Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
RED DEVILS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
oficialne vyhodnotenie sice este nemame na svete, ale ked som si to tak zratal, tak sme opät celkom fajn zabodovali..Mitch 5 (skoda, ze si nesupol Xku na CBL, mal by si plnu supu) - cepi 4 (mne ta Xka CBL padla) = 9..môze byt..leci nic moc a o sefikovi ani nevraviac..dnes to bude zapasovy narez..zatial nam to pekne klaplo pri mensom pocte zapasov, dnes by sa patrilo tuto viac zapasovu bodovaciu statistiku zmenit
chalani, dik za pochvalu, ak si clovek najde minutku, ide to samo. stale snivam o pozicii sportoveho redaktora
janik -) niky nehovor nikdy :smile03:
chalani, dik za pochvalu, ak si clovek najde minutku, ide to samo. stale snivam o pozicii sportoveho redaktora
Mitch, nabuduce predpovedaj nieco podobne inemu timu
v individualnej tabulke sa ma ale drzis ako kliest
ehm, dnes nas uz tradicny *** vykon pri väcsom pocte zapasov..9 zapasov a ani jedna Xka
nic to, dnes v noci opät mensi pocet zapasov, takze
no skôr ma dostal sefik, ani bu, ani mu, ze nenatipoval..riesim ho v zakulisi, tak uvidime
ehm, dnes nas uz tradicny *** vykon pri väcsom pocte zapasov..9 zapasov a ani jedna Xka
no skôr ma dostal sefik, ani bu, ani mu, ze nenatipoval..riesim ho v zakulisi, tak uvidime
co dodat k najbl. nocnej zapasove porcii.?..ehm, radsej sa zdrzim komentara
veru tak alki sefik, nerozumiem tomu..Joe S. píše:ehm? to znamena, ze zase prepadnete?![]()
kedze som videl, ze je dost matchov a vas styl, no
hehe, dobre som predpovedal
tak leci sa dnes vytiahol skvelou 21 bodovou trefou, ktora ho katapultovala do TOP 10!..cepi je spokojny s 15 bodmi, drzi kontakt s s indiviudalnou TOp10tkou, co a o debilovi a a sefikovi povedat asi neda..leenze, indvidual je individual, ti mej tim, a ten sa riesi v nasom topicu..pred dnesnym dnom bola nasa strata na modrych rivalov 8 bodov, po dnesnej noci je to len 1..na prvy pohlad neohrozitelna pozicia Falcons sa kazdu chvilu otriasa v zakladoch..pred par kolami sme na nich stracali 17 bodov, dnes 8..
dnes "oblubeny" nizsi pocet zapasov, tak ak klapne to co ma, bude to
a na zaver nieco zo zakulisia..sefika zastihli nejake osobne zalezitosti (tie samozrejme nemienim vytahovat) preto su jeho vykony take ake su..no dufame, ze nas kustod, ktory je zaroven aj osobnym poradcom naordinuje tu spravnu kuru a bud to opät stary dobry sefik..
dnes "oblubeny" nizsi pocet zapasov, tak ak klapne to co ma, bude to
a na zaver nieco zo zakulisia..sefika zastihli nejake osobne zalezitosti (tie samozrejme nemienim vytahovat) preto su jeho vykony take ake su..no dufame, ze nas kustod, ktory je zaroven aj osobnym poradcom naordinuje tu spravnu kuru a bud to opät stary dobry sefik..
mada faka, neejako nam v zavere dochadza dych..Mitch nas posledne kolecka ako tak potahal (ziadna 2zmyselnost!
no nepridal sa k nemu nik iny a zial lecimu po 21b. trefe zvlhol pusny prach..sefik uz na väcsom bodovacom dne byt nemôze..ja som nemal riesit opravu bolo by o 2b viac, ale to keby..
posledne 3 minikolecka do konca 1 kola..boj o 3 miesto vo Vych. konferencii momentalna priorita...horsie ako 4 neprichadza do uvahy..ak sa tak stane..to be continued..
Ahoj exspoluhráč, z útoku.Nerob si z tejto si z tejto nie moc povedenej sezony, tažkú hlavu.Smola sa občas pritrafí.Nenechaj sa ňou znechutiť, zatni zuby a bojuj.Si kvalitný tipér a ja verím, že pri troche sťastia ,ktoré sa ti v tejto sezóne trochu vyhýbalo, tvoje výkony pôjdu v tej daľšej nahor a znovu sa zaradíš na horné priečky tabuľky hodnotení jednotlivcov, kam svojou kvalitou patríš.A budeš aj oporou, pre tento tím.BigChief píše:
Zdravím aj ostatných exkolegov, cepiho a leciho.No táto sezóna, vám moc nevyšla.Nerobte si z toho, ťažkú hlavu.
Prajem vám, aby vám tá daľšia vyšla oveľa lepšie a vrátili ste sa medzi najlepšie tímy , tejto súťaže a aj v individuálnom hodnotení, poskočili o dosť miest, smerom hore.Ste výborný tipéri ,chce to len trochu sťastia.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé