http://espn.go.com/blog/dallas/stars/po ... sore-groin
Olalalala... Napokon ten celkový trejd Lehtonen + 2. kolo <-> Ladd + 4. kolo je výhodný
Olalalala... Napokon ten celkový trejd Lehtonen + 2. kolo <-> Ladd + 4. kolo je výhodný
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
kisin píše:Odešel Modano,odešel Turco či Lehtinen. Už jen to znamenalo pro team posílení.
Pravda. A nejen loni. Sice například od Niskanena se očekává podstatně víc bodů,ale jeho defenzíva je doposud úplně někde jinde než v lonské sezoně.A na tom se dá stavět. Jinak velmi dobrý byl podpis Burishe,který se přes počáteční nedůvěru do organizace velmi hodí. Dost času tráví na ledě po boku Ribse a Morrowa a ačkoliv příliš neboduje,dělá hodně černé práce,vyhrává buly a patří k důležitým hráčům svého celku.Wanic píše: všechny aspekty co si zmínil jsou believable, neboť v obraně + bráně minulej rok Dallas strádal a myslim že přesně od jmen které si vyjmenoval se loni čekalo víc....
Richards se jako hráč hodně změnil. V současné době sice dělá hromady bodů,což mě samozřejmě těší,ale už prakticky vůbec nehraje oslabení,zhoršil se na buly a jeho ice-time se již nepochybuje okolo 22+ minut jako za Tortse. V Tampě byl imho platnějším hráčem,akorát doplácel na slabé spoluhráče z útoku (Hlaváč,Ouellet...) a PO 2004 už pravděpodobně nikdy nezopakuje.Getzo5 píše:Richards podľa mňa nabral formu (aj keď niektorí pisálkovia vzývajú časy z Tampy, momentálne je v hernej pohode ako sa patrí)
S týmto samozrejme súhlasím, najmä s pasážou o buly a PK. Neviem ako ty, ale mne sa práve jeho súčasná rola (v kombinácii so spoluhráčmi) páči viac. Podľa mňa mu svedčí ako uliata.kisin píše:Richards se jako hráč hodně změnil. V současné době sice dělá hromady bodů,což mě samozřejmě těší,ale už prakticky vůbec nehraje oslabení,zhoršil se na buly a jeho ice-time se již nepochybuje okolo 22+ minut jako za Tortse. V Tampě byl imho platnějším hráčem,akorát doplácel na slabé spoluhráče z útoku (Hlaváč,Ouellet...) a PO 2004 už pravděpodobně nikdy nezopakuje.
Svědčí mu,ale mým nejoblíbenějším hráčem se stal právě díky své všestranosti...ale ano,konečně alespon pořádně vyniknou jeho neskutečné pasy a konečně může usilovat o nejvyšší příčky v bodováníGetzo5 píše:S týmto samozrejme súhlasím, najmä s pasážou o buly a PK. Neviem ako ty, ale mne sa práve jeho súčasná rola (v kombinácii so spoluhráčmi) páči viac. Podľa mňa mu svedčí ako uliata.
kisin píše:Svědčí mu,ale mým nejoblíbenějším hráčem se stal právě díky své všestranosti...ale ano,konečně alespon pořádně vyniknou jeho neskutečné pasy a konečně může usilovat o nejvyšší příčky v bodování