Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MS 2014 fantasy liga

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

skutocni odbornici dnes vsadili na Scrivensa. :king:
arek » Sob Máj 10, 2014 12:26 pm píše:skutocni odbornici dnes vsadili na Scrivensa. :king:
urobíme si z neho trhací kalendár
fašoun Draisaitl asistencia :good:

a legenda Niňaj komentuje zápas Fašounov s Kazachstanom :petrik:
Joe S. píše:
kajo » Sob Máj 10, 2014 11:55 am píše:To ked som nestihol zostavu do 11:45 tak mam smolu? Jedneho obrancu som nestihol..
asi ti bude hrať len jedna 5ka a jedna 4ka :lol2:
Takze cely zapas budem hrat short handed? :nervozny:
Backlunda za kapitána dali dnes len odborníci :frajer2: , ten Nilsson by bol predsalen lepšia volba ako pekáč, ale ešte je do konca zápasu daleko.
A to mi nerata body ziadneho hraca, ze som nestihol tam hodit jedneho obrancu? j***t.
no ja som dneska mal 10 minut na to aby som spravil zostavu :D a takto potom aj vyzera
podmeee Kontiola podmee :wave: este aspon dva lebo dneska som stavil na teba
Backlund.. Mám ho tam ale kapitán je Nyqvist.. Kurna a to jsem nad tim kapitanem mezi temadle dvouma přemejšlel.. :slap:
kajo píše:A to mi nerata body ziadneho hraca, ze som nestihol tam hodit jedneho obrancu? j***t.
Ono to počíta len dnes je to neaké spomalené, ale inak to je zaujímavý nápad, niekedy to skúsim aj ja, zoberiem radšej hviezdu za 12 mega ako 2 polená za 6 čo nič neuhrajú :hmm:
Lenze ja som to neurobil narocky...len mi to nejako nevychadzalo (ostavalo mi 4.5M) tak som nevedel ake vemeno (Valabik) tam za tie peniaze postavit. A myslim si, ze mi to ratat dnes nebude, kedze nemam plnu zostavu....lebo inym aspon priebezne body ukazuje, mne len 0.
kajo píše:Lenze ja som to neurobil narocky...len mi to nejako nevychadzalo (ostavalo mi 4.5M) tak som nevedel ake vemeno (Valabik) tam za tie peniaze postavit. A myslim si, ze mi to ratat dnes nebude, kedze nemam plnu zostavu....lebo inym aspon priebezne body ukazuje, mne len 0.
:hehe: kazdemu co si zasluzi
Nyquvist! :frajer2:
Hned mi melo bejt jasny, ze ten svedskej golman bude lepsi volba, to bych ale musel vedet, kdo bude chytat. :neviem:
finske cucky
jak říká Andy..
tak to si asi povedali viaceri z nas..ale tak Rinne istota :scare: zatial je najhorsim brankarom dna
Prejmenujte to na ligu analfabetu..
AndyF píše:Prejmenujte to na ligu analfabetu..
njn nastastie ma Rinneho skoro kazdy..Nilssona asi nikto
Anty píše:Nilssona asi nikto
Jagr :evil: ten uz ma 21 bodov :cry:
To je nejaky divne pocitany. Nyquist ma u me 2 body, pritom podle prehledu ma 6, jako muj kapitan 12.
AndyF píše:To je nejaky divne pocitany. Nyquist ma u me 2 body, pritom podle prehledu ma 6, jako muj kapitan 12.
este to zrejme nie je aktualizovane..tiez ho mam nespravne
njn nastastie ma Rinneho skoro kazdy..Nilssona asi nikto[/quote]

niekto si trufol dať aj Laca :wave:
AndyF píše:To je nejaky divne pocitany. Nyquist ma u me 2 body, pritom podle prehledu ma 6, jako muj kapitan 12.
Vždycky jim to trvá, než to sladěj a všecko spočítaj. Průběžný výsledky tam vůbec nemá smysl sledovat.
Valec :king:
258 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES