Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

DALLAS STARS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

http://espn.go.com/blog/dallas/stars/po ... sore-groin

Olalalala... Napokon ten celkový trejd Lehtonen + 2. kolo <-> Ladd + 4. kolo je výhodný
Karimu ide karta, snáď zostane zdravý, lebo momentálne opäť predvádza to lepšie zo seba a to vidím veľmi rád. Veril som, že stávka naň bol od Dallasu dobrý krok a zatiaľ sa tak ukazuje. Snáď mu to vydrží :thumbsup:

Dnes veľmi slabá návšteva v Dallase :thumbsdown:
BruinsFan píše:Dnes veľmi slabá návšteva v Dallase :thumbsdown:
Nielen dnes... :wink: :? Škoda toho. Akurát keď ten tým konečne nejak vyzerá a do budúcna i vyzerať bude a začína sa pomaličky rozvidnievať nad Texasom...
Stars :wave: Kde ste vy dvaja fanúšikovia - nováčikovia? Tím vám konečne šľape a topic prázdny...
zapas som sice nevidel ale Loui 2+1 :clap: Dallas ma tuto sezonu velmi dobry mix hracov si myslim (ak sa Kari nezrani *klopklop*) a playoff by im nemalo uniknut
Mno Dallas je pro mě zatim (ne)milí překvapení.... na to že sestava zůstala skoro stejná jako minulý rok... jim to zatim celkem jde... :/ ... ale je začátek sezóny.. věřim, že takovýhle tempo Hvězdy neudrží..... a že TOP 3 Pacifiku se od minulýho roku (v obsazení, né pořadí) nebude měnit :twisted:

btw. zejtra počítám s povinnou ztrátou bodů ;))
Odešel Modano,odešel Turco či Lehtinen. Už jen to znamenalo pro team posílení. Jakmile se vyřeší problém s vlastníkem,lze očekávat ze strany JN posílení.
Bradova linka opět šlape, Ribs s Morrowem taky docela jedou. Největší rozdíl je ve hře zadáků - Niskanen,Daley,Skrastins jsou zatím o dost lepší jak loni. A samozřejmě hodně dělá náhrada tragického Turca za Lehtonena,který zatím šlape. Snad mu vydrží zdraví...
kisin píše:Odešel Modano,odešel Turco či Lehtinen. Už jen to znamenalo pro team posílení.
:D :D jak málo někdy stačí ke štěstí ...

jnk. dík za info (všechny aspekty co si zmínil jsou believable, neboť v obraně + bráně minulej rok Dallas strádal a myslim že přesně od jmen které si vyjmenoval se loni čekalo víc....) což mimochodem nejsou zrovna povzbuzující zprávy....
Wanic píše: všechny aspekty co si zmínil jsou believable, neboť v obraně + bráně minulej rok Dallas strádal a myslim že přesně od jmen které si vyjmenoval se loni čekalo víc....
Pravda. A nejen loni. Sice například od Niskanena se očekává podstatně víc bodů,ale jeho defenzíva je doposud úplně někde jinde než v lonské sezoně.A na tom se dá stavět. Jinak velmi dobrý byl podpis Burishe,který se přes počáteční nedůvěru do organizace velmi hodí. Dost času tráví na ledě po boku Ribse a Morrowa a ačkoliv příliš neboduje,dělá hodně černé práce,vyhrává buly a patří k důležitým hráčům svého celku.
Tak tak, presne ako hovorí kisin. Osobne k Modanovi a Turcovi som sa už vyjadril aj v iných topicoch. A Burish bol lišiacky ťah, vhodný.

Ten tím nie je ani zďaleka taký ako vlani aj keď tých zmien nie je mnoho. Pre mňa najdôležitejšími sú práve Lehtonen, túto sezónu už rozkukaný Benn a pomaly dospievajúca obrana. Bola len otázka času kedy Dallas zaberie a ten čas prichádza. Že odchod tých dvoch bude mať taký pozitívny boost to som nečakal, ale o to príjemnejšie ma Stars prekvapili. Zároveň je potrebné povedať, že Loui je ešte rod od roka lepší a lepší, Richards podľa mňa nabral formu (aj keď niektorí pisálkovia vzývajú časy z Tampy, momentálne je v hernej pohode ako sa patrí) a hráči ako Ribeiro, Ott, Neal (nový zmluva rozhodne pomohla) a Robidas sú jednoducho istoty, nehovoriac o Morrowovi. Ja im prajem, tento tím (tým myslím jeho zloženie a aj lokalitou) mi je veľmi sympatický. Na prelome tisícročí som ho nemusel, tentoraz ma však zaujíma takmer nemenej než Avalanche...a tí ma sakra zaujímajú. :good:
Getzo5 píše:Richards podľa mňa nabral formu (aj keď niektorí pisálkovia vzývajú časy z Tampy, momentálne je v hernej pohode ako sa patrí)
Richards se jako hráč hodně změnil. V současné době sice dělá hromady bodů,což mě samozřejmě těší,ale už prakticky vůbec nehraje oslabení,zhoršil se na buly a jeho ice-time se již nepochybuje okolo 22+ minut jako za Tortse. V Tampě byl imho platnějším hráčem,akorát doplácel na slabé spoluhráče z útoku (Hlaváč,Ouellet...) a PO 2004 už pravděpodobně nikdy nezopakuje.
kisin píše:Richards se jako hráč hodně změnil. V současné době sice dělá hromady bodů,což mě samozřejmě těší,ale už prakticky vůbec nehraje oslabení,zhoršil se na buly a jeho ice-time se již nepochybuje okolo 22+ minut jako za Tortse. V Tampě byl imho platnějším hráčem,akorát doplácel na slabé spoluhráče z útoku (Hlaváč,Ouellet...) a PO 2004 už pravděpodobně nikdy nezopakuje.
S týmto samozrejme súhlasím, najmä s pasážou o buly a PK. Neviem ako ty, ale mne sa práve jeho súčasná rola (v kombinácii so spoluhráčmi) páči viac. Podľa mňa mu svedčí ako uliata. :angel:
Getzo5 píše:S týmto samozrejme súhlasím, najmä s pasážou o buly a PK. Neviem ako ty, ale mne sa práve jeho súčasná rola (v kombinácii so spoluhráčmi) páči viac. Podľa mňa mu svedčí ako uliata. :angel:
Svědčí mu,ale mým nejoblíbenějším hráčem se stal právě díky své všestranosti...ale ano,konečně alespon pořádně vyniknou jeho neskutečné pasy a konečně může usilovat o nejvyšší příčky v bodování :)
kisin píše:Svědčí mu,ale mým nejoblíbenějším hráčem se stal právě díky své všestranosti...ale ano,konečně alespon pořádně vyniknou jeho neskutečné pasy a konečně může usilovat o nejvyšší příčky v bodování :)
:good: U vás mi prišiel v tomto smere tak trochu zabitý, teraz sa na každý jeho zápas teším. Minulý týždeň dokonca od modrej rozbil plexi :frajer2:
Getzo5 píše: :good: U vás mi prišiel v tomto smere tak trochu zabitý, teraz sa na každý jeho zápas teším. Minulý týždeň dokonca od modrej rozbil plexi :frajer2:
Přitom to bylo normální nahození :D
kisin píše:Přitom to bylo normální nahození :D
Jj, to ma dostalo :lol2:

:slintac:
Výborně Stars, další docela jednoznačné vítězství - Loui 2+2, Brad 2+1, Ribs 0+3. Zejména ten druhý Erikssonův gol stál za to, Niskanen krásně prošel po křídle a po následném pasu už Loui nemohl odmítnout :)
Stars :clap: Aspoň niekto mi robí radosť, keď naši... Ale dnes mal už konečne byť hattrick Loui :evil: Už sa nemôžem dočkať, kedy ho konečne dá. On tie dva dá hádam stále. Richards paráda, Ribeiro tiež. Dobre hral aj mladý Benn. Kari má formu, bohužiaľ včera dostal dva smolné, nevadí. Potešila by už snáď len vyššia návšteva. Jasné, na PHX sa čakať nedá a proti Pens bola dobrá, ale mužstvo hrá výborne, tak kto by nechcel sledovať výhry... :good:
Dnes chytal Raycroft, no jasné...a ja som sa čudoval prečo to bolo v Denveri 5:0 :hroza:
Na druhú stranu treba povedať, že toho aj dosť pochytal.
Getzo5 píše: :slintac:
S akou ľahkosťou :cool: Nádhera, inak páči sa mi váš komentátor :D
Skulls :cool:

Obrázek

Inak Karri včera robil čo mohol, bolo to nad jeho sily. Presilovky Ducks parádne. Holt keď sa namiesto brány trafia tri tyče, Benn nepremení nájazd a Robidas ide zbytočne trikrát von, ani forma na Vezinu nepomôže. Aspoň konečne vsietil, i keď so šťastím, Brad. :yes: Tento trip zatiaľ desne nevychádza, chcelo by to impulz. Dúfam, že príde už v ďalšom stretnutí. Inak veľmi dobrý, svižný zápas. Neoľutoval som, že dnes som ťahal nočnú. :D
Čom mi Devils uberajú, to mi Stars túto sezónu vynahradzujú v plnej miere. Dnes najkrajší zápas sezóny doposiaľ. Ribeiro prelomená smola, dva góly, na 4:4 i víťazný OT winner. Celý zápas hral skvelo, len nie a nie mu to tam padnúť a toto je záver ako z ríše snov. Čím to je, že hokej takých momentov prináša kopu? To by jeden nevymyslel. Brad síce misconduct, takže there he goes his Lady Byng for this year :D ale inak 1+2 a na víťazstve miera vrchovatá. Na oba Ribsove góly primary assist Morrowa, ktorý sa opäť bil ako lev v klietke.

Paráda, nadherný zápas s ešte krajším koncom, ďakujem hviezdičky. :dance2:
823 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS