Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ANAHEIM DUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

No jsem zvědav jestli Sbisa opravdu v tom 1. obranném páru nastoupí. Osobně bych ho viděl až jako 7. beka a ne že na to Car půjde hned tak zhurta, čekal jsem že ho nechá nejprve krapet oťukat. Whi-Wis by mohla být skvělá obrana, uvidíme v jakém složení Any nakonec nastoupí !!!!
Tym nastoupil tak jak jsem psal, Nokelainen je udajne zraneny, scratches byli Ebbett a Boynton. V brane zacal Hiller.
1.tretina = hruza, des katastrofa :bitka3:
Zapas zacal zostra, za 5 min 6 vyloucenych, 3 na kazde strane. Goly davali pouze Sharks a vedou 3-0 ( Ferriero, Marleau, Thornton ). M + T totozne goly z brejku zakoncene blafakem do bekhendu. Nasi jedinou sanci v 1.tr. ( a to jsme hrali 4 PP ) mel Selanne, ale Nabokov se nenechal prekvapit.
Jestli takto minime pokracovat, tak :fucker: , na takovy hokej nemam nervy :x :x

Super zacatek 2.tr. , Setogucci nam ukazuje jak se vyuziva PP, Heatley 2. A. V 15.min nase 1.strela :oslava: :yahoo: , bohuzel nad :-O . 2/3 tymu vypadaji jako by spolu hrali poprve, zbyla tretina snad poprve drzi hokejky :cool: :x . :clap: :clap: :clap: v 19.min. nase prvni strela na branku :lol3: Dokonce se nam podarilo vystrelit podruhe, vylozenka z pulky :x . Fans to ocenili huronskym revem :thumbsup: :D Nevim jestli se SJ oproti minulemu zapasu tak zlepsili nebo od COL my letos prevezmeme roli otloukanka zapadu. No nic uz tu parodii na hokej dokukam do konce, to se potom bude spat panecku :roll:

Ve 3.tr. nase hra alespon z povzdali pripominala hokej, nicmene s takovou hrou by to sotva stacilo na Vsetin. Nabokov az v posledni tr. zjistil ze jeho povolani je hokejovy brankar nikoliv hadrovy panak v poli na straseni vrabcu. Dokonce se nam podarilo i skorovat, kdyz nasi 7.PP vyuzil ranou od modre Whitney. Jsem opravdu zvedav na dalsi zapasy, snad se nebude opakovat lonsky :pleaseantry: skvely zacatek sezony :modlenie:
Nic se neděje, čekal jsem sice že Any tento zápas vyhraje, ale snad si hráči vezmou z této nakládačky ponaučení, počítám s nimi že se letos s Dalláskem budou rvát o vítězství v divizi, to bláznivé SJ nechť jde do řiti, hallelůjáááá !!!!
Pred zapasem by jsem bod z MIN bral ale ted... Vest po dvou tretinach 3-0 a nakonec prohrat v prodlouzeni :doh: Co je ale jeste vic znepokojujici je to ze se Sharks mame problem dostat se do sance, zato Kings a Avs jim nasypou 11 bananu :sad2: Pozitivem je naopak to ze se trefili vsechny utocne posily, postupne Lupul, Artyukhin a Koivu :) 1.lajna se rozjizdi pomalu stejne jako loni, doufam ze to pozdeji obdobne rozbali :thumbsup:
No Selly každopádně je to k zamyšlení, vést po 2 tř. 3:0 a navíc venku, kde se to dá fakt solidně betonovat, nikoho dopředu nic nežene, no................. Ale pravdou je že se o to dost zasloužil také Gig !!!!
Dnes paradni vysledek, odveta za jaro vysla dokonale :clap: Co me mrzi je to, ze zapas jsem nevidel ac jsem moc chtel :-( Zacatek jsem zaspal, vzbudil jsem se ke konci 1.tretiny za stavu 1-0 pro Bruins, ale nasel jsem pouze 1 link a ten byl offline :bitka3: :bitka3: Takhle to ale vetsinou je: pokud se divam hrajeme prd a kdyz ne tak nam to sype. Tip ze bude chytat Hiller mi vysel dokonale a navic predvedl zrejme skvely vykon :) Teemu a Corey po 2 golech, znovu se trefil Artkyukin :good: . Jen tak dal ogari :yes: :thumbsup:
Tak Any se zvedl u soupeře u kterého bych to věru nečekal, vyhrát 6:1 v Bos je pěkná vzpruha :good: :good: . Arťjuchin vypadá že to nebude jen bořit ale že přispěje i nějakými těmi bodíky, no po včerejší prohře Philly s Bukvicemi mi alespoň Any krapet zvedl náladu !!!!
pry s Bukvicemi :D dobře si to nazval.... jinak ten výsledek mě celkem překvapil 6:1 je celkem dobrá sada :D
Dnes v noci nas ceka totalni hokejova lahudka, Ducks zavitaji do Philadelphie :clap: Strasne rad bych se dival, ale nevim nevim :? Kdyz to neuvidim je zase vetsi sance ze vyhrajeme :D
Já si Selly tento match každopádně nenechám ujít, bude to boj, Any bude po drtivé výhře v Bos hodně nabuzený, ale věřím ve výhru Philly, ideální bude výhra v prodl. či po nájezdech :wink: :yes: !!!!
Podle me dnes velmi dobry, svizny a vcelku vyrovnany zapas. Cekal jsem trochu vic tvrdosti a snad i nejakou bitku, ale vypada to na nejakou umluvu mezi tymy Philly a Anaheimu :) Flyers vedli jeste 6 minut pred koncem po dvou presilovkovych golech 2-0 ( Pronger 1+1 ) ale Teemu dokazal snizit a pri hre bez brankare po skvele praci Getzlafa vyrovnat. V prodlouzeni mel 2 golovky Ryan, najezd 2 na 1ho vyresil Sbisa tak doslo na najezdy. Jedinym uspesnym strelcem nebyl nikdo jiny nez Selanne a tak 2 bodiky putujou do Orange County :clap: Hiller se opet ukazal, byl skvely a to ne jen v najezdech :good: Emery byl taky vyborny, uz jsem neveril ze mu dame gol :yes:
Suma sumarum: Great hockey, great goalies, great play and 2 points for DUCKS!!!
kde je ten dejf s dalsim vtipnym komentarem :-D

Šel nasraně po 3. třetině spát. :D
Ale gratulace, Teemu je borec. U nás byl problém v nevyužívání šancí, hlavně Carter s Hartnellem. Jinak se mi zdálo, že vás rozhodčí trochu zazeřávaj. A taky jsem čuměl, jak dávali opakované záběry soubojů Pronger vs. Niedermayer a Chris mu vždycky uhnul. Asi jsou fakt velcí kámoši. :)
diky dejfe
Hlavne ze byla sranda a hral se hokej :) Ja jsem si ani nevsiml ze by nas sudi nejak zarezaval, ikdyz tak 2 fauly za ktere jsme sli ven nebyly, naopak to nase 'nahodne' posunuti brany 2 hraci trestano nebylo. Asi jsem uz zvykly na styl piskani vuci nam, ale oba tymy chtely hrat hokej, bylo se na co divat :good:
Na zapas jsem se tesil, navic tesne pred nim jsem se dozvedel ze ho davaji na nova sport. Byl jsem ale tak unaveny, ze jsem vetsinu zapasu prospal a ted kdyz ctu jak to probihalo tak mi to ani nevadi :) Asi zapusobila unava, na druhou stranu vystrelit za 1.tretinu 1x :x Jezdci meli poradnou smulu, ale k1.golu jim pomohlo stesti, nebyt tece S.Nidermayera tezko by puk skoncil v brane. Kazdopadne zaslouzene vitezstvi Rangers. Celkove jsem ale s nasim miniturne po vychodnim pobrezi spokojen :)
Zapas jsem nevidel, spal jsem jako spalek :) Ted jsem se podival na highlits a musim rict ze Perry si tam pri obou golech pekne pohral s Backstromem :cool: Ten zas 2x vychytal Christensena, coz je nas dvorni palic. Hiller nekolikrat skvele zasahl, poprve inkasoval po skolacke chybe Sbisy, podruhe v tom byla trocha smuly, ale gol 9 sekund pred koncem uz nic neresil. Vyhra potesila, navic se souperem se kterym muzeme jako loni bojovat o postup do PO.
Takže Artyukhin, Getzlaf, Koivu, Lupul, Perry, Rayn, Selanne toto vypadá na riadnu útočnú silu, ale tiež ešte napr. aj nejaký ten Marchant, Carter. Podľa mňa veľmi dobrý útok budú mať Ducks a dovoľím si tvrdiť, že jedne z najlepších z NHL tímov aj, Keď sa to nezdá a nevypadá to tak zatiaľ, ale Ducks sa sa chytia a budú váľať všetko avšak nevíhodou môže byť ich obrana, ktorá po odchode Pronga nie je istá a už ani moc pred tým nebola, keď tam bol Pronger a teraz vonkoncom. Ako ste si mohli všimnúť tak Ducks niekoľkokrát vyhrávali dosť veľkým náskom a súper potom zrovnal a vyhral, alebo skoro otočil a to svädčí o slabšej obrane Ducks. Napr. taky obranca Wisniewski som si myslel, že bude slabí, ale ukázaval sa vo veľmi dobrom svetle, len škoda toho jeho zranenia, lebo to to bude ešte asi slabšie, lebo Wisniewski dosť ponahrával na góly. Wisniewskeho nahradil ak sa nemýlim asi Mikkelson tak uvidíme čo s toho bude. Teraz bude veľa závisieť na S. Niedermayer, len škoda, že je už taký dosť starý to ma znepokojuje, ale to to borec jednoznačne o otm nepochybujem, len škoda, že Duck nemajú ešte jedného aspoň takého obrancu. Whitney, ako je v Duck ma moc nepredsvieča snaď sa už chytí a pomôže Niedermayerovi, lebo ak sa zraní náhodou Niedermayer čo nechcem aby sa stalo tak už potom ozaj neviem. Dúfam, že ten Emeniger bude ešte pomáhať na toho sa tak ešte spolieham. Tento týmik sa mi inač pozdáva mu fandím túto sezónu a som rád, že je tam S. Koivu :) A bran. jednička by mal byť jednoznačne Hiller :frajer2:
To je naloz, dostat doma 0-5 :thumbsdown: Ani jsem nedostal odvahu podivat se na highlits...
Az po 4 dnech jsem nejak zjistil ze jsme dali na waivers Andrew Ebbeta a toho si stahlo Chicago.
:x :bitka3: Tento krok nechapu, loni ve sve 1.sezone ziskal Ebbet ve 48 zapasech 32 bodu a myslel jsem ze bude do budoucnosti nasim 2.centrem. Trosku mi jeho zacatky i jeho hra pripomina Andy McDonalda, takze jestli se i on v budoucnu podobne prosadi tak me to nasere jeste vic a pujdu do vyberoveho rizeni na GM Ducks :oslava: :cool:
Opet jsme prohrali s Dallasem, klasika proste :thumbsdown: A to Stars hrali dost oslabeni a nebyt v 1.tretine Hillera tak je to po ni tak 0-4 :x Ten si ale vybral slabsi chvilku ve 2.casti kdy se nerozumnel s Niedsem a jejicj chybu potrestal Morrow. Alespon potesil 1.gol Getzlafa v sezone a opravdu stal za to :thumbsup:
Mnohem horsi je ze s Dallasem hrajem este mockrat, kdyz s nimi vydrem 3 body budu rad :D
Osobně je pro mě Any zatím docela zklamáním, čekal jsem od něj v letošní sezóně lepší začátek, ale domnívám se že horší to herně (a v posledních zápasech také výsledkově) být nemůže, očekávám jen a jen zlepšování !!!!
ty vole tato liga je uz vazne padnuta na hlavu, tak za takyto faul (hej bol to faul) da Artyuchinovi stop na 3 zapasi, ale ked na niekto hracovi na pi*u za cisty hit, alebo veci podobne, tak to je v poriadku...dakedy si myslim, ze je to zbor hnupov.
XruC píše:ty vole tato liga je uz vazne padnuta na hlavu, tak za takyto faul (hej bol to faul) da Artyuchinovi stop na 3 zapasi, ale ked na niekto hracovi na pi*u za cisty hit, alebo veci podobne, tak to je v poriadku...dakedy si myslim, ze je to zbor hnupov.
Co dodat Xruci no :roll: Kdyby ho nepodkopl tak je to cisty hit, takhle to byl urcite faul, ale ty tri zapasy stop :lol2: :thumbsdown:
Pod tvuj nazor se musim podepsat a je jedno ze se to zrovna tyka hrace Ducks :)
No možná to pánové nebylo tak hrozné, ale jde o to že díky tomuto "nevinnému" podkopnutí se nám Nisky zranil, takže suspendace na místě. To že se tak neřeší jiné, mnohdy podobné incidenty je věc druhá !!!!
Tak tady je něco špatně, tuším 4. prohra za sebou, co jsem viděl ty části utkání tak katastrofální výkony, přitom na začátku sezóny hrál Any dobře, to znamená že absencí Prongyho to nebude !!!!
No je to v :v_hajzli: Jestli minime takto dal jakoze bodovat tak na to sere pes. Dnes jsem jako spravny fanda videl posledni 2 minuty kdyz jsem se vratil brzo vecer :D domu a jsem rad ze jsem tu saskarnu nevidel celou :thumbsdown: Kdyz neporazime ani ty wataky tak s takovou baj baj plej-of. Tusim ze za nedlouho u nas hraje Toronto, aspon zakusi konecne jak chutna vitezstvi...
2707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS