A ja som myslel, že dinosaury už vymreli...
Jumbo ukončil diskusiu.
How would Joe Thornton celebrate four goals? "I'd have my cock out, stroking it."
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
How would Joe Thornton celebrate four goals? "I'd have my cock out, stroking it."
Paradoxne sa takto v NHL naťahuje bežne a potom sa rozčuľujú, že sú z toho suspendácie.Skorpion píše:cisty zakrok. Takto sa za pukom nenatahuje ani v 4-tej okresnej.
Čo na ňom nebolo čisté je jasné - výsledok. To ti samozrejme nevyčítam. Obaja vieme, kam tým mieriš. Ale čo na ňom bolo nádherné?AndyF píše:Rolo56 píše: Edler si zasluzi trest za utok na Hertla.![]()
Za ten nadhernej, naprosto cistej hit???
Ted nevim, jaky presne necisty vysledek? Nemyslis snad to, ze mu odletela nedbale pripevnena helma?Getzo5 píše:Čo na ňom nebolo čisté je jasné - výsledok. To ti samozrejme nevyčítam. Obaja vieme, kam tým mieriš. Ale čo na ňom bolo nádherné?
Nejde o to, či bola pripevnená nedbale alebo nie, nedopatrením mu hlavu trafil...AndyF píše:Ted nevim, jaky presne necisty vysledek? Nemyslis snad to, ze mu odletela nedbale pripevnena helma?
A co na nem bylo nadherne? Ze bez nejakeho zakerneho nadskoceni, nebo nastaveni lokte ho zastavil, ...a odletela mu nedbale pripevnena helma!
Hertlovi jinak samozrejme fandim, a venkoncem takova vec mu spis pomuze do budoucna! Treba to stesti mit nemusel a mohl to odnest nejakym osklivym zranenim.
Nie nemáš, ale nevadí.Rolo56 píše:Tak pravdu mám asi jaCanucks' Edler suspended three games
Už mi sú jeho rozhodnutia voľné. Nech len preboha prestane s tými bludmi vo videách. Akurát si tým pošramotenú reputáciu ešte viac kazí. Na stojáka šuvix.AndyF píše:Tak jestli Shanaban tvrdi, ze miril na hlavu,tak k tomu uz nemam co rict... Viz muj podpis..
No dobre, trochu sem to prepisk.. Ja puvodne videl jen kratickej animovanej gif na iDnesuGetzo5 píše: nikdy som si nemyslel, že takto si predstavuješ vrchol estetiky hitovania.
Nechcel som pokracovat debatu o SJS v teme Blues. Ale s tymto suhlasim. Sice som videl len jeden zapas cely, prave ten posledny s Blues, ale Sharks boli fantasticki. Ak to nahodou tento rok s utokom naGetzo5 píše:Sharks sú momentálne o triedu najlepším tímom v lige, to proste treba športovo uznať.