skusat vam mozno aj poradit co a ako....este raz drzte sa
arek píše:lebo asi nevie ze nick sa da zmenit aj bez novej registracie.

nejde o to arek ale na moje predchadzajuce konto som sa uz nevedel prihlasit...kaslat na to :D
.:Mike:. píše:
hej čus chlape,prečo sis vytvořil nový učet a změnil si nick když už tu reglí si? :? :D
pre areka som dal vysvetlenie...kukni si..nebudem tu spamovat :D :D :D
R-U-D-Y píše:
.:Mike:. píše:
pre areka som dal vysvetlenie...kukni si..nebudem tu spamovat :D :D :D
jo pochopil jsem :wink:
Najskôr sa ťa, ale Mike pýtal na tvoje new konto a na new nik a až potom arek na to reagoval, takže asi tak, ale to je už jedno. :wink: Kámo tak zatiaľ sa maj. :frajer2:
Ahoj R-U-D-Y, těší mě! :frajer2:
Čo chlapi už sme dobojovali toto kolo o bodové miesta? Podľa našich výkonoch to asi tak vypadá tak, že áno. Kašleme už na toto kolo totálne a ideme sa už sústrediť na to nové, alebo ešte ideme sa pokúsíť zdramatizovať toto kolo a znepríjemníme to súperom ešte? Okrem palkavk naše výkony sú strach a hrôza. :thumbsdown: Dnes sa síce ani jemu nezadarilo, ale nám sa už nedarí dlkšie no hrôza. :( Tak poďme ešte a do toho a niečo skúsme urobiť s týmto nepriaznivým výsledkom. :povzbudzovanie:
Nedaří se a mě už vůbec ne! :thumbsdown: ...Nechci být pro tým zátěží, ale prostě mi to nejde. :ja_neviem: :cry:
Dnes to chce proste poriadne zabodovať a potom to musí isť až do konca kola. Ďalšie takéto výkony, ako dnes si nemôžme už dovoliť! Ak sa tak stane tak to bude už vypadať s nami naozaj veľmi, zle, lebo teraz už je to snami zle.
Alexander_The_Great píše:Ahoj R-U-D-Y, těší mě! :frajer2:
No nazdar alex...dufam ze krokodili vysoko potiahnes aj ty....verime ti z ixom
Prosim ta RUDINKO :D :D Ty tu nestraš :D Kazíš nam moralku :D :D :D ......Ale neeee Serus Maroši :) ......
rudy je vasim novym tiperom neni nejak skoro na funkcionarske zmeny chlapci?:D:D dufam z eto potiahnete vysoko vela zdaru krokodilom nebolo by odveci keby sme hrali proti sebe finale konferencii:D:D
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS