veronika, len nic nevybavuj lebo sa zas strieska a cele kolo to s nim pojde a to my nechceme
inak vitaj mediku, nech sa ti dari ale nieze budes lepsi ako ja
Ale prestan ty !!!
pekne vybavuj chatu na víkend.. sústredie predsa potrebujeme na skvalitnenie komunikácie.
NIe nie neboj sa janči.. stále zmením minimalne 1 tip aby som mal o 2 body menej ako ty
No tak to som zvedavý...
inač janči. začni poriadne tipovať.. lebo budem mať stále malo bodov kedže tu zbieraš biednych 9 bodov.. a musim mat stale menej
ale ale nekecaj, sme museli nechat vyniknut aj sefku nie? zaciatok priemerny ale to bol aj v tom minulom kole, dokonca to bolo este horsie takze treba makat a vysledky sa dostavia
jasne že tam budeme s tebou..By si si vedel predstavit lepšiu partiu na chatu?hmmm hmmm hmmm nooo nechame to na piatok v sobotu mam volno....a inak chlapci moji dakujem Vam velmi pekne za gratulacie
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty) Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57 Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Klubová Tipovací Liga
Už včera jsi věděl, jak skončí dnešní zápasy? Ukaž nám tvoje schopnosti v naší týmové tipovací hře!