ja ziadne obleceni ejest nebudemmedik911 píše:derryl a ked nedam milujeme ta vladimir ale milujeme ta derryl???
A excelent a janik a ked vyhrame mi tak zjete obidvaja vlastne ponozky hej?
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FIRE BIRDS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
ale kdeeejanik píše:zacina to naberat spravnu play off atmosferuake si dame pre stastie znamenie ze sa derryl nebude holit?
![]()
jOman:j0man píše:ale kdeeejanik píše:zacina to naberat spravnu play off atmosferuake si dame pre stastie znamenie ze sa derryl nebude holit?
![]()
on sa ešte neholĂ
ale aby sme sa neprerátali, aj keÄŹ s tĂ˝mto zloĹľenĂm sme jasnĂ favoriti, nemusĂ sa nám zadariĹĄ, jedine, ak janik zopakuje minulĂş sezĂłnu, ja s kajÄŤom podáme opäť solĂdny vĂ˝kon a derryl zaberie
A inak uĹľ si oslavoval
Len ma tak napadlo, nechces nejaky ten moj podpis
Samozrejme, favoritmi sme, klamali by sme sami seba a aj ostatnych, keby nas bookmakeri nepasovali za jasnych favoritov, lenĹľe aj favoriti kolkokrat totalne prepadnu, ved tĂm FB vstupuje od jeho vzniku do sezony vzdy ako velky favorit.
A samozrejme aj širroka verejnosĹĄ to tak vnĂma, ked na nase celkove prvenstvo vypĂsala stavkova kancelaria Formula kurz 2
TakĹľe nestranni fandovia, hor sa do podavania
tak preberam moc v time kedze som ziskal dva hlasy dvaja clenovia ktorym som umoznil volit volit asi nebudu a kajcov hlas na tom vela nezmeni ak nechce byt on GM co by som tiez nebol proti
takze treba miernit vasne a sustredit sa na tipovanie, favoriti podla doterajsich vysledkov jednotlivcov sme ale ako tim sme to dokazali potvrdit tak na polovicu takze netreba svoje sily predcenovat. su tu dalsie velmi silne timy ktorym sa vynikajuco dari a maju plne pravo si verit ze nas porazia. takze sustredit sa na kazdy den, snazit sa naozaj nevynechat ziadne kolo a s trochou stastia sa sa mozme dockat timoveho vitazstva co je moja priorita a verim ze sa nam to podari ak budeme makat na 100%. takze FB do toho a nech mame co po skonceni sezony oslavovat. GO GO GO FireBirds
takze treba miernit vasne a sustredit sa na tipovanie, favoriti podla doterajsich vysledkov jednotlivcov sme ale ako tim sme to dokazali potvrdit tak na polovicu takze netreba svoje sily predcenovat. su tu dalsie velmi silne timy ktorym sa vynikajuco dari a maju plne pravo si verit ze nas porazia. takze sustredit sa na kazdy den, snazit sa naozaj nevynechat ziadne kolo a s trochou stastia sa sa mozme dockat timoveho vitazstva co je moja priorita a verim ze sa nam to podari ak budeme makat na 100%. takze FB do toho a nech mame co po skonceni sezony oslavovat. GO GO GO FireBirds
kua derryl, janik to prekrĂştil
okopÄŤĂm ti to, ak chceš
inak, samozrejme, Ĺľe sme favoriti, veÄŹ máme v tĂme mĹ
Kód: Vybrat vše
j0man: chceš povedať, že cepi povedal správneho tipéra?
j0man: teda napĂsal :)
janik: ano
janik: je to derryl
j0man: :-P
j0man: paráda
j0man: s tĂ˝m som chcel byĹĄ v tĂme uĹľ od zaÄŤiatku...tak ma teraz nevykopnite :D
[quote="j0man"]kua derryl, janik to prekrĂştil
okopÄŤĂm ti to, ak chceš
inak, samozrejme, Ĺľe sme favoriti, veÄŹ máme v tĂme mĹ
Kód: Vybrat vše
j0man: chceš povedať, že cepi povedal správneho tipéra?
j0man: teda napĂsal :)
janik: ano
janik: je to derryl
j0man: :-P
j0man: paráda
j0man: s tĂ˝m som chcel byĹĄ v tĂme uĹľ od zaÄŤiatku...tak ma teraz nevykopnite :D
takze velka pochvala vam vsetkym za naozaj vynikajuci vykon v takom podivnom kole ked sme stratili jedine na RD a aj to len 3 bodiky. mne to nevyslo hadam sa zlepsim a budem timu uzitocny. sutaz je dlha takze jedno kolo vela neznamena, no moze nam to pomoct psychicky takze este raz gratulacia
derryl presne tieto vykony od teba ocakavame tak sa snaz aj nadalej
kajo a j0mco tak naozaj solidny vykon a ked budete takto pokracovat nieje o com a urcite budete patrit do prvej desiny. no co janik , k tebe sa vyjadrit je tazke kedze tri bodiky nieje ziadna slava tak makaj lebo ma naseres a poletis
no to sa este ako tak da ale povodne boli hodnoty o dva body nizsie lebo kde som bral vysledky tak bolo SJS dvojka takze som to musel prerabat a tam som mal aspon tu jednotku takze aj ked na vas som aj tak rovnako v strate tak predsa len je to uz lepsie. a nebojte sledujem exakajo píše:dnes slusne,hlavne derryl sa vratil vo velkom style.aj my s j(0m)anom dobre.len nejako nesedi janikovi ta funkcia GM![]()
![]()
ale sak je este len prve kolo a ani tych 5bodov,ci kolko si mal nie je zlych
no my sme tu dvaja Janovia ale iba jeden je janikkajo píše:som nevedel,ze sa volas Jano,j0man.ale toto som napisal predtym ako si poslal svoje meno do temy v pokeci.som ta aj chcel zacat volat jancikajo píše:j(0m)anom
Inak nevyvracaj ty, cil prekrucasj0man píše:lol janiknevedel som, Ĺľe derrylko je takĂ˝ narcis
mal by som sem zavolaĹĄ Luisa nech mu to trochu vytlÄŤie z hlavy
Ale cil trochu vaĹľnejsie, ja som mu neubliĹľil, on zacal maĹĄ pi*o*ske poznamky tak sme do seba rypali, ano nemusim ho, ale ved nemusim maĹĄ vsetkych rad
No a k dnesmemu vykonu: som rád, že som ziskal peknych 10b, ale nejako to neprecenujem, suťaž je dlha, ciže vedu s toho nerobim, Kajčo a jOmčo ziskali tiež slusnych 7b, len skoda, že sa zadarilo už podla mna silnym RD, bude to asi velmi ťažke, maju formu ako vidim, ale ked sa prida este nas tromf Janci Kuťafaj, tak vsetkych zmetieme, lebo sme najlepši
No zmetiete vsetkych ale az na EAGLES a to myslim vazne tak to neberte ako vtip.Derryl píše:No a k dnesmemu vykonu: som rád, Ĺľe som ziskal peknych 10b, ale nejako to neprecenujem, suĹĄaĹľ je dlha, ciĹľe vedu s toho nerobim, KajÄŤo a jOmÄŤo ziskali tieĹľ slusnych 7b, len skoda, Ĺľe sa zadarilo uĹľ podla mna silnym RD, bude to asi velmi ĹĄaĹľke, maju formu ako vidim, ale ked sa prida este nas tromf Janci KuĹĄafaj, tak vsetkych zmetieme, lebo sme najlepši
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé